Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
zagy15061984 kaže...

ja cu  poluditi.eto upravo primio poruku na fejsu od g2arene 

Hello, I understand but we're still waiting for the keys to from the producer. We'll send the as soon as we'll recieve them.

{#}

16 godina
Battlefield 4

Koje ATi drivere koristite?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Kako pokrenuti levolution na svim mapama:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 7
16 godina
odjavljen
Hanter kaže...

Jel ima netko problema sa battlelog pluginom na ie ? Na windows 7 je normalno radilo sad stalno javlja da moram instalirati plugin...

stavi battlelog pod trusted sites.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
Battlefield 4

jetovi moraju imat MG ammo koje kad se potrosi treba neko vrijeme da se ''reloada''...ovo je UŽAS

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li još ko probleme sa RAM.

Igra normalno koristi 3.5-4GB ali nakom određenog vremena skoči gore na 7.7GB pa mi i igra i cjeli sistem poču laggat, pomaže samo restart...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Imam takvu želju kupit taj BF4 koji sam već probao kada je bila OPEN BETA i stvarno mi se sviđa,but ofc imam jedan problem!

Neznam kak nagovorit svoje da mi kupe xD POMOC :D

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gago4 kaže...

Imam takvu želju kupit taj BF4 koji sam već probao kada je bila OPEN BETA i stvarno mi se sviđa,but ofc imam jedan problem!

Neznam kak nagovorit svoje da mi kupe xD POMOC :D

daj broj i sliku mame {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo i meni stigao key sa g2play-a, stavio preloadati i imam samo dva jezika, poljski i ruski..dali će tako biti i kada instaliram igru ili je to samo za preload tako, dali netko zna ili mu se dogodilo nešto slično..?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Savjet ti je vrh! ;)
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

g2play niti ne radi , ni stranicu nemre loadat kolko je valjda navala na njihov web zbog ovog naslova :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

https://www.g2a.com/battlefield-4-china-rising-ea-origin-cd-key-global-preorder.html jel ovo jeftino il ima jos stranica sa jeftinim i SIGURNIM bf4?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok malo proguglao i izgleda da igra ima veliki memory leak. Sad se samo pitam kako se to nije primjetilo prije izlaska igre....

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma ja uzimam preko ovog lika što prodaje na facebooku. Jednostavno mi se neda zezat s mexicom i drugim glupostima, lik je siguran 100%, pa nek i on nešto zaradi. Prodavao je i na bugu još dok nisu ukinuli prodaju cd keyeva. Od njega sam uzeo i BF3 i premium. nikakvi problema nema, a i cijena je prihvatljiva. klik

p.s. djedica ponovno napada {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 17:02 (letece_prase).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koliko je sigurno ubaciti pirat fajlove u Origin Games (koje vec imam downloadane), i pustiti origin da prekontrolira fajlove. Ili bas moram pre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 17:17 (Armageddon 2033).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije pomoglo..Pokušao sam ugasiti i protected mode, ista stvar

Da sam normalan poludio bi
14 godina
Gago4 kaže...

https://www.g2a.com/battlefield-4-china-rising-ea-origin-cd-key-global-preorder.html jel ovo jeftino il ima jos stranica sa jeftinim i SIGURNIM bf4?

Uzeli 3 komada preko njih. Jućer stigli ključevi. Nemam zamjerki.

16 godina
Tonči kaže...
red_bull kaže...

Do kad meni stigne grafička, možda spegaju bugove.

Znam samo se tješim kaj nemogu igrati ali što mi preostaje? što??{#}

A kakvu čekaš? Zašto uopće čekaš grafičku? Baš nema niti jedna nigdje na lageru? S Amazona stižu u 2-4 dana...

Čekamo frend i ja  gigabyte r9 280x. Jedino me ta interesira zbog činjenice da ima najviši boost clock i  3 godine garancije.

Stvar je u tome što ih nema u cijeloj europi, dobiju kontejnerčić dva iz kine i jbg. brzo ode

Spas je u tome što smo preorderali na computeruniversu na vrijeme i kartice su poslane prekjucer. Znači mogle bi doći u ponedjeljak

Cijena? 2178 kn sa dostavom.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Battlefield 4

evo kupio i preko FlyVPN premium za bf4 od mexica :D

171kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 17:49 (ProTeinZ).
Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Moze mi netko napraviti screan od mape bf4 sa fajlovima koje je preuzeo od origina. hvala

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Tonči kaže...
red_bull kaže...

A kakvu čekaš? Zašto uopće čekaš grafičku? Baš nema niti jedna nigdje na lageru? S Amazona stižu u 2-4 dana...

Čekamo frend i ja  gigabyte r9 280x. Jedino me ta interesira zbog činjenice da ima najviši boost clock i  3 godine garancije.

Stvar je u tome što ih nema u cijeloj europi, dobiju kontejnerčić dva iz kine i jbg. brzo ode

Spas je u tome što smo preorderali na computeruniversu na vrijeme i kartice su poslane prekjucer. Znači mogle bi doći u ponedjeljak

Nema ih u cijeloj europi? Naručio sam gigabyte r9 280x u ponedjeljak, na vrata mi došla u utorak u 11:42h, toliko o tome da ih nema.

16 godina
Armageddon 2033 kaže...

Moze mi netko napraviti screan od mape bf4 sa fajlovima koje je preuzeo od origina. hvala

Evo kolega ako će pomoći...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

vraga...probo igru prek bratovog origina..skino kod sebe na pc..singleplayer radi a mulitplayer se zaledi na loading screenu isto kao i u beti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

171kn

Sta toliko kosta,nije li bio skuplji?Hm ja sam mislio da je kao igra negdje

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
ProTeinZ kaže...

171kn

Sta toliko kosta,nije li bio skuplji?Hm ja sam mislio da je kao igra negdje

neznam uglavnom skinulo mu 171kunu haha

14 godina
Evo meni već sada skida patch od 677 mb
Ono wtf?
robimarko@gmail.com
13 godina
Battlefield 4

LoL,taman kad si želim kupit bf4 sad mi g2play stranica ne radi.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...
red_bull kaže...
Tonči kaže...
red_bull kaže...

Nema ih u cijeloj europi? Naručio sam gigabyte r9 280x u ponedjeljak, na vrata mi došla u utorak u 11:42h, toliko o tome da ih nema.

da iz adma-a za 2450 kn.. zato ih i imaju jer toliko košta.. ima koja za 2178 kn?

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Pa kupi sa buy-play.com jeftinije je a provjereno radi
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesam ja jedini kojem je ovi patch kasnio 1 dan. Evo sad mi je dalo tek da skidam neki patch od 667 mb?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice