Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...
Jack Sparrow kaže...

Fila da prokomentiram tvoju anketu. Igra i dalje ne radi velikom postoku ljudi, a onima kojima radi bez greške je samo 7.

Nemoj me krivo shvatiti. Igra je odlična, ali opet većina ljudi ima probleme s igrom(pa makar samo tu i tamo) i za pravu cijenu koju dođe (110 eura sa pemiumom) očekuješ da radi kak spada, a ne samo ok. Jučer se svima koji smo bili na TS igra srušila barem jednom u rundi, a onda taman kad je krenulo nekoga od nas (imao je 18-0), e onda pukne server i naravno sve ti briše.

Znam da je sa svakom BF igrom tako od početka i meni je to već normalno, ali zato moraš shvatiti druge koji nemaju živaca za to i netrebaš opravdavati DICE jer ljudi žele da od početka radi ono što su platili, a ne tek 2 tjedna poslje.

I veliki postotak Hrvata je zaposlen. :) Kojem postotku ljudi igra ne radi zbog sebe, kojem zbog drivera, kojem zbog virusa, kojem zbog hardvera... ? Nije to tako jednostavno.

Činjenica je da igra na određenim kombinacijama drivera ili hardveru može imati problema, no jednako tako i da na istom hardveru i s istim driverima ne može raditi različito dvojici.

Najveći problem su ovdje konzole. TI qurci rade igru za njih, slože za taj hardver i nemaju brige...ali na računalu je problem drukčiji.

Prvo amd ima problema sa druverima i sa svime, onda razne kombinacije ovoga i onoga i qurac. Kao što rekoh ne opravdavam, zgražam se jer konzole vode tržišnu politiku, ali šta možemo. Srećom da nije bf prešao full na konzole, zamisli onda plača {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Ako ti kao mod ne vidiš uvrede ovdje onda se zapitaj dal ti svoj poslić radiš kako spada.{#}

E sad neka te vrijeđaju,i da ih prijaviš neću im ništa.{#}

Zašto to dizati na osobnu razinu ? Treba biti objektivan kao mod imaš više moći ali treba biti i malo plemenit a ne odmah uvredljiv. Kad se sve dovede u punu funkcionalnost zavladat će mir na ovom forumu.

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Dobar si ti piratinjo, kako tebi igra radi? 

Igra radi lijepo do kad se ne sruši.

To rušenje je moj jedini problem.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
maxis kaže...
Zašto to dizati na osobnu razinu ? Treba biti objektivan kao mod imaš više moći ali treba biti i malo plemenit a ne odmah uvredljiv. Kad se sve dovede u punu funkcionalnost zavladat će mir na ovom forumu.

Ma kakva uvreda,to je bio sarkazam.

Fili to mogu napisati jer znam da on to kuži.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 11:52 (pirat).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Jer igra radi bolje na windows 8.1 ili na obicnom 8 ?
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
maxis kaže...

Ma kakva uvreda,to je bio sarkazam.

Fili to mogu napisati jer znam da on to kuži.

E onda ok ja već mislio da ti je digao živac.

16 godina
Tonči kaže...

I veliki postotak Hrvata je zaposlen. :) Kojem postotku ljudi igra ne radi zbog sebe, kojem zbog drivera, kojem zbog virusa, kojem zbog hardvera... ? Nije to tako jednostavno.

Činjenica je da igra na određenim kombinacijama drivera ili hardveru može imati problema, no jednako tako i da na istom hardveru i s istim driverima ne može raditi različito dvojici.

Znači više od polovice ljudi ovdje iako imaju PC koji prelazi sistemske zahtjeve mora kupiti novi PC ili hardver po mogučnosti za 10000kn kako bi igra radila kak spada. Jer nije u developeru igre problem što na večini hardvera ne radi kak spada i ruši se igra nego su ljudi. A najviše su ljudi krivi što se ruše serveri (jer ipak oni igraju na njemu), kakvi dice. LOL

Zašto onda druge igre radi na tom istom hardveru? Jel isto radi virusa, drivera itd.?

I kakve veze ima što je veliki postotak hrvata zaposlen? Jel to znači da si moraju kupovati novi hardver svaki mjesec?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 12:11 (Jack Sparrow).
14 godina
15 godina
Who bolan cares
12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
puhiii kaže...

Pozdrav,
Je zna netko kako popravit ovo?
http://i.imgur.com/J987Rxp.jpg 

Stavi nove drviere.

stavio sam nove za graficku i idalje isto

14 godina
tireN1337 kaže...
Jer igra radi bolje na windows 8.1 ili na obicnom 8 ?

Meni je na 8.1 uzas, neigrivo zbog laga i pucanja veze.

Na W8 nije bilo laga.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel vama radi BF 4 settings editor ?  piše mi uvijek "unable to save the main settings file..."

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni nema lagova,igra mi se srušila 2 puta samo prvi dan. Od onda ništa. Jedino što mi kida živce je to što ne mogu popravit hebeni battlelog. Stavim si filtere za server da ne prikazuje pune, a kad klikneš na join onda server is full. 

Druga stvar koja me smeta da od hrpe duela 1 na 1 uredno padam od jednog metka iako počnem pucat prvi a ovaj na 100%. 

Samo ginem i rundu ne mogu završit 2 killa u plusu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni igra radi uglavnom ok. Mislim da se smrzla u ovih tjedan dana 2-3 puta onako nasumično, što mi i nije tako strašno. Iznimka je još uvijek Shanghai, koji se uvijek smrzava u trenutku kada počinje levolution. 3/3 puta koliko sam brojao, zadnji put sinoć. Ovo je stvarno bizarno, jer vidim da se nekima slično događa, ali na Operation Metro 2. Meni npr. ta mapa radi bez greške. U beti se taj neboder prokleti srušio bezbroj puta i igra se nije smrzavala.

Ogroman problem mi predstavlja stabilnost servera, dakle nije do nekih mojih postavki ili kobinacije hardvera i sl.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Ipak si poklekao {#}

Realno gledano nije.

Napisao je da više neće u BF3 temu, a tamo ga nisam baš viđao. {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Ogroman problem mi predstavlja stabilnost servera, dakle nije do nekih mojih postavki ili kobinacije hardvera i sl.

Već vidim kako će Tonči sad doći i napisati da su i za ovo krivi ljudi, njihovi virusi, driveri i hardver.

A u neku ruku i jesu ljudi krivi jer igraju na serveru.{#}

17 godina
neaktivan
soft kaže...

Na W8 nije bilo laga.

Prije nego krenete sa instaliravanjem, deinstaliravanjem i reinstaliravanjem raznih inačica Windowsa, pričekajte da stabiliziraju serversku stranu, jer ovakve paušalne procjene da na ovom ili onom više ili manje laga mi ne izgledaju da su baš utemeljene na nečemu konkretnom.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni, moram priznat radi skroz dobro...neki dan mi se svaki put kad bi onako manično klikao po DEPLOY dok odbrojava, srušila u windowse...guglao i našao da dosta ekipa ima s tim problema, i da je razlog bijesno klikanje po deployu...od tada strpljivo čekam da dođe do nule i nemam problema :)

izbaci server tu i tamo, al dobro, to je valjda normalno, jel

za 42 eura je super :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Server pun ^_^

KLIK

GL&HF
15 godina
neaktivan
stef_zg kaže...

meni, moram priznat radi skroz dobro...neki dan mi se svaki put kad bi onako manično klikao po DEPLOY dok odbrojava, srušila u windowse...guglao i našao da dosta ekipa ima s tim problema, i da je razlog bijesno klikanje po deployu...od tada strpljivo čekam da dođe do nule i nemam problema :)

Je ali nije za 42 eura jer nisi uračunao cijenu grafe koju si sigurno kupio "djelomično " i zbog Bf 4 zar ne?

14 godina
neaktivan
maxis kaže...
stef_zg kaže...

Je ali nije za 42 eura jer nisi uračunao cijenu grafe koju si sigurno kupio "djelomično " i zbog Bf 4 zar ne?

objasnimo to kao nužno potrebno nadograđivanje kante u kojoj je grafička bila stara tri godine i nije se mogla nositi za zahtjevima današnjice :)

15 godina
neaktivan

Hehe naravno treba biti u trendu.

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
<truć buć gluposti truć buć>
Jack Sparrow kaže...
animosity_frenzy kaže...

Ogroman problem mi predstavlja stabilnost servera

Već vidim kako će Tonči sad doći i napisati da su i za ovo krivi ljudi, njihovi virusi, driveri i hardver.

Ne znam odakle ti vadiš glupe zaključke? Prepisuješ odnekud? Kakve veze ima stabilnost servera s klijentskim problemima?

dekstroza kaže...

Prije nego krenete sa instaliravanjem, deinstaliravanjem i reinstaliravanjem raznih inačica Windowsa, pričekajte da stabiliziraju serversku stranu, jer ovakve paušalne procjene da na ovom ili onom više ili manje laga mi ne izgledaju da su baš utemeljene na nečemu konkretnom.

Da, točno. Lag nema nikakve veze s klijentom igre i u većini slučajeva je serverski lag uzrokovan problemima na samim serverima. 

stef_zg kaže...

Pa, kad nešto siluješ, nije ni čudno. Čemu uopće to klikanje? Ako UI igre detektira klik i svaki put jednako tako manijakalno provjerava jel' klik važni, nije ni čudno da postoji mogućnost da se igra zbog toga sruši; na stranu to što bi tipku trebalo sakriti ili onemogućiti općenito. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Battlefield 4

zašto svaki put kad sam dobar ili se igra freeza ili server?

Jel moguće da onaj novi sustav fairfight ili nešto da je snjim nešto? 

Evo sad 23-0 i baci me van igra...samo se friza.

Ali uvijek kad sam dobar, kad jedva sabirem bodove i pri dnu sam sve perfketno.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
dekstroza kaže...
soft kaže...

Na W8 nije bilo laga.

Ma ne pada mi na pamet stavljati drugi OS samo radi jedne igre, ako ne riješe problem ide na tržnicu ;)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

{#}

varaš! {#}

11 godina
Battlefield 4

Imao sam dosta kresanja Battlelog Web Pljugina u Firefoxu sto mi je smrzavalo igru ili me jednostavno izbacilo iz iste. Postavio sam Internet Explorer verzije 10 kao defaultni browser, pokrecem igru iz njega i vise nemam kresanja Battlelog plugina pa ni igre. Tako da tko nije probao, a ima problema, nek proba s IE mozda pomogne.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Joj jucer sam poludio. Pa jel to samo meni nema hitmarka kad me neko gada? Boze dragi, meni treba 5dana da ubim nekog a mene svi uredno iz metka. ffs...

to ti je AMD optimizacija{#}(nasa interna sala na ts-u)

17 godina
fila2208 kaže...

{#}

Igra zna da ti zapravo ne možeš biti tako dobar pa onda rađe sruši server nego da te kicka van dok imaš takve score-ove. {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
protjeran
volegradele kaže...

Jel ovo normalno ili ne,maloprije u spectator modu desilo mi se par puta,nako minutu dvije bude normalno!!

e sto je najzesce ja u battlelogu uopce nemam popciju da se mogu spojiti kao spectator, pa jel me moze jos neka bf kletva strefiti majke mi mile da imam box izdanje ove igre bacio bi je u pec.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice