Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Naravno da je moguce da ti se jedan dan poslozi. Al on ima stalno tak.

Ovako kao njemu,nije ti sumnjivo?Meni bome je,to je svaka runda a mozda bi jos razmislio da sam u ijednoj vidio barem jednog blizu njegovog scorea ali svi su i u svakoj rundi jednostavno smijesni naprema njegovom scoreu to je moje misljenje sto naravno nemora znacit da sam i u pravu.Zaboravio sam citirat za medalje,meni to govori da negdje cuci i pika a ovi padaju,nezz mozda sam nesto previdio ali cisto sumnjam.Ma ko ga sisa,je ili nije sebi je {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 23:01 (Blade Runner31).
16 godina
Battlefield 4

Ovaj double XP u kombinaciji sa ovim boostovima je nesto ili žalosno ili nešto presmiješno

Igram sa kolegama iz klana (astra, leo, rupy) malo paracel storm i astra u jetu, ja malo vjezbam tv na brodu... na kraju runde

astra je imao 3 service stara sa jetom i 4 levela je prošao... ja sam dobio 4 service stara u brodu i 4 levela sam prošao, od 87-91lvl u jednoj rundi... na kraju kad su se zbrajali bodovi... 731.000 poena

ako nekog zanima klik

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
19 1 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Pitanje samo jedno - kako mogu očekivati da će mi igra raditi? Na kojim otprilike postavkama....moje računalo imate pod moj komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

Pitanje samo jedno - kako mogu očekivati da će mi igra raditi? Na kojim otprilike postavkama....moje računalo imate pod moj komp

A kak bi mi to znali? Najbolje da pokreneš igru i sam vidiš, najtočnija informacija {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako da riješin ovo...

? ?
Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Kako da riješin ovo...

Zovi internet operatera i j*bi im majku! Pa mislim stvarno...

Freak Show Inc.
13 godina
Hedrick kaže...

Kako da riješin ovo...

Reinstal najnovijeg Origina preko ovog.

P.S. To ti ispisuje kad pokreces Origin ili BF4?

Ako je BF4 onda mozda imas 32 bitne Windowse, pa moras pokrenuti onaj drugi fajl...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 23:33 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Hedrick kaže...

Kako da riješin ovo...

Ako je BF4 onda mozda imas 32 bitne Windowse, pa moras pokrenuti onaj drugi fajl...

Vi informatičari... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Scrappy kaže...

Ovaj double XP u kombinaciji sa ovim boostovima je nesto ili žalosno ili nešto presmiješno

Igram sa kolegama iz klana (astra, leo, rupy) malo paracel storm i astra u jetu, ja malo vjezbam tv na brodu... na kraju runde

astra je imao 3 service stara sa jetom i 4 levela je prošao... ja sam dobio 4 service stara u brodu i 4 levela sam prošao, od 87-91lvl u jednoj rundi... na kraju kad su se zbrajali bodovi... 731.000 poena

ako nekog zanima klik

Pise Total: 68.187

Gdje je ovih 731k?

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Hedrick kaže...

Kako da riješin ovo...

Neman BF4 to smrdi. Tia san bacit jednu partiju kanala ali ne ide ni to. Reinstalira san priko ovog i ponovo isto.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Friday kaže...

Vi informatičari... {#}

To je bila jedna od greski kad pokreces Origin, neovisno o operativnom sustavu, nevezano uz igru. {#}

15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Vi informatičari... {#}

ja nisan informatičar ja san 1337 gajmer a ti nisi :D i smrde ti noge :)

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Hedrick kaže...

Neman BF4 to smrdi. Tia san bacit jednu partiju kanala ali ne ide ni to. Reinstalira san priko ovog i ponovo isto.

BF3 -> check for update

Origin -> update to beta version

13 godina
Hedrick kaže...

Vi informatičari... {#}

ja nisan informatičar ja san 1337 gajmer a ti nisi :D i smrde ti noge :)

Ma pusti ga, on misli da si pokusao pokrenuti 64 bitni BF3 na 32 bitnim Windowsima XP. {#}

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ma pusti ga, on misli da si pokusao pokrenuti 64 bitni BF3 na 32 bitnim Windowsima XP. {#}

{#}

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

ako nekog zanima klik

Čovječe koliko ti igras :P , ja jedva do 12 levela nabio :D

12 godina
Battlefield 4

u zadnjih sat vremena 5 puta stoping working a ukupno do danas mozda 3 puta

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Scrappy kaže...

Ja sam izgleda jedini koji ne dobiva boostove, svi se žale kako ih je previše, ja sam u svim battlepackovima do sad dobio samo jedan 25% {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

E pazi se kolega, znaju žene kaj rade, prvo ti kupi igru pa se ti navućeš pa s vremenom ona dobije izgovor kao"ti stalno igraš idem ja van s frendicam ajd vidimo se ujutro"

Ti rokaš b4 a netko drugi pegla .....{#}

On puca a netko drugi pogađa...{#}

Katastrofa netcode :D
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kome se dešava sound loop crash a koristi recimo usb slušalice ili neku drugu pci zvučnu neka diseabla integriranu zvučnu(realtek). Ja sam to učinio i već par dana igram bez crasha.

I hvala jopisu na prijedlogu!

Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

52 kila u 5 minuta koliko je trajala partija. To je više od pola kilova nego cijela njegova strana. Ne znam zašto al malo mi sumnjivo. ;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

52 kila u 5 minuta koliko je trajala partija. To je više od pola kilova nego cijela njegova strana. Ne znam zašto al malo mi sumnjivo. ;)

I to od 10 rundi 8 takvih skorova cca.Bas sam bio jos malo gledao,vise ne dvojim da je citer nego jel zna netko ko je to?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

I to od 10 rundi 8 takvih skorova cca.Bas sam bio jos malo gledao,vise ne dvojim da je citer nego jel zna netko ko je to?

Da, nema nimalo sumnje da je cheater. Sve te runde su praktički nemoguće, a i kad pogledaš po onoj liniji kako mu se kretao KD i ostalo sve je jasno. S 30h igre je jedva dogurao do KDa 1, a u sljedećih 30 je dogurao do 3.

Ne vjerujem da je to neki lik kojeg znamo jer su mu i frendovi na battlelogu neka (bar meni) skroz nepoznata ekipa. Samo 2 imena s frend liste su mi poznata.

Sad prvi put otvorila u bf4 pbban listu, a na stranici reklama za bf4 cheateve... {#}

16 godina
Battlefield 4

Neznam jel bilo Firestorm levolution i tajni prolaz na Caspianu

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pokusat ce ne odgledati, da me bar jedan dio igre iznenadi kad stigne DLC :D

Znaju se datumi izlaska Second assaulta i China risinga za Premium igrace?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kina mislim da je za premium jebače 3.12. ili ti drugi tjedan u utorak, dan prije poslje izlaska patcha. SA nezna ni DICE vjerovatno, ali neki su nedavno pisali da navodno poslje nove godine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 10:36 (Jack Sparrow).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

China Rising 3.12, znači ubrzo, Secon Assault za PC nema nikakav službeni datum (bar ne da znam da je procurilo)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
LudaVjestica kaže...
Blade Runner31 kaže...

Da, nema nimalo sumnje da je cheater. Sve te runde su praktički nemoguće, a i kad pogledaš po onoj liniji kako mu se kretao KD i ostalo sve je jasno. S 30h igre je jedva dogurao do KDa 1, a u sljedećih 30 je dogurao do 3.

Ne vjerujem da je to neki lik kojeg znamo jer su mu i frendovi na battlelogu neka (bar meni) skroz nepoznata ekipa. Samo 2 imena s frend liste su mi poznata.

Sad prvi put otvorila u bf4 pbban listu, a na stranici reklama za bf4 cheateve... {#}

To si ti googlaal cheteve pa ti se taj oglas otovrio ,

Who bolan cares
13 godina
LudaVjestica kaže...

Tocno. Dobro uoceno!

Osim... posto igra stalno isti mod na istim mapama, mozda je ko onaj lik s nozem nasao neko dobro mjesto/glitch, s kojeg vidi 2-3 spawn tocke, a ima pokrivena ledja.

Mozemo poslati Kukya u izvidnicu :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisam igrao par dana i sad upalim battlelog i em nemam pinga i em nemogu niti otvorit pod search for servers da si izaberem mod i mapu.

wtf????

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice