- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ati r9 270x 2gb, amd x4 965, 8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??
Procesor je slab, ne gura ti on tu grafičku možda 50% a lako moguće čak i manje. Malo će se situacija popraviti (nadamo se) kada izađe Mantle, ali bojim se da će ti i tada procesor biti bottleneck.
Mantle će, navodno, umanjiti bottleneck onima kojima korištenje grafičke ide do 80% pa će grafa moći do 100% (dakle 20ak % veće performanse zbog smanjenja bottlenecka + 20ak % bolje performanse zbog Mantlea), ali onome kome sada grafa ide 50% tome će ići možda 60-70%...
ati r9 270x 2gb, amd x4 965, 8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??
Meni igra radi i bolje od BF3, ne znam točno koliko fps-a, ali BF3 mi je mjerio oko 40 fps u najgorim slučajevima (krošnja drveća), tako da ovdje ne ide vjerojatno ispod 45 nikad. Igram na 1080p, ultra preset (znači sve do kraja) i V-syncom.
Da li postoji komanda za prikaz trenutnog fps-a (kao što je u BF3 bio render.drawfps)?
Meni igra radi i bolje od BF3, ne znam točno koliko fps-a, ali BF3 mi je mjerio oko 40 fps u najgorim slučajevima (krošnja drveća), tako da ovdje ne ide vjerojatno ispod 45 nikad. Igram na 1080p, ultra preset (znači sve do kraja) i V-syncom.
Da li postoji komanda za prikaz trenutnog fps-a (kao što je u BF3 bio render.drawfps)?
Komanda ti je perfoverlay.drawfps
Ili još bolje skineš si realmware BF4 settings editor i tamo možeš samo uključit da ti uvijek prikazuje fps... i namještat sve postavke.
kako je ovaj bf4 neoptimizirano smehce za multi gpu sustave ! ajme majko moja nezna cf ni skalirat kak spada , gledam i na drugim stranim forumima isto njesra
1gpu 80-90, 2 gpu-a 100/110 clap clap fucking dice ! druge igre 80-90% boost skorom duplo fps-a , na bf3 je nesto bolje skaliranje fala Bogu ! .
Nije ti kriv Bf nego ATI kaj ti nije dao adekvatne drivere .
Komanda ti je perfoverlay.drawfps
Ili još bolje skineš si realmware BF4 settings editor i tamo možeš samo uključit da ti uvijek prikazuje fps... i namještat sve postavke.
Bio sam u krivu, fps ipak nije bolji nego u BF3, na Floodu na E pointu zna past i do 32 fps-a (kiša + zelenilo), dok je prosjek negdje 40-44. Na high postavkama zato sve radi super.
Zna li netko neki dobar rush server sa vise ticketa, našao par njih piše 200% a zapravo imaju 75.
Zna li netko neki dobar rush server sa vise ticketa, našao par njih piše 200% a zapravo imaju 75.
Koliko sam skuzio, nakon patcha je max 75. Nedaju više..
kako je ovaj bf4 neoptimizirano smehce za multi gpu sustave ! ajme majko moja nezna cf ni skalirat kak spada , gledam i na drugim stranim forumima isto njesra
1gpu 80-90, 2 gpu-a 100/110 clap clap fucking dice ! druge igre 80-90% boost skorom duplo fps-a , na bf3 je nesto bolje skaliranje fala Bogu ! .
Kod mene 1 GPU = 40 FPS, 2 GPU-a = 60 FPS... Na 2560x1440 Ultra preset. Stavio si 13.11 Beta 9.2?
Dali je netko od vas na VIP-ovom fixnom internetu i ako je molio bih da napravi tracert do nekog od EA servera. Moram se maknut od Optime a koliko vidim t-com ima katastrofalan odnos prema klijentima pa ću ga pokušat zaobić ako ikako mogu.
da te zadnje 9 beta ok al ti si na vecoj rezi no opet mali je to boost.
Probat ću testirati danas pa ti javim detaljno.
Inače, proveo sam mali eksperiment o tome "kako je igra optimizirana" i koliko je igra "smeće neoptimizirano". Moram reći da sam prilično i sam iznenađen performansama na MacBook Prou iz 2012. godine. Battlefield 4 na 1600x900 (sasvim fina reza imho) u Low detaljima ide preko 60 FPS. Dakle, laptop koji nije namijenjen igranju, ima 8GB 1600MHz LDDR3, Nvidiju GT 650M i i7-3720QM 2,6GHz vrti najnoviju igru u 60 FPS. Povremeno padne na 55, ali rijetko pa češće ide do 70. Windows 8.1 64, najnoviji driveri 331.65.
Na nativnoj Retina rezi od 2880x1800 igra ide u 28 FPS.
Pitam se samo kako ga tek vrti novi MacBook sa 750M karticom i 2GB VRAM-a...
Riješio sam assignmente za L85 i rundu kasnije mi je pisalo da opet ispunjavam isti assignment. Jel to samo do mene ili je svima tako?
Riješio sam assignmente za L85 i rundu kasnije mi je pisalo da opet ispunjavam isti assignment. Jel to samo do mene ili je svima tako?
Svima.
Svima.
U onoj listi za nove nisi naveo uvjete za ručni avionček :P Zna li tko?
Inače, proveo sam mali eksperiment o tome "kako je igra optimizirana" i koliko je igra "smeće neoptimizirano". Moram reći da sam prilično i sam iznenađen performansama na MacBook Prou iz 2012. godine. Battlefield 4 na 1600x900 (sasvim fina reza imho) u Low detaljima ide preko 60 FPS. Dakle, laptop koji nije namijenjen igranju, ima 8GB 1600MHz LDDR3, Nvidiju GT 650M i i7-3720QM 2,6GHz vrti najnoviju igru u 60 FPS. Povremeno padne na 55, ali rijetko pa češće ide do 70. Windows 8.1 64, najnoviji driveri 331.65.
Na nativnoj Retina rezi od 2880x1800 igra ide u 28 FPS.
Pitam se samo kako ga tek vrti novi MacBook sa 750M karticom i 2GB VRAM-a...
Isto tako radi na mojem pc-u.1080 reza.

Kako ništa, ako ih ima.. tj. ako tih ribbona ima uopće? Ja sam otključao uredno sva ta oružja i rade bez problema. (Nisam MP7)
Goodie... zanimljivo je da tebi na GTX580 radi jednako kao meni na GT650M. Jesi siguran da imaš najnovije Windowse i drivere?
Kako ništa, ako ih ima.. tj. ako tih ribbona ima uopće? Ja sam otključao uredno sva ta oružja i rade bez problema. (Nisam MP7)
Ni ja nisam MP7.
Air superioriti ribon nema,treba nam mod air superioriti.
Goodie... zanimljivo je da tebi na GTX580 radi jednako kao meni na GT650M. Jesi siguran da imaš najnovije Windowse i drivere?
Win 7 64x i najnovijidriveri.....vidim da su sada win 7 i 8 tu negdje za razliku od bete.....ili se varam!?

Ne, nisu niti će ikada biti, jer Windows 7 DirectX 11.1 (ako si uopće to instalirao) ne podržava iste stvari kao puna verzija 11.1 na Windowsima 8. Na Windowsima 8 igra je brža nekih 15-20%.