Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Zašto ne bi mogao stavljati link?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
toxic kaže...

hBTE ŠTO JE OVO!!

moram se derat jer sam iznerviran.

ujutro mi bf4 radi super ali nisam ga mogao igrat duze od 30 minuta radi djetete i sad hocu igrat i stalno mi izbacuje ovu grešku : Game disconnected: client closed down connection.

Updejto sam punkbuster, probao sa drugim preglednikom ništa, 0 bodova. sada radim repair igre u nadi da će to neku quarc popravit.

Probaj isključit UPnP (Universal Plug and Play) ako je uključen, ili ga uključit ako je već isključen. To mi je uvijek pomoglo ako mi je igra gubila konekciju u BC2 i u BF3, nalazi ti se u ruteru.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 15:12 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
Tonči kaže...

Zašto ne bi mogao stavljati link?

da ne bi ja slučajno zaradio koji euro, boje se da ne postanem novi bogatun :)

https://www.g2a.com/r/mnik987
15 godina
Battlefield 4

Dvije vrste servera. Ili oni kojema puca konekcija tokom igre ili oni koji tolko lagaju da se ne može igrat.

Od 10 servera valjda je jedan bio "dobar", i taj je još bio sa fast vehicle respawn tak da.......... {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Review - Inside Gaming 9.5/10

1 0 hvala 0
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dvije vrste servera. Ili oni kojema puca konekcija tokom igre ili oni koji tolko lagaju da se ne može igrat.

Od 10 servera valjda je jedan bio "dobar", i taj je još bio sa fast vehicle respawn tak da.......... {#}

a ja uspijem uci u 1 od 10 servera :(

https://www.g2a.com/r/mnik987
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
toxic kaže...

Probaj isključit UPnP (Universal Plug and Play) ako je uključen, ili ga uključit ako je već isključen. To mi je uvijek pomoglo ako mi je igra gubila konekciju u BC2 i u BF3, nalazi ti se u ruteru.

Sto je sa portovima koji su se otvarali za BF3, jesu li isti i za BF4,nisam uspio nista naci o tome? Jel igra neko BF4 s otvorenim portovima od BF3 i ukljucenim UPnP?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 15:40 (desh).
13 godina
desh kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
toxic kaže...

Sto je sa portovima koji su se otvarali za BF3, jesu li isti i za BF4,nisam uspio nista naci o tome? Jel igra neko BF4 s otvorenim portovima od BF3 i ukljucenim UPnP?

Nikad nisam otvarao portove za BC2 ili BF3, ono mi je uvijek rijesilo problem.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Battlefield 4

Evo napokon da ja igram bez izbacivanja :D
Uglavnom, upgrade sa 6 na 12Gb rama se isplatio, zdere i do 11Gb, vise nije islo. 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
desh kaže...

Isti su.

Ja oduvijek igram s uključenim UPnP-om.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
Battlefield 4

igram SP odlican gamestory tj bolji od 3ce , grafika odlicna sve max out kaj se moze , v-sync off ne pada ispod 100ke max 130 ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 16:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svrzic kaže...

Uglavnom, upgrade sa 6 na 12Gb rama se isplatio, zdere i do 11Gb, vise nije islo. 

Sam BF4 pojede toliko rama? Išta vaznije upaljeno u pozadini? Kao... hm... druga igra? :D

Čak na System req. kaze preporuceno 8 gb rama...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Svrzic kaže...

Sam BF4 pojede toliko rama? Išta vaznije upaljeno u pozadini? Kao... hm... druga igra? :D

A ko inace mi je upaljen chrome sa 3 taba, xfire, origin, logitech software, teamspeak, lightshot.

Na mapi je tad bilo 50ak igraca

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ma pojede vraga,curenje memorije kazu i to moraju popravit sto prije premda nisam primjetio da mi je bilo tako,hm nisam ni isao za tim ali da je preslo 8gb znao bi vjerovatno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Danny_HR kaže...
desh kaže...

Isti su.

Meni upaljeni upnp stvara probleme u bc2,bf3 i bf4. Izbaci me nakon 15 min igre

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
digitall1982 kaže...
Perki kaže...
digitall1982 kaže...

stavi sto vecu rezoluciju da malo rasteretis proc i klokaj ga koliko ide

Neće se procesor ništa rasteretiti, upravo suprotno. Jedino će više opteretiti grafu, a procesor će imati manji postotak utjecaja na performanse. Ali ukupno, radit će mu još lošije.

vidim da nisi previse upucen u takve stvari zato nemoj molim te..

zna se kako se testira procesor u igrama, ako ne vjerujes meni i stotinama reviewa onda probaj sam

ukratko, sto manja rezolucija i postavke to vise opterecenja za proc, manje za graficku.

LOL, daj razmisli malo. Procesor ima određenu količinu posla koju mora obaviti ne bi li pripremio stvari za grafu. Neće taj posao magično nestati samo zato jer si povećao rezoluciju. Igram se na eyefinity rezoluciji od 6048x1600, i po tvojoj logici meni procesor gotovo da i ne treba, jel da? Da ne bi.

Ako imaš proc koji nije u stanju odraditi svoj dio, džabe ti sve rezolucije ovog svijeta i sve grafičke kartice.

Pozivanje na review-e ti je skroz promašeno. Pročitaj koji, nemoj samo gledat slikice. Možda ti bude jasnije što, kako i zašto se nešto radi.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ste vidjeli kako su fora usporedbe oruzija i sve ostalo na http://symthic.com/

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači nema neke pomoći ako me stalno izbacuje uz grešku: ERROR

Game disconnected: client closed down connection.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
beha kaže...

Znači nema neke pomoći ako me stalno izbacuje uz grešku: ERROR

Game disconnected: client closed down connection.

netreba znaciti da je to do modema. ja dobivam taj error i dok se vratim na server na kojem sam igrao, prazan je-znaci da sve izbaci.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

attack heli su šrot

jedva mogu skretati u njima to su leteći tenkovi koji se prevrnu nakon jednog malog hica

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bf4 je za mene jednostavno nevjerovata u svakom aspektu igre, ko je pro ko nije uopce nije bitno. Samo rezimiras ko sta prica. Meni ako treba mislhenje o tenku, necu pitat filu, pitat cu cybera. Zasto? Pa zato jel covijrka ima 8 puta cise iskustva od mene. Ja komentiram samo infantry gameplay jer smatram da znam sta pricam. Recoil u bf4 je smijesan ali je teze gadat nego u bf3, jer je slika razvucena i covijek je jako sitan + sam spread na nekim puskama je jednostavno katastrofalan. Bf4 je puno teza igra naspram bf3 za svladat, ali zato mi je zanimljivije. Ja sam samo komentirao da nije istina da ce sad biti cheatera da ce biti nenormalno i neigrivo, ali cim sam ja to napisao pocele su spike kak se ja zalim na recoil i neke pro spike. Pfff. Domination je zakon samo malo prevec roof campa. Conquest nisam ni igrao tako da necu ni komentirat. I moram rec stvarno su posvetili paznju posvetili infantry gamingu.

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
desh kaže...

Isti su.

I ja. Ni jednom nisam ispo.

17 godina
LudaVjestica kaže...
MegaTheJohny kaže...

ljudi pokusavam otkljucat FY-JS sinper.. i trazi mi 50 Marsksman ribbons... e sad ja iman 3/50 ali ne znam sto trebam trocno napravit da dobijem taj ribbon? ne mogu ga pronaci...

To možeš vidjeti pod awards. Marksman ribbon ti je pod kits.

MARKSMAN RIBBON

Perform a headshot from a distance of 250m

Ako je kao u beti (još nisam igrao sa snajper rifle-om BF4), onda sa snajperom moraš u rundi skupiti ukupno 250m headshotova, i za to dobiješ jedan ribbon.

Ako pogledaš tu odmah na početku filmića, to sam imao 2 HS malo preko 100m i jedan 65m i dobio sam taj ribbon (dio kada sam trčao sim tam je izrezan, ali to su bila 3 HS za redom). 

Moguće je da u punoj igri baš mora biti HS preko 250m, ako je netko pobao više snajpat neka kaže iskustva.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

attack heli su šrot

jedva mogu skretati u njima to su leteći tenkovi koji se prevrnu nakon jednog malog hica

Pričaš nebuloze. Heli je milina za vozit. Puno bolji feeling nego bf3. Od samog upravljanja, zvukova i izgleda. 

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...
njuska11 kaže...

attack heli su šrot

Pričaš nebuloze. Heli je milina za vozit. Puno bolji feeling nego bf3. Od samog upravljanja, zvukova i izgleda. 

Je ali onaj prvi raketni ih prevrce prvim hitcem. prelagano je obarati sa njim :) podsjeca me na stari CG  

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 4

Stari moj holo sightevi su odlični, stvarno je gušt igrati sa njima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

A sad i svako malo crashanje same igre (smrzne se), uglavnom, isto sranje kao i u početku s BF3. Fix očekujemo u sljedećih 6 mjeseci. {#}

a evo i nove greške ERROR

Game disconnected: your connection to the server timed out.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:39 (beha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila ti si sigurno već 100ti colonel :D Ja imam 15min igre i ništa odključano i nemoj mi prodavat te pro spike holo ovo ono. :P 

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uzeo Premium Edition sa Go2Arena. 73€, platio preko PayPala i stiglo u roku odmah. Downloadalo se s Origina u roku ostavi i provjeri ujutro, lol

Odigrao danas par partija. bilo je laga na nekim serverima, neki su znali jednostavno nestati. 

iznenadio sam se da igra nije previše zahtjevna kako je izgledalo kad je open beta startala. sve mi mape idu preko 70 bez problema. paracell storm i Shangai padaju na 60ak.

Probao i Shadowplay, mali ili nikakav udar na performanse, sve postavke na max i 10minutni video bude oko 3.03 GB. gubitak kvalitete nisam primjetio.

Single player još nisam ni probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

Fila ti si sigurno već 100ti colonel :D Ja imam 15min igre i ništa odključano i nemoj mi prodavat te pro spike holo ovo ono. :P 

Ako te zanimaju pro spike nećeš sigurno pitati mene, već nekog tko je pravi pro.

Ma nisam, igrao nekih 18 sati, a 15. sam u hr po satima tako da...:)

di si daj navrati

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice