Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
goodie kaže...
digitall1982 kaže...

znaci nista novo, sve isto kao bf3.. cekam mjesec-dva da se osnovne stvari srede onako kako su trebale biti od pocetka, kupim kljuc za 100-tinjak kuna od raznih dilera i to je to..

vidimo se za mjesec dva  {#}

Strpljen, spašen..........{#}

Sprašen {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Inače:

WE HAVE IDENTIFIED AN ISSUE WHERE THE GAME SERVER WILL CRASH AND DISCONNECT PLAYERS. WE HAVE A FIX IN PROGRESS. WE ARE ROLLING OUT A PC FIX FOR THE JOIN QUEUE.

Dakle, serveri vam ruše igru. :)

KLIK

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 22:29 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo bit će još jedan hrvatski server - 64 slotni, conquest large će se vrtit (čim vlasnik servera podesi) pa dodajte na favorites i pomozite punit ovih dana!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/97cd3677-c370-4420-9199-3fef82c246b7/Croatian-Battlefield-Server

Moj PC  
19 0 hvala 18
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Super.. čim su "popravili" par sitnica, sad se i ja pridružujem društvu onih s problemima. Danas od tri partije, prva je "Game client disconnected" na loading screenu, drugu uđem na sam kraj partije, a treća me izbaci sa "something went wrong".

{#}

EDIT: super im radi novi Queue (vidi sliku)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 22:45 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stvarno ovo je smijesno. Za razliku od vecnie vas ja sam igru uzeo posteno  i legalno za 500 kn preko origina, reko biti ce mi drago dati im te novce. Dodem sa posla i treba mi tocno 30min da se spojim kako bi ispao uz could not join server. Imaju do izlaska coda da rijese sve, ako ne rijese vidjet cemo se u bfu 5. 

Moj PC  
7 3 hvala 0
16 godina

Što se sjeti čovjek ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
forzzuk kaže...

Jasno mi je što hoćeš reći ali moj odgovor je 'ne' iz razloga što sam ogromni ljubitelj ove franšize

odnosno volim ovu igru (bez obzira na određeni nastavak).

Nestrpljenje, želja... svi smo ode manje više isti tako da se ne tribaš ni pokušavat sprdat samnom, nema smisla.

Pusa.

Ne sprdam se nego pitam.

Stavio si 40 slika errora koje dobijaš, kao da jedini ti imaš te probleme, pa pitam, mogao si lišiti muke i kupiti tek za mjesec dana.

{#}

why you heff to be mad? :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
forzzuk kaže...

Ne sprdam se nego pitam.

Stavio si 40 slika errora koje dobijaš, kao da jedini ti imaš te probleme, pa pitam, mogao si lišiti muke i kupiti tek za mjesec dana.

{#}

Me no mad bro :)

Sve 5, kad se stvari poprave, zaigrat ću kako triba i uživati.

Ako ne, prodam account, zaobiđem cijelu igru i amen.

Mada iskreno, u pravu si.

Al 'štaš, gadno me privlači to Bojno Polje {#}

{#}

Something witty.
15 godina
forzzuk kaže...
fila2208 kaže...
forzzuk kaže...

Ne sprdam se nego pitam.

{#}

{#}

Jel tako?

Koliko god srali i igra bila loše složena tehnički....ipak joj se svi vraćamo :)

pa čak i ljudina...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan

meni ne radi save game...... :(

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bok. Bacit ću ovo ovdje http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/731bda14-84aa-4c8d-9502-1a838178c931/PRi-Server-4netplayers-de/

Rush i obliteration će biti, pa tko želi, dobro došao {#}

Mape će se još mjenjati po tome kako vidimo koje su balansirane itd, ali modovi su ti.

I btw. moram reć: SAR-21 {#}

Mali_Playa
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Evo bit će još jedan hrvatski server - 64 slotni, conquest large će se vrtit (čim vlasnik servera podesi) pa dodajte na favorites i pomozite punit ovih dana!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/97cd3677-c370-4420-9199-3fef82c246b7/Croatian-Battlefield-Server

Ajme šta su se svi razbacali serverima, a za mjesec dana će svi zjapiti prazni, a ovdje ćete se molit češće nego u crkvi da vam ih se pomogne napunit {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ja danas preso Btf4..mogu reci da je po meni trojka neko ostavila jaci utisak,jaca prica je bila,neke novine koje je su 4 su totalna glupost,jednostavno 4 mi nije drzala paznju kao trojka..

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 23:52 (cardadule).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Za razliku od jucerasnje frustracije, danas mi se serveri nisu previse rusili kada sam igrao, i uspio sam doci do service star 3 u scout heliu. Daleko najzabavnije vozilo u bf4. Par rundi sam stvarnno uzivao u njemu {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397075062065950656/353106036/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397081979169501120/353106036/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397123665602089664/353106036/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

I onda sam ja mislio da sam dežurni nolifer

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/octtt/

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Niti jedan operation locker nismo uspjeli završiti, uviejk server crash. stari moj...neznam šta je

Jel ti se crasha možda kad netko baci smoke ili flash grenade?
EDIT: vidim da si napisao server crash.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 0:02 (Bombilakus).
15 godina
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

Niti jedan operation locker nismo uspjeli završiti, uviejk server crash. stari moj...neznam šta je

Jel ti se crasha možda kad netko baci smoke ili flash grenade?
EDIT: vidim da si napisao server crash.. 

Ne, random dropa cijeli server, na lockeru kad se baš skupi pola klana i otkidamo...ugl. ne znam

17 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...

Bok. Bacit ću ovo ovdje http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/731bda14-84aa-4c8d-9502-1a838178c931/PRi-Server-4netplayers-de/

Mape će se još mjenjati po tome kako vidimo koje su balansirane itd, ali modovi su ti.

Super kombo, al pobogu izmiješajte mape. Istu mapu na 3 moda odigrat u komadu... pa na uši će mi izlazit. :D

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
Battlefield 4

Bezveze je što je samo 100lvla...šta nisu opet složili 45+100 fino i još stavili da se još teže levela upa, jer ovo je prebrzo.

Korsitim samo 25% boost, ove 50 i 100 nema šanse.

Ugl. prebrzo ćemo svi bit sto i onda nije fora nema više promoteeeeeeeddddd!! :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

WTF???{#}

{#}{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 0:19 (berto).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MV_gamer kaže...

Super kombo, al pobogu izmiješajte mape. Istu mapu na 3 moda odigrat u komadu... pa na uši će mi izlazit. :D

Ma dada, tek smo danas procon i to digli, sredit ćemo to ovih dana.

@Scrappy čuj dižu se serveri, a sve se nema :D hype je napravio svoje.. A i pune se u doslovno 2 min server je pun, vidjet ćemo kako će biti kasnije, koliko će ljudi ostati na igri..

Mali_Playa
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
forzzuk kaže...
fila2208 kaže...
forzzuk kaže...

Ne sprdam se nego pitam.

{#}

{#}

Jel tako?

Koliko god srali i igra bila loše složena tehnički....ipak joj se svi vraćamo :)

pa čak i ljudina...{#}

Sad si sve rekao ja se danas nisam mogao nis pojiti na server. igrao sam SP i mogu reci da ona greska kada protivnik negleda u tebe a ispali metke prema tebi postoji i u SP, ostao sam paf, jel moguce da je ta greska do engina?

i kraj SP mi  je skroz fora mozes birati kome ces dati c4 da raznese brod, i ja sam dao zenskoj da ona pogine, i spusti se ona stavi c4 i vice meni da pritisnem okidac i meni je bilo zao stisnuti da ona pogine i neprijatelji raznesu nas brod i jedini mi ostanemo  zivi. fora mozes birati zavrsetak igre.

12 godina
protjeran
Scrappy kaže...

I onda sam ja mislio da sam dežurni nolifer

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/octtt/

nisi daleko, pravo si se napalio na igru, malo daj odmora kompu.

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bezveze je što je samo 100lvla...šta nisu opet složili 45+100 fino i još stavili da se još teže levela upa, jer ovo je prebrzo.

Korsitim samo 25% boost, ove 50 i 100 nema šanse.

Ugl. prebrzo ćemo svi bit sto i onda nije fora nema više promoteeeeeeeddddd!! :(

slazem se...

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

kako dobiješ uopće te 200% i 100% boostove? ja u premium battlepackovima nisam dobio niti jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

wow. teškom mukom sam otkljucao (bez xp boostova) 25mm mg u jetovima (4ti ili 5ti unlock)...

šta reći? naspram 20mm mg ko da i nema pomaka. trebam 3 ili realnije 4 naleta na ac 130 da ga skinem. attack jet moze u jednom ako je dobar.eventualno 2.

da nepricam o dogfightanju,ako nemam su 50 protivnicki Attack jet me gazi,neznam što je s su 50 ali kao da mogu lakse turnati nego u ostalim jetovima (j 20 ...)

a i kad imam su 50 ko da pucam iz zracke puske...vecina pilota ovak i onak baila i nedobim kill. (ak je iko pilotirao stealth jet zna kak je to grindati za xp kad doslovce nemos bodove nikakve dobit). na jednom je*enom jeepu ili boatu u jednom naletu maks napravim 12 vehicle dmg. 12!... boze dragi.

treba čekati patch jer ovo je smijurija. stealth jet je air to air a attack jet ga prešiba i u air to air i air to ground. trenutno stealth jet je šteta vremena za ekipu jer neradis nis korisno. eventualno poppam helice s raketama ako imam srece i engi na zemlji im je skinuo countermeasures.

takodjer,netcode je smeće. nekad flares ne pomazu i rakete i dalje pogode, na mom ekranu cujem da jos ni ispaljene nisu,a djubrad pogodi. isto je s napucavanjem s puskama,nekad me iza covera pogodi kad trčim,valjda na tudjem ekranu jos nisam iza coska otrcao

e moj DIce...

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim da je nakucan već lijepo broj stranica...

Muku sam mučio s problemom "client disconnected from server" i danas nadam se konačno rješio. Ne znam je li netko već puknuo rješenje ili nije, ali neka stoji svejedno..

Znači skinete aplikaciju Smart Port Forwarding ( uz video je unutra i link), napravite forwardanje na 192.168.1.5:80 i listen na port 3459. S tim da obratite pozornost da prva IP adresa ne mora biti nužno 192.168.1.5, kod mene je recimo zadnja brojka 1.
Koja je IP adresa ćete saznati tako da proučite T-Comov/Iskonov/itd. manual i vidite na koju se adresu spajate da bi pristupili routeru - to je ta.

Nadam se da će biti nekom od pomoći. Nakon cca tjedan dana muke i neuspjevanja odigrati jednu cijelu partiju u komadu evo upravo sam uspio odraditi tipa 5-6 :)

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

Vidim da je nakucan već lijepo broj stranica...

Muku sam mučio s problemom "client disconnected from server" i danas nadam se konačno rješio. Ne znam je li netko već puknuo rješenje ili nije, ali neka stoji svejedno..

Znači skinete aplikaciju Smart Port Forwarding ( uz video je unutra i link), napravite forwardanje na 192.168.1.5:80 i listen na port 3459. S tim da obratite pozornost da prva IP adresa ne mora biti nužno 192.168.1.5, kod mene je recimo zadnja brojka 1.
Koja je IP adresa ćete saznati tako da proučite T-Comov/Iskonov/itd. manual i vidite na koju se adresu spajate da bi pristupili routeru - to je ta.

Nadam se da će biti nekom od pomoći. Nakon cca tjedan dana muke i neuspjevanja odigrati jednu cijelu partiju u komadu evo upravo sam uspio odraditi tipa 5-6 :)

izdali su server patch koji je fixao taj problem. ja sam sad 4 h u komadu odigrao bez ijednog disconnecta

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Battlefield 4

Pokazivalo mi je da sam trebao dobiti jedan Premium battlepack negdje oko 1, no ništa nisam dobio. Vi ostali što imate premium, je li vama došao neki battlepack?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Pokazivalo mi je da sam trebao dobiti jedan Premium battlepack negdje oko 1, no ništa nisam dobio. Vi ostali što imate premium, je li vama došao neki battlepack?

Isto tako kada sam kretao na posao u 01.30. i ja sam pogledao i nema( a jučer je recimo pisalo 6 sati do unlocka)!

StariGadCRO @battlefield
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice