Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

SSD je optimiziran prema guide-u sa overclockers.net.

SSD ne treba nikakvu optimizaciju - samo ugasiš indeksiranje i automatski defrag.

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
drahic kaže...

SSD ne treba nikakvu optimizaciju - samo ugasiš indeksiranje i automatski defrag.

Windowsi 8 to sami naprave.:)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MegaTheJohny kaže...

evo zasto ljudi umiru od jednog metka

jackfrags !

Koji upad {#}

Od jutra razgovaramo o tome. {#}

Bas me zanima dal ce DICE dat svoj komentar.

Tonči kaže...

Nije baš jasno... Na prijašnjem linku je dokazano da je FoV isti kod zumiranja, a u početku ovog threada pričaju da nije. WTF? Tko laže?

Nek netko ode na test range pa proba. Mozda ovisi o jos necemu? Nekakve postavke? Mozda na nekim sightovima ima zumiranja, na nekima ne?

Ispricavam se Tonciju na svemu losem sto sam cuo i prenio o njemu. Informacije su bile lazne i napisane iz ljubomore.

jbga topic se spama toliko brzo da vise ne znam na kojoj sam stranici zadnje citao :(

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Da, pa pogledaj zoom ADS-a na 60, 90 i 120 - isto zar ne? Ili sam slijep?

Ili se oni žale na ne-zoomani ADS? To bi valjda bilo i očekivano jer igra ništa ne mijenja, već samo stavi dodatni komad puške ispred očiju :P

Pa šta ne bi po nekoj logici trebao FOV biti defaultan kad ideš u ADS bez obzira na optiku?

Jer kad gledaš kroz optiku ne zanima te što je 20 m sa strane - zar ne?

Ne nužno. Ako je cilj ADS-a s 0x zoomom da ne zoomira, onda bi mijenjanje FoV-a bio pogrešan potez, jer mijenja podešeni FoV. Smisao 0x-a je da stvari ostavi kakve jesu (bez obzira kakve bile), dakle ne dira podešeni FoV. Zoomiranje je ništa drugo nego mijenjanje FoV-a pa je to i logično. Mislim da bi ti na ovo u Blizzardu, kompaniji koja je poznata kao gotovo 0-bug firma, rekli: working as intended.

Pa čak su i u DICE-u rekli da je working as intended, jer kao ne žele da ovi šta dignu FOV imaju prednost nad ovima sa manjim iako manji FOV nekima izaziva mučninu navodno.

13 godina
Battlefield 4

1. Stigla mi otpremnina (ne bi se cudio da neki ovdje imaju mjesecnu placu vecu od nje cijele {#} )

2. Graficka Link

3. Ako se dulje necu javiti, znaci da se zeni nije svidjela moja ideja o ulaganju. Zbacajte se za nekakav vijenac.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
17 0 hvala 7
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo se stvarno čini kao bug. Ima li razlike pogodiš li nekoga u oči ili kacigu možda? Vjerojatno ne toliko detaljno?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Bombilakus kaže...

Ne nužno. Ako je cilj ADS-a s 0x zoomom da ne zoomira, onda bi mijenjanje FoV-a bio pogrešan potez, jer mijenja podešeni FoV. Smisao 0x-a je da stvari ostavi kakve jesu (bez obzira kakve bile), dakle ne dira podešeni FoV. Zoomiranje je ništa drugo nego mijenjanje FoV-a pa je to i logično. Mislim da bi ti na ovo u Blizzardu, kompaniji koja je poznata kao gotovo 0-bug firma, rekli: working as intended.

Pa čak su i u DICE-u rekli da je working as intended, jer kao ne žele da ovi šta dignu FOV imaju prednost nad ovima sa manjim iako manji FOV nekima izaziva mučninu navodno.

Kad je 0 zoom onda je pogrešno, a kad je x2 onda je OK - LOL

Ili neka ostane za oboje isti FOV ili neka stave default jer ovo je smiješno.

Kada ideš u ADS onda se tvoj pogled koncentrira u jednu točku pa se samim time smanjuje FOV.

Probaj zamisliti pušku u rukama i da ideš nešto naciljati.

Što prvo napraviš?

Zažmiriš na jedno oko kako bi smanjio FOV.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...

Ovo se stvarno čini kao bug. Ima li razlike pogodiš li nekoga u oči ili kacigu možda? Vjerojatno ne toliko detaljno?

LOL, wut? {#}

Treci ili cetvrti put isti video? Fakat ima previse spama na temi pa se ne vide vazne poruke! Ukljucujuci i mene spamera {#}

Jedna jako dobra teorija je da kod sporijih metaka igra dva puta prepozna dodir hitboxa!

13 godina
Tonči kaže...

Ja to ne vidim kao bug.

Meni je super kad tako ubijem jer onda sam pun sebe i zamišljam da sam pr0.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Tonči kaže...
Friday kaže...
drahic kaže...

Windowsi 8 to sami naprave.:)

http://www.overclock.net/t/1240779/seans-windows-8-install-optimization-guide-for-ssds-hdds

17 godina
Virus X*043 kaže...
zdenko1991 kaže...

Evo malo sa AEK-om raspašoj (best gun i dalje) {#} i prvi put snimanje BF4 bez stalnog rušenja programa za snimanje..

Kaj je s homo mjuzom?

Da...ovo bi puno bolje zvučalo (izgledalo) uz "Šabana" {#}

::: peace 0n earth :::
13 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
Virus X*043 kaže...
zdenko1991 kaže...

Evo malo sa AEK-om raspašoj (best gun i dalje) {#} i prvi put snimanje BF4 bez stalnog rušenja programa za snimanje..

Kaj je s homo mjuzom?

E ali jedino kaj me veseli u toj igri je aek. Od zvuka do izgleda pa do jedan na jedan, imas osjecaj kao da vuces kosilicu :D

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

pa do jedan na jedan

Ti i antraks biste bili super par...

Freak Show Inc.
15 godina
Tonči kaže...

Kad je Jack rekao spread the word nije mislio da se isti video zalijepi na bug forum 50 puta {#}

A za sami bug...nevjerovatno koliko puta sam tako poginuo...nešto su gadno zeznuli ili sa hitboxom ili registracijom kod servera,

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
zdenko1991 kaže...
wiz4rd kaže...
Virus X*043 kaže...
zdenko1991 kaže...

Kaj je s homo mjuzom?

E ali jedino kaj me veseli u toj igri je aek. Od zvuka do izgleda pa do jedan na jedan, imas osjecaj kao da vuces kosilicu :D

Daj napiši koje postavke koristiš.

13 godina
Promatrač kaže...

Daj napiši koje postavke koristiš.

Jednostavno odeš na njegov profil u battlelogu i kopiraš sve što te zanima.

[19xx] 4ntraks
13 godina
zdenko1991 kaže...

Odkud ti takav aim i takvo pracenje likova? Vjezbas na praznim serverima ciljanje?

Ili si toliko igrao pa vec ide samo od sebe?

15 godina
Battlefield 4

Zdenec jesi ti stvarno colorblind?

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
zdenko1991 kaže...

Odkud ti takav aim i takvo pracenje likova? Vjezbas na praznim serverima ciljanje?

Ili si toliko igrao pa vec ide samo od sebe?

Ma samo. Opcenito igram puno pa sam se uhodao. U bf4 imam mozd 50sati ali u gamingu 15 god. Najbolji hobi u zivotu je gaming.   Edit: Promatrac- nezz na pamet, napisat cu na bugu veceras kad dodem s posla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:14 (zdenko1991).
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Najbolji hobi u zivotu je gaming.

Pitat ću te kad budeš "Married with children"...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

{#}

Ma to sam eksperimentiro, vratio sam na staro.

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Najbolji hobi u zivotu je gaming.

Pitat ću te kad budeš "Married with children"...

A znam. Jbg dok mogu bum, a tebe mi je zal :D.

12 godina
protjeran
ufila2208 kaže...
Tonči kaže...

Kad je Jack rekao spread the word nije mislio da se isti video zalijepi na bug forum 50 puta  {#}

A za sami bug...nevjerovatno koliko puta sam tako poginuo...nešto su gadno zeznuli ili sa hitboxom ili registracijom kod servera,

a  lol.  ps  jel  niste  vi  neki  prije  govoruli  da  vama  netcode  super  radi  i  da  nepadate  od  jednog  metka  i  da  je  to  greska  di  naseg interneta.

fila  svaki  dan  neka  druga  prica  sa  tvoje  strane.  izgleda  da  se  palis  na  youtubere  pa  uvidis  da  si  ipak  u  krivu

ono  isoada  da  mi lazemo.  kojeg  vraga  mi  imamo  od  toga  da  lezemo.  valjda  svaki  iskusniji  igrac  vidid  da  nesto  neradi  kako  treba

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:45 (BFBeast).
16 godina
Battlefield 4

Nekak mi čudni dan od jutra, nešto mi fali, a onda se sjetim da je to zato jer ljudina danas još uvijek nije napisao kako je igra govno i da ju je izbrisao za uvijek.{#}

Moj PC  
7 5 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...
ufila2208 kaže...
Tonči kaže...

Kad je Jack rekao spread the word nije mislio da se isti video zalijepi na bug forum 50 puta {#}

a  lol.  ps  jel  niste  vi  neki  prije  govoruli  da  vama  netcode  super  radi  i  da  nepadate  od  jednog  metka  i  da  je  to  greska  di  naseg interneta.

fila  svaki  dan  neka  druga  prica  sa  tvoje  strane.  izgleda  da  se  palis  na  youtubere  pa  uvidis  da  si  ipak  u  krivu

ono  isoada  da  mi lazemo.  kojeg  vraga  mi  imamo  od  toga  da  lezemo.  valjda  svaki  iskusniji  igrac  vidid  da  nesto  neradi  kako  treba

Dosadan si više s tim "lijepo sam vam ja rekao", "kad sam vam ja govorio" i sličnim sranjima.

Evo imao si pravo, igra nije kakva bi trebala biti pa je opet igra pun klinac ljudi.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
moderator
Battlefield 4

Live scoreboard je opet in {#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 10
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

a konačno....

14 godina
neaktivan
pirat kaže...

"popravili smo rušenje igre vezano uz live scoreboard ali ako i dalje neželite da se s/ruši server molimo putnike da ne izlaze iz svojih vozila."

dice

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 15:21 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"popravili smo rušenje igre vezano uz live scoreboard ali ako i dalje neželite da se s/ruši server molimo putnike da ne izlaze iz svojih vozila."

dice

Server se nikada ne sruši zbog cybera... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Ma to sam eksperimentiro, vratio sam na staro.

Ja sam ovaj odgovor procitao kao na Petkov komentar o zeni i djeci! {#}

Postovi su isli jedan za drugim tako da se to izmjesalo u mojoj ludoj glavi, ali na trenutak je bio sok i nevjerica! {#}

Inace impresivan skill u video uradku koji dokazuje da mi koji grintamo da je BF4 prelagan mozda i nismo sasvim u pravu. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice