Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.747.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Moze u LAN-u.

17 godina
Y2K2 kaže...

Moze u LAN-u.

Ako je LAN negdje gdje je upload vrlo brz (npr neka škola s 100Mbps uploadom).

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Battlefield 4
Može biti i 1000Mbps,to i dalje nije lan.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Može biti i 1000Mbps,to i dalje nije lan.

Ne kužiš šalu.

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Battlefield 4
Ma kužim,sjetio sam se onih dječaka iz BF3 koji i dan-danas one evente nazivaju lan-partijima.(u igri bez lana)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Tek sam sada shvatio da se nikoga ne može ubiti s ostatcima zgrada. Postajem nostalgičan za Seine Crossingom. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

5 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
jameshook kaže...
Za sve one koji imaju memory leak rješenje je da se prioritet procesa (bf4.exe) postavi na high.
Isto tako memory leak nema veze s 14.1 driverima i Mantleu. Probao sam s 14.1 i na DX ima memory leak. 13.12 isto memory leak. Tako da je problem novi patch.

http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_leak

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Hummer kaže...
nsunjicr123 kaže...

jel se moze igrat bf4 multi bez da se kupi igra?

ne može se multi ni kad se kupi igra

{#} Hahaha! {#}

@nsunjicr123: koliko sam vidio ne postoje piratski serveri, il kak to vec ide. Bar ih na mjestima koje citam nitko nije spomenuo.

Al je BF4 (bio) toliko pun bugova da se dijeli :) Kupi novu graf. karticu pa ces ga dobiti {#}

Mislim da se moze naci za 200kn, a toliko ustedis ako 2-3 puta ne odes van {#}

Y2K2 kaže...

Moze u LAN-u.

Ako je ozbiljno, onda si u krivu jer se ne moze.

A ako je sala... nemoj se tako saliti, jer nas ta tvrdnja rastuzuje {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
neaktivan

Y2K2 kaže...

Moze u LAN-u.

Ako je ozbiljno, onda si u krivu jer se ne moze.

A ako je sala... nemoj se tako saliti, jer nas ta tvrdnja rastuzuje {#}

Pa ja upravo igram u LAN-u. eto me 15 red sa desne strane onaj u crnoj majici.

15 godina

@Tonči Znam što je memory leak. Vrtio sam task manager paralelno s igrom. Igra je zauzimala sve više memorije što duže sam igrao i eventualno je počelo laggat. Kad sam stavio priority na high prestalo je povećavati memoriju ili se vrlo vrlo malo povećala a i igra je prestala laggirati.

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:07 (jameshook).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Je li i vama ping povremeno skače s 30 na 70? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

žao mi je svake moje kune koju sam dao za ovo pokvareno čudo, tako da žalim 450 puta.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 7 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

S ovom igrom se "kocka" s Meksikom isplatila.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
13 0 hvala 4
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Čemu sve to hejtanje? Ispod svih tih bugova igra je zapravo odlična. 

6 2 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

žao mi je svake moje kune koju sam dao za ovo pokvareno čudo, tako da žalim 450 puta.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel se može taj priority staviti na high i da stalno tak ostane? Jer stavim na high i sljedeći put kad uđem u igru, vrati se na normal.

Battlelog: dr34mshake_CRO

0 0 hvala 0
15 godina

Meni je ping na većini servera na kojima je prije bio 40 skočio na 60 tako da malko živcira.
Inače ovaj BF sam igrao na sigurno pa sam potrošio cca 600 kn na igru + premium i ako netko kaže zašto vajnam oko stanja igre imam puno pravo vajnat.

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:07 (jameshook).
15 godina

@PatoHD Ne. To je "feature" windowsa da ne može.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:08 (jameshook).
14 godina
NiramX kaže...

Zato jer je morala biti stepenicu il dvije iznad BF3... a bas i nije.

Moras se sloziti da je razocarala dosta ljudi.

Bilo je puno bugova i umjesto da se svi rjese, svako malo se poavi neki novi.

Al da, igra je POTENCIJALNO jako dobra!

Al nije. Jos. Ja joj dajem jos sanse.

Jos puno sanse jer je jedina koju igram. :)

jameshook kaže...
@PatoHD Ne. Tp je "feature" windowsa da ne može.

http://www.prnwatch.com/prio/

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:12 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4

Ne znam el bilo već u temi, a ako je evo ponovo {#}

U videu se spominje Second Assault i datum izlaska(za tjedan dana) koji je navodno objavljen negdje na Originu.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 19:18 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Ma kužim,sjetio sam se onih dječaka iz BF3 koji i dan-danas one evente nazivaju lan-partijima.(u igri bez lana)

E pa nama je bio LAN party! Imali smo i harlem shake i video stream {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Zato jer je morala biti stepenicu il dvije iznad BF3... a bas i nije.

Moras se sloziti da je razocarala dosta ljudi.

Bilo je puno bugova i umjesto da se svi rjese, svako malo se poavi neki novi.

Al da, igra je POTENCIJALNO jako dobra!

Al nije. Jos. Ja joj dajem jos sanse.

Jos puno sanse jer je jedina koju igram. :)

jameshook kaže...
@PatoHD Ne. Tp je "feature" windowsa da ne može.

http://www.prnwatch.com/prio/

I sam DICE je rekao da to vjerojatno nije najorginalnija igra koju su napravili. Dvije stepenice nije, ali definitivno je jednu stepenicu iznad BF3. Trebaš se zapitati zašto se ti bugovi pojavljuju. U BF3 se to nije događalo. Što se promijenilo?  

14 godina
NiramX kaže...
I sam DICE je rekao da to vjerojatno nije najorginalnija igra koju su napravili. Dvije stepenice nije, ali definitivno je jednu stepenicu iznad BF3. Trebaš se zapitati zašto se ti bugovi pojavljuju. U BF3 se to nije događalo. Što se promijenilo?  

Mmm... nemam pojma {#}

Vremenski rokovi?

Kak dugo se radio BF3, a koliko BF4?

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Mmm... nemam pojma {#}

Vremenski rokovi?

Ali opet. Neki problemi nisu ni bili u beti, a pojavili su se u konačnoj verziji. Zona sumraka? 

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Mmm... nemam pojma {#}

Vremenski rokovi?

Pa radi se o novom "programu" koji osim vizualne sličnosti i koncepta nema ništa zajedničko sa BF3. Deseci novih milijuna linija koda - bugovi su neizbježni.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Pa radi se o novom "programu" koji osim vizualne sličnosti i koncepta nema ništa zajedničko sa BF3. Deseci novih milijuna linija koda - bugovi su neizbježni.

No, i dalje je to Frostbite. Uostalom, neki problemi su preneseni iz BF3. 

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Friday kaže...

Novi Frostbite - novi milijuni linija koda...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

Novi Frostbite - novi milijuni linija koda...

ma kako, pa dal nije to copy paste i run? Nemoj mi pričat molim te, slušao sam programiranje na radiju jednom tako da znam više od tebe.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ma kako, pa dal nije to copy paste i run? Nemoj mi pričat molim te, slušao sam programiranje na radiju jednom tako da znam više od tebe.

{#}

Da, ali pssst - to nam je prvo pravilo u klubu boraca {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Ljudi sta kazete na moje statse?

BF4 igram tek 6 dana pa da cujem, s time da BF3 nisam igrao, to mi je prvi Battlefield koji igram multiplayer {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice