Moze u LAN-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze u LAN-u.
Ako je LAN negdje gdje je upload vrlo brz (npr neka škola s 100Mbps uploadom).
Ne kužiš šalu.
سمندری ڈاکو
Tek sam sada shvatio da se nikoga ne može ubiti s ostatcima zgrada. Postajem nostalgičan za Seine Crossingom.
Isto tako memory leak nema veze s 14.1 driverima i Mantleu. Probao sam s 14.1 i na DX ima memory leak. 13.12 isto memory leak. Tako da je problem novi patch.
jel se moze igrat bf4 multi bez da se kupi igra?
ne može se multi ni kad se kupi igra
Hahaha! 
@nsunjicr123: koliko sam vidio ne postoje piratski serveri, il kak to vec ide. Bar ih na mjestima koje citam nitko nije spomenuo.
Al je BF4 (bio) toliko pun bugova da se dijeli :) Kupi novu graf. karticu pa ces ga dobiti 
Mislim da se moze naci za 200kn, a toliko ustedis ako 2-3 puta ne odes van 
Moze u LAN-u.
Ako je ozbiljno, onda si u krivu jer se ne moze.
A ako je sala... nemoj se tako saliti, jer nas ta tvrdnja rastuzuje 
@Tonči Znam što je memory leak. Vrtio sam task manager paralelno s igrom. Igra je zauzimala sve više memorije što duže sam igrao i eventualno je počelo laggat. Kad sam stavio priority na high prestalo je povećavati memoriju ili se vrlo vrlo malo povećala a i igra je prestala laggirati.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Je li i vama ping povremeno skače s 30 na 70?
žao mi je svake moje kune koju sam dao za ovo pokvareno čudo, tako da žalim 450 puta.
S ovom igrom se "kocka" s Meksikom isplatila.
Čemu sve to hejtanje? Ispod svih tih bugova igra je zapravo odlična.
Jel se može taj priority staviti na high i da stalno tak ostane? Jer stavim na high i sljedeći put kad uđem u igru, vrati se na normal.
Meni je ping na većini servera na kojima je prije bio 40 skočio na 60 tako da malko živcira.
Inače ovaj BF sam igrao na sigurno pa sam potrošio cca 600 kn na igru + premium i ako netko kaže zašto vajnam oko stanja igre imam puno pravo vajnat.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
@PatoHD Ne. To je "feature" windowsa da ne može.
Zato jer je morala biti stepenicu il dvije iznad BF3... a bas i nije.
Moras se sloziti da je razocarala dosta ljudi.
Bilo je puno bugova i umjesto da se svi rjese, svako malo se poavi neki novi.
Al da, igra je POTENCIJALNO jako dobra!
Al nije. Jos. Ja joj dajem jos sanse.
Jos puno sanse jer je jedina koju igram. :)
Ne znam el bilo već u temi, a ako je evo ponovo 
U videu se spominje Second Assault i datum izlaska(za tjedan dana) koji je navodno objavljen negdje na Originu.
E pa nama je bio LAN party! Imali smo i harlem shake i video stream 
Zato jer je morala biti stepenicu il dvije iznad BF3... a bas i nije.
Moras se sloziti da je razocarala dosta ljudi.
Bilo je puno bugova i umjesto da se svi rjese, svako malo se poavi neki novi.
Al da, igra je POTENCIJALNO jako dobra!
Al nije. Jos. Ja joj dajem jos sanse.
Jos puno sanse jer je jedina koju igram. :)
I sam DICE je rekao da to vjerojatno nije najorginalnija igra koju su napravili. Dvije stepenice nije, ali definitivno je jednu stepenicu iznad BF3. Trebaš se zapitati zašto se ti bugovi pojavljuju. U BF3 se to nije događalo. Što se promijenilo?
Mmm... nemam pojma 
Vremenski rokovi?
Kak dugo se radio BF3, a koliko BF4?
Mmm... nemam pojma 
Vremenski rokovi?
Ali opet. Neki problemi nisu ni bili u beti, a pojavili su se u konačnoj verziji. Zona sumraka?
Mmm... nemam pojma 
Vremenski rokovi?
Pa radi se o novom "programu" koji osim vizualne sličnosti i koncepta nema ništa zajedničko sa BF3. Deseci novih milijuna linija koda - bugovi su neizbježni.
Pa radi se o novom "programu" koji osim vizualne sličnosti i koncepta nema ništa zajedničko sa BF3. Deseci novih milijuna linija koda - bugovi su neizbježni.
No, i dalje je to Frostbite. Uostalom, neki problemi su preneseni iz BF3.
Novi Frostbite - novi milijuni linija koda...
Novi Frostbite - novi milijuni linija koda...
ma kako, pa dal nije to copy paste i run? Nemoj mi pričat molim te, slušao sam programiranje na radiju jednom tako da znam više od tebe.

ma kako, pa dal nije to copy paste i run? Nemoj mi pričat molim te, slušao sam programiranje na radiju jednom tako da znam više od tebe.

Da, ali pssst - to nam je prvo pravilo u klubu boraca