misli na *ovima
Thank you Captain...
misli na *ovima
Thank you Captain...
nope, u krivu ste obojica
koji odgovor jos preostaje!?!
samo je jedan onaj koji dijeli zute onima kojima se igra nesvida :P
danny !
Molim moderatore da počnu raditi svoj posao i da podjele kartone ovima koji tvrde da igra ne valja. Pa šta je ovo??? Netko neupućen da malo prolista stvarno bi mislio da igra ima problema...
Pa mislim stvarno svaka cast. Vise mi je dojadilo citati kukanja i kritiziranje igre. Pa daj ako igrate svaki dan igru onda mora biti nesto sto vas privlaci. Pisite malo o tome a ne stalno kukati.
Da i nažalost, razloga može biti više... Sve ovo zvuči kao gadan lag i msg drop zapravo, prije nego "greška".
Molim moderatore da počnu raditi svoj posao i da podjele kartone ovima koji tvrde da igra ne valja. Pa šta je ovo??? Netko neupućen da malo prolista stvarno bi mislio da igra ima problema...
Pa mislim stvarno svaka cast. Vise mi je dojadilo citati kukanja i kritiziranje igre. Pa daj ako igrate svaki dan igru onda mora biti nesto sto vas privlaci. Pisite malo o tome a ne stalno kukati.
Bravo benny, bravo! Ti si pravi dečko a ne tvoja cura...
Bravo benny, bravo! Ti si pravi dečko a ne tvoja cura...
Ili njegov pas.
Žao mi je što nemam Nvidia karticu iz više razloga a najviše radi ovoga šta mi se dogodilo prije 10 minuta. Hebem se danima za oni ribbon sa jetom da otkljucam UCAV maloprije udjem na server uzmem warthog i napravim 15 killova da bi me kickalo sa servera jer sam cheater i jer sam headshota nekoga s warthogom u bombarderu onome šta ka commander deploya. Pa j.b em mater tim djetinjastim adminima dabogda im dica hodala sa playstation kontrolerom u kolicima.
I kakve veze ima Nvidia ili AMD s tim? LOL
EDIT: Tonči impact ubija tek kad lika raniš jer ne radi 100 štete, tako da ti se ipak odšeta.
99.99% se događa kod headshota i 90% vremena protivnik me ubije sa 1% healtha. ostatak je sa 7% healtha.
Jednom sam se trejdao tako da je protivniku ostalo 74% healtha.
Tu i tamo imam trejdove da im ostane i preko 50%.
Ali uobičajeno je 1%.
netrebas pisati u mnozini...
"Prolista"? Pa to nije množina...
I kakve veze ima Nvidia ili AMD s tim? LOL
EDIT: Tonči impact ubija tek kad lika raniš jer ne radi 100 štete, tako da ti se ipak odšeta.
Valjda nvidia ima oni software za snimanje a da ti ne laga cili komp
Pa taj program moraš imati stalno uključen, a i nije da ti ne smanjuje performanse u igrama, ipak moraš imati malo jaći PC kako bi snimao neku zagtjevniju igru.
Pa taj program moraš imati stalno uključen, a i nije da ti ne smanjuje performanse u igrama, ipak moraš imati malo jaći PC kako bi snimao neku zagtjevniju igru.
Zato možeš koristiti samo sa GTX 770+ (ako se ne varam).
Ček nisam baš sve pohvatao, radi se o afterburneru koji radi samo na nvidia karticama? Amd ništa? Mislim na snimanje..
Ček nisam baš sve pohvatao, radi se o afterburneru koji radi samo na nvidia karticama? Amd ništa? Mislim na snimanje..
Ne on mislim na shadowplay koji je nvidia ugradila u svoje drivere.
Zato možeš koristiti samo sa GTX 770+ (ako se ne varam).
varas se naravno da nemora, radi od kako kazu iz nvidije od gtx650 pa na dalje...LP
Da, vidim sad na stranici od nVidie, TNX.
Kao sto smo jucer rekli desetak puta, novi Afterburner moze takve kratke, pa cak i duge u jacoj kompresiji, videje snimati u memoriju! Tako da je pad perormansi prilicno malen.
Kodiranje se vrsi hardverski, i jedna od glavnih znacajki mu je zanemariv udarac na performanse.
Znaći imam PC koji možete vidjeti pod moj PC. Igram igru normalno, ali mi užasno dugo loadira, i kolega koji ima skoro pa istu konfu ko ja, uđe u igru značajno brže. Drugo u nekim trenutcima mi se komp toliko uspori da jednostavno nemogu ništa, ni otvoriti task manager ili slično, crni ekran kao da je zablokiralo, ali nije, samo se usporio onak do j***. U čemu je problem ?
Znaći imam PC koji možete vidjeti pod moj PC. Igram igru normalno, ali mi užasno dugo loadira, i kolega koji ima skoro pa istu konfu ko ja, uđe u igru značajno brže. Drugo u nekim trenutcima mi se komp toliko uspori da jednostavno nemogu ništa, ni otvoriti task manager ili slično, crni ekran kao da je zablokiralo, ali nije, samo se usporio onak do j***. U čemu je problem ?
Da si temu pratio malo bolje znao bi da je stvar do drivera
Da svima je obaveza pratit ovu temu, pa nedo bog da netko pita nest o igri.
Evo gledam po netu već 2 sata u vezi ovog misterioznog easter egga na Paracel stromu, mislim da je sada očito što je taj trigger event samo se još ne zna kako ga aktivirati.
znači u ovom video od Jackfragsa:
imate dosta toga objašnjeno,stavite video na 3:50 multiplayer producer u DICE-u potvrđuje da postoji taj trigger event(taj intervju je od lunch day-a mislim 30.11 )
-stavite video na 6:40, na brodu se vidi zatvoreni kontenjer identičan kao u Jurskom parku 2 kada se brod isto nasuka na obalu te nakon toga T-rex izađe van i luduje po gradu,
evo isječka iz filma
Dečki sa Battlelog foruma su našli ovaj file u Bf4 folderu, levels/mp/mp_naval/objects/destroyer/destroyer_door_cargobay_physics_win32
to je evo dokaz da se taj kontenjer treba otvarati
Evo i slika :http://oi41.tinypic.com/2wnczfp.jpg
I link na cijelu Battlelog temu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064770147372311/69/
Ja očekujem T-rexa koji ubija igrače po mapi nadam se da neću ostati razočaran, sad još treeba skužit kak se otvara to čudo.
EDIT:
Na kraju filma se pojavljuje mali T-Rex tako da mislim da je realnije očekivati da ako ima da ce biti ta manja verzija.jel moguce nekako napraviti clipping (da se vidi kroz texturu) na brodu pa da se vidi unutra kao sto je to cesta pojava u bf4?...odoh probati
Definitivno je ovisno o nečemu što se razlikuje od servera do servera, jer sam odmah nakon te partije prešao na svoj server i igrao savršene partije.
Mozda si i upravu,Dama neki dan usao na server di sam igrao i vice nevalja hitreg,ubit mu je tesko i izgleda ko da treba 10 metaka za nekog i kaze on pa sad sam igrao na drugom serveru sve normalno i odluci izac pa ponov uc.Napravio je to i koda se preporodio,kaze da mu radi normalno i sve ok tako da mozda ima nesto u ovome
Dobio sam pet upita za MSI Afterburner preko privatnih poruka. Izgleda da ljude interesira.
Evo, sve je ovdje napisano. Ako nesto nije, postavite pitanje:
Da si temu pratio malo bolje znao bi da je stvar do drivera
Pa da nema toliko nepotrebnih postova možda bi i pratio, ali ispričavam se što sam te uznemirio sa svojim pitanjem i natjerao te da potrošiš energije na ovako konstruktivan odgovor. Sorry.
Evo gledam po netu već 2 sata u vezi ovog misterioznog easter egga na Paracel stromu, mislim da je sada očito što je taj trigger event samo se još ne zna kako ga aktivirati.
znači u ovom video od Jackfragsa:
imate dosta toga objašnjeno,stavite video na 3:50 multiplayer producer u DICE-u potvrđuje da postoji taj trigger event(taj intervju je od lunch day-a mislim 30.11 )
-stavite video na 6:40, na brodu se vidi zatvoreni kontenjer identičan kao u Jurskom parku 2 kada se brod isto nasuka na obalu te nakon toga T-rex izađe van i luduje po gradu,
evo isječka iz filma
Dečki sa Battlelog foruma su našli ovaj file u Bf4 folderu, levels/mp/mp_naval/objects/destroyer/destroyer_door_cargobay_physics_win32
to je evo dokaz da se taj kontenjer treba otvarati
Evo i slika :http://oi41.tinypic.com/2wnczfp.jpg
I link na cijelu Battlelog temu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064770147372311/69/
Ja očekujem T-rexa koji ubija igrače po mapi nadam se da neću ostati razočaran, sad još treeba skužit kak se otvara to čudo.
EDIT:
Na kraju filma se pojavljuje mali T-Rex tako da mislim da je realnije očekivati da ako ima da ce biti ta manja verzija.Zanimljivo. Kasnije ću na prazan server pa probat probudit malog