Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Jedno je SA Dlc koji je izašao za xbox odmah,a mi ga čekali dobrih 3-4 mjeseca, a druga stvar je spamanje novih dlceva.{#}

Znaći tada si htio 2 dlca u roku mjesec dana, a sad ne želiš 2 dlca u 2 mjeseca jer je to trpanje sadržajem{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 22:39 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja bih volio da su zadržali ritam izdavanja BF3 DLC-ova.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

6 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Jedno je SA Dlc koji je izašao za xbox odmah,a mi ga čekali dobrih 3-4 mjeseca, a druga stvar je spamanje novih dlceva.{#}

Znaći tada si htio 2 dlca u roku mjesec dana, a sad ne želiš 2 dlca u 2 mjeseca jer je to trpanje sadržajem{#}{#}

kako si ti naporan, ne shvaćaš ili namjerno provociraš.

Htio sam da dlcevi izlaze kako je predviđeno, ali da ako su SA već dali xboxu, mogli su i nama tjedan dana kasnije odmah na startu. Pa onda za tri mjeseca China, pa onda ostali.

Eto ako su već zamislili starting DLC mogli su ga tako i dati, a ne sad forsati dlceve svako malo i onda gube na vrijednosti.

DAkle da ti objasnim, želio sam lagani ''dotok'' sadržaja, svaka 3 mjeseca, no Dice je odlučio kako oni misle da je bolje i ok.

Prvo su ''stopirali'' radi na dlcevima, da bi kasnije ono praktički sve izbacili samo tako, da izlifraju prije 9mj sve.

Njihova stvar, mene osobno više zaboli, samo sam komentirao da je to malo bezveze, ali ok.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Nju je lako skinuti. Samo moraš pričekati s AEK-om da protrči pokraj tebe. {#}

Neki se ne bi složili s tobom -  navodno ja uopće ne trčim nego stojim u kutu i čekam kad ću potrošit 200 metaka iz mg4 {#}

16 godina

Kako znaš što je predviđeno? Ti kao da znaš što oni trebaju, kad trebaju. Već sam ti napisao kao da znaš njihov poslovni plan.

I meni je pasao onaj sistem DLCa iz BF3, ali to više nije BF3 i DICE više nije samo u Švedskoj nego ima svoj studio i u americi koji i radi na tim DLC paketima, zato ih valjda mogu brže izdavati.

Kad smo kod ovog naporan. Jesam ja tebe citirao? Jesam tebi odgovorio? Nisam, nego si ti meni.

13 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...

Neki se ne bi složili s tobom -  navodno ja uopće ne trčim nego stojim u kutu i čekam kad ću potrošit 200 metaka iz mg4 {#}

Onda bolje uzmi nešto s manje metaka. Recimo Cyberov M240B.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 23:06 (NiramX).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kako znaš što je predviđeno? Ti kao da znaš što oni trebaju, kad trebaju. Već sam ti napisao kao da znaš njihov poslovni plan.

I meni je pasao onaj sistem DLCa iz BF3, ali to više nije BF3 i DICE više nije samo u Švedskoj nego ima svoj studio i u americi koji i radi na tim DLC paketima, zato ih valjda mogu brže izdavati.

Kad smo kod ovog naporan. Jesam ja tebe citirao? Jesam tebi odgovorio? Nisam, nego si ti meni.

Kad imaju dva studija mogli su komotno naštancati 10 dlceva pa svaki mjesec jedan, nebih se onda bunio.

Nisi mene citirao, ali si povlačio nešto što sam ja odavno rekao i time sam se našao prozvanim.
Forsaju sadržaj da prikriju igrine mane i pokušavaju je što prije pokopati, i to je to.

eod. 

13 godina
NiramX kaže...
LudaVjestica kaže...

Onda bolje uzmi nešto s manje metaka. Recimo Cyberov M240B.

Ne znam sto im je doslo da smanje s 200 na 100 metaka :(

Inace, mislim da je M240B - LMG s najvecim recoilom (EDIT: i spreadom), tako da bas nije za ove profi infantry igrace. To vise za nas spray and pray igrace :)

Idem malo o danasnjim igrama, pa ak se nekome da citati :)

Tko je Tribaunjac?

Genijalno igra! Svako malo se provuce iza ledja. Imao je 16 knife killova u jednoj rundi!

To je u BF4 skoro nemoguce!

A s oruzjima igra tak dobro da se 1 na 1 protiv njega uvijek gubi.

Sto se dogodilo da neke runde imaju 1500-2000 ticketa?

Kalimero ja postao zvijer u tenku. Il ga je samo danas jako dobro islo. :)

Wiz se nakon pauze vratio, al moram reci da nije nista zahrdjao u odsustvu :)

53Krki je lud kad ga ide. Al je i lud kad ga nejde.. na negativan nacin :)

Na zadnjoj rundi (opet 2000 ticketa) nam je server pao negdje na sredini.

Ako se dobro sjecam, to znaci nista od zapisivanja bodova.

I za kraj:

Spelac je knifeao Ivanca, ja mu dodjem s leda za vrijeme animacije, i ja ubijem njega!

A Ivanec prezivi.

To je do sad bilo ne moguce, koliko se meni cini.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 0:17 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

Šta su smanjili na 100 metaka? Mg4 i m249 ? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Spelac je knifeao Ivanca, ja mu dodjem s leda za vrijeme animacije, i ja ubijem njega!

A Ivanec prezivi.

Meni krenula animacija, a ja krenuo rukom prema pivu. Animacija dođe do samog kraja (on već pada) i ispiše mi se da si me ubio...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 0:22 (Friday).
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A Ivanec prezivi.

Meni krenula animacija, a ja krenuo rukom prema pivu. Animacija dođe do samog kraja (on već pada) i ispiše mi se da si me ubio...

Imam snimljeno (shadowplay) pa mogu staviti online ak te zanima :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 0:24 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Imam snimljeno (shadowplay) pa mogu staviti online ak te zanima :)

Ma nije bitno, očito je da je znatno drugačije nego u BF3 i očito da nema veze što sam mu zabio shank u grlo i skinuo tagove već.. mehanika igre je stvarno prva liga {#}

Freak Show Inc.
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Tko je Tribaunjac?

Genijalno igra! Svako malo se provuce iza ledja. Imao je 16 knife killova u jednoj rundi!

To je u BF4 skoro nemoguce!

A s oruzjima igra tak dobro da se 1 na 1 protiv njega uvijek gubi.

Tribunjac je CROd-ovac i tu je forumu prisutan al ni meni nezeli otkrit nick.... tribunjac faaag javi seeeeee

al ima jos dobrih i anonimnih CROd-ovaca 

recimo HypnoseNO1 covjer rastura i da mu das kamenje u ruke samo

pa NOAMOBOXFORYOU odlican u tenku

pa Alexballscracker covjek od noza

pa Redflash covjek od snajpa

pa Borg_Comander...

pa Sinke_the_HUnter on je za kur...{#}

sve je to ekipa postovanog Crazy_Man_Ops-a

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/8507211950670452502/

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 1:42 (SiNkE.Zgb).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

Game tracker ima malo drkcije racunanje bodova. Najvise donosi SPM. Dok rcon pamti ciste bodove i kilove koji su se dogodili na serveru. Update ide nakon svake zavrsene runde. Dok ovaj sto je kuky stavio vuce podatke iz battlereporta koje server izbaci.

Uglavnom, prema ovom ce se dijeliti nagrade?

http://www.53team.org/mc2

Da. To je mjerodavna lista. Povecat cu sa top20 na top 40 ili 50 (?), tako da se i ostali "vide". :-)
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Tribunjac je CROd-ovac i tu je forumu prisutan al ni meni nezeli otkrit nick.... tribunjac faaag javi seeeeee

pa Borg_Comander...

U BF3 nekolicina iz klana popadala od PB. Isto su bili bog i batina u nečemu... Bude i u 4tvorci tako?  Jadan Robi

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 7:16 (ARazer).
12 godina
ARazer kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

pa Borg_Comander...

U BF3 nekolicina iz klana popadala od PB. Isto su bili bog i batina u nečemu... Bude i u 4tvorci tako?  Jadan Robi

Ja sam s njima od cetvorke i neznam tko je popadao u trojci....ocito je i tebe neki knife dohvatio kad si tak frustriran Pali su ljudi i iz poznatijih klanova pa se neblati klanove zbog njih A ti bi se mogao i predstavit da znam s kim pricam Edit: i nisam rekao da je neko bog i batina u necemu nego da su decki dobri
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 8:05 (SiNkE.Zgb).
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Ja sam s njima od cetvorke i neznam tko je popadao u trojci....ocito je i tebe neki knife dohvatio kad si tak frustriran Pali su ljudi i iz poznatijih klanova pa se neblati klanove zbog njih A ti bi se mogao i predstavit da znam s kim pricam Edit: i nisam rekao da je neko bog i batina u necemu nego da su decki dobri

Ljude već hvata kriza bez čitera... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Dobro jutro.

Evo da dokažem kako ono nekidan na Flood Zoneu, vrebajući iz zraka, nije da nismo pomogli timu ja i kolega Čarapa. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
7 1 hvala 4
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Dobro jutro.

Evo da dokažem kako ono nekidan na Flood Zoneu, vrebajući iz zraka, nije da nismo pomogli timu ja i kolega Čarapa. {#}

Jebo konju majku kako ga vozi... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Granzon kaže...

Je, SAD se želi prijaviti....a nije htio kad je bilo vrijeme za prijave jer naravno nije imao vremena kad je bio zauzet žicanjem para za put u Mađarsku i kupnjom Titanfalla tamo: da mi je samo znati ko ga je nagovorio na to....Dama? Fila? {#}

Htio je...dobio je...ko ga hebe...uglavnom ove godine nema piva za njega {#}{#}

Svega mi ja nisam kriv. Džukac je {#}

Ma sigurno tamo kod nas na face grupi vidi šta trabunjamo pa se zarazio. Tooo mali Čarapa  {#}

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Dobro jutro.

Ma krivo mi, bilo je većih vratolomija oko stupića(a - množina, stupićaaaaa) ispod mosta ali to nisam snimio.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prije dva mjeseca: Pa di je taj SA DLC, zašto tolko čekaju? Što rade da ne izdaju nove mape, ove stare su nam dosadne?

Izdaju 2 DLCa u roku 2 mjeseca,te kruži glasina da će treći doći 2 mjeseca kasnije i odmah: Kako nas trpaju tim sadržajem. {#}

Ovo valjda ide na mene? Sumnjam da sam negdje plakao da ne izdaju dovoljno brzo DLC-ove.

Po meni su mogli komotno rastegnuti izlazak NS-a na 5. mjesec. Slažem se ovim što je Fila rekao, kad su već imali gotov SA, zašto ga prije nisu izdali? Bilo bi ok, da su popravljali nešto, ali SA je opet izašao sa masu STARIH bugova, koji su bili poznati još od BF3. Imali su feedback od Xbone korisnika i malo su učinili glede toga.

Još jedan od problema sa brzinom izdavanja DLC-ova je što ni postojeći sadržaj nisu složili kako treba. Pogledajmo CR i 'novi mode' koji je s njime došao, Air Superiority. Pas mater ako u prime-u imaš 2 puna servera u Evropi koja vrte taj mod. Šta su ono još reklamirali? Bomber! Ono wow, fakat se osjeti dodir bombera na bojnom polju. :-) Očekivao sam nekakav carpet bombing ili šta ja znam, kad ono prd.

Staze iz CR-a su mi manje-više ok, s tim da su onda stabla od armiranog betona, a izgledaju ko suhe grančice, prejaka stvar.

Onda SA. Za 'novi mod' CTF, slično kao i za Air Superiority. Meni je taj mod zabavan, ali nema igrača baš. CTF Metro je besmislen, jer kad neko ukrade zastavu, teško da ga se može zaustaviti. Mogli su CTF staviti na vanjski dio mape kao i obliteration. Onda, možeš krasti vozila protivniku, pravi kurv1n1ko-p3d3rski potez. Stalno ima pacijenata koji to rade. Baš će super biti runda ako jedan tim nema vozila lulz! Jesus...

Na Firestormu imaju spawn pointi koji su u vatri, predobro. Ionako nije dovoljno što odmah počinju pucati po meni, nego se i u vatri moram spawnat.

I tako da ne blebećem previše, kužiš poantu. Izdaju masu toga 1/2 assed, a ni ovo što su izdali ne radi kako treba, 'netcode' ne radi kako treba, mantle ne radi kao treba, itd...

Zadnji DLC za BF3 je izašao u 3. mjesecu 2013., dakle nekih 7 mjeseci prije izlaska BF4, a ovdje će zadnji DLC izaći 10 mjeseci nakon izlaska same igre. Misliš da će se neko u EA/DICE-u zayebavati sa BF4 nakon toga? I highly doubt dat. Kako napisah u prethodnom postu, nadam se da će u međuvremenu napraviti nešto, iako sam nakon ovih vijesti jako skeptičan.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Dobro jutro.

Ma krivo mi, bilo je većih vratolomija oko stupića(a - množina, stupićaaaaa) ispod mosta ali to nisam snimio.

Skupio si puno assist-a{#}

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Misliš da će se neko u EA/DICE-u zayebavati sa BF4 nakon toga? I highly doubt dat.

U tome i jest poanta. Na brzinu naštancat DLC-ove i pokopat igru. Izgleda da im je  BF4 "nepopravljiv" i vjerovatno bi sretniji bili da se ne moraju uopće zayebavat s DLC-ovima. BF4 im je nanio puno više štete nego li su to spremni priznat, zato gledaju da ga se što prije riješe.

13 godina
Dermentor kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Dobro jutro.

Skupio si puno assist-a{#}

Vidi se da sam žestoko asistirao {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da se nadovežem na temu dlc jel se zna kad će taj "preuranjeni" Naval Strike biti raspoloživ za gejmanje.  Hoće se moći već sutra igrati ili izlazi u kasne sate s utorka na srijedu?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Da se nadovežem na temu dlc jel se zna kad će taj "preuranjeni" Naval Strike biti raspoloživ za gejmanje.  Hoće se moći već sutra igrati ili izlazi u kasne sate s utorka na srijedu?

Navodno ga odgađaju do daljnjega zbog frenzy-ja {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
maxis kaže...

Da sutra ujutro izlazi.

Ujutro ide vjerojatno i server patch,battlelog update...pa kao i obično to sve bude igrivo popodne il navečer.

Možeš probat i odmah ujutro igrati al bi mogao imati problema sa serverima,izbacivanjem i to.

Sutra očekujem ujutro vajnanje kao i obično kad izađe novi dlc.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
Možeš probat i odmah ujutro igrati al bi mogao imati problema sa serverima,izbacivanjem i to.

Sutra očekujem ujutro vajnanje kao i obično kad izađe novi dlc.

Cek, a sam download?

Vec smo skinuli NS kod onog zadnjeg downloada? Ili je ono bio samo nekakav patch?

EDIT: Aha, mogu se otkljucavat oruzja, znaci skinuli smo ga.

EDIT 2: Ali pod Update nema Xpack2 direktorija....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 10:25 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Cek, a sam download?

Vec smo skinuli SA kod onog zadnjeg downloada? Ili je ono bio samo nekakav patch?

EDIT: Aha, mogu se otkljucavat oruzja, znaci skinuli smo ga.

Naval strajk nismo skinuli.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice