Maloprije igrao na PS4....
iso miki na sta je to licilo... kao da mi je netko udeseterostrucio osjetljivost misa i ukljucio inverted mouse opciju xD
divim se ljudima koji igraju na gamepadu... Ja se drzim misa i tipkovnice xD

iso miki na sta je to licilo... kao da mi je netko udeseterostrucio osjetljivost misa i ukljucio inverted mouse opciju xD
sve je stvar navike , meni pase manje vise sve konbinacije
Makar na konzolama igra radi kak spada...
Vise se ne mogu slati poruke preko Battleloga kad je igrac na serveru, il je neki bug kod mene??
Pokraj imena na popisu igraca je samo "Play" za spajanje na njega.
A kad kliknem na ime nema vise "Send message".
EDIT: OK, izgleda da ovisi o igracu. Neki su ugasili slanje poruka.
Nisam znao da se to moze.
a cuj ocito neke zivcira,dekoncentrira kad im se salju poruke tj. ili samo koriste headset
sve je stvar navike , meni pase manje vise sve konbinacije
Tebi bi bilo lijepo u zatvoru...
Čovječe, Shanghai (Conquest), čak i kao Commander, sound loop unutar 3 minute na mapi
Jedini si, il se i drugima dogadja?
Ja nemam vise ni jedno rusenje poslije posljednja dva patcha.
Jedini i jos nas dva milijona
Domination/Rush Shanghai mi radi OK, no Conquest (Large uglavnom) se sruši sa sound loop-om, također i kolegama s TS-a. Tako da kada vidimo da se loada ta mapa radimo grupni ALT+F4.
Super im je ovaj zadnji patch od neki dan, 2/3 gamea danas sound loop (na Golmudu i Dawnbreakeru)... Zbilja mi se neda više...
Neću ni spominjat da otkad sam promijenio usb priključak u koji mi je spojen gamepad više mi joystick ne radi u BF4 nego mi kao joystick prepoznaje gamepad. Što reći osim PRO PROGRAMMING GUYS!!!!
Vise se ne mogu slati poruke preko Battleloga kad je igrac na serveru, il je neki bug kod mene??
EDIT: OK, izgleda da ovisi o igracu. Neki su ugasili slanje poruka.Nisam znao da se to moze.
LOL, ovisi o serveru!
Sad mogu slati igracima kojima prije nisam, a ne mogu drugima
Se kome dešava da kad se igra prvi put pali preko weba, ono kad se joinaš na server a nemaš origin on, da igra počne nešto skidati kao pa ti baci za par sekundi kako je sad kao spremna i sve se skinulo?
Se kome dešava da kad se igra prvi put pali preko weba, ono kad se joinaš na server a nemaš origin on, da igra počne nešto skidati kao pa ti baci za par sekundi kako je sad kao spremna i sve se skinulo?
Da, to se događa svima s dva China Risinga.
Da, to se događa svima s dva China Risinga.
Ista stvar, samo što kod mene traje skoro minutu, pa sam počeo klikati na "Play Now" i sve radi.
Onda ok, reko da nisam ja nešto kriv.
Baš sad uletio u stazu dve tri sa nexom, frankom, mrskim...malo public squada. VOIP ftw. Nex priča li ga priča ali čisti gušt bilo igrat malo ko skvad rastrčali se po paracelu.
Guštanje na najjače, probajte kad je netko domaći u skvadu malo VOIPat, fora je.
Baš sad uletio u stazu dve tri sa nexom, frankom, mrskim...malo public squada. VOIP ftw. Nex priča li ga priča ali čisti gušt bilo igrat malo ko skvad rastrčali se po paracelu.
Guštanje na najjače, probajte kad je netko domaći u skvadu malo VOIPat, fora je.
Koliko god da Nex ovdje malo posta on to nadoknadi u igri
Ali da je stvarno gušt s njim igrati, to je :))
Btw. imam temperaturu 39.7 C pa ako je kome do 1vs1 ja sam super raspoložen i svi mi refleksi refleksno rade.......... iako ponekad u krivom smjeru
pozdrav ekipo!imam jedan problem,pa ako je moguce ako ko zna riješenje...neka javi ;) PING MI NEKAD ZNA biti i na 999,i nemogu odigrati ni jednu partiju kako treba,odem na testspeed i ok, sve je u redu,cek sam probao otvarati i portove ali ,,,neznam šta da više radim...HVALA
Btw. imam temperaturu 39.7 C pa ako je kome do 1vs1 ja sam super raspoložen i svi mi refleksi refleksno rade.......... iako ponekad u krivom smjeru
Baš je komentirao kad se brod zabijao u obalu na paracel stormu da nabije na muškost vajnere, da mu se forum gadi radi njih.
Čovjek igra igru i gušta, radi toga, thumb up.
Ugl. fora je što ''public'' squad jako lijepo može peglat radi voipa.
ja ću 1v1 ali ucav only.
hahahaha nije bit videa ali ja se nisam stao smijat 5min na ono kad brana padne pa ga onaj kamen pokupi
Sta je tdašu muci te kad se neko smije?Ajde ajde kad prodju pristici i ti ces se smijat
Ovo potpisujem. Bili jednu večer na istom serveru, dečki svi na "skajpu" a ja slušam i šutim (malac otišao pridrjemati) radim isto kaj i oni, na kraju super runda. Fakat bez voipa je bezveze igrati.
hahahahaha
Čovječe, Shanghai (Conquest), čak i kao Commander, sound loop unutar 3 minute na mapi
Jedini si, il se i drugima dogadja?
Ja nemam vise ni jedno rusenje poslije posljednja dva patcha.
Jedini i jos nas dva milijona
Domination/Rush Shanghai mi radi OK, no Conquest (Large uglavnom) se sruši sa sound loop-om, također i kolegama s TS-a. Tako da kada vidimo da se loada ta mapa radimo grupni ALT+F4.
+1
drugo sve radi bez greske, pod uvjetom da je mi je firewall iskljucen
To je Bug koji mi se u beti dogodio 2-3 puta (i nitko mi nije vjerovao). Desi se ako si mrtav i ideš mijenjat klasu/nešto na oružju i onda te netko rev-a, ostaneš u tom nekom međustanju - samo quit ti ostane kao opcija.
Čak me bilo i knife-alo na podu tako, i opet nije bilo redeploy opcije.
To je Bug koji mi se u beti dogodio 2-3 puta (i nitko mi nije vjerovao). Desi se ako si mrtav i ideš mijenjat klasu/nešto na oružju i onda te netko rev-a, ostaneš u tom nekom međustanju - samo quit ti ostane kao opcija.
Čak me bilo i knife-alo na podu tako, i opet nije bilo redeploy opcije.
meni se svako malo dogodi, umrem i ne radim nista nego gledam dal je ko u blizini i cekam da me revive... i svaki put dok me neko revive imam taj "strah" da ce se sve bugat
Ima li itko ovdje packet loss 3.3?
To je onaj ''stari'' iz bf3 kad si bio zaglavljan u deploy screenu ili ti je ostao preko ekrana deploy i mapa i tako si igrao.
Čekali smo koliko bar 4-5 mjeseci da stave da se deploy screen pokaže odmah nakon što umreš da se spriječi da se zbuga u njemu.
Sad će im trebati valjda manje od 5 mjeseci, nadam se.
Btw. našao sam Megalodona na paracelu sinoć.
Pozz ekipa
Kontaktiran sam od strane srpskog community-a i oni imaju jedan prijedlog za nas.
Htjeli bi da se organizira zajedničko igranje u miješanim timovima nas i njih, na serverima od 64 igrača, jednom tjedno, nedjelja. Jedan tjedan klasik, jedan tjedan inf. conquest large, sa zapovjednicima i nekom vrstom simulacije zapovjednog lanca. Napominjem, ne bi bilo mi protiv njih, nego mix. Isto tako, u istim ekipama ne bi bili ljudi iz istog klana nego mix (osobno nisam za to da ljudi iz istog klana ne igraju skupa, ali ako se tako odluči ok).
Eto volio bih sve koji su zainteresirani, a pogotovo klan lidere, da se izjasne o ovoj inicijativi. Igralo bi se od 20h pa dok ima ljudi. Ako se BUG admini slože, otvorio bi se posebni dio foruma za prijave. Na njihovoj strani ima oko 40 zainteresiranih igrača. Volio bih da se javite i s prijedlozima oko navedenog.
Ako se odlučite za ovo, molio bih da se zaborave sve političke, nacionalne i bilo kakve negativne rasprave tokom igre i nakon nje s obzirom da svakodnevno igramo na razno raznim serverima gdje se međusobno susrećemo i sve prolazi relativno ok. A i sami znate da bi to mogao biti gušt kad se sluša zapovjednik i igra neka smislenija igra, za razliku od pukog živciranja na public serverima.
Pozz ekipa
Meni se ideja sviđa.
Samo mi nije jasno zašto bi se miješali?
tko god je iz Dicea radio na gameplayu atak čopija je kreten,30 sekundi za flareati dok AA ima 4 rakete spremne za ispaliti u 5 sekundi i roštilja na 1 km mene u bazi koji se tek spawnam.a da ne govorim o active radar fori.