Fila da prokomentiram tvoju anketu. Igra i dalje ne radi velikom postoku ljudi, a onima kojima radi bez greške je samo 7.
Nemoj me krivo shvatiti. Igra je odlična, ali opet većina ljudi ima probleme s igrom(pa makar samo tu i tamo) i za pravu cijenu koju dođe (110 eura sa pemiumom) očekuješ da radi kak spada, a ne samo ok. Jučer se svima koji smo bili na TS igra srušila barem jednom u rundi, a onda taman kad je krenulo nekoga od nas (imao je 18-0), e onda pukne server i naravno sve ti briše.
Znam da je sa svakom BF igrom tako od početka i meni je to već normalno, ali zato moraš shvatiti druge koji nemaju živaca za to i netrebaš opravdavati DICE jer ljudi žele da od početka radi ono što su platili, a ne tek 2 tjedna poslje.
I veliki postotak Hrvata je zaposlen. :) Kojem postotku ljudi igra ne radi zbog sebe, kojem zbog drivera, kojem zbog virusa, kojem zbog hardvera... ? Nije to tako jednostavno.
Činjenica je da igra na određenim kombinacijama drivera ili hardveru može imati problema, no jednako tako i da na istom hardveru i s istim driverima ne može raditi različito dvojici.
Najveći problem su ovdje konzole. TI qurci rade igru za njih, slože za taj hardver i nemaju brige...ali na računalu je problem drukčiji.
Prvo amd ima problema sa druverima i sa svime, onda razne kombinacije ovoga i onoga i qurac. Kao što rekoh ne opravdavam, zgražam se jer konzole vode tržišnu politiku, ali šta možemo. Srećom da nije bf prešao full na konzole, zamisli onda plača