Je samo je shadow play dozivio izmjene,mozes podesavat sam rezoluciju,framerate,bitrate i tako to,neka sve bolji je
Ne. To je bio novi Experience. Sad su izasli bas novi Beta driveri.
Da pratis TEMU znao bi 
Je samo je shadow play dozivio izmjene,mozes podesavat sam rezoluciju,framerate,bitrate i tako to,neka sve bolji je
Da pratis TEMU znao bi 
Da pratis TEMU znao bi 
pa i on je izaso nema par dana jel
Da pratis TEMU znao bi 
pa i on je izaso nema par dana jel
Pa da, u pravu si, al sam samo htio reci da je novi Shadowplay bio vezan uz nesto drugo, a ne nove drivere.... Nema veze, kuzimo se 
Nego, bas razgovaramo u temi Battlefield 4 konfiguracije i problemi i pogledam ja u Afterburner kako mi se ponasaju graficka i CPU i vidim ovo:
Imam takve screenshotove iz doba kad je igra izasla. Proc radi na oko 60%, a grafa na 99...
Samo je Dawnbraker, 64 igraca u pitanju, ili su promjenili igru? Ili se meni usporila maticna i procesor? 
Imam takve screenshotove iz doba kad je igra izasla. Proc radi na oko 60%, a grafa na 99...
Samo je Dawnbraker, 64 igraca u pitanju, ili su promjenili igru? Ili se meni usporila maticna i procesor? 
Koliko samo faktora djeluje na sveukupni rezultat to nisu istine.
Nema mi ništa mrže nego kad se desi da odjednom bez nekog razumnog razloga mi sve radi sporije.... pa ne mogu tada ništa drugo raditi osim traženja rješenja. Takav mi je nedavno bio slučaj kad sam tek SLI stavio... Sada radi fantazija, i onda sutra se vuče ko krepana mačka. Why, whyyyy......!!!!
Sada mi radi i ne diram NIŠTA. Eventualno se pomolim prije paljenja kompa.
BTW Cyber nešto vidim da ti je velika temp grafe?
Sasvim normalna za Gainward nazalost,meni i do 83 ode ali kad je malo toplije,ovisi kako zagrijem sobu 
Sasvim normalna za Gainward nazalost,meni i do 83 ode ali kad je malo toplije,ovisi kako zagrijem sobu 
Ja sam imao 560-ku od Gainwarda. Prije koji dan naletim na neki snimak BF3 i temperatura 79-80 cijelo vrijeme.
Grije se jako ali je barem glasna!
Da to joj je velika prednost naspram ostalih,zato sam je i kupio 
Glasnija je od ljudine.
Glasnija je od ljudine.
Ali ni upola tako iritantna...
Bas to. Hvale se naprednim hladnjakom, nitko nema takav, super ovo, ono...
I onda zuji i temp preko 80
A dosao sam s ovog.
Temprature u igri oko 45-50 stupnjeva...
I jos mi nije jako kako mi odjednom igra koristi preko 90 posto 8 jezgri na 4,5GHz 
Hmm... a mozda nije igra, nego nesto u pozadini?? 
Bas to. Hvale se naprednim hladnjakom, nitko nema takav, super ovo, ono...
I onda zuji i temp preko 80 
Ma ja sam ti svoju kupio jer nisam htio ni dana cekat nego odmah ili nikako pa kupio nju,inace bi na nereferentnu isao sigurno no drugi put cu sacekat sigurno
I jos mi nije jako kako mi odjednom igra koristi preko 90 posto 8 jezgri na 4,5GHz 
nema šanse da ti toliko koristi. meni vrti na 30 - 50 posto. ventovi mi se ni ne pale na procu dok igram... tako da je definitivno nešto u pozadini.
Balancing BF4: Upcoming Soldier Weapon Tweaks
UPCOMING BF4 WEAPON TWEAKS
DMRs
1) Increased the damage of all DMRs across all ranges. Specifically, damage has been increased at long ranges to allow three-hit kills against unarmored opponents. Additionally, reduced the penalty to accuracy for sustained DMR fire, allowing more rapid follow up shots in combat. The amount of the damage increase varies from weapon to weapon, according to its intended range, rate of fire, and damage. We will continue to monitor the effectiveness of DMRs in combat, and determine if additional action is needed to make DMRs a viable mid to long range weapon.
Pump Action Shotguns
1) Increased the accuracy of pump action shotguns (870 MCS, HAWK 12g, SPAS-12, and UTS 15) while on the move and aiming. The accuracy has been approximately doubled. These weapons did not have any available barrels or grips that would allow a player to enhance their aimed accuracy. This change should make the use of pump action weapons with slugs much more viable at medium and close range by allowing more accurate fire.
Carbines
1) Reduced the long range damage of the MTAR to bring it in line with the rest of the Carbines.
General
1) Adjusted the way inaccuracy is handled when transitioning from Hip fire to Aimed fire. Previously, if a player began firing before aiming, he would keep his hip inaccuracy while aimed, until he stopped firing. This was especially obvious with LMGs on the move. Players will now only be subject to the maximum aimed inaccuracy after the transition. While still terribly inaccurate, this allows for substantially more accurate fire than the old method and should allow players with LMGs to panic fire in close quarters, provided they are aiming.
2) The Heavy Barrel’s Accuracy bonus now also applies on the move, at a reduced bonus. This should give the Heavy Barrel a wider role for players who desire accuracy while aimed in all situations.
3) Synchronized the timing of the aim down the sights animation of sniper rifles with their ability to fire with full accuracy. Players no longer need to wait for additional time after the aiming animation plays to get accurate shots. There is still a delay to achieve full accuracy, so Quick Scoping is still not possible.
kod mene je ova http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-OC.html i ocekivao sam puuno glasniji rad al nista....ko da palim super maria............:D
Pump Action Shotguns
1) Increased the accuracy of pump action shotguns (870 MCS, HAWK 12g, SPAS-12, and UTS 15) while on the move and aiming. The accuracy has been approximately doubled. These weapons did not have any available barrels or grips that would allow a player to enhance their aimed accuracy. This change should make the use of pump action weapons with slugs much more viable at medium and close range by allowing more accurate fire.
Nexus... 
Provjerio sam prije mjesec dana, sve je bilo savrseno, i vise se nisam s tim zamarao.
I jucer isprobam... a kad tamo.. ..
A da bude jos bolje, prije tjedan dana sam na frisko instalirao Windowse...
Ovi tweakovi mi se cine cisto OK!
Kao da ce oruzje i pucanje biti slicniji BF3. Sto je po mojem dobra stvar.
ma danas sam nakon mjesec dana upalio ovaj šit od ove igre i siguran sam da je više nikad neću upalit, mogu je samo izbrisat ili bacit u 3pm.
Meni je battrfild toliko dobar da ga nisan niti downloada otkad san winse reinstalira. 
Meni je battrfild toliko dobar da ga nisan niti downloada otkad san winse reinstalira. 
Budi iskren i reci da igras DayZ,nasao si novu zanimaciju 
Pa uz tolike probleme, bolje supportat DayZ čiji te devovi slušaju i nisi ne vide te kao $$$vinju.
BF4 mora biti sređen!
kod mene je ova http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-OC.html i ocekivao sam puuno glasniji rad al nista....ko da palim super maria............:D
Zato što imaš MSI i TwinFrozr hladnjak.
Top zračni hladnjak.
...
A stari moj prije ove grijalice sam imao Gtx570 Twin Frozr 3 i to je bilo cudo od kartice i hladnjaka,mozes mislit kad sam nakon toga stavio ovu termo pec u sobu kako mi je fino 
Jel netko igra sa DMR-ovima? Ja sam prije koji dan jednu rundu odigrao. Meni je to prezabavno, ali treba rds/kobra...
Jel netko igra sa DMR-ovima? Ja sam prije koji dan jednu rundu odigrao. Meni je to prezabavno, ali treba rds/kobra...
Ja volim puške koje pucaju brzo da bih ikako mogao nekog ubiti.
Ja volim puške koje pucaju brzo da bih ikako mogao nekog ubiti.
Taj isti dan sam odigrao par partija kao assault i unlockao sam AEK. Pa taj ispucava 500 milijuna metaka u sekundi...
Probaj ugasiti Shadowplay pa vidi iskoristivost. Kad vidis javi baš me nešto zanima.

Probaj ugasiti Shadowplay pa vidi iskoristivost. Kad vidis javi baš me nešto zanima.
I na to sam pomislio... a kad tamo, sjetim se da sam jucer snimio nove drivere, i vratio sve na defaultne postavke.
A po defaultu je Shadowplay ugasen 
Nist, idem prckat bo BIOSu. Wish me luck.
Nešto nisam primjetio da je neko ovdje postao ovo. Čudi me to. 
AEK majka
Jučer sam ga otključao i mogu reći da je trenutno što imam otključano, najjače što Assault rifles nude.
ROF je ubitačan, recoil s dobrim dodatcima je minimalan.
Stroj za ubijanje, definitivno.