Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

E moj benny ti prije 8 god nisi bio ni ziv, a "psece godine" su izmisljotina, ali ako si mislio na svog vlasnika ljudevita onda ok...

btw. podsjeti ga da koji put popije one tablete xD

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
12 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
berto kaže...
Tonči kaže...
berto kaže...

@tonci; ok, ali isti problemi se javljaju i kad je na serveru samo 3-4 igraca i nema neke ogromne kolicine destrukcije, ispaljenih metaka i pozicija svih 64 igraca koje treba sinkronizirat, tako da nevjerujem da je protocnost nasih veza glavni problem, cak i ekipa koja je igrala na dreamhacku gdje je na serveru 10 igraca i svi sa pingom 1ms pa su imali svakakvih problema...

1. Kako znaš koliko se servera vrti na serveru i koliko igrača imaju?

2. Nitko nema ping 1ms, jer toliko nemaš ni do svog routera.

3. Nisam spomenuo bandwidth gore. Jesi pročitao?

1. pa predpostavljam(mozda grijesim) da nisu toliko glupi da fizicki donesu server na mjesto dogadanja i onda pokrenu 50 gameservera da se ekipa igra za vrijeme sluzbenih meceva i finala...
2. vidi sliku, ali potpuno nebitno, zamisli da sam napisao 5ms....
3. Nevezano za gornji post cesto napominjes da nase veze nisu sposobne prenjeti toliku kolicinu podataka koja je potrebna da se sve sinkronizira...

Dakle, negdje je odigran LAN BF4 i kažeš da su imali problema sa sinkronizacijom i lagom?

Usput, na slici koju si dao ima najmanje 22 igrača i još nedostaje ogroman dio slike.

(Kažem da naše veze nisu kvalitetne za to u dosta slučajeva, nije samo bandwidth važan.)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:11 (Tonči).
12 godina
bennyPro kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Imam dva pitanja: Monitor mi je 60hz 1.Jel imam kakve koristi ako mi je fps veci od 60 ili da ga lockam na 60 2.koja je relika izmedju vsync-a i fps locka

Netreba ti vise od 40FPS-a, bolje si downclokaj monitor ispod 50hz jer ce ti imati dulji  zivotni vijek! Ja sam tako napravio, i dan danas je slika ostra kao prije 8godina kada sam ga kupio.

a da ti probas downclockat svoj mozak mozda ti se nebi pregrijavao pa nebi trkeljao gluposti na razini susedovog pekinezera

17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
bennyPro kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Imam dva pitanja: Monitor mi je 60hz 1.Jel imam kakve koristi ako mi je fps veci od 60 ili da ga lockam na 60 2.koja je relika izmedju vsync-a i fps locka

Netreba ti vise od 40FPS-a, bolje si downclokaj monitor ispod 50hz jer ce ti imati dulji  zivotni vijek! Ja sam tako napravio, i dan danas je slika ostra kao prije 8godina kada sam ga kupio.

a da ti probas downclockat svoj mozak mozda ti se nebi pregrijavao pa nebi trkeljao gluposti na razini susedovog pekinezera

Brži FPS će ti dati malo bolji response. No s obzirom da uglavnom nismo u pr0 vodama 60 FPS je dovoljno. 

Meni je na ATI-u FPS lock dao bolji "osjećaj", nego VSync. Najbolje da sam probaš oba, pa stavi onaj način lockanja koji ti bolje odgovara. Inače VSync zna unijeti i dodatni mouse lag.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:19 (TomoR).
11 godina
Battlefield 4

Pozdrav svim proigracima, jedna softcore BFXXXX montaza. Me vs. Dice - 1:0.

Pjeva The King. Sorkac za losu montazu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:39 (Super64).

2 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

I kako na kraju riješit crveni ekran.

Danas mi kod svakog mijenjanja mapa opali crveni ekran.

Imam zadnje drivere i win 8.1.

Grafa i ostalo je pod moj pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
bennyPro kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Samo te upozoravam, nemoj se poslije zaliti da ti je monitor izgubio ostrinu!{#}

15 godina
Battlefield 4

pa imam kinu i digital delux i premijum jbm ti mtr usjanu iz EA

Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
Promatrač kaže...

Koji zadnji driveri...13.11 beta verzija barem 8 ili 9 da ti ne baca crveni...sve ispod toga bace crveni skrin.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Fila super ti je avatar. {#}

Mega uber!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dakle, negdje je odigran LAN BF4 i kažeš da su imali problema sa sinkronizacijom i lagom?

(Kažem da naše veze nisu kvalitetne za to u dosta slučajeva, nije samo bandwidth važan.)

laggom, frezanjem, ispadanjem igraca sa servera...
uglavnom su pobjedivale ekipe koje su imale manje ispadanja(cast izuzecima koji su pobijedili i 3v5) 
uz to da je tamo bio prisutan i zh1nt0 

http://en.wikipedia.org/wiki/DreamHack
ako oni nemaju kvalitetne veze neznam tko ima....
s time da su ove godine imali "samo" 40GBit konekciju dok su 2011 srusili svijetski rekord sa 120GBit internet konekcijom...

15 godina
red_bull kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mega uber!{#}

neee, trebao si uslikati kukijev sad pa da radimo avatarception{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan

Može prijedlog nekog dobrog servera di ima ovak vise nasih igrača, mod nije bitan. hvala.

Samsung Galaxy Note II :)
16 godina
odjavljen

Opet ti o vezama, a veze uopće nisu tema.

Nigdje nisam primijetio da itko spominje lag i smrzavanje. Pitao sam nekoga tko je imao kontakt i kaže da nije bilo laga ili smrzavanja bilo čega, nego se server srušio na dvije mape, ali i da je netko tijekom cijelog turnira žestoko pokušavao upropastiti događaj zbog čega su igrači ispadali sa servera i server je u jednom trenutku čak namjerno ugašen od nepoznate strane prije finalnog meča. Imaš više detalja o tome?

16 godina
fila2208 kaže...
Promatrač kaže...

Koji zadnji driveri...13.11 beta verzija barem 8 ili 9 da ti ne baca crveni...sve ispod toga bace crveni skrin.

Kad stavim zadnje službene drivere onda se crveni kod svakog loada mapa.

Kad stavim beta 13.11 onda nestane crveni ekran i igra radi normalno ali......

Onda mi se neobjašnjivo komp resetira dok sam na netu npr.

I dobijem poruku od windowsa driver stop responding.

Lud sam više neznam što napravit.

15 godina
Promatrač kaže...

Kad stavim zadnje službene drivere onda se crveni kod svakog loada mapa.

Kad stavim beta 13.11 onda nestane crveni ekran i igra radi normalno ali......

Onda mi se neobjašnjivo komp resetira dok sam na netu npr.

I dobijem poruku od windowsa driver stop responding.

Lud sam više neznam što napravit.

Očito ćeš se onda morati igrati dok ne nađeš beta driver koji ti odgovora.

Srećom, velim meni 13.11 beta mislim 9.5 ili koji već radi bez beda.

koji beta driver si stavio?

probaj ovaj driver

16 godina
Battlefield 4

Da upravo te.

I s njima nema problema u bf4.

Ali s winsima ima itekako.

Evo baš prije par minuta mi se zacrnio ekran i pomaže samo hard reset

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Promatrač kaže...

Da upravo te.

Ne znam, eto žao mi je...provjeri si clockove ako si clockao i dali je to sigurno dobra verzija...neznam dal ima za win 7 verzija ili da si možda krivu stavio neam pojma.
Probaj rolati na 13.11.beta v8, to su prvi koji su ispravili red skrin mislim.. 

Toliko sam ti mogao pomoći, dalje...sretno! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:32 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav ljudi, na kojem serveru vi igrate?

jel ima neki nas server?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Promatrač kaže...

Da upravo te.

Ne znam, eto žao mi je...provjeri si clockove ako si clockao i dali je to sigurno dobra verzija...neznam dal ima za win 7 verzija ili da si možda krivu stavio neam pojma.
Probaj rolati na 13.11.beta v8, to su prvi koji su ispravili red skrin mislim.. 

Toliko sam ti mogao pomoći, dalje...sretno! {#}

Ok hvala budem nešto napravio.

Inače je grafa tvornički clockana tak da nemam pojma.

16 godina
fila2208 kaže...
red_bull kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mega uber!{#}

neee, trebao si uslikati kukijev sad pa da radimo avatarception{#}

Ma skuzio sam to ali nebi se ništa vidjelo:)

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovo nisam mislio da ću vidjeti. Propao sam kroz zemlju u svijet tekstura. I tako svaki put kada se redeployam.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
13 godina
goranbm kaže...

Može prijedlog nekog dobrog servera di ima ovak vise nasih igrača, mod nije bitan. hvala.

besi kaže...

pozdrav ljudi, na kojem serveru vi igrate?

jel ima neki nas server?

Ima ih dosta.

Ali na kraju se ekipa okupi na nekom random serveru i onda se svi spajamo jedni na druge i napunimo neki deseti njemacki server......

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Gledaj. Ja vidim da ti baratas znanjem i meni osobno bespotrebnim informacijama, ali koga to zanima. Ovo sve sta si napisao je takva nerbuloza da mi se povraca. Jedina i prava istina ne da je na trzistu nedovrsen proizvod koji nije prosao tehnicki pregled. Ovo tvoje lupanje da je klijent kriv, a sam nisi znao pokrenut bf3 6 mjeseci je naprosto smijesno. Bf3 namijesti i dijete a ne jedan programer. Znaci, boli me tuki za tehnikalije. Ja lvlcap, xfactor, frankie, anderzel i svatko tko je igrao igru 5 min zelimo samo hitreg iz bf3. Kuzis!? Znaci bf3 ima los reg ali kad se vratis sa bf4 ko da igras bf6. Znaci nije do kljenta da imam 47% acc u bf3 a 21% u bf4. Kako ja, tako jika i ostali. Ti baratas teeorijom i ljepo ti to srocis ali o praksi pojima nemas, jer sa bf4 su unazadili hitreg a ne ga poboljsali. Dosta vise ove glupe rasprave i objsnjavanja kako sta radi jer stvarno mislim da to nikog ne zanima. Ako u bf3 ljudi ne trce kroz metke, nevidim zasto bi isto mogli u bf4.

16 godina
odjavljen

Vjeruj mi, jednako se tako mnogima povraća od kenjanja vas trojice i tupljenja stalno o istome. Odite na DICE-ov forum pa tamo silujte svih dok ne dobijete ban. Ti nikako (i eventualno još tkogod) ne prihvaćaš da većini igra radi dobro. A radi. A to što ne razumiješ ništa pa ti je "nebulozno", a to je već problem koji nemaš s igrom.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

sve je to sabotaza{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Gledaj. Ja vidim da ti baratas znanjem i meni osobno bespotrebnim informacijama, ali koga to zanima. Ovo sve sta si napisao je takva nerbuloza da mi se povraca. Jedina i prava istina ne da je na trzistu nedovrsen proizvod koji nije prosao tehnicki pregled. Ovo tvoje lupanje da je klijent kriv, a sam nisi znao pokrenut bf3 6 mjeseci je naprosto smijesno. Bf3 namijesti i dijete a ne jedan programer. Znaci, boli me tuki za tehnikalije. Ja lvlcap, xfactor, frankie, anderzel i svatko tko je igrao igru 5 min zelimo samo hitreg iz bf3. Kuzis!? Znaci bf3 ima los reg ali kad se vratis sa bf4 ko da igras bf6. Znaci nije do kljenta da imam 47% acc u bf3 a 21% u bf4. Kako ja, tako jika i ostali. Ti baratas teeorijom i ljepo ti to srocis ali o praksi pojima nemas, jer sa bf4 su unazadili hitreg a ne ga poboljsali. Dosta vise ove glupe rasprave i objsnjavanja kako sta radi jer stvarno mislim da to nikog ne zanima. Ako u bf3 ljudi ne trce kroz metke, nevidim zasto bi isto mogli u bf4.

e to je bit problema{#} nisam vidio da je netko ovo jos ovako prezentirao! krasno!{#} sad bu tonci rekao da si mozda postao los a i igre nisu iste{#}...

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 22:26 (Stjepanj).
15 godina
neaktivan

Da Vas pitam nešto (sorry ako je već bilo). Jel ima igra kakvih problema sa netcodom i hitreg-om ?

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
zdenko1991 kaže...

Znaci nije do kljenta da imam 47% acc u bf3 a 21% u bf4.

e to je bit problema{#} nisam vidio da je netko ovo jos ovako prezentirao! krasno!{#} sad bu tonci rekao da si mozda postao los a i igre nisu iste{#}...

Čekaj, lol, želiš reći da je zdenkova preciznost u dvije igre koje imaju namjerno izmijenjenu mehaniku i druga oružja, indikator greške u igri? LOL Daj me nemoj...

{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

...Znaci nije do kljenta da imam 47% acc u bf3 a 21% u bf4. Kako ja, tako jika i ostali...

Ja imam praktički isti accuracy u Bf3 i Bf4. S assault puškama sam uvijek negdje oko 20%. I come on...znam da si mogao postić da imaš 47% acc kad se koncentriraš na to, ali daleko od toga da ti je to bio prosječni acc. Tako da čak i ako razlika postoji sigurno nije ovakva kakvom je predstavljaš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice