Igrao jucer sa Famasom malo.. Pa to je cudo. Stvarno trebas pazit kolko drzis klik jer samo odu meci. Masu puta me izvukao 1vs1 samo zbog rpm-a. Cak nije toliko niti tesko kontrolirati ga na daljinu.
Ljudina ukrao account od astre
Igrao jucer sa Famasom malo.. Pa to je cudo. Stvarno trebas pazit kolko drzis klik jer samo odu meci. Masu puta me izvukao 1vs1 samo zbog rpm-a. Cak nije toliko niti tesko kontrolirati ga na daljinu.
Ljudina ukrao account od astre
kako funkcionira otključavanje pušaka?
pretpostavljam kao i prije da sa svakom klasom možeš određene puške otključat...ali kad se otključaju mogu li se onda te puške koristit sa svim klasama ili kako(ne računam snajpere)?pitam jer vidim da puške koje sam otključao kao inžinjerom mogu koristit kao assault.
Da dodam na Tončijevo objašnjenje ovo za korištenje po klasama. Svaka klasa ima puške koje se mogu koristit samo s tom klasom - assault rifles, snipers, lmg, pdw (oni su sad vezani za engineera). Karabine, dmr i shotgune možeš koristit sa svim klasama. Sve puške otključavaš koristeći prethodne iz te grupe, osim sad ovih novih koje se otključavaju po assignmentima.
Ne baš sva. Po jedna puška je i osim novih uvijek otključana Assignmentom: ACE 23 kao AR, FY-JS kao sniper, UMP-9 i RPK-12 se otključavaju Expert Assignmentima za pojedine klase. Nova oružja su dodatak.
Ima netko ovjde da je uspješno igrao sa shotgunima? Totalni su šit i ne vidim zašto bi itko igrao s njima koliko su beskorisni, čak i na blizu.
Kao tipu koji je u BF igrama uvijek imao najviše killova upravo sa shotgunima ovo me izuzetno ljuti, da ne velim rastužuje.
Hmm, meni je ona automatska koju skupiš u zatvoru vrlo upotrebljiva :D
Ima netko ovjde da je uspješno igrao sa shotgunima? Totalni su šit i ne vidim zašto bi itko igrao s njima koliko su beskorisni, čak i na blizu.
Kao tipu koji je u BF igrama uvijek imao najviše killova upravo sa shotgunima ovo me izuzetno ljuti, da ne velim rastužuje.
Ja igram sa shotgunima,ali pozitivan score imam jedino na Lockeru,ostale mape sam nayebo svaki puta... :D
Da, kad igram s shotgunima, uvijek imam negativni K/D... Čak ni SLUG ne pomogne, tj. treba dva headshota sa SLUG-om na 20 metara da likovi padnu. A na blizu češće treba 2 pogotka nego jedan da se dobije kill, a za to vrijeme te bilo koje automatsko oružje samelje.
Još nisam došao do Saige i ovih drugih poluautomatskih, možda je s njima malo lakše.
Da, kad igram s shotgunima, uvijek imam negativni K/D... Čak ni SLUG ne pomogne, tj. treba dva headshota sa SLUG-om na 20 metara da likovi padnu. A na blizu češće treba 2 pogotka nego jedan da se dobije kill, a za to vrijeme te bilo koje automatsko oružje samelje.
Još nisam došao do Saige i ovih drugih poluautomatskih, možda je s njima malo lakše.
Tako nekako, slažem se, debilno je da moraš lika 2x zveknut sa shotgunom da padne iz blizine, odustao sam brzo od igranja sa shotgunima do daljnjeg, eventualno ak pokupim, jedino tak.
Pokupio sam usas, čini mi se na lockeru, na kraju jedne runde, jednako je zabavan kao prvih mj dana u bf3 dok ga nisu nerfali
Pirat je jučer šiljio HC sa shoticom i veli da je isti pimpek.
Trebaju ih vratit na BF3 nivo. :)
Pirat je jučer šiljio HC sa shoticom i veli da je isti pimpek.
Trebaju ih vratit na BF3 nivo. :)
Zato mass nije za bacit
Shotgun je ovdje bas za mazohiste,ali nema veze,zakon je doc ekipi iza ledja i oplest po njima dok ne ispucas sve metke(na reload netreba ni pomisljat) kako se jako uzyebu hehe...
danas neigrivo od laga , bar u mene
Mene je jučer pczone ubio defibrilatorom . Kaže da misli da ga treba napunit skroz... barem mu je tako kod mene uspjelo.
Mene je jučer pczone ubio defibrilatorom . Kaže da misli da ga treba napunit skroz... barem mu je tako kod mene uspjelo.
Negdje do 75% na HC-u mislim. Iritantno, zato što ne možeš trčati i puniti, a kad hodaš spor si.. Trebaš zaista imati sreće pa nekom snajperu doći iza guze i ugur... ovaj, stresti ga defibrilatorom. Inače nemaš baš šanse protiv nekoga s mozgom.
Dajte nemojte pričati, pa defib nema nikakav recoil. Ja jučer na 200 m čovjeka ubio...
Negdje do 75% na HC-u mislim. Iritantno, zato što ne možeš trčati i puniti, a kad hodaš spor si.. Trebaš zaista imati sreće pa nekom snajperu doći iza guze i ugur... ovaj, stresti ga defibrilatorom. Inače nemaš baš šanse protiv nekoga s mozgom.
Pa hvala na komplimentu... Ja sam normalno igrala, gledala na jednu stranu gdje je bio spotan neki neprijatelj, pczone mi je došao s leđa i ubio me defibrilatorom prije nego sam mogla išta napravit - nisam ni skužila čime me ubio dok mi se nije ispisalo. Eh da imam mozak, onda bi to bila sasvim druga priča
Pa hvala na komplimentu... Ja sam normalno igrala, gledala na jednu stranu gdje je bio spotan neki neprijatelj, pczone mi je došao s leđa i ubio me defibrilatorom prije nego sam mogla išta napravit - nisam ni skužila čime me ubio dok mi se nije ispisalo. Eh da imam mozak, onda bi to bila sasvim druga priča
Tonči zna sa ženama...
Izašao Comander App za iOS
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/commander-mode-app-out-now-2/
Android krajem mj.
Igram ja sa QBS.Jedino je koristim na lockeru i odlična mi je.Domet mal ali kad uletiš među raju sam padaju
Hmm, promotri podebljano... ovisi gdje ti je guza, ali ako je na uobičajenoj strani tijela, onda je sve u redu jer tvoj slučaj upada u prvu skupinu. Druga skupina (ona bez mozga) je ona koju ubiješ defibrilatorom tako da došetaš do njih, a ovi to ne skuže... Treba biti jako spor za ne skužiti nekoga da se prešetava do tebe.
To se dogodi kad komandant pusti EMP UAV iznad tvoje glave
emp ne djeluje na živu silu i to je bug
Hmm, promotri podebljano... ovisi gdje ti je guza, ali ako je na uobičajenoj strani tijela, onda je sve u redu jer tvoj slučaj upada u prvu skupinu. Druga skupina (ona bez mozga) je ona koju ubiješ defibrilatorom tako da došetaš do njih, a ovi to ne skuže... Treba biti jako spor za ne skužiti nekoga da se prešetava do tebe.
Nemoj se sad izvlačit, napisano je snajperu doći iza guze, a ja sam igrala normalnu klasu i kretala sam se normalno kroz sredinu mape. Molim da ostane zabilježeno da nemam mozga
Mislim da ja sad idem tražit nekog takvog i probat odradit taj assignment...
Jel moguće da je veći problem od EOD-a u BF3?
To se dogodi kad komandant pusti EMP UAV iznad tvoje glave
emp ne djeluje na živu silu i to je bug
Da, očito, jer nema nikakve logike da ti se muti vid od EMP-a. Ili su se zaletjeli s Titanfallom?
Je'l itko imao ovaj problem i da li ga je riješio?
Na koji god server sa ljudima se spojim, unutar deset sekundi me izbaci sa servera (onako sa crnim ekranom, kao da sam lupio ESC/Quit). Na prazan server se mogu spojiti normalno i šetati okolo...
To mi je počelo od jučer, nakon što sam instalirao Windows 8.1 update, BTW.
Nema nikakve poruke u Battlelogu da mi je crashalo, me izbacilo, štogod.
Evo sto se desi kad na battlelogu govorite kako je igra pokvarena, da je govno i kako se nadate da ce netko iz DICE-a ili EA-a biti tužen zbog svega toga.
EDIT: Zenge, da samo sa battlelog foruma, vise nemozes ni reci da je igra govno
Evo sto se desi kad na battlelogu govorite kako je igra pokvarena, da je govno i kako se nadate da ce netko iz DICE-a ili EA-a biti tužen zbog svega toga.
kaj su te banali samo sa foruma na battlelogu ili?
Da, pa piše ti: Battlelog služi konstruktivnim raspravama.
Da, pa piše ti: Battlelog služi konstruktivnim raspravama.
Za sve drugo imamo ovaj forum
Misliš chat :)