Neznam, ja nisam primjetio nikakve ispade u chatu.
Koji ti je nick?
O chatu se govori o bosanskom serveru, a ne o jucerasnjem eventu.
Nick mi je dado1410...
Neznam, ja nisam primjetio nikakve ispade u chatu.
Koji ti je nick?
O chatu se govori o bosanskom serveru, a ne o jucerasnjem eventu.
Nick mi je dado1410...
Koji ti je nick?
Nick mi je dado1410...
Samo sam pitao, čemu, kad imaš test range i puno je lakše osnovne radnje naučiti tamo. Kasnije naravno prazan server pa učit malo teže zadatke.
Uči ti di oćeš, samo neki ne znaju ni ući u test range pa samo napominjem da je najbolje od nule početi upravo tamo...nhf.
Ma nisam, samo sam mislio da ti jesi pa mi proradi forumski ratnički duh
otkad ljudina pucketa po praznim serverima, prazni serveri su postali hit.
Ja sam čuo da se sprema masovan doček nove godine na jednom od praznih servera.
Ne ne, doček je na nekom od polupraznih servera. Na praznom serveru nema tko čekat.
Sake alias Maxis prati forum ali uglavnoim tumara sam stazama. Jućer prvi put igrao s tobom ,Nexom i ostalima i moram priznati da mi se dopalo.Ne mogu vjerovati koliko je ljepše i lakše igrati u jednom takvom dobrom squadu.Samo da su se posložile zvijezde pa da je i druga strana bila organiziranija bila bi neizvjesno i još bolje. Sve sam vas slušao preko voica chata jedino se nisam sam javljao jer su mi cure spavale pa da ih ne probudim.
Mislim da ću češće igrati s "bosancima " jer je ok ekipa.Možda navratim i na sljedeći event na balkanu jer me zanima kako izgleda ta dogovorena masovka.Usput i ja sam domovine sin kao i ti Cyber ako sam dobro shvatil.
http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/program/201074.aspx
Zna neko? Tam ne odgovaraju :P
I meni su zenice spavale, al im ocito nije smetalo kad sam pripovedal.
Ako ima mjesta kod mene u squadu samo upadaj!
Vidimo se na bojnom polju!
Jel jos ima problema s igricom ili sad radi normalno?
Ako znaš podesiti mrežnu i staviti prave drivere onda radi bez greške. Šalim se radi "igrica" u zadnje vrijeme bez nekih problema barem je tako kod mene mislim da su patchevi popravili stvar.
Ako znaš podesiti mrežnu i staviti prave drivere onda radi bez greške. Šalim se radi "igrica" u zadnje vrijeme bez nekih problema barem je tako kod mene mislim da su patchevi popravili stvar.
Stavi si u potpis Battlelog nick
Da, koliko vidim, 80-90% korisnika vise nema problema. (Prije je bilo obrnuto)
Osim tu i tamo kod spajanja na server.
Pa, kako ces imati srece.
Primjetio sam manje vajna i rageanja na igru...dobro nema dosadnog antrakša, ali dal igra sad što bolje radi?
Nisam igrao par dana, od onog zadnjeg patcha, jesu složili revive screen?
Razumio i stavio nick bar se nadam
Stavi si u potpis Battlelog nick
Da, koliko vidim, 80-90% korisnika vise nema problema. (Prije je bilo obrnuto)
Pa, kako ces imati srece.
Ja do prije nisam imao a sad imam ona crna rušenja svako malo
Primjetio sam manje vajna i rageanja na igru...dobro nema dosadnog antrakša, ali dal igra sad što bolje radi?
Nisam igrao par dana, od onog zadnjeg patcha, jesu složili revive screen?
Da, rjeseno je.
Igra mi radi ko Tonciju.
Do slijedeceg patcha
Ja do prije nisam imao a sad imam ona crna rušenja svako malo
Hm, mozda sam pretjerao s ovim 80-90%
Po meni radi sad bolje iako meni i prije nije bila katastrofa kao nekima.Nisam imao problem s revive screen samo par puta me dizali pa možda netko tko je imao više problema neka da odgovor.
Ima možda novih vijesti oko mantlea ? Bilo bi lijepo da nam pod bor gurnu jedan poklončić.Mislim da smo zaslužili što smo istrpjeli njihova sra.. na početku.
Ima možda novih vijesti oko mantlea ? Bilo bi lijepo da nam pod bor gurnu jedan poklončić.Mislim da smo zaslužili što smo istrpjeli njihova sra.. na početku.
Niko ništa ne priča o njemu. Očito je već otišao u mirovinu
Kada cemo ponovo baciti koji event kao onaj sinoc, bilo je predobro, samo da admini nisu zakomplicirali sa tim balansima i podesavanjem servera. Vise mi se nije dalo gubiti vrijeme pa sam izasao vanka.
Kada cemo ponovo baciti koji event kao onaj sinoc, bilo je predobro, samo da admini nisu zakomplicirali sa tim balansima i podesavanjem servera. Vise mi se nije dalo gubiti vrijeme pa sam izasao vanka.
Necu ti reci sve dok mi ne kazes koji ti je nick.
tek sada skuzio da vise nema kill streak medalje i nemesis medalje :( to mi je od bc i bc 2 bila najdrza za dobiti ....
Znači ti si taj prvi što je izišao?
Red screen u sred runde...idem stavit 13.12 da vidim jel pomažu. Ugl. zasad wtf=?
Još netko problem? znam da su neki imali rsode isto pa dal su riješili.
Red screen u sred runde...idem stavit 13.12 da vidim jel pomažu. Ugl. zasad wtf=?
Kod mene isto 13.12 red screen, mislio sam da je do grafe jer je stara no nisam jedini.
Kod mene isto 13.12 red screen, mislio sam da je do grafe jer je stara no nisam jedini.
Dakle onda se vratio reddy naš stari kolega...dakle ne vrijedi mi ni ići na 13.12 :(
Meni tokom runde po par puta izbaci ovo. Jučer na eventu, na jednom mapi me izbacilo 4 puta. Do sad nisam imao te probleme, neki dan su počeli.
Koda mi veza recimo na sekundu pukne, al zapravo ne pukne. Neko vrijeme se čuje jedan te isti zvuk zadnjeg pucanja od neke puške kraj koje sam tad bio u blizini prije tog "crasha" i samo me izbaci.
Ja imam 13.12 stavio prije neki dan i sve radi bez greške nikakav red screen sad u čemu je kod tebe problem ne bih znao?
Dosao mi dns key.Stavio sam skidat igru, vidim da ima 24,7Gb. Pa ce mo malo sutra zaigrat BF
Dosao mi dns key.Stavio sam skidat igru, vidim da ima 24,7Gb. Pa ce mo malo sutra zaigrat BF
A što je to DNS key? Proguglo sam nabrzinu i izbaci mi Domain Name System KEY... Dali dobiješ premium sa DNS key-em?
A što je to DNS key? Proguglo sam nabrzinu i izbaci mi Domain Name System KEY... Dali dobiješ premium sa DNS key-em?