Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.731.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Nešto nisam primjetio da je neko ovdje postao ovo. Čudi me to. {#}

Dama -> izvoli

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...
Soldier977 kaže...

AEK majka

Jučer sam ga otključao i mogu reći da je trenutno što imam otključano, najjače što Assault rifles nude.
ROF je ubitačan, recoil s dobrim dodatcima je minimalan.
Stroj za ubijanje, definitivno.

Ma zvjerka do jaja. Eh sad, ima još jedna bolje što bolje puca a nalazi se odmah iza AEK-a. Njegovo veličanstvo Famas. Kada ga neprijatelji samo pogledaju, padnu mrtvi (osim ako ne sagnu glavu slučajno).

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
sudy_freak kaže...
Soldier977 kaže...

Nešto nisam primjetio da je neko ovdje postao ovo. Čudi me to. {#}

Dama -> izvoli

Sad bi Perky rekao:"Star, ćorav, olinjao..."

Ali ima i ona ponavljanje je majka znanja {#}

14 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Jel netko igra sa DMR-ovima? Ja sam prije koji dan jednu rundu odigrao. Meni je to prezabavno, ali treba rds/kobra...

Ja volim puške koje pucaju brzo da bih ikako mogao nekog ubiti.

Taj isti dan sam odigrao par partija kao assault i unlockao sam AEK. Pa taj ispucava 500 milijuna metaka u sekundi...

Ja preferiram karabinke,i nakon Ak 5c-a sam otkrio MTAR 21 i pljuca mi je bog i batina,i sad citam da ga planiraju nerfati {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
13 godina
GrimReaperKC kaže...
Friday kaže...

Ja preferiram karabinke,i nakon Ak 5c-a sam otkrio MTAR 21 i pljuca mi je bog i batina,i sad citam da ga planiraju nerfati {#}

Uh mtar {#}

Ma samo će neraft damage na daljinu, a i onako je to pljuca za blisku borbu. neka oni nerfaju samo AA i odmah BF4 postaje igra za igrat.

14 godina
protjeran
GrimReaperKC kaže...

MTAR je ionako close quarters oružje tako da je to zapravo nerf u pozitivnom smislu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 4

Istina, no ja igram vecinom conquest i mid to long range se zna desiti... Mtarom ih cesto ubijem dosta lako i jednostavno..

Mislim da ce sad to biti malo teze {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
GrimReaperKC kaže...

Istina, no ja igram vecinom conquest i mid to long range se zna desiti... Mtarom ih cesto ubijem dosta lako i jednostavno..

AK 5C mi leži odlično. Daleko, blizu, kako god...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Definitivno najbolja karabinka.

16 godina
Battlefield 4

Rate of fire neka zlatna sredina, lako se kontrolira recoil, a reload je ultra brz. Puškica koja je dobra sa sve udaljenosti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Rate of fire neka zlatna sredina, lako se kontrolira recoil, a reload je ultra brz. Puškica koja je dobra sa sve udaljenosti.

Baš to. Na nekim srednjim udaljenostima skidam snajpere bez ikakvih problema.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
. ..

A da bude jos bolje, prije tjedan dana sam na frisko instalirao Windowse...

.

friški windowsi.. da ti možda Indexing servis ne rošta po disku?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
protjeran
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...

same here, samo s njom igram u zadnje vrijeme

17 godina
odjavljen
Zura kaže...
CyberDemonVZ kaže...
. ..

A da bude jos bolje, prije tjedan dana sam na frisko instalirao Windowse...

.

friški windowsi.. da ti možda Indexing servis ne rošta po disku?

Ma njubara, pusti ga. Kad završi fakultet onda će znati popraviti {#}

digitall1982 kaže...
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...

same here, samo s njom igram u zadnje vrijeme

Ja od početka samo s njom. Nemam ni jedan SS sa drugim puškama. Prva je ali vrlo zaokružena i dobra!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

jel ko instalirao bf4 key dobiven s grafom ...jel se kod utipkava drito u origin ili???

-jer tam nes pise da se treba regat na amd-ovoj stranici

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

jel ko instalirao bf4 key dobiven s grafom ...jel se kod utipkava drito u origin ili???

Našao si kupca? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Baš to. Na nekim srednjim udaljenostima skidam snajpere bez ikakvih problema.

Hebena puška!!!

16 godina
Battlefield 4

Pa ipak je Made in Sweden, najbolje da će svoju pušku napravit lošom.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Našao si kupca? {#}

raspituju se , zasad imam jednu dobru ponudu , covjek trazi samo 50 kn da uzme bf4 pa si razmisljam 

13 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Našao si kupca? {#}

raspituju se , zasad imam jednu dobru ponudu , covjek trazi samo 50 kn da uzme bf4 pa si razmisljam 

Sry - ti njemu das bf4 i 50 kn da uzme ? {#}

12 godina
Alien 22 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Našao si kupca? {#}

Sry - ti njemu das bf4 i 50 kn da uzme ? {#}

to se ja malo zahebavam , al nije ni daleko, nudim igru za 130 kn i nista 

15 godina
neaktivan
Meni je SCAR-H ko multipraktik. Može biti jurišna puška, može biti DMR. Jedino je problem supressor koji stvara efekt duplog pada metka.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
16 godina
Battlefield 4

Evo samo za revolveroljupce {#}

UPCOMING BF4 PISTOL TWEAKS

1) Increased the aimed accuracy of the M1911 to make it a viable choice once the COMPACT 45 has been unlocked. This gives the M1911 a clear accuracy advantage for range, while the COMPACT 45 has a clear ammunition per magazine advantage.

2) Increased the close range damage of the M1911, QSZ-92, FN57, CZ-75 and COMPACT 45. This will allow all pistols to bypass Body Armor at close range. Additionally, the FN57 and the QSZ-92 have had their long range damage increased to allow them to properly bypass Body Armor at all distances. Finally, the CZ-75 has also had its long range damage raised to give it a diverse role among the handguns.

3) Reduced the delay between pressing the trigger and the bullet firing for the M412 REX and .44 MAGNUM. This delay represents the way these weapons work in real life, while also improving their responsiveness in game.

4) Increased the magazine capacity of the QSZ-92 to 20 rounds, the proper amount for this weapon in real life. Additionally reduced the recoil of the QSZ-92 to give it a clear difference from the FN57.

5) Corrected a small error with the COMPACT 45 accuracy when crouched or prone. The weapon was accidently less accurate than intended.

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 5
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo samo za revolveroljupce {#}

UPCOMING BF4 PISTOL TWEAKS

1) Increased the aimed accuracy of the M1911 to make it a viable choice once the COMPACT 45 has been unlocked. This gives the M1911 a clear accuracy advantage for range, while the COMPACT 45 has a clear ammunition per magazine advantage.

2) Increased the close range damage of the M1911, QSZ-92, FN57, CZ-75 and COMPACT 45. This will allow all pistols to bypass Body Armor at close range. Additionally, the FN57 and the QSZ-92 have had their long range damage increased to allow them to properly bypass Body Armor at all distances. Finally, the CZ-75 has also had its long range damage raised to give it a diverse role among the handguns.

3) Reduced the delay between pressing the trigger and the bullet firing for the M412 REX and .44 MAGNUM. This delay represents the way these weapons work in real life, while also improving their responsiveness in game.

4) Increased the magazine capacity of the QSZ-92 to 20 rounds, the proper amount for this weapon in real life. Additionally reduced the recoil of the QSZ-92 to give it a clear difference from the FN57.

5) Corrected a small error with the COMPACT 45 accuracy when crouched or prone. The weapon was accidently less accurate than intended.

LINK

Piše li išta za connecting problem?

16 godina
Battlefield 4

Misliš na Could not join server? Nemam pojma, bio neki update origina danas možda su popravili nešto, jesi probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Misliš na Could not join server? Nemam pojma, bio neki update origina danas možda su popravili nešto, jesi probao?

Oni popravili nešto? ha ha

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
Jack Sparrow kaže...

LINK

FN57 je beast, super da je buffan. I m1911, povratak stare slave nadam se.

Dobar notes, thy.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
Battlefield 4

Na kraju bude se i sa četvorkom dogodilo isto ko i sa trojkom. Počinje mrdanje po oružjima.Dok su neki potezi ok, mislim da je ovo početak kraja raznovrsnosti oružja

Trojka je bila najbolja igra svih vremena prvih 3-4 mjeseca dok nisu počeli kenjati po "balansu" oružja.

Na kraju smo dobili 150 istih oružja sa jednom iznimkom koja je bila za 1% bolja od ostalih. M16a3. I nije ni čudo što su je svi koristili.

Sad kad imamo, skoro za svaku situaciju, po par dobrih pljuca, kad oni završe (ponukani kenjanjem pr0 zajednice) sa balansiranjem ponovilo se bude isto ko i u b3.

Treba nerfati AA i srediti helikopter. za mene dosta.  Neznam. čak i sačme nebih dirao jer se i sa njima da igrati pojedine modove. Dmr? možda malo smanjiti trigger time i to je to.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
protjeran
red_bull kaže...

Na kraju bude se i sa četvorkom dogodilo isto ko i sa trojkom. Počinje mrdanje po oružjima.Dok su neki potezi ok, mislim da je ovo početak kraja raznovrsnosti oružja

Trojka je bila najbolja igra svih vremena prvih 3-4 mjeseca dok nisu počeli kenjati po "balansu" oružja.

Na kraju smo dobili 150 istih oružja sa jednom iznimkom koja je bila za 1% bolja od ostalih. M16a3. I nije ni čudo što su je svi koristili.

Sad kad imamo, skoro za svaku situaciju, po par dobrih pljuca, kad oni završe (ponukani kenjanjem pr0 zajednice) sa balansiranjem ponovilo se bude isto ko i u b3.

Treba nerfati AA i srediti helikopter. za mene dosta.  Neznam. čak i sačme nebih dirao jer se i sa njima da igrati pojedine modove. Dmr? možda malo smanjiti trigger time i to je to.

Prvih mjeseci trojke balans je bio grozan. (Ili si ti igrao neku drugu igru?) Svi su igrali sa M16A3. Doslovno svi. Poslije se situacija popravila i bilo je raznovrsnosti u pogledu karakteristika oružja, ali je M16A3 i dalje ostao neprikosnoveni vladar.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 20:27 (NiramX).
17 godina
Ne znam koju igru si onda ti igrao.. samo znam da je igra u početku bila savršena sto se balans a tiče. A na kraju su svi igrali sa m16a3. Samo zato sto je bio zericu bolji od ostalih oružja. Koja su bila ista.
[M|C] jokaCRO ingame
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice