- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi, fora je. BF4 ima potencijala da bude najbolja pucačina u 2014. godini.
Uzmi, fora je. BF4 ima potencijala da bude najbolja pucačina u 2014. godini.
Ma iskreno nemam pojma , sparam za 7970 vec godinu dana ne ko neki , sjete se ujutro da ce kupit novu grafu i kupe za sat vremena :P . A uvijek se nade neka key kompanija sto mi da free :P
Gledaj, mi smo ista vrsta, nemamo para za mijenjanje hardvera ko čarapa i igre osvajamo/dobijamo/lovimo, zato ti i kažem da BF4 Premium kupiš - jerbo to je teško da ćeš dobiti osim ako ti isfinancira netko od rođaka.
Gledaj, mi smo ista vrsta, nemamo para za mijenjanje hardvera ko čarapa i igre osvajamo/dobijamo/lovimo, zato ti i kažem da BF4 Premium kupiš - jerbo to je teško da ćeš dobiti osim ako ti isfinancira netko od rođaka.
Dobro receno :P , bolje cekat da neki novci ulete . Bolje mi je sada sparat a ne novce bacat na igrice a kriza samo takva , cekat rođaka iz australije da nabaci koju kunu :D
evo provjerio brod je iznutra skroz prazan... nema nikakve bestije
Zar ti stvarno misliš da beštija mora bit u brodu da bi iz njega izašla?
Dobro receno :P , bolje cekat da neki novci ulete . Bolje mi je sada sparat a ne novce bacat na igrice a kriza samo takva , cekat rođaka iz australije da nabaci koju kunu :D
:P who cares :D .i. kupit ću ti ja premium cicijo...
:P who cares :D .i. kupit ću ti ja premium cicijo...
ako vec imas para posalji mi na pm kod hahah
imam osjecaj da ce prvo trebat otkljucat onu lubanju da bi mogao u istrazivanje....al to je samo moj filing
Evo, postupak da ne morate ponovo skidati Origin igre prilikom reinstala Windowsa. Ista stvar vrijedi i ako zelite prebaciti igru na drugi disk ili drugi direktorij!!
Postupak se malo razlikuje od prijasnjih, koji su bili opisani. I dosta brzi je. Nema zapocinjanja downloada i cekanja.
Ovo mi je uspjelo 3 puta, al jos nitko nije javio da je radio na taj nacin, pa javite vase rezultate!
Udjes u opcije Origina pod Advanced i nadjes Install direktorij gdje se instaliraju igre.
Tamo pronadjes instaliranu igru (recimo BF4)
Napravis kopiju cijelog igrinog direktorija (na drugi disk, eksterni disk...).
Bas glavnog direktorija, ne fajlova iz njega.
Format, brisanje, reinstall Windowsa bla bla, sto vec radis.
Ponovno instaliras Origin i uneses svoje podatke.
Ponovo udjes u opcije i pronadjes koji direktorij je podesen kao instalacijski.
Mozes ga i promjeniti ako hoces instalirati na neki drugi disk.
I sad u taj direktorij presnimis kopiju igre.
U Originu samo desni klik na igru, Install, i poslije klikanja Next, igra ce se pojaviti instalirana.
Dodatak:
I ako igre imate instalirane na nekom drugom disku osim C (nego na npr. D:, E:...) onda ne morate raditi kopiju igre prilikom formata C:, nego kod ponovne instalacije Origina, odma u opcijama promjenite disk i direktorij i igre su spremne za igranje!
EDIT: Vidim na temi Origin da neki ljudi vec ovo znaju, ali je bilo dosta govora o tome, pa za one koji jos nisu culi za ovo
EDIT 2: TL;DR: Napravite kopiju cijele igre, i poslije formata je vratite na isto mjesto.
Upravo sam probao, radi.
Objasnjenje?
Meni piše da sam otključao 103 od 106 oružja (a sve imam). Assignmenti su mi priznati, ali mi tako kao i tebi stoji za L85A2, L96A1 i MTAR.
Lol tu sam 2 tjedna i imam 1 zvjezdicu. Jel to zato sto volim BF4?
Objasnjenje?
Meni piše da sam otključao 103 od 106 oružja (a sve imam). Assignmenti su mi priznati, ali mi tako kao i tebi stoji za L85A2, L96A1 i MTAR.
Možda nisi odključao sve noževe! Meni piše da imam 104/106 i fale mi dva noža(acb90 i trench)!
fale mi dva noža
Da ih nisi mozda po kuhinji negdje zagubio
Gledaj, mi smo ista vrsta, nemamo para za mijenjanje hardvera ko čarapa
Osim dame i tončija...
Objasnjenje?
Možda nisi odključao sve noževe! Meni piše da imam 104/106 i fale mi dva noža(acb90 i trench)!
Ajoj, jesam glup , u pravu si.
Fale mi Trench, Survival i ACB-90 (koji se dobije u Veteran Battlepacku, za koji mi support kaže da će to "brzo" riješiti. Sredinom 11-og mjeseca rekoše da će biti do prvog tjedna 12-og mjeseca, vidi gdje smo sad.
Gledaj, mi smo ista vrsta, nemamo para za mijenjanje hardvera ko čarapa
Osim dame i tončija...
Pa reko sam ti da je to tajna
Lol tu sam 2 tjedna i imam 1 zvjezdicu. Jel to zato sto volim BF4?
S obzirom da igraš na 800x600, bilo bi žalosno da ne klizi
Ajme, ovo je boljelo
Simptomi su ovi:
"meci" kasne.
na ekranu ugledam Headshot bonus 25, kill 100 i onda padnem od lika kojeg sam ubio.
99.99% se događa kod headshota i 90% vremena protivnik me ubije sa 1% healtha. ostatak je sa 7% healtha.
Druga situacija je kad dobijem i payback kod trejda, ali i dalje piše da me protivnik ubio sa 1% healtha.
Najsmješnije od svega je što izgleda da su pištolji daleko pouzdaniji od full automatskih oružja za registraciju pogodaka.
semi auto pištolji rade veći DMG po metku od AR i nema tih smiješnih asissta preko 90. Full auto puške izgleda da izgube pokoji metak u serverima.
Kod snajpera je registaracija pogotka najpouzdanija(vjerojatno zbog brzine metka), ali kod igranja sa snajperom se pokazuje drugi problem, a to su invisible walls.
Krovovi/ivice objekata/pogotovo krovova nisu tamo gdje jesu. Tako ponekad, iako imaš direktan line-of-sight metak ti zaiskri na nevidljivom zidu.
Najočitiji primjer problema sa neregistracijom, točnije nedjelovanjem pogodaka sam imao na Altai Range na putu uzbrdo prema središnjem tornju. Ugledam lika bočno na nekih 30m kako se penje među stijenama, možda 10 metaka u klipu, 2 bursta sa silenced ace23, nekoliko hit markera, on i dalje trči, izvlačim Mass, pogodak sa nekih 20m boćno, frizura stoji. Sad sam mu već skoro s leđa na stepenicama i bacam Impact nade, dobijem hit marker, još trči, bacam drugi nade dobijam drugi marker i tu ga skida team mate i ja dobijam assist 50 i kusur. sve u nekoliko sekundi u pokretu tako da je medpack isključen. WTF.
Aaa, ne, ne, to je bilo u bf3, a obzirom na fov bug u bf4, prešao je na 640x480
Simptomi su ovi:
"meci" kasne.
na ekranu ugledam Headshot bonus 25, kill 100 i onda padnem od lika kojeg sam ubio.
99.99% se događa kod headshota i 90% vremena protivnik me ubije sa 1% healtha. ostatak je sa 7% healtha.
Druga situacija je kad dobijem i payback kod trejda, ali i dalje piše da me protivnik ubio sa 1% healtha.
Najsmješnije od svega je što izgleda da su pištolji daleko pouzdaniji od full automatskih oružja za registraciju pogodaka.
semi auto pištolji rade veći DMG po metku od AR i nema tih smiješnih asissta preko 90. Full auto puške izgleda da izgube pokoji metak u serverima.
Kod snajpera je registaracija pogotka najpouzdanija(vjerojatno zbog brzine metka), ali kod igranja sa snajperom se pokazuje drugi problem, a to su invisible walls.
Krovovi/ivice objekata/pogotovo krovova nisu tamo gdje jesu. Tako ponekad, iako imaš direktan line-of-sight metak ti zaiskri na nevidljivom zidu.
Najočitiji primjer problema sa neregistracijom, točnije nedjelovanjem pogodaka sam imao na Altai Range na putu uzbrdo prema središnjem tornju. Ugledam lika bočno na nekih 30m kako se penje među stijenama, možda 10 metaka u klipu, 2 bursta sa silenced ace23, nekoliko hit markera, on i dalje trči, izvlačim Mass, pogodak sa nekih 20m boćno, frizura stoji. Sad sam mu već skoro s leđa na stepenicama i bacam Impact nade, dobijem hit marker, još trči, bacam drugi nade dobijam drugi marker i tu ga skida team mate i ja dobijam assist 50 i kusur. sve u nekoliko sekundi u pokretu tako da je medpack isključen. WTF.
Definitivno je to slučaj od servera do servera. Sve sam i sam skloniji mišljenju da je ovaj BF dosta neoptimiziran za same servere.
Molim? Mora da si me zamjenio sa nekim. Ja igram na HD ready rezoluciji sve na ultra 4x AA i sve dide mide. Locka sam na 40 jer mi monitor nema vise od 49Hz.
HD ready rezolucija ....
Ne to spominjati....... sad će počet svađa
Molim? Mora da si me zamjenio sa nekim.
Da, bio je tu jedan pazdrkan prije. I jedan prije njega, i jedan prije njega...
Znaći imam PC koji možete vidjeti pod moj PC. Igram igru normalno, ali mi užasno dugo loadira, i kolega koji ima skoro pa istu konfu ko ja, uđe u igru značajno brže. Drugo u nekim trenutcima mi se komp toliko uspori da jednostavno nemogu ništa, ni otvoriti task manager ili slično, crni ekran kao da je zablokiralo, ali nije, samo se usporio onak do j***. U čemu je problem ?
Kupi SSD