Upravo dosao key s g2playa. Preload pocinje yeeey
Meni jos nista. Jesi ti premium verziju narucio?
ma meni se nije dalo zajebavat sa onim free vpnom, pa sma ljepo kupio za 10 dolara, nisam mogao izdrzat, tako da sad mogu na miru igrat hahaha do 1.11
ma meni se nije dalo zajebavat sa onim free vpnom, pa sma ljepo kupio za 10 dolara, nisam mogao izdrzat, tako da sad mogu na miru igrat hahaha do 1.11
Ili si mogao koristiti Tunnelbear ili bilo koji US proxy sada kada je igra dostupna u USA
Ili si mogao koristiti Tunnelbear ili bilo koji US proxy sada kada je igra dostupna u USA
Ja koristim SoftEther VPN Client Manager i radi svaki put,neko je taj programcic stavio ovdje i hvala mu jer radi odlicno
Pa Vpn samo jednom kod pokretanja Origina pokrenes i onda ugasis. Moze ti Origin ostat upaljen cijeli dan i BF4 radi.
Nije valjda da ga stalno imas upaljenog.
I onaj drugi free program ti je stalno slobodan.
Još samo 24.3 GB, sa ovih sirotih 4 MB/s koje mi pruža T-scum još cu se nacekat, al ko mi je kriv šta sam sirotinja pa nemam za 20 MB/s. :D A do tad fap fap fap na gameplaye po youtube-u , naravno ako mi bandwidth to dopusti :P
obicna verzija s china risingom.
Igrao sam jučer i danas i neznam što se događa igri dal je to do servera na kojem sam il do patcha neznam ugl fps mi padne sa 120 na mizernih 40 i sad kad letim npr nemoguće je upravljat kako šteka a jučer sve normalno
Još samo 24.3 GB, sa ovih sirotih 4 MB/s koje mi pruža T-scum još cu se nacekat, al ko mi je kriv šta sam sirotinja pa nemam za 20 MB/s. :D A do tad fap fap fap na gameplaye po youtube-u , naravno ako mi bandwidth to dopusti :P
Nemoj gledat nikakve gameplay-e. Veči je gušt dok neke vidiš po prvi put, uživo na serveru, a ne na YT-u
ja prek burazovog acca skidam na svoj pc..da vidim kak ce mi radit..ak ce bit igrivo mozda se pridruzim k vama na neki server tamo oko bozica!
Istu stvar su meni rekli na g2a; tko je naručio sa China Rising je već dobio, mi koji smo naručili bez China Rising trebali bi dobiti danas, a najkasnije sutra.
Sve mi se čini da je to ista ekipa g2a i go2arena.
A čuj siteovi im izgledaju skoro sa istim layoutom, tako da me nebi čudilo da ista ekipa drži oboje.
Jučer ih je to netko pitao na go2areni i odgovorili su mu da nemaju veze jedni s drugima.
Ja sam ih na supportu pitao i lik je rekao da su partneri i da blisko surađuju...i dodao :) na kraj.
A i ne čudi jer su im iste cijene, isti im je support, isti link, isti dizajn...sve :)
Klikni na taj emblem na njegovom profilu, pokraj slike vojnika.
Onda ce se uvecat i imas odabir Copy to moj profil :)
cyber odi na moj profil i kopiraj si moj emblem :P
Šta sam prodavao grafu... Sad mi nema BF4 do izlaska nereferentnih R9 290/290X a to je prakitčki 12. mjesec
Operation Locker ili kako se zove mapa je Metro na steroidima! Brutalno dobra mapa!
Ja kad kliknem na emblem i kad se otvori imam samo opciju close :P
kako preuzet tvoj amblem i stavit ga na moj profil
pokusao sam ali ne ide
Zoki, ganijalno!!!
Moze i s nogicama i ticalima?? :)
Pasko, joj :)
Hvala
Ma palo mi na pamet da bi se bubamara mogla lako napraviti i eto :)
Čovjeku svašta padne na pamet kad čeka 11 sati da se skine igra
Zanima me kako izgleda na nekom vozilu pa ako netko ima neka uploada slike
Evo jedna ekskluziva ;)
Pitao sam momka koji radi u Dice-u a imam ga duže vrijeme na frend listi kaj je sa platoonima.
Zove se Noceur (nadam se ne i privatno hehe).
Evo što je rekao...
Evo jedna ekskluziva ;)
Pitao sam momka koji radi u Dice-u a imam ga duže vrijeme na frend listi kaj je sa platoonima.
Zove se Noceur (nadam se ne i privatno hehe).
Evo što je rekao...
Pa rekli su platooni dolaze u prvom mjesecu...rekao je to lars ili koji već.
Da će preuredit platoone i da stižu 2.0 verzija u 1.mj. sad bumo vidjeli.
Cool!!!
Al, tocno kaze! Ko da imas zastitu, il nesto.
Ne nudi mi opciju kopiranja :/
Hvala (trebas biti medju frendovima)
Cool!!!
Al, tocno kaze! Ko da imas zastitu, il nesto.
Ne nudi mi opciju kopiranja :/
Možda moraš biti u frendovima da bi mogao kopirati amblem?
edit: izgleda da moraš.
Jel ozbiljno poslalo keyeve za g2play (BF4 sa China Rising DLC) ?
Svakih pet minuta refresham email kad ono ništa.
Jel ozbiljno poslalo keyeve za g2play (BF4 sa China Rising DLC) ?
Svakih pet minuta refresham email kad ono ništa.
Dolaze postepeno, kako je tko naručio. Isto je s bilo kakvim mailovima, ne štalju sve u istoj sekundi.
Ja sam primjerice za svoje četiri narudžbe obavijesti o tome kad će dijeliti keyeve dobio u razmacima od nekoliko sati.
Hell... bojimo se otkljucat igru, a?
Ne bojim se ja ali volim po pravilima (osim kad me hebu u mozak).
Upravo danas kupio BF4, na pik.ba, skidam punom parom 1.5mb/s, valjda ce bit do sutra :D
Ne bojim se ja ali volim po pravilima (osim kad me hebu u mozak).
Vidis... nisam stekao dojam da si ti lik koji igra po pravilima
Daj dodji cim prije, fali malo Gerijatrije na BF4
Jel ima neko neki product code visak? XD
Jel ima neko neki product code visak? XD
Daj 350 krznenih pa ću imati