Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
gringo88 kaže...

Ekipa ima li još totalnih jet antitalenata ovdje osim mene a žele UCAV? Možemo skupiti jednu malu grupicu pa da riješimo Eyes in the sky na nekom praznom serveru na brzinu? Ako ste za možete me dodati MulletR1de na battlelogu ili postajte ovdje vaš id pa ja dodam vas.

Odi na neki air superiority i brzo ćeš riješiti. Ja sam totalni antitalent, ali brzo se naučiš, do jučer nisam imao ni jedan kill u jetu, ušao sam u 1000ticketa Air superiority i prvu rundu sam imao 0:20 K/D, iduću 3:10, a u 3. sam dobio 2 ribbona sa 13:6, i kasnije još 5 u rundi nije bio problem.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 16:45 (power_user).
16 godina
Friday kaže...

Ima tko iz Koprivnice za popiti pivkana?

Produži još 18 km i ja ti sredim jednu polovnjaču kojoj je pivkan dosta a nakon 3-4 misli da je 10 cm 10 incha.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...
Friday kaže...

Produži još 18 km i ja ti sredim jednu polovnjaču kojoj je pivkan dosta a nakon 3-4 misli da je 10 cm 10 incha.

Žena bi me isjekla na komade i onda nasolila...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Je iko ikad (u pravoj igri , ne za foru) upotrijebio ili vidio nekog da koristi MP-APS?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Assault i ove pumperice....zakon {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Je iko ikad (u pravoj igri , ne za foru) upotrijebio ili vidio nekog da koristi MP-APS?

Ovako se koristi {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:28 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vidio sam da ga je jedan skvad koristio na golmudu tako sto su ga stavili  pred tenk (koji je kampao naravno :D) i sluzio im je valjda kao dodatni active protecion {#}{#}

Tenk je poživio dosta vremena tj. dok ga nešto iz zraka nije strefilo {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Ovako se koristi {#}

Znam kak se koristi, zato i pitam {#}

Hvala.

P.S. Znam i kako ga Shosho koristi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 19:00 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
gringo88 kaže...

Ekipa ima li još totalnih jet antitalenata ovdje osim mene a žele UCAV? Možemo skupiti jednu malu grupicu pa da riješimo Eyes in the sky na nekom praznom serveru na brzinu? Ako ste za možete me dodati MulletR1de na battlelogu ili postajte ovdje vaš id pa ja dodam vas.

Odi na neki air superiority i brzo ćeš riješiti. Ja sam totalni antitalent, ali brzo se naučiš, do jučer nisam imao ni jedan kill u jetu, ušao sam u 1000ticketa Air superiority i prvu rundu sam imao 0:20 K/D, iduću 3:10, a u 3. sam dobio 2 ribbona sa 13:6, i kasnije još 5 u rundi nije bio problem.

ccc kako se nisam sjetio pronać neki 1000 ticket air superiority. Puno hvala. Sad popit koje pivo da smirim živce i polako grindati jetove. Nadam se da je UCAV vrijedan toga.

Koliko god helikopteri bili loši u BF4, volim ih koristiti i zabavni su. Ali jetove sam uvijek mrzio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 19:53 (gringo88).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Znaš di ga zgužvaju.

Na lockere u one male prolaze, popuši projektil i  onda nastave kampati hodnike.

Super je to stvar, ali rijetki su PTFO supporti koji bi se žrtvovali da to furaju okolo....kad smo već kod supporta, daj mi reci, dal ti i dalje furaš svoj m240b i kakav ti je?

Setup za supporta? Ja nemrem naći pušku ono to go gun za supporta...pa ono par savjeta, od ''profića''.

red_bull kaže...
Friday kaže...

Ej ajde daj broj u inbox, veli mi bučer da imam malog pišu pa mi treba takva jedna, hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 19:56 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

http://fixthenetcode.com/

Ajmo svi potpisati! Odmah sada odmah!!

BF Nick: Xtream_Switch
Moj PC  
28 0 hvala 15
17 godina
Battlefield 4

care {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

naravno da ima :)

15 godina
neaktivan

uzeo sanas bf4 i u prve dvije runde nakon 5 min mi se igra smrzne i moram ju izgasit preko task managera ? jel to slučajnost ili neki problem ?

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

http://fixthenetcode.com/

Ajmo svi potpisati! Odmah sada odmah!!

Nevalja ti netcode na linku {#} Btw ja ga uhvatio kad ono di god kliknem battlefield stop working haha strava

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 20:55 (Blade Runner31).
16 godina
fila2208 kaže...

Ej ajde daj broj u inbox, veli mi bučer da imam malog pišu pa mi treba takva jedna, hvala.

Nema beda, da imaš koktelku hrenovkicu ona bu mislila da imaš jegera nakon par rundi..

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

El postoji Air Superiority sa Attack jetovima? xd

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

evo i ja probao prvi puta na svojoj masini zaigrat.. ide iznenadujuce dobro, ostavio sam sve na auto za pocetak, tj. sve na high i ne pada ispod 60fps

ali sam primjetio da dere procesor samo tako.. na 85-90% cak i vise u nekim trenucima..

i nakon 2 partije "bf4.exe stopped working" {#}

a odmah na pocetku mi je javljao direcx error -> nesto kao nema dovoljno virtualne memorije i srusi igru.. i tako par puta, nisam mogao ni pocet igrat, pa sam nakon toga umogucio virtualnu memoriju na ssd-u i vise nije javljao to..

inace sam je bio isljucio kad sam ssd nabavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala bogu da je ea odustao od ostalih dlca, jer ovu igru moze jedino mama volit. I fila.

Moj PC  
5 6 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...

Hvala bogu da je ea odustao od ostalih dlca, jer ovu igru moze jedino mama volit. I fila.

I tvoj brat također.

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

A ja je volim samo me ljuti {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:46 (Blade Runner31).
17 godina
Battlefield 4

Planiram preko ovoga http://www.bluestacks.com/ igrati BF4 Commander mode na laptopu koji je odavno preslab za BF4 (pa i za BF:BC2).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goranbm kaže...

uzeo sanas bf4 i u prve dvije runde nakon 5 min mi se igra smrzne i moram ju izgasit preko task managera ? jel to slučajnost ili neki problem ?

To je fićr. Očekuj da će ti se to dešavati. Meni obično cijelo popodne radi bez greške i onda navečer rušenje za rušenjem. Nakon toga gasim i idem spavati, tako da to nije ni loš fićr, jer bih igrao do jutra.

13 godina
Battlefield 4

Ja sam naletio na jedan komičan bug :)

Mogu igrati, ali ako idem na neki air superiority server, odmah mi izbaci bf4 has stopped working ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
desh kaže...

Svasta smo rekli o ovoj igri i o Diceu, ali ajmo pogledati iz jedne drugacije perspektive.

Ja osobno neznam tocno kad su protuhe iz dajsa pocele raditi na BF4, ali recimo da su krenuli prije 2 godine.

U to vrijeme im je BF3 izasao i trebalo ga je polirat i ispravljat, plus radit na DLCovima za njega.

Onda su poceli vjerovatno raditi i na novom frostbite engineu.

Zatim je trebalo raditi na BF4 koji su napravili, kakav god da je, za 5 platformi!

PC, PS3, XBox 360, PS4 i XBoxOne, s time da su zadnje dvije potpuno nove i relativno nepoznate platforme!

Jos uz sve to aktivno rade s AMD na Mantleu i uskoro ce i to uvrstiti u BF4.

Neznam koliko ljudi je tamo zaposleno i kolike rade na dan, te koliko su placeni,

ali za mene su ti likovi heroji!

EA je sasvim druga prica i treba ih poslati da rade na sanaciji i ciscenju nuklearke u Fukushimi!

sve je to oke.... ALI

oni stalno tvrde da je PC glavna platforma za njih, i svejedno je najviše errora, glitcheva, bugova i ostalih beeep beep na toj platformi

i svejedno su izbacili fakin 2 patcha i nisu skoro NIŠTA popravili... nemoj bit smjesan

daj pogledaj, bf4 otkad je izasao na nove konzole, izadli su sitni neki patch za ps4 samo da poprave malo stabilnost servera i to je to, nitko drugi se nista ne zali

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Battlefield 4

Konzola ima samo jedan hardver  dok za PC možeš složiti njih milijardu. Kao što vidiš igra radi nekim ljudima bez greške, očito je bitna kombinacija hardvera i softvera.

Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
Scrappy kaže...

sve je to oke.... ALI

oni stalno tvrde da je PC glavna platforma za njih, i svejedno je najviše errora, glitcheva, bugova i ostalih beeep beep na toj platformi

i svejedno su izbacili fakin 2 patcha i nisu skoro NIŠTA popravili... nemoj bit smjesan

daj pogledaj, bf4 otkad je izasao na nove konzole, izadli su sitni neki patch za ps4 samo da poprave malo stabilnost servera i to je to, nitko drugi se nista ne zali

Može biti glavna platforma koliko hoće, ali dok god su ugovori sa sonyem ili microsoftom na snazi možemo lagano puškat.

Ugovor sa AMD ionako PC-u nije donio ništa dobro....zasad (awaiting mantle)

Ugl. PC nije nikome glavna platforma već zadnjih par godina....{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo domogao sam se SUAV-a, prilozena slika ce vam dati uvid u ovaj gadget.

Ne vjerujem da im je ovo moglo promaknut.

Roadkilla kao zvijer, samo prodjes kroz covijeka, i ako imas ammo pack pored sebe cim ti se unisti u ruci imas novi da bacis...

Mapa je bila operation locker, moram reci da je na TD ovo pravi grind fest, savrseno za unlockat stvari, ali iz toga nema nikakve zabave.

Stavim PKP na kamen i cijelu igru derem po ovim deckima sta izlijecu van, puska je zvijer sa ovim damage-om.

SUAV... SUAV...
Grinding Grinding
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kao što vidiš igra radi nekim ljudima bez greške, očito je bitna kombinacija hardvera i softvera.

ili ih ne primjecuju, to sta se ne rusi i nema frame dropova neznaci da radi dobro

Battlelog: just_mau5
13 godina
Marcuskac kaže...

Evo domogao sam se SUAV-a, prilozena slika ce vam dati uvid u ovaj gadget.

Gdje na battlelogu mogu pronaci sto mi treba da otkljucam SUAV  i ostale C.R. gadgete??

Nema pod Unlocks, nema pod Assignments.... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice