ja cu poluditi.eto upravo primio poruku na fejsu od g2arene
Hello, I understand but we're still waiting for the keys to from the producer. We'll send the as soon as we'll recieve them.
ja cu poluditi.eto upravo primio poruku na fejsu od g2arene
Hello, I understand but we're still waiting for the keys to from the producer. We'll send the as soon as we'll recieve them.
Koje ATi drivere koristite?
Jel ima netko problema sa battlelog pluginom na ie ? Na windows 7 je normalno radilo sad stalno javlja da moram instalirati plugin...
stavi battlelog pod trusted sites.
jetovi moraju imat MG ammo koje kad se potrosi treba neko vrijeme da se ''reloada''...ovo je UŽAS
Ima li još ko probleme sa RAM.
Igra normalno koristi 3.5-4GB ali nakom određenog vremena skoči gore na 7.7GB pa mi i igra i cjeli sistem poču laggat, pomaže samo restart...
Imam takvu želju kupit taj BF4 koji sam već probao kada je bila OPEN BETA i stvarno mi se sviđa,but ofc imam jedan problem!
Neznam kak nagovorit svoje da mi kupe xD POMOC :D
Imam takvu želju kupit taj BF4 koji sam već probao kada je bila OPEN BETA i stvarno mi se sviđa,but ofc imam jedan problem!
Neznam kak nagovorit svoje da mi kupe xD POMOC :D
daj broj i sliku mame
Evo i meni stigao key sa g2play-a, stavio preloadati i imam samo dva jezika, poljski i ruski..dali će tako biti i kada instaliram igru ili je to samo za preload tako, dali netko zna ili mu se dogodilo nešto slično..?
g2play niti ne radi , ni stranicu nemre loadat kolko je valjda navala na njihov web zbog ovog naslova :)
https://www.g2a.com/battlefield-4-china-rising-ea-origin-cd-key-global-preorder.html jel ovo jeftino il ima jos stranica sa jeftinim i SIGURNIM bf4?
Ok malo proguglao i izgleda da igra ima veliki memory leak. Sad se samo pitam kako se to nije primjetilo prije izlaska igre....
Ma ja uzimam preko ovog lika što prodaje na facebooku. Jednostavno mi se neda zezat s mexicom i drugim glupostima, lik je siguran 100%, pa nek i on nešto zaradi. Prodavao je i na bugu još dok nisu ukinuli prodaju cd keyeva. Od njega sam uzeo i BF3 i premium. nikakvi problema nema, a i cijena je prihvatljiva. klik
p.s. djedica ponovno napada
Koliko je sigurno ubaciti pirat fajlove u Origin Games (koje vec imam downloadane), i pustiti origin da prekontrolira fajlove. Ili bas moram pre.
Nije pomoglo..Pokušao sam ugasiti i protected mode, ista stvar
https://www.g2a.com/battlefield-4-china-rising-ea-origin-cd-key-global-preorder.html jel ovo jeftino il ima jos stranica sa jeftinim i SIGURNIM bf4?
Uzeli 3 komada preko njih. Jućer stigli ključevi. Nemam zamjerki.
Do kad meni stigne grafička, možda spegaju bugove.
Znam samo se tješim kaj nemogu igrati ali što mi preostaje? što??
A kakvu čekaš? Zašto uopće čekaš grafičku? Baš nema niti jedna nigdje na lageru? S Amazona stižu u 2-4 dana...
Čekamo frend i ja gigabyte r9 280x. Jedino me ta interesira zbog činjenice da ima najviši boost clock i 3 godine garancije.
Stvar je u tome što ih nema u cijeloj europi, dobiju kontejnerčić dva iz kine i jbg. brzo ode
Spas je u tome što smo preorderali na computeruniversu na vrijeme i kartice su poslane prekjucer. Znači mogle bi doći u ponedjeljak
Cijena? 2178 kn sa dostavom.
evo kupio i preko FlyVPN premium za bf4 od mexica :D
171kn
Moze mi netko napraviti screan od mape bf4 sa fajlovima koje je preuzeo od origina. hvala
A kakvu čekaš? Zašto uopće čekaš grafičku? Baš nema niti jedna nigdje na lageru? S Amazona stižu u 2-4 dana...
Čekamo frend i ja gigabyte r9 280x. Jedino me ta interesira zbog činjenice da ima najviši boost clock i 3 godine garancije.
Stvar je u tome što ih nema u cijeloj europi, dobiju kontejnerčić dva iz kine i jbg. brzo ode
Spas je u tome što smo preorderali na computeruniversu na vrijeme i kartice su poslane prekjucer. Znači mogle bi doći u ponedjeljak
Nema ih u cijeloj europi? Naručio sam gigabyte r9 280x u ponedjeljak, na vrata mi došla u utorak u 11:42h, toliko o tome da ih nema.
vraga...probo igru prek bratovog origina..skino kod sebe na pc..singleplayer radi a mulitplayer se zaledi na loading screenu isto kao i u beti
171kn
Sta toliko kosta,nije li bio skuplji?Hm ja sam mislio da je kao igra negdje
171kn
Sta toliko kosta,nije li bio skuplji?Hm ja sam mislio da je kao igra negdje
neznam uglavnom skinulo mu 171kunu haha
LoL,taman kad si želim kupit bf4 sad mi g2play stranica ne radi.
Nema ih u cijeloj europi? Naručio sam gigabyte r9 280x u ponedjeljak, na vrata mi došla u utorak u 11:42h, toliko o tome da ih nema.
da iz adma-a za 2450 kn.. zato ih i imaju jer toliko košta.. ima koja za 2178 kn?
Jesam ja jedini kojem je ovi patch kasnio 1 dan. Evo sad mi je dalo tek da skidam neki patch od 667 mb?!