Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Danny_HR kaže...

Postoje dvije koje mu mogu konkurirati donekle - Parcel Storm i Rogue Transmission.

Imaju više nivoa, al nije toliko izraženo kao na ostalima.

Na te dvije mi je gušt igrat Dom i TDM, ostalo šljuka.

Istina, nisu u nivoima, ali su pretrpane koječime, odnosno zapećcima raznim.

Parcel je meni OK dok ne dođe oluja - prebrzo dolazi nevrijeme na toj mapi.

Trebali su napraviti da oluja dođe točno na polovici, a ne nakon 2 minute igranja.

Rogue (to je valjda ona s kućama rušebilnim?) također nije loša, al previše kuća i zidova kojekakvih.

Kanali su bili jednostavna mapa s dvije dužine za snajpere i ostalo labirinti za krkljanac.

Šteta što tu mapu ljudi nisu izabrali za DLC :(

Ustvari, možda i jesu pa su DICE-ovci lažirali glasanje jer ta mapa je bila među najpopularnijim, ako ne i najpopularnija mapa u BF3.

Doduše, samo TDM... ustvari ni Rush nije bilo loš na toj mapi.

Jedva čekam Second Assault jer ove mape su tapija žešća.

Parcel koliko god je dobra je dosadna... i previše helića i brodova koji dominiraju čine ju ponekad neigrivom.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...

Postoje dvije koje mu mogu konkurirati donekle - Parcel Storm i Rogue Transmission.

Imaju više nivoa, al nije toliko izraženo kao na ostalima.

Na te dvije mi je gušt igrat Dom i TDM, ostalo šljuka.

Istina, nisu u nivoima, ali su pretrpane koječime, odnosno zapećcima raznim.

Parcel je meni OK dok ne dođe oluja - prebrzo dolazi nevrijeme na toj mapi.

Trebali su napraviti da oluja dođe točno na polovici, a ne nakon 2 minute igranja.

Rogue (to je valjda ona s kućama rušebilnim?) također nije loša, al previše kuća i zidova kojekakvih.

Kanali su bili jednostavna mapa s dvije dužine za snajpere i ostalo labirinti za krkljanac.

Šteta što tu mapu ljudi nisu izabrali za DLC :(

Ustvari, možda i jesu pa su DICE-ovci lažirali glasanje jer ta mapa je bila među najpopularnijim, ako ne i najpopularnija mapa u BF3.

Doduše, samo TDM... ustvari ni Rush nije bilo loš na toj mapi.

Jedva čekam Second Assault jer ove mape su tapija žešća.

Parcel koliko god je dobra je dosadna... i previše helića i brodova koji dominiraju čine ju ponekad neigrivom.

Na kojim si ti tripovima. Opet ego ispadi kako ništa ne valja jer se tebi ne sviđa.

Tebi se i urote priviđaju...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Tonči kaže...

Na kojim si ti tripovima. Opet ego ispadi kako ništa ne valja jer se tebi ne sviđa.

Aj ti meni odgovori koja mapa se najviše igrala u BF3.

Reći ću ja tebi - Kanali TDM i Metro CQ - ne znam koja je bila jača od te dvije, ali je tijesno.

I onda Kanali ne budu među 4 na glasanju???

Čudno u najmanju ruku - priznat ćeš...

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Okej stari, al daj objasni logiku po kojoj DICE na svoju ruku ne bi objavio mapu koja je uvjerljivo najpopularnija, kako ti kažeš.

Karkand furaju od BF-a 2 jer je najpopularniji, Wake je bio u svakom BF-u (osim BC) dosad jer je najpopularniji. Apsolutno nema logike da odluče ne uvrstiti mapu koja je najpopularnija, što misliš da time žele postići?

Mislim da si previše zabrijao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 11:23 (Danny_HR).

10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Novi engine ne podržava kranove. Zato su lažirali anketu i izbacili kanale...

Freak Show Inc.

21 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ocemo kanale u BF4 ;(( najbolja mapa za TDM

5 2 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Reći ću ja tebi - Kanali TDM i Metro CQ - ne znam koja je bila jača od te dvije, ali je tijesno.

A sta bi na Analima trebali promijenit? 
Boju kontenjera i visinu dizalice... ?  

16 godina
Battlefield 4

Ali novi engine podržava otvaranje kontejnera. Zamisli koji bi to nove mogučnosti dalo na kanalima!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 11:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Neki ocigledno misle da se bf igra samo u hrv. i to iskljucivo dm kanali...
||| Core™ inside |||
13 godina
Danny_HR kaže...

Okej stari, al daj objasni logiku po kojoj DICE na svoju ruku ne bi objavio mapu koja je uvjerljivo najpopularnija, kako ti kažeš.

Karkand furaju od BF-a 2 jer je najpopularniji, Wake je bio u svakom BF-u (osim BC) dosad jer je najpopularniji. Apsolutno nema logike da odluče ne uvrstiti mapu koja je najpopularnija, što misliš da time žele postići?

Mislim da si previše zabrijao.

Šta ja znam zašto?

Da znam onda bi upravo sjedio u Švedskoj i smijao se s kolegama kako smo ispalili igrače, uzeli im pare i kako ćemo ih sprat sa patchem novim.

Kanali su bili jako popularni.

Zašto nisu izabrani u 4 - ne znam.

Nitko ne može osporiti činjenicu da su bili popularni, najpopularniji.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 4

Samo kad bi ubacili Strike ta Karkand mapu istog momenta bi nabavio igru.

To mi je najdraža mapa, bilo TDM, CQ inf only ili obični.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa nije izabrana jer je 90% servera s kanalima bio dm, pa srali bi sami sebi u usta s tim modom koji prakticki nema veze s bf serijalom!
||| Core™ inside |||
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Koliko znam (ako imaš službeno suprotno, linkaj), Metro i Caspian su bili jako popularni. Nova mapa s otocima je također kopija Wakea...

Inače, Danny ili tko već zna, navodno uskoro stižu neke mape iz BC2, čak je u najavi bila i fenomenalna glazbena tema iz igre. Znaš kad će to?

13 godina
Stjepanj kaže...
Pa nije izabrana jer je 90% servera s kanalima bio dm, pa srali bi sami sebi u usta s tim modom koji prakticki nema veze s bf serijalom!

Zato su ubacili Defuse u BF4 - kad si već seru u usta da se poseru pošteno?

Rush na Kanalima je bio odličan i igrao se puno.

Čak je bilo servera only Kanali CQ.

Tako da STFU noob!!!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Koliko znam (ako imaš službeno suprotno, linkaj), Metro i Caspian su bili jako popularni. Nova mapa s otocima je također kopija Wakea...

Inače, Danny ili tko već zna, navodno uskoro stižu neke mape iz BC2, čak je u najavi bila i fenomenalna glazbena tema iz igre. Znaš kad će to?

Ti uopće ne čitaš što ja pišem nego trkeljaš ne bi li me isprovocirao... nećeš uspjeti razbojniče!!!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nitko ne može osporiti činjenicu da su bili popularni, najpopularniji.

Statistika koju su bili objavili prošle godine, a u kojoj se popularnost mjerila po broju završenih rundi po igraču rekla je da su napopularnije mape redom - Metro, Caspian, Firestorm i Kharg.

"The most played map in Battlefield 3 at this point is Operation Metro. As for how that answer is calculated, it’s measured by rounds completed per player. Next is Caspian, Firestorm and Kharg.”

Kertz je naknadno na Redditu rekao da su Metro i Caspian uvjerljivo popularniji od svih drugih mapa.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Prvi glas.

16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
...

Kanali su bili strašno dosadni. {#}

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Prvi glas.

Mislim na BF2, ne BC2, pardon. U najavi je bila MEC glazba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 11:54 (Tonči).
13 godina
Danny_HR kaže...

Statistika koju su bili objavili prošle godine, a u kojoj se popularnost mjerila po broju završenih rundi po igraču rekla je da su napopularnije mape redom - Metro, Caspian, Firestorm i Kharg.

"The most played map in Battlefield 3 at this point is Operation Metro. As for how that answer is calculated, it’s measured by rounds completed per player. Next is Caspian, Firestorm and Kharg.”

Kertz je naknadno na Redditu rekao da su Metro i Caspian uvjerljivo popularniji od svih drugih mapa.

Kanali nisu prvi iz tog razloga što je jako puno igrača rage-quitalo!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Prvi glas.

Mislim na BF2, ne BC2, pardon.

Danny, vidiš da lik trola dozlaboga... uopće ne čita što mi pišemo nego nabacuje gluposti u nadi da će se netko upecati pa da ga može zajebavat.

Ti bi kao moderator trebao urgentno dejstvovati i sankcionirati tu vrstu ponašanja.

Ono je gore od vulgarizama Filinih (za koje još uvijek ne znam koji su?).

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što znači da ih je mapa frustrirala, što pak znači da ne može bit najpopularnija, a osim toga DICE se brine za svoje igrače i ne želi da budu frustrirani i nervozni.

7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Skilledžija, vidim da si ipak natrolan k'o napaljeni konj. Nauči igrati pa te neće "njubare ubijati" i manje ćeš žući prolijevati ovdje. {#}

13 godina
Tonči kaže...

Skilledžija, vidim da si ipak natrolan k'o napaljeni konj. Nauči igrati pa te neće "njubare ubijati" i manje ćešžući prolijevati ovdje. {#}

Ne razumijem, misliš na "žuč"?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Danny_HR kaže...

Što znači da ih je mapa frustrirala, što pak znači da ne može bit najpopularnija, a osim toga DICE se brine za svoje igrače i ne želi da budu frustrirani i nervozni.

Ta statistika je također malo nepoštena naspram TDM-a na Kanalima.

Naime, Metro i Caspian se najčešće igrao sa 64 igrača, dok se "žuć" prolijevala na Kanalima u tridesetvdoje najčešće.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Stjepanj kaže...

Zato su ubacili Defuse u BF4 - kad si već seru u usta da se poseru pošteno?

Rush na Kanalima je bio odličan i igrao se puno.

Čak je bilo servera only Kanali CQ.

Tako da STFU noob!!!

Koliko si ti u stanju bullshita napisat, to nisu istine.

Kanali rush je jedno takvo nebalansirano smeće od mape da je to strašno; jedan dobar tim defendera, dakle sa mobile aa-om, plus 2-3 soflama, rejpa taj faking brod da ekipa ne može mrdnuti s broda van, kakav odličan rush, kakve nebuloze{#}. Ista stvar je i small cq na toj mapi, to su igrali samo sexy gruber i takva ekipa imamvelkikd 'igrača' i to samo switchanjem u ru tim i rejpanjem ekipe na brodu.

Najbolji i najpopularniji rush u bf3 je damavand rush, i to je jasno pokazivalo to da je u searchu rusha uredno damavand only bio na 90% servera ;) Al kako bi ti to znao kad ti je prvih godinu i pol igre bilo jahanje po njubarama na tdm kanalima...

Ono, kontam ja da je takvima ko ti dosadno pa moraš nešto piskarat po forumu, i biti wannabe troll, al ono{#}....

13 godina
jopis kaže...

Koliko si ti u stanju bullshita napisat, to nisu istine.

Kanali rush je jedno takvo nebalansirano smeće od mape da je to strašno; jedan dobar tim defendera, dakle sa mobile aa-om, plus 2-3 soflama, rejpa taj faking brod da ekipa ne može mrdnuti s broda van, kakav odličan rush, kakve nebuloze{#}. Ista stvar je i small cq na toj mapi, to su igrali samo sexy gruber i takva ekipa imamvelkikd 'igrača' i to samo switchanjem u ru tim i rejpanjem ekipe na brodu.

Najbolji i najpopularniji rush u bf3 je damavand rush, i to je jasno pokazivalo to da je u searchu rusha uredno damavand only bio na 90% servera ;) Al kako bi ti to znao kad ti je prvih godinu i pol igre bilo jahanje po njubarama na tdm kanalima...

Ono, kontam ja da je takvima ko ti dosadno pa moraš nešto piskarat po forumu, i biti wannabe troll, al ono{#}....

Thats your opinion man.

Molim te da ne širiš dezinformacije, odnosno pišeš budalaštine.

Jednu od najboljih rush rundi sam imao upravo na Kanalima.

Damavand je bio popularan kao leglo snajperista - ništa drugo.

Daj, razmisli malo prije nego kreneš pisat jer ispadaš smješniji od mene.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 12:05 (Skilledžija).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pričalo se o Jalalabadu, al to još tamo na proljeće, al ostalo je na glasinama tome. Navodno je info leakao isti tip koji je leakao slike iz novog Frostbitea.

Bilo bi kul dobit Warlord, Jalalabad i Ghost Town. Mislim da dizajnom odgovaraju BF4 konceptu.

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Prvi glas.

Ipak, ne. Mislio sam na BF2. Čini se da su u glazbi na 28 sekundi nadalje

koristili elemente iz MEC teme BF2 :)

Pa sam se ponadao nekoj od onih mapa :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 12:08 (Tonči).
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Pričalo se o Jalalabadu, al to još tamo na proljeće, al ostalo je na glasinama tome. Navodno je info leakao isti tip koji je leakao slike iz novog Frostbitea.

Bilo bi kul dobit Warlord, Jalalabad i Ghost Town. Mislim da dizajnom odgovaraju BF4 konceptu.

Da, to!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice