Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...
Hahahhaa...

95% "problema u igri" dolazi od povrijeđenog ega samoprozvanih "pro igrača". Koji tripovi, koji epenisi... ahahahhaha.

Za pokidat se... {#}

Nemoj se smijat ljudima, nije ni lijepo ni pristojno.

Kao sto sam rekao, ovo sam cak pisao vise iz perspektive engnierca, nego tenkista.

Ma zapravo, i ko support BEZ C4, pa cak i assault sam unistio vise tenkova nego s takvim setupom u cijelom BF3.

P.S. Posto je ovo vjerojatno islo mene, ja nikad nisam rekao da sam dobar u tenku, nego da imam puno iskustva. Cak sam i los za provedeno vrijeme u tenku. Hrpa ljudi na forumu se bolje krece i koristi zaklone kad je u tenku.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 12:33 (CyberDemonVZ).
13 godina
Tonči kaže...
95% "problema u igri" dolazi od povrijeđenog ega samoprozvanih "pro igrača". Koji tripovi, koji epenisi... ahahahhaha.

Za pokidat se... {#}

Ja sam mislio da je do drivera?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hahahhaa...

Za pokidat se... {#}

stari moj ti non stop baljezgaš o nekim samoprozvani pro igračima samo zato što ukazuju na neke "nedostatke" u ovoj igri.

smiješan si. eto cyber je rekao ono šta je točno.

isto možeš prenjet na inf only pucketanje di padaš od tipova koji imaju 3-12 score kao da su osvojili esl kup.

jednostavno nemožeš raspoznat dobrog i lošeg igrača jer je tanka linija između.

ali....budemo se priviknuli i bok, kaj sad.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 4

Vidim...tema ide u smijeru BF3. Tko ima veći "lilihip" {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...
Ajde malo sjedni u koji od njih i probaj igrati objective, gdje možda i treba probati okrenuti rundu, pa da te vidimo je'l ti je MBT-LAW i dalje tako jednostavan za pobjeć od njega.

Kad ti Kuky soli pamet kako voziti tenk to ti je isto k'o kad ti Tonči soli pamet da malo potrčiš na objectiv.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jeste li vi premium korisnici dobili gold battlepack za ovaj mjesec meni jos nista nije doslo

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Problem je što Kuky razgovara s vječitim vajnerima koji nikad neće bit ništa drugo nego vajneri, a ne u tome koliko je bio u tenku ili koliko je mjerodavan po iskonskim pravilima mjerodavnosti koje je sastavio forumaš vulgaris.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 2 hvala 0
13 godina
PeTaR_HR kaže...

jeste li vi premium korisnici dobili gold battlepack za ovaj mjesec meni jos nista nije doslo

Jos nista.

17 godina
Battlefield 4

Ekipa, mali FYI: http://goo.gl/uSvqya

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako je tenk moguće uništiti s 3 inženjerca - preslab je.

Ako je tenk nemoguće uništiti s 3 inženjerca - prejak je.

Ako je moguće pucati u trku - igra je njub frendli.

Ako je nemoguće pucati u trku - igra je njub frendli.

Ako te ubiju s 3 metka - netcode ne valja.

Ako ne možeš ubiti protivnika s 3 metka - hitreg ne valja.

Ako je recoil na malim mapama neprimjetan - recoil ne valja.

Ako je recoil na malim mapama primjetan - recoil ne valja.

Djelujete kao gole cure u pješčaniku. Izvadite taj pijesak iz vagine i prestanite vajnati. Đizs.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

35 3 hvala 10
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

16 godina
Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Imaju.

Koristio sam ga neko vrijeme. Radi taman toliko da se ispali prva runda projektila.

Taman kad je spremna druga runda, Protection je gotov i onda sretno :)

Pogotovo ko si okruzen zidovima ili kontejnerima, a neprijatelj je na krovu {#}

A gubis sve prednosti smokea, niti ne ne sakrije s mape, niti ne ispali dim, pa te gadjaju i oni s RPG-ovima.

Gle, i ja igram ko engineerac. Zapravo sam u BF4 relativno malo u tenku.

I znam da kad nas je dvoje-troje da sredimo bilo kakav tenk. To nije OK.

Znaci kad je sam, tenk smije upadati na prostor gdje se nalazi samo jedan inzenjerac? Eventualno dva ako su losa.

Pa svaka stvar ima svoje prednosti i mane. Nebreš imati sve i smoke i taj protection itd.

Stvarno ne kužim što bi htio da jedan tenk uleti među 10 inžinjeraca i pobije sve? Tenk jednako zavisi o timu i pješadiji kolko ona o  njemu.

TomoR kaže...

Nisam pr0 ni nikada neću bit, imam KD od samo 1,5 i zajebava me ekipa zbog toga, ali, igram objective i ako trebam ginem i za druge, makar samo popravljao. Pa tako budem MVP u teško izborenoj pobjedi i sa negativnim KD...

Kako god, ukupno si u tenku i LAV-u proveo 22minute i 32 sekunde... S obzirom da igraš manje više (ali vidim i gubiš po popisu) Conqueste, možda bi ipak trebao poraditi malo i na vozilima?

Ajde malo sjedni u koji od njih i probaj igrati objective, gdje možda i treba probati okrenuti rundu, pa da te vidimo je'l ti je MBT-LAW i dalje tako jednostavan za pobjeć od njega.

Bio sam ja malo duže u vozilima ali radi rušenja servera i kojekavih drugih problema se to nije upisalo. Vidio sam dovoljno i znam da se može dominirati s tenkom, bez obzira na te vaš probleme. Pogotovo ako imaš gunnera koji repaira.

Ista stvar s tim što sam izgubio zadnjih par rundi CQ jesi pogledao koliko sam ih završio? Ili si razmislio da svaku rundu sruši igra pa moraš čekati u queueu pola runde? Hala bogu pa me to ne zamara tolko iako malo iritira to bacanje sa servera.

btw...Ovo je prešlo normalu, vi sad ne vajnate više radi tehničkih problema ili bugova, nego zato što vi sami nemožete ubiti po 3 igrač od jednom ili zato što vas nedaj bože ubije netko drugi

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Djelujete kao gole cure u pješčaniku. Izvadite taj pijesak iz vagine i prestanite vajnati. Đizs.

Češ te prijavim za pedofiljiju? {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

meni je igra dobra.... sinoć sam uspio odigrat 2-3 sata u komadu i bio sam jako zadovoljan. nisam primjetio većinu nedostataka koje nabrajate.

@danny

onaj save game samo ubacim ili ima neka druga fora tipa: ugasi origin, ubaci save pa upali? i dali cijeli direktorij moram ubacit ili samo onaj PROSAVE?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

gle kuky ti sad pričaš kao da jedino tenk ima smisla ako je oko njega cijeli squad ljudi.

mislim, kaj treba tenk bježat od dvojice engija ili engiji od tenka??

daj me podsjeti tko je tenk u ovoj priči?

{#}

ma tek je izašla igra i sve je nam je to malo čudno, kažem sve će sjest na svoje mjesto s vremenom, a i još će dice toliko toga op-at, buffat i izmjenjivat:)

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dekstroza kaže...
Danny_HR kaže...

Koja si ti fukin legenda...hahahaha..imaš follow od mene!

13 godina
skank666 kaže...
@danny

onaj save game samo ubacim ili ima neka druga fora tipa: ugasi origin, ubaci save pa upali? i dali cijeli direktorij moram ubacit ili samo onaj PROSAVE?

Mene više zanima hoću li postati njub k'o Kuky i Danny ako ubacim te fajlove u svoju igru pošto je jedan napravio te fajlove, a drugi ih lifra na veliko?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

@danny

Samo ubaci sejv, pokreni kampanju, ugasi kampanju i čekaj. :) Unlockovi se pojave za najkasnije sat vremena, al najčešće prije.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

da danny u pravu si igra nagraduje timski rad, zato i dobijes 20+ bodova za revajv. sav se uspalim kada ide nekog dici za tu sicu.

2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gle kuky ti sad pričaš kao da jedino tenk ima smisla ako je oko njega cijeli squad ljudi.

mislim, kaj treba tenk bježat od dvojice engija ili engiji od tenka??

daj me podsjeti tko je tenk u ovoj priči?

{#}

ma tek je izašla igra i sve je nam je to malo čudno, kažem sve će sjest na svoje mjesto s vremenom, a i još će dice toliko toga op-at, buffat i izmjenjivat:)

pa i od jednog engia nekad moraš bježat, iako si na 100% healtha a on trćkara po zgradama... a isto tako nekad i engii moraju petama dat vjetra.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
Zero2 kaže...

Nemoj ga samo u klan zvati bez da se prije konzultiraš da leaderom tj. sa mnom.

[19xx] 4ntraks
16 godina
BFBeast kaže...

da danny u pravu si igra nagraduje timski rad, zato i dobijes 20+ bodova za revajv. sav se uspalim kada ide nekog dici za tu sicu.

Dobiješ onolko bodova kolko si napunio defib. Ako samo stisneš lik kojeg si digao ima 20snage, ako malo držiš napunit ćeš defib i lik kojeg si digao imat će 100snage, a ti češ dobiti 100bodova.

16 godina
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

@danny

Samo ubaci sejv, pokreni kampanju, ugasi kampanju i čekaj. :) Unlockovi se pojave za najkasnije sat vremena, al najčešće prije.

Odradio sam ja tako ali mi se od sinoć nije ništa pojavilo. 

E da, ja nemam pojma o kojim problemima govorite. Neka poprave rušenje servera i ja zadovoljan.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

Vidi se da gledaš isključivo svoje dupe u igri.

Da, nagrađuje timsku igru, nagrađuje squad ako se drži zajedno itd. Al ak ne znaš kako morat ćeš proučit, ako uhvatiš vremena između seansi naganjanja K/D-a i vajnanja na forumu kako igra koju igraš stotine sati ne vrijedi pišljiva boba.

14 godina
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

Nemoj ga samo u klan zvati bez da se prije konzultiraš da leaderom tj. sa mnom.

Ne brini...regrutacija (čitaj: mjerenje ćune) i dalje ostaje u tvojoj domeni!

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

... 

Samo prenosim i interpretiram stara znanja.

15 godina
Battlefield 4

Koji su bolji driveri za AMD grafe u BF4:

3 13.9
13 13.11 v8
BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ako je tenk nemoguće uništiti s 3 inženjerca - prejak je..

Joj daj, kaj cmizdris :P

Tenk je i dalje OP, cak i prejak u sposobnim rukama.

Samo nas se nekoliko slaze da je LAW potpuno glupo oruzje. Nemoras ni ciljat s njim. A ubija i repairmana jer radi top-down udarac.

RPG je jaci pa mi je OK.

Javelin radi isto sto i mbt law, jos je i jaci pa mi je OK.

Wire guided ni ne znas da dolazi, pa opet svi ovi imaju smisla.

Ja bi BFG 9000.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:14 (CyberDemonVZ).
12 godina
protjeran
Battlefield 4

ma  da  toliko  igram  ovu  igru  da  imam  svega  16  sati  igre  a  jucernisam  ni  mogao  uci  u  server.   ti  si  jedan  od  rijetkih  kojima  se  svida  ovaj  pokvareni  netcode.  i  ne  nitko  nije  napisao  fa  moras  ubiti  covjeka  sa   3  metaka  ali  svakome  normalnom  covjeku  koji  zna  racunati  zna  koliko  metaka  treba  da  ubije.  dmg  puske  puta  broj  metaka  dik  nedobijes  100posto.  ali  tebe ocito  nisu  ucili  matematiku  i  neznas.

i svi oni youtuberi su glupi i neobrazovani jer   kazu  da  netcode  nevalja.  alj  ti  ces  sada  reci  da  je  to  do  interndta  ili  drivera  iajo  imaju  internet  kakav  ti  u  zivotu  nikada  neces  imati.

i kao sto je zero napisao kako se moze desiti da jedan dan igra radi a drugi dan nemogu ni uci a na kompu nisam napravio nikakvu primjebu. ma to je sigurno do mojih drivera koji su odjetljivi na   vrijeme. jel tako?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:16 (BFBeast).

3 2 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice