Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.732.058
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

pokusavam ne igrati vise bf, prije sam igrao samo dok je bio 2xXP ili kina izasla a sad sve manje i manje, i dobim bf4 na nagradnoj igri... bas me tjeraju da igram {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Sajber @ ne izbjegava njega Dice i PB nego i iXici . Ali to nisi čuo od mene : )

Nisu bili iksići u pitanju nego ekipa sa kojom svakodnevno igram {#}

Stvarno šteta :( . Znaci nemaš sreće ni s njima .Ne brini naci ćeš ti jednog dana nekog tko ce se htjeti igrat s tobom : ).

14 godina
Soldier977 kaže...

Da li je i kod vas problem sa konektiranjem na server. Konstantno mi je connecting i onda could not join server.....

Probajte ovo bar kod mene uspijeva. Kad vam izbaci onu crvenu traku na dnu browsera  sa porukom da se ne možeš spojiti na server, nemojte je gasiti na X nego opet samo kliknite  na igrača (frenda) koji igra na serveru. Na ovaj način dosta puta uspijem ući na server...

14 godina
Battlefield 4

Rješenja za "Connecting loop":

• UPNP (pokrenuti kao admin i "Disable uPNP")
  • pratiti upute na videu 
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Op op :) Valjd ne pišu bajke :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
Battlefield 4
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sorry na offtopicu, ima mozda netko mozda key za BF4 viska, a da bi se mijenjao za Rome 2 Total war ?
Ionako su obje igre pokvarene haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 19:09 (marinac88).
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

JackFrags o videima koje je EA sponzorirao i općenito o igri od pre-alpha faze do sada.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 1 hvala 1
15 godina
sudy_freak kaže...

Lol, ako mene pitaš, ovo je doslovno vrijedanje inteligencije igrača, jer ako oni misle da se ovakve stvari  http://gfycat.com/WavyBoldAmericanshorthair#  ( What are we referring to here? the missing gun model, the getting killed by a guy not facing you, the horrible animation and movement on stairs, bad hit detection, or the one hit kill from a low damage gun that takes multiple hits,and killed by guy with zero health ) mogu riješiti double xp vikendima i free battlepackovima onda svaka im čast, a bogami svaka čast i vama koji ste zadovoljni sa ovim...

Jedan Simcity je imo užasan start ali je više manje bio igriv nakon samo par dana, pa su svejedno davali free gamove zbog starta mislim da bi i u ovom slucaju trebali napravit jednaku stvar, ako ne i vecu...

NiramX kaže...

JackFrags o videima koje je EA sponzorirao i općenito o igri od pre-alpha faze do sada.

Lako im je sad opravdavat se kad su pokupili ''mast'', jedan novinar je na redditu pito LevelCap-a ( ima 136 videa o BF 4, vise nego jedan video dnevno ) dali bi radio toliko videa da nije sponzoriran ili mozda napravio i neki drugi video za neku drugu igru, naravno ostali smo bez odgovora...

Takve stvari su unistile kredibilitet jednog IGN-a jednog Gamspot-a, a izgleda da ce sad unistit kredibilitet i mnogih poznatih youtubera...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
14 godina
Battlefield 4

Da li je nedavno netko imao problema da je mogau uci u igru, ali nakon nekog neodredjenog vremenskog perioda bi ga izbacilo uz famoznu DICE-ov error: Game Disconnected: Something Went Wrong?

Ako je, kako ste to ispravili?

Naime ja sam pokušao update PB-a, portovi su propušteni, a ovo mi se počelo danas pojavljivati....nisam do sada uspio naći razlog pojavljivanja, samo znam da me tijekom igranja sa bilo kojeg servera izbacivalo...

hvala

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ajmo odigrat 5 na 5 jedan vikend ili da napravimo tim na eslu pa da igramo 

workan
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
disibio kaže...
sudy_freak kaže...

Lol, ako mene pitaš, ovo je doslovno vrijedanje inteligencije igrača, jer ako oni misle da se ovakve stvari  http://gfycat.com/WavyBoldAmericanshorthair#  ( What are we referring to here? the missing gun model, the getting killed by a guy not facing you, the horrible animation and movement on stairs, bad hit detection, or the one hit kill from a low damage gun that takes multiple hits,and killed by guy with zero health ) mogu riješiti double xp vikendima i free battlepackovima onda svaka im čast, a bogami svaka čast i vama koji ste zadovoljni sa ovim...

Jedan Simcity je imo užasan start ali je više manje bio igriv nakon samo par dana, pa su svejedno davali free gamove zbog starta mislim da bi i u ovom slucaju trebali napravit jednaku stvar, ako ne i vecu...

NiramX kaže...

Lako im je sad opravdavat se kad su pokupili ''mast'', jedan novinar je na redditu pito LevelCap-a ( ima 136 videa o BF 4, vise nego jedan video dnevno ) dali bi radio toliko videa da nije sponzoriran ili mozda napravio i neki drugi video za neku drugu igru, naravno ostali smo bez odgovora...

Takve stvari su unistile kredibilitet jednog IGN-a jednog Gamspot-a, a izgleda da ce sad unistit kredibilitet i mnogih poznatih youtubera...

EA-ov brod u kojem se furaju Dice, lvlcap i ostali ''plaćenici'' polako ali sigurno tone i to me žalosti. 

Taj Battlefield je bio takva igra koja je spojila mnoge ljude, dala toliko sati sreće i užitka, naučila te mnoge stvari, sada tone svakim danom. Svakim danom neka nova vijest, negativna, kasni ovo kasni ono. Pa onda šamaranje tipa tog appreciationa...da, čim dobijem dice super camo za weapon odmah neću više vidjeti sve igrine probleme.

Šteta i šteta. Čitam da se slažu neki patchevi i da su svjesni problema, ali svakim patchom ne poprave ništa, a da ne pričamo da nestajanje hitmarkera i crossa je od početka igre i sad je kao prihvaćeno, to nije ni bag, to je fičur.

Šteta šteta i šteta. Čekam te patcheve pa ću zaigrati opet, a dotad...našao sam igre koje rade i na kojima nisam frustriran.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nešto zanimljivo sa Symthic foruma.

Texture quality    FPS Cost: 2 Suggested setting: High Note: Very low FPS cost, makes surfaces and hence everything look better, you can turn it up to High

Lighting quality    FPS Cost: 5 Suggested setting: Low Note: Controls how good and jaggedy shadows look at medium FPS cost, you can keep it on low to save FPS

Post processing quality    FPS Cost: 10 (tehmoriz) Suggested setting: Low Note: Lighting bloom, makes stuff look prettier, according to a forum member can cost up to 10 fps, turn it off for performance

Effects quality    FPS Cost: 4 Suggested setting: Low/Medium Note: Medium FPS cost, makes explosions, rain and frost on your goggles, etc look prettier, set to Low for better performance

Mesh quality    FPS Cost: 4 Suggested setting: Ultra Note: Helps spot enemies and displays objects further away, this is the one you should set to Ultra

Terrain quality    FPS Cost: 4 Suggested setting: Ultra/Low Note: Tank drivers and jet pilots set it to ultra to prevent geometric "pop-in", i.e. to prevent terrain from changing shape as you move, but I have no idea how it plays out for infantry, however, low FPS cost so feel free

to play around

Terrain decoration    FPS Cost: 2 Suggested setting: Low Note: Set it on low, you will see less grass, flower pots etc.. Which will help you see your enemies

MSAA (AA deferred)    FPS Cost: 16 Suggested setting: Off Note: Huge FPS cost, use FXAA instead, it does pretty much the same

FXAA (AA Post)    FPS Cost: 2 Suggested setting: Max Note: Smoothes edges, very low FPS cost, crank it up

Motion Blur    FPS Cost: 2 Suggested setting: Off Note: Blurs your vision when moving, turn it off unless you wanna see even less in the heat of battle

Texture filtering    FPS Cost: 0 Suggested setting: 16x Note: Minimal FPS cost but makes stuff look nice, max it

Ambient Occlusion    FPS Cost: 10 Suggested setting: Off Note: Massive FPS cost for better terrain lighting / shadow, turn it off, you won't notice the difference whilst playing anyway

Resolution scale    FPS Cost: 70(WoopsyYaya) Suggested setting: 100% Note: Uses down-sampling, like it renders your picture at a higher resolution, then scales it down to anti-alias everything as opposed to selective anti-aliasing provided by MSAA. The FPS cost is huge, setting it from 100% to 200% on my PC curbed the framerate from 110+ to 40, so leave it at 100% unless you know what you are doing or run a very good graphics card.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 21:13 (NiramX).

5 0 hvala 14
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

prekul video.

random tulipan koji je "kao poznat u svijetu bf-a" uvaljuje neke spike i ponavlja se dobrih 20 minuta.

tip uzeo pare i sad pjeva borbene.

ako je toliki "stručnjak za bf" šta odmah nije rekao kako igra ne valja ili nešto rekao protiv ove igre? šta je bio slijep ili mu je naglo nestao dar govora?

majkemi ako ja razumijem ekipu koja im se divi ili još bolje prati takve klošare.

ma danas sam nakon mjesec dana upalio ovaj šit od ove igre i siguran sam da je više nikad neću upalit, mogu je samo izbrisat ili bacit u 3pm.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
9 7 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

znači nije popravljeno, još nema plaćenih dlc-ova.? vidimo se na dayZ-u.

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
disibio kaže...
sudy_freak kaže...

NiramX kaže...

niste baš pročitali cijeli članak, spominju i nekoliko fixeva za ono što mi zovemo "netcode"(a oni to očito zovu nekim supertajnim imenom koje nije dostupno nama smrtnicima jer nikad ne kažu što je ako nije "netcode")

17 godina
odjavljen
letece_prase kaže...

vidimo se na dayZ-u.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 22:24 (Friday).
16 godina
Friday kaže...
letece_prase kaže...

vidimo se na dayZ-u.

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 22:30 (Scrappy).
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
Friday kaže...
letece_prase kaže...

vidimo se na dayZ-u.

Ti ne seri, ne znaš ni quotati {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Scrappy kaže...
Friday kaže...
letece_prase kaže...

vidimo se na dayZ-u

Odi se ucit.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Scrappy kaže...
Friday kaže...
letece_prase kaže...

vidimo se na dayZ-u

Odi se ucit.

Znači onlajn si i ignoriraš moje i bastino trolanje po tvom zidu na fejsu... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Hurki kaže...

Hmm, čudno mi je to jer Dice-ovci to čuvaju kao zmija noge (vjerujte mi, probao sam izvuć iz par ljudi iz Dev tima sa kojima sam kao u "dobrim" odnosima).

Koliko sam shvatio, to je dosta daleko od objave, tj. ljudi sa kojima ja tipkam su više za Battlelog pa i nisu nešto previše upućeni u datume ali ovo je danas napisao vezano za Mantle:

"Well, personally - much because of the things you mentioned above - I'd prefer if Mantle was delayed for as long as it takes to ensure it is stable. Don't you agree?"

Pod ovim "mentioned above" mislio je na moju tvrdnju da ih EA stišće za rokove.

Dao Bog da čovjek stvarno nije uopće upućen i da to izađe, ali sam mišljenja da bolje da to dođe kasnije pa bude kako spada nego da to opet moraju krpati.

A ovo mi je rekao o odgađanjima:

"Partly because while things such as release dates are not publicly announced, we can still change the date. If we've announced a date, or someone has claimed a date, then the public will expect that date... and it becomes much harder to change the date."

Na što sam mu ja rekao kako su upravo to napravili sa Mantleom, stavili 12. mjesec za izlazak, pa 1., 2. i tako će unedogled i onda je rekao:

"Yeah, and look at the news posts here on Battlelog. Because we announced a date and didn't keep it, people are upset. It's better to stay quiet about a projected release date for as long as possible. :)"

Što se dotičnog čovjeka tiče, stvarno je pristupačan, "razgovorljiv" i nije mu teško tipkati Biblije...Isto tako, kad je bilo onih teških startnih problema, redovito smo tipkali da vidimo jesu li updateovi Battleloga/BF-a išta riješili.

Trude se, ne može se reći, a sad, dali to radi samo 3 ljudi od njih 100 i koliko već, teško je reći ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 22:47 (mrxa1).
12 godina
mrxa1 kaže...
Hurki kaže...

Hmm, čudno mi je to jer Dice-ovci to čuvaju kao zmija noge (vjerujte mi, probao sam izvuć iz par ljudi iz Dev tima sa kojima sam kao u "dobrim" odnosima).

Koliko sam shvatio, to je dosta daleko od objave, tj. ljudi sa kojima ja tipkam su više za Battlelog pa i nisu nešto previše upućeni u datume ali ovo je danas napisao vezano za Mantle:

"Well, personally - much because of the things you mentioned above - I'd prefer if Mantle was delayed for as long as it takes to ensure it is stable. Don't you agree?"

Pod ovim "mentioned above" mislio je na moju tvrdnju da ih EA stišće za rokove.

Dao Bog da čovjek stvarno nije uopće upućen i da to izađe, ali sam mišljenja da bolje da to dođe kasnije pa bude kako spada nego da to opet moraju krpati.

A ovo mi je rekao o odgađanjima:

"Partly because while things such as release dates are not publicly announced, we can still change the date. If we've announced a date, or someone has claimed a date, then the public will expect that date... and it becomes much harder to change the date."

Na što sam mu ja rekao kako su upravo to napravili sa Mantleom, stavili 12. mjesec za izlazak, pa 1., 2. i tako će unedogled i onda je rekao:

"Yeah, and look at the news posts here on Battlelog. Because we announced a date and didn't keep it, people are upset. It's better to stay quiet about a projected release date for as long as possible. :)"

Što se dotičnog čovjeka tiče, stvarno je pristupačan, "razgovorljiv" i nije mu teško tipkati Biblije...Isto tako, kad je bilo onih teških startnih problema, redovito smo tipkali da vidimo jesu li updateovi Battleloga/BF-a išta riješili.

Trude se, ne može se reći, a sad, dali to radi samo 3 ljudi od njih 100 i koliko već, teško je reći ;)

Da se čekalo odličan i završen proizvod, pitanje je da li bi BF 4 uopće izašao... ali eto, ja osobno ne primjetim tolko bugove (možd zato što neam pojma igrati) ... čisto upalim igru, i trudim se zabaviti :)

Isto tako i Mantle, kada izađe, ne mora biti ni savršen... ali bar znamo da će ga popraviti... istina, ljudi će ih piliti ako ne bude valjao, ali valjda znaju šta rade... sumnjam da si mogu dopustiti bilo kakav kiks

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
13 godina
Battlefield 4
Definitivno igra ima problema Ali što je meni zanimljivo igrati to nisu istine :D Proglašavam Zavod 311 za meni najbolju mapu. Imam i pravilo: BF3 se igra na low, BF4 se igra na ultra :D Nema mi ništa ljepše nego kada meci pogađaju protivnika a ono oblačići krvi i prašine se stvaraju gdje metak pogodi .... (e sad necu o tome što je*eni protivnički avatar sagne automatski glavu kada ga u nju pogodim pa umjesto njega ja završim mrtav ili se izvija ko zmija kada ga gađam i naravno opet ja mrtav....)
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

daleko je to jos od icega kompletnog, sva sreca pa sam premium edition platio 250kn.

danas kolega i ja dobijemo spawn u plafonu a nakon toga me zakuca ispod mape i tu pocinje petominutni put prstenove druzine u podzemlje lockera. i tako ja zapalim, srknem kavicu i gledam.. reko mozda se pojavi onaj crveni s rogovima i trozupcem kad stignem do dna. {#}

na kraju razocarenje, obicni killed in action. jedino mi je zao sta nisam ovjekovjecio trenutak, bio sam smeten divotama krajolika. al ajde nije ni to tolko strasno kolko me smetaju stalne oscilacije pinga, ili ulazenje na server iz 23. pokusaja.

mogu mislit kako je tek vama koji ste istovarili 500 ili vise kuna na igru... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam istovario 200kn za igru ali kada sam vidio na sta lici igra odma me proteralo i morao sam se ici istovariti, i hvala bogu proslo je vise od 2 mj kako je nisam ni takao. 

Znate kako se kaze za ruznu zenu da je nebi pipnuo ni sa stapom, to se odnosi i ina ovu igru. Toliko je jadna i toliko mi se zgadila da i kazu da su popravili nebi je vise nikada instalriao na svoj komp a tako niti bilo koji BF koji izade u buducnosti. 

Jos bi im oprostio sto je igra  tako losa ali ona eseravanja  po twiteru i druge njihove objave su za svaku osudu, ako vecina BF comunitya dozvoljava da ih prave budalama ja si necu dozvoliti i rekao sam stop. Oni zive od nas a ne mi od njih i stoga neka se nauce barem osnovne stvari kako se ponasati prema ljudima od kojih zivis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 7:17 (3.0 TDI).

7 13 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Izišli novi driveri za nvidiu sa odličnim sloganom:

https://docs.google.com/file/d/0B1UYkGdxOX_BREh3emdEajZLSGc/edit?usp=drivesdk

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Izišli novi driveri za nvidiu sa odličnim sloganom:

https://docs.google.com/file/d/0B1UYkGdxOX_BREh3emdEajZLSGc/edit?usp=drivesdk

Je samo je shadow play dozivio izmjene,mozes podesavat sam rezoluciju,framerate,bitrate i tako to,neka sve bolji je

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

Ja sam istovario 200kn za igru ali kada sam vidio na sta lici igra odma me proteralo i morao sam se ici istovariti, i hvala bogu proslo je vise od 2 mj kako je nisam ni takao. 

Znate kako se kaze za ruznu zenu da je nebi pipnuo ni sa stapom, to se odnosi i ina ovu igru. Toliko je jadna i toliko mi se zgadila da i kazu da su popravili nebi je vise nikada instalriao na svoj komp a tako niti bilo koji BF koji izade u buducnosti. 

Jos bi im oprostio sto je igra  tako losa ali ona eseravanja  po twiteru i druge njihove objave su za svaku osudu, ako vecina BF comunitya dozvoljava da ih prave budalama ja si necu dozvoliti i rekao sam stop. Oni zive od nas a ne mi od njih i stoga neka se nauce barem osnovne stvari kako se ponasati prema ljudima od kojih zivis.

Meni radi super!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

Meni radi super!

Mislim da je do drivera. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice