Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
popravit ce to dice....sam nemre sve odmah...prvo treba sredit bitnije stvari..recimo "NETCODE" !!!

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

TomoR probaj s ovim

ja sa slabijom grafom od tvoje držim 120 lock

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 12:59 (ARazer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo ljudi moj BF4 movie - Art of Sniping vol.1 !!! Enjoy

znaci movie je vise fokusiran na kill streakove, nego na neke gosu single killove.
Igra se aggresive recon - Croatian production. Da i mi konja za trku imamo :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 13:02 (MegaTheJohny).

5 2 hvala 5
17 godina
Re: Battlefield 4
coldyl kaže...

ati r9 270x 2gb, amd x4 965,  8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??

Procesor je slab, ne gura ti on tu grafičku možda 50% a lako moguće čak i manje. Malo će se situacija popraviti (nadamo se) kada izađe Mantle, ali bojim se da će ti i tada procesor biti bottleneck.

Mantle će, navodno, umanjiti bottleneck onima kojima korištenje grafičke ide do 80% pa će grafa moći do 100% (dakle 20ak % veće performanse zbog smanjenja bottlenecka + 20ak % bolje performanse zbog Mantlea), ali onome kome sada grafa ide 50% tome će ići možda 60-70%...

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
coldyl kaže...

ati r9 270x 2gb, amd x4 965,  8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??

Meni igra radi i bolje od BF3, ne znam točno koliko fps-a, ali BF3 mi je mjerio oko 40 fps u najgorim slučajevima (krošnja drveća), tako da ovdje ne ide vjerojatno ispod 45 nikad. Igram na 1080p, ultra preset (znači sve do kraja) i V-syncom.

Da li postoji komanda za prikaz trenutnog fps-a (kao što je u BF3 bio render.drawfps)?

13 godina
neaktivan
Pajco kaže...
coldyl kaže...

Meni igra radi i bolje od BF3, ne znam točno koliko fps-a, ali BF3 mi je mjerio oko 40 fps u najgorim slučajevima (krošnja drveća), tako da ovdje ne ide vjerojatno ispod 45 nikad. Igram na 1080p, ultra preset (znači sve do kraja) i V-syncom.

Da li postoji komanda za prikaz trenutnog fps-a (kao što je u BF3 bio render.drawfps)?

Komanda ti je perfoverlay.drawfps

Ili još bolje skineš si realmware BF4 settings editor i tamo možeš samo uključit da ti uvijek prikazuje fps... i namještat sve postavke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 13:18 (LudaVjestica).
15 godina
ARazer kaže...

TomoR probaj s ovim

gledam usporedbu win7 i win 8 sa linka ispod videa i razlike u fps gotovo da i nema.

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

kako je ovaj bf4 neoptimizirano smehce za multi gpu sustave ! ajme majko moja nezna cf ni skalirat kak spada , gledam i na drugim stranim forumima isto njesra 

1gpu 80-90, 2 gpu-a 100/110 {#} clap clap fucking dice ! druge igre 80-90% boost skorom duplo fps-a  , na bf3 je nesto bolje skaliranje fala Bogu ! .

Nije ti kriv Bf nego ATI kaj ti nije dao adekvatne drivere {#}.

14 godina
Battlefield 4
Ako mi nademo ikog od vas medu ovom miljardom ljudi na info gameru to ce bit cudo.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ARazer kaže...

TomoR probaj s ovim

Hvala, znam za taj video. Još nisam krenuo u full optimizaciju sustava, draže mi je odigrat koju, a ide dobro i ovako {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Komanda ti je perfoverlay.drawfps

Ili još bolje skineš si realmware BF4 settings editor i tamo možeš samo uključit da ti uvijek prikazuje fps... i namještat sve postavke.

Bio sam u krivu, fps ipak nije bolji nego u BF3, na Floodu na E pointu zna past i do 32 fps-a (kiša + zelenilo), dok je prosjek negdje 40-44. Na high postavkama zato sve radi super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 13:53 (Pajco).
16 godina
Battlefield 4

Zna li netko neki dobar rush server sa vise ticketa, našao par njih piše 200% a zapravo imaju 75.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

neznam dali je vec netko stavio ss, no evo jedna dobrodosla poruka na jednom serveru!{#}

prepare jour anus prepare jour anus

||| Core™ inside |||
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

Zna li netko neki dobar rush server sa vise ticketa, našao par njih piše 200% a zapravo imaju 75.

Koliko sam skuzio, nakon patcha je max 75. Nedaju više..

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen
4mal kaže...

kako je ovaj bf4 neoptimizirano smehce za multi gpu sustave ! ajme majko moja nezna cf ni skalirat kak spada , gledam i na drugim stranim forumima isto njesra 

1gpu 80-90, 2 gpu-a 100/110 {#} clap clap fucking dice ! druge igre 80-90% boost skorom duplo fps-a  , na bf3 je nesto bolje skaliranje fala Bogu ! .

Kod mene 1 GPU = 40 FPS, 2 GPU-a = 60 FPS... Na 2560x1440 Ultra preset. Stavio si 13.11 Beta 9.2?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

...i koji loadout za sutra izabrati?

SCAR-H + Holo 1X + Suppressor + Vertical Grip

ili

M4 Magpul + Coyote RDS + Heavy Barrel + Stubby Grip

{#}

Moj PC  
7 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dali je netko od vas na VIP-ovom fixnom internetu i ako je molio bih da napravi tracert do nekog od EA servera. Moram se maknut od Optime a koliko vidim t-com ima katastrofalan odnos prema klijentima pa ću ga pokušat zaobić ako ikako mogu.

0 0 hvala 0
17 godina

da te zadnje 9 beta ok al ti si na vecoj rezi no opet mali je to boost.

16 godina
odjavljen

Probat ću testirati danas pa ti javim detaljno.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Inače, proveo sam mali eksperiment o tome "kako je igra optimizirana" i koliko je igra "smeće neoptimizirano". Moram reći da sam prilično i sam iznenađen performansama na MacBook Prou iz 2012. godine. Battlefield 4 na 1600x900 (sasvim fina reza imho) u Low detaljima ide preko 60 FPS. Dakle, laptop koji nije namijenjen igranju, ima 8GB 1600MHz LDDR3, Nvidiju GT 650M i i7-3720QM 2,6GHz vrti najnoviju igru u 60 FPS. Povremeno padne na 55, ali rijetko pa češće ide do 70. Windows 8.1 64, najnoviji driveri 331.65.

Na nativnoj Retina rezi od 2880x1800 igra ide u 28 FPS.

Pitam se samo kako ga tek vrti novi MacBook sa 750M karticom i 2GB VRAM-a...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 16:19 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Riješio sam assignmente za L85 i rundu kasnije mi je pisalo da opet ispunjavam isti assignment. Jel to samo do mene ili je svima tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Riješio sam assignmente za L85 i rundu kasnije mi je pisalo da opet ispunjavam isti assignment. Jel to samo do mene ili je svima tako?

Svima.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Svima.

U onoj listi za nove nisi naveo uvjete za ručni avionček :P Zna li tko?

16 godina
Tonči kaže...

Inače, proveo sam mali eksperiment o tome "kako je igra optimizirana" i koliko je igra "smeće neoptimizirano". Moram reći da sam prilično i sam iznenađen performansama na MacBook Prou iz 2012. godine. Battlefield 4 na 1600x900 (sasvim fina reza imho) u Low detaljima ide preko 60 FPS. Dakle, laptop koji nije namijenjen igranju, ima 8GB 1600MHz LDDR3, Nvidiju GT 650M i i7-3720QM 2,6GHz vrti najnoviju igru u 60 FPS. Povremeno padne na 55, ali rijetko pa češće ide do 70. Windows 8.1 64, najnoviji driveri 331.65.

Na nativnoj Retina rezi od 2880x1800 igra ide u 28 FPS.

Pitam se samo kako ga tek vrti novi MacBook sa 750M karticom i 2GB VRAM-a...

Isto tako radi na mojem pc-u.1080 reza.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 16:30 (goodie).
16 godina
moderator
Tonči kaže...

U onoj listi za nove nisi naveo uvjete za ručni avionček :P Zna li tko?

Ništa od toga za sad,treba čekati dlc i nove modove.

Ako želiš probati idi na unranked servere.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

Kako ništa, ako ih ima.. tj. ako tih ribbona ima uopće? Ja sam otključao uredno sva ta oružja i rade bez problema. (Nisam MP7)

Goodie... zanimljivo je da tebi na GTX580 radi jednako kao meni na GT650M. Jesi siguran da imaš najnovije Windowse i drivere?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 16:38 (Tonči).
16 godina
moderator
Tonči kaže...

Kako ništa, ako ih ima.. tj. ako tih ribbona ima uopće? Ja sam otključao uredno sva ta oružja i rade bez problema. (Nisam MP7)

Ni ja nisam MP7.

Air superioriti ribon nema,treba nam mod air superioriti.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
dali je netko otkljucao nove China wepone ? posto vidim da se igraju na veliko.. lvl cap je cak napravio video vezano za Mtar

0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Goodie... zanimljivo je da tebi na GTX580 radi jednako kao meni na GT650M. Jesi siguran da imaš najnovije Windowse i drivere?

Win 7 64x i najnovijidriveri.....vidim da su sada win 7 i 8 tu negdje za razliku od bete.....ili se varam!?

Nemožeš stisnut i prdnut.
16 godina
odjavljen

Ne, nisu niti će ikada biti, jer Windows 7 DirectX 11.1 (ako si uopće to instalirao) ne podržava iste stvari kao puna verzija 11.1 na Windowsima 8. Na Windowsima 8 igra je brža nekih 15-20%.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:03 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice