SSD je optimiziran prema guide-u sa overclockers.net.
SSD ne treba nikakvu optimizaciju - samo ugasiš indeksiranje i automatski defrag.
SSD ne treba nikakvu optimizaciju - samo ugasiš indeksiranje i automatski defrag.
Windowsi 8 to sami naprave.:)
evo zasto ljudi umiru od jednog metka
jackfrags !Koji upad
Od jutra razgovaramo o tome.
Bas me zanima dal ce DICE dat svoj komentar.
Nije baš jasno... Na prijašnjem linku je dokazano da je FoV isti kod zumiranja, a u početku ovog threada pričaju da nije. WTF? Tko laže?
Nek netko ode na test range pa proba. Mozda ovisi o jos necemu? Nekakve postavke? Mozda na nekim sightovima ima zumiranja, na nekima ne?
Ispricavam se Tonciju na svemu losem sto sam cuo i prenio o njemu. Informacije su bile lazne i napisane iz ljubomore.
jbga topic se spama toliko brzo da vise ne znam na kojoj sam stranici zadnje citao :(
Da, pa pogledaj zoom ADS-a na 60, 90 i 120 - isto zar ne? Ili sam slijep?
Ili se oni žale na ne-zoomani ADS? To bi valjda bilo i očekivano jer igra ništa ne mijenja, već samo stavi dodatni komad puške ispred očiju :P
Pa šta ne bi po nekoj logici trebao FOV biti defaultan kad ideš u ADS bez obzira na optiku?
Jer kad gledaš kroz optiku ne zanima te što je 20 m sa strane - zar ne?
Ne nužno. Ako je cilj ADS-a s 0x zoomom da ne zoomira, onda bi mijenjanje FoV-a bio pogrešan potez, jer mijenja podešeni FoV. Smisao 0x-a je da stvari ostavi kakve jesu (bez obzira kakve bile), dakle ne dira podešeni FoV. Zoomiranje je ništa drugo nego mijenjanje FoV-a pa je to i logično. Mislim da bi ti na ovo u Blizzardu, kompaniji koja je poznata kao gotovo 0-bug firma, rekli: working as intended.
Pa čak su i u DICE-u rekli da je working as intended, jer kao ne žele da ovi šta dignu FOV imaju prednost nad ovima sa manjim iako manji FOV nekima izaziva mučninu navodno.
Ne nužno. Ako je cilj ADS-a s 0x zoomom da ne zoomira, onda bi mijenjanje FoV-a bio pogrešan potez, jer mijenja podešeni FoV. Smisao 0x-a je da stvari ostavi kakve jesu (bez obzira kakve bile), dakle ne dira podešeni FoV. Zoomiranje je ništa drugo nego mijenjanje FoV-a pa je to i logično. Mislim da bi ti na ovo u Blizzardu, kompaniji koja je poznata kao gotovo 0-bug firma, rekli: working as intended.
Pa čak su i u DICE-u rekli da je working as intended, jer kao ne žele da ovi šta dignu FOV imaju prednost nad ovima sa manjim iako manji FOV nekima izaziva mučninu navodno.
Kad je 0 zoom onda je pogrešno, a kad je x2 onda je OK - LOL
Ili neka ostane za oboje isti FOV ili neka stave default jer ovo je smiješno.
Kada ideš u ADS onda se tvoj pogled koncentrira u jednu točku pa se samim time smanjuje FOV.
Probaj zamisliti pušku u rukama i da ideš nešto naciljati.
Što prvo napraviš?
Zažmiriš na jedno oko kako bi smanjio FOV.
LOL, wut?
Treci ili cetvrti put isti video? Fakat ima previse spama na temi pa se ne vide vazne poruke! Ukljucujuci i mene spamera
Jedna jako dobra teorija je da kod sporijih metaka igra dva puta prepozna dodir hitboxa!
Windowsi 8 to sami naprave.:)
http://www.overclock.net/t/1240779/seans-windows-8-install-optimization-guide-for-ssds-hdds
E ali jedino kaj me veseli u toj igri je aek. Od zvuka do izgleda pa do jedan na jedan, imas osjecaj kao da vuces kosilicu :D
pa do jedan na jedan
Ti i antraks biste bili super par...
Kad je Jack rekao spread the word nije mislio da se isti video zalijepi na bug forum 50 puta
A za sami bug...nevjerovatno koliko puta sam tako poginuo...nešto su gadno zeznuli ili sa hitboxom ili registracijom kod servera,
E ali jedino kaj me veseli u toj igri je aek. Od zvuka do izgleda pa do jedan na jedan, imas osjecaj kao da vuces kosilicu :D
Daj napiši koje postavke koristiš.
Daj napiši koje postavke koristiš.
Jednostavno odeš na njegov profil u battlelogu i kopiraš sve što te zanima.
Evo malo sa AEK-om raspašoj (best gun i dalje) i prvi put snimanje BF4 bez stalnog rušenja programa za snimanje..
Odkud ti takav aim i takvo pracenje likova? Vjezbas na praznim serverima ciljanje?
Ili si toliko igrao pa vec ide samo od sebe?
Zdenec jesi ti stvarno colorblind?
Evo malo sa AEK-om raspašoj (best gun i dalje) i prvi put snimanje BF4 bez stalnog rušenja programa za snimanje..
Odkud ti takav aim i takvo pracenje likova? Vjezbas na praznim serverima ciljanje?
Ili si toliko igrao pa vec ide samo od sebe?
Ma samo. Opcenito igram puno pa sam se uhodao. U bf4 imam mozd 50sati ali u gamingu 15 god. Najbolji hobi u zivotu je gaming. Edit: Promatrac- nezz na pamet, napisat cu na bugu veceras kad dodem s posla.
Najbolji hobi u zivotu je gaming.
Pitat ću te kad budeš "Married with children"...
Ma to sam eksperimentiro, vratio sam na staro.
Najbolji hobi u zivotu je gaming.
Pitat ću te kad budeš "Married with children"...
A znam. Jbg dok mogu bum, a tebe mi je zal :D.
Kad je Jack rekao spread the word nije mislio da se isti video zalijepi na bug forum 50 puta
A za sami bug...nevjerovatno koliko puta sam tako poginuo...nešto su gadno zeznuli ili sa hitboxom ili registracijom kod servera,
a lol. ps jel niste vi neki prije govoruli da vama netcode super radi i da nepadate od jednog metka i da je to greska di naseg interneta.
fila svaki dan neka druga prica sa tvoje strane. izgleda da se palis na youtubere pa uvidis da si ipak u krivu
ono isoada da mi lazemo. kojeg vraga mi imamo od toga da lezemo. valjda svaki iskusniji igrac vidid da nesto neradi kako treba
Nekak mi čudni dan od jutra, nešto mi fali, a onda se sjetim da je to zato jer ljudina danas još uvijek nije napisao kako je igra govno i da ju je izbrisao za uvijek.
a lol. ps jel niste vi neki prije govoruli da vama netcode super radi i da nepadate od jednog metka i da je to greska di naseg interneta.
fila svaki dan neka druga prica sa tvoje strane. izgleda da se palis na youtubere pa uvidis da si ipak u krivu
ono isoada da mi lazemo. kojeg vraga mi imamo od toga da lezemo. valjda svaki iskusniji igrac vidid da nesto neradi kako treba
Dosadan si više s tim "lijepo sam vam ja rekao", "kad sam vam ja govorio" i sličnim sranjima.
Evo imao si pravo, igra nije kakva bi trebala biti pa je opet igra pun klinac ljudi.
Live scoreboard je opet in
a konačno....
Live scoreboard je opet in
"popravili smo rušenje igre vezano uz live scoreboard ali ako i dalje neželite da se s/ruši server molimo putnike da ne izlaze iz svojih vozila."
dice
"popravili smo rušenje igre vezano uz live scoreboard ali ako i dalje neželite da se s/ruši server molimo putnike da ne izlaze iz svojih vozila."
dice
Server se nikada ne sruši zbog cybera...
Ma to sam eksperimentiro, vratio sam na staro.
Ja sam ovaj odgovor procitao kao na Petkov komentar o zeni i djeci!
Postovi su isli jedan za drugim tako da se to izmjesalo u mojoj ludoj glavi, ali na trenutak je bio sok i nevjerica!
Inace impresivan skill u video uradku koji dokazuje da mi koji grintamo da je BF4 prelagan mozda i nismo sasvim u pravu.