Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Hej ekipa..

Imam velikih problema sa igrom i dovodi me do ludila.

Jucer cijeli dan sam dobivao freeze igre i sound loop i mogu jedino ubit igru kroz task manager.

Reinstalirao sam Win 8.1,probao sam realtekove drivere HD deinstalirat,cak sam mislio da mi clock procesora kriv,pa sam probao sve na default stavit,probao sam drivere AMD 13.9,pa sad ove zadnje beta drivere isto.

Jednostavno nema pomoci. Neznam vise sta da radim. Probao sam skoro sve zivo i nezivo.

Danas mi se pak vise ne dogada taj sound loop i freeze,nego samo BF4.exe has stopped working.  I naravno ako se hocu spojit ponovo,mozzila firefox mi kaze da ugasim igru u taskj manageru,u kojem je ni nema ??!?!

MISLIM da nisam imao takvih problema PRIJE patcha. Nisam siguran.

Ima li itko slicnih problema ili rijesenja?

Place mi se od muke jer nemogu saznat sto se dogada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Danas mi se pak vise ne dogada taj sound loop i freeze,nego samo BF4.exe has stopped working.  I naravno ako se hocu spojit ponovo,mozzila firefox mi kaze da ugasim igru u taskj manageru,u kojem je ni nema ??!?!

Moraš izbrisati bf 4 pa ponovno instalirati , tako sam ja uspio riješiti taj problem

BF3:fluffy_inside
14 godina
Wolf88 kaže...
drahic kaže...

Moraš izbrisati bf 4 pa ponovno instalirati , tako sam ja uspio riješiti taj problem

To mi se dogadalo i u beti. Reinstalirat igru ? Hmm..

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne pratim bas temu, vise leteći;

da li ima tko ovakav problem i postoji li rješenje za njega?

doslovno svaku partiju me izbaci, evo taman igram s Napalmon i nikako.

Ne znam da li mi uopće zbroji bodove ako ne započnem novu partiju dok ne završi ova iz koje sam ispao.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

ne pratim bas temu, vise leteći;

da li ima tko ovakav problem i postoji li rješenje za njega?

doslovno svaku partiju me izbaci, evo taman igram s Napalmon i nikako.

Ne znam da li mi uopće zbroji bodove ako ne započnem novu partiju dok ne završi ova iz koje sam ispao.

Ovo nije tvoj problem nego se jednostavo izgubi veza sa serverom i ne bodovi se ne dobivaju. BF3 je imao isti problem na početku.

Serveri su još vrlo nestabilni, pogotovo serveri sa 64 igrača. Ja sam ujutro začudo uspio odigrati 2K ticket Paracel Storm Conquest.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:20 (Firefox72).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde bugovci napravite server, domination il tako nesto, da se imaju hrvati di skupljat.

Moj PC  
8 4 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Hej ekipa..

Imam velikih problema sa igrom i dovodi me do ludila.

Jucer cijeli dan sam dobivao freeze igre i sound loop i mogu jedino ubit igru kroz task manager.

Reinstalirao sam Win 8.1,probao sam realtekove drivere HD deinstalirat,cak sam mislio da mi clock procesora kriv,pa sam probao sve na default stavit,probao sam drivere AMD 13.9,pa sad ove zadnje beta drivere isto.

Jednostavno nema pomoci. Neznam vise sta da radim. Probao sam skoro sve zivo i nezivo.

MISLIM da nisam imao takvih problema PRIJE patcha. Nisam siguran.

Ima li itko slicnih problema ili rijesenja?

Place mi se od muke jer nemogu saznat sto se dogada.

Hebo ga ti ko da si mi klon. Vidim prodao si 6950 ali imaš identične probleme kao ja. Meni je prvi dan sve šljakalo...pa poslje patcha je počelo sa sound loop problemom i sad najnovije je da imam iste probleme kao ljudina....počne užasni framedrop nakon nekih 15-20 minuta igranja. Kad restartam mašinu sve ok opet. Windows su 8 64 bit i nova je instalacija. Provjerio sam RAM na GPU i po logu mi ne prelazi nekih 700 MB (sve na low). Sistemsku sam pratio i ide do 4 GB (imam 8) tako da mislim da nije u tome problem.

Igra je dobro napravljena i vide se pomaci veliki od bete, sad samo da još isprave ova gluposti koje ne rade i bude se zabavno napucavati...a do onda COD...koji je možda ružan ali barem radi...hihihih

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

stream počinje u 7h:

http://www.battlefield.com/battlefield-4/showdown

Pokazat će novi metro valjda.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
animosity_frenzy kaže...

stream počinje u 7h:

Pitanje je hoće im se server srušiti :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Zero2 kaže...
Hebo ga ti ko da si mi klon. Vidim prodao si 6950 ali imaš identične probleme kao ja. Meni je prvi dan sve šljakalo...pa poslje patcha je počelo sa sound loop problemom i sad najnovije je da imam iste probleme kao ljudina....počne užasni framedrop nakon nekih 15-20 minuta igranja. ....

Htjeli, ne htjeli.. svi smo kupili BF4... {#}

fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...

stream počinje u 7h:

Pitanje je hoće im se server srušiti :)

{#}

Joj, drzim fige da se srusi! Bas me zanima rjesenje, da ga se i mi naucimo {#}

Ovo mi se bas svidja:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:48 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Htjeli, ne htjeli.. svi smo kupili BF4... {#}

Ak nis drugo, ovo mi se bas svidja:

bitno da si megatrona bacio iz kadra {#}

15 godina
Svrzic kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Svrzic kaže...

Evo napokon da ja igram bez izbacivanja :D
Uglavnom, upgrade sa 6 na 12Gb rama se isplatio, zdere i do 11Gb, vise nije islo. 

Sam BF4 pojede toliko rama? Išta vaznije upaljeno u pozadini? Kao... hm... druga igra? :D

Čak na System req. kaze preporuceno 8 gb rama...

A ko inace mi je upaljen chrome sa 3 taba, xfire, origin, logitech software, teamspeak, lightshot.

Na mapi je tad bilo 50ak igraca

Ja imam samo 4 gb pa mi RAM ide samo do 80%. Pratim cijelo vrijeme proc i RAM na G510-tki i ne prelazi 80-85%.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
Battlefield 4

nema hebenog servera da se mogu spojit normalno samo greske neke -.-  uzas

"""ERROR Could not contact Battlelog, please try again""" 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:57 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
ambitious but rubbish
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:59 (stype7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Brate pa ova igra je totalno broken, kao i svi BF-ovi do sad..

ima štenešćak po običaju

odigram 1 od 5 partija do kraja, ostalo me izbaci svaki put na neki novi i egzotični način

Something witty.
Moj PC  
5 4 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ekipa jeste da otvorimo neki nas server?
Gledam sad po internetu, cca 1 euro je po slotu tako da ga nemogu sam placati, pa sam mislio da podjelimo troskove. 

13 Da
3 Ne
25 Nemam novaca
Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Pokazali su kratko caspian border novi.

Lol zidovi veliki po granici, prpeuno drveća, kamenja, rupa....izgleda kao potpuno nova mapa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
animosity_frenzy kaže...

stream počinje u 7h:

Tko je ova teta? {#}

@Fila.. AA, CRAP! Naravno da kasnim..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:13 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo sad sam se i ja uključio u livestream. Nadam se da če pokazati sve mape.

Voditeljica je Jessica Chobot za sve koji neznaju, radila je na IGN.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:18 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Malo odigram, nista posebno:

{#}{#}

Da, ovo je vjerojatno bug :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:30 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Bf4 je za mene jednostavno nevjerovata u svakom aspektu igre, ko je pro ko nije uopce nije bitno. Samo rezimiras ko sta prica. Meni ako treba mislhenje o tenku, necu pitat filu, pitat cu cybera. Zasto? Pa zato jel covijrka ima 8 puta cise iskustva od mene. Ja komentiram samo infantry gameplay jer smatram da znam sta pricam. Recoil u bf4 je smijesan ali je teze gadat nego u bf3, jer je slika razvucena i covijek je jako sitan + sam spread na nekim puskama je jednostavno katastrofalan. Bf4 je puno teza igra naspram bf3 za svladat, ali zato mi je zanimljivije. Ja sam samo komentirao da nije istina da ce sad biti cheatera da ce biti nenormalno i neigrivo, ali cim sam ja to napisao pocele su spike kak se ja zalim na recoil i neke pro spike. Pfff. Domination je zakon samo malo prevec roof campa. Conquest nisam ni igrao tako da necu ni komentirat. I moram rec stvarno su posvetili paznju posvetili infantry gamingu.

ma pogrijesio siu zdenko, fila ti je kao vegeta u sve se mjesa. on sve zna. on zna ztko je pro a tko njub. on zna koji je pro k/d, zna da ce final verzija raditi bez ikakvih probleama. ma decko je prestrasan u sve se kuzi. mozda mu je brat onaj vidoviit milan sa nove tv.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Caspian izgleda ljepo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

ja sam tek sada dosao. jel bio metro? kupiti cu premium samo zbog metroa.

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo je malo bezveze jer nije baš previše fer. Amerikanci imaju veliku prednost na Xbox one.

Wow ovo je bilo ljepo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:30 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
BFBeast kaže...

ja sam tek sada dosao. jel bio metro? kupiti cu premium samo zbog metroa.

Bio je metro i baš su rekli di je ljudina da vidi metro, onda je netko rekao, ljudina nije kupio bf4 pa su nastavili.

Nije bio metro, igraju 3 runde svake mape, border pa metro.

16 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Ovo je malo bezveze jer nije baš previše fer. Amerikanci imaju veliku prednost na Xbox one.

to je samo igra. zabava.

kad bi se igralo pc usa vs eu, onda bi bilo obratno. tako da nikako ne valja.

12 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Firefox72 kaže...

to je samo igra. zabava.

kad bi se igralo pc usa vs eu, onda bi bilo obratno. tako da nikako ne valja.

Znam da je igra ali svejedno. Nije ljepo vidjet kako EU gubi, sad več sa 200 ticket zaostatkom.

Edit: Kad bolje pogledam grafika nije previše dobra, slabi AA i ima toliko pop - inova kad je u spectator mode. Trebali bi pokazati PC.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:35 (Firefox72).
15 godina
Battlefield 4

Kineski zid {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesam li ja to vidio as-val u killfeedu? {#}

I MP7 i L85A2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:42 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice