ja mogu preloadat od 1 popodne danas, neda mi se zamarat sa vpnovima i bedastocama. Vidimo se preksutra sa svima ostalima, nece igra nikud...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fila sta se zalis. pa to je ona AMD optimizacija koju si spomnjiao.
kako su neki ljudi naivni i neke stvari nece nikada nauciti.

Da. Doduše može odbrojavati koliko god hoće kada ja još nemam mogućnost preloada
Ni preko FlyVpn-a?
U originu još nemam product code, niti mi je mail došao da mogu preloadat. bleh
Dama - jedini čovjek na forumu koji je pošteno kupio igru. I igrat će je jedno tjedan-dva nakon svih ostalih.
Jel to samo meni ili su svima maknuli onu animaciju kiše iz pozadine? A baš je bio ugođaj ;)
Meni se jednom samo crashalo, a isto se dogodilo i kolegi koji ima nvidia grafičku. Inače ja sam zadovoljan viđenim.
Levolution je odličan, na mapi Golmud railway npr. Domination se igra u jednom selu i čini mi se da se sve kuće mogu srušiti.
Igra izgleda prelijepo, i jako glatko sve ide, ja na high imam oko 100fps-a, frend sa 560ti na medium 100+ frameova(na dominationu 32 igrača).
Ima par bugova. Npr. nekad se ne dobivaju svi bodovi kad kepaš zastavu, mislim na ono svaku sekundu kad ti ide po 10 bodova.
Filtriranje servera ne radi najbolje, kad odaberem europske i dalje mi izbacuje i neke brazilske, japanske i sl. I npr. nije mi prikazivalo u browseru server
gdje je fila igrao. Queue na serverima isto ne radi. Uglavnom sitnice. Ostalo sve 5.
EDIT: Dama javi se supportu, to se i PcZoneExtra dogodilo, rekli su mu da se nešto zgličalo, dobio je refund i 15% popusta na novu kupnju.
evo proba san igrat usa san na paracel storm igra vrti odlicno medium postavke 50-80fps bez dropova
Dama - jedini čovjek na forumu koji je pošteno kupio igru. I igrat će je jedno tjedan-dva nakon svih ostalih.
Haha a da vidis ti to kako ispada,znaci uvijek treba varat Salim se naravno,bas mi je krivo radi njega
A ma neda se meni s VPN-ovima za****vat, better safe than sorry
Na kojim AMD driverima igrate?
Jer iako imam 40-60fps dok stojim na miru kad kod se okrenem dobivam takav spike da je jednostavno neigrivo....
Nema veze koja rezolucija ili potstavke. Spiki si uvijek tu.... A baš sam htio igrati SP.
Edit: Ok nema veze, izgleda da je nakon restarta igre i ugašivanja Utorenta sve dobro.
Sry vjerojatno je već više puta bilo rečeno ali da ne vrtim sad po prijašnjim stranicama tanak sam sa vremenom trenutno Upravo preordao BF4 i Premium preko Mexica. (hvala DestructoCRO)
Sada u Originu mi je vidljiv BF4 spreman za preload ali ne vidim nigdje Premium da je kupljen. Uredno sam dobio na meil obavijest da sam kupio i jedno i drugo. I nemam ni jedno ni drugo u battlelogu ali imam u Originu??
Izgleda da su ispravili nedostatke bete....prvenstveno mislim na one frame dropove.
Igra je fluidna na win 7 x64, igram na med-high postavkama.
Čak je i proc na stock i grafa isto.
Sve u svemu ugodno iznenađenje naspram bete.
Ipak mi neće trebat nova grafa...
BTW novi driveri od nvidie su odlični.....boost je vidljiv na defaultnim postavkama.
fila sta se zalis. pa to je ona AMD optimizacija koju si spomnjiao.
kako su neki ljudi naivni i neke stvari nece nikada nauciti.
Kako si ti naporan, pa ti imaš 5 godina brate mili.
Meni igra radi perfektno, ali naravno, driveri od atija su velebni pa su mi se desio jedan crash.
Ništa strašno ali mi je dignulo tlak.
Nema veze amd optimizacija igre sa beta driverima jer su naziva beta što znači da nisu final-.
I pls skini mi se više, naporan si ko yebeno derište.
kad odrasteš možemo pričati, a dotad, igraj se svojim psićem, pzz.
Zavrsavam lagano kampanju i negdje 4-5 puta sam imao yebeni RSOD -.-
Optimizirano za AMD?
EDIT: Dama javi se supportu, to se i PcZoneExtra dogodilo, rekli su mu da se nešto zgličalo, dobio je refund i 15% popusta na novu kupnju.
Da thnx. Čuli smo se.
Nije, meni su rekli da je sve ok ali da igra još nije otključana za moju regiju
Evo kad ce meni. 24h prije preload http://i.imgur.com/FPzTDj4.png
Haha a da vidis ti to kako ispada,znaci uvijek treba varat Salim se naravno,bas mi je krivo radi njega
Ma bit će.
Sad se pitam jel kampanja tako kratka ili si ti to pretjerao pa zato imao RSOD(valjda misliš BSOD) ili radi overclockanja?
DAMA jedan savjet. Na forumu gubić višestruko citiraj i uredi postoje s razlogom
Nadam se da ce se igra kako tako vrtit. Ne moze gore od one bete da ga hebes :)
Sad se pitam jel kampanja tako kratka ili si ti to pretjerao pa zato imao RSOD(valjda misliš BSOD) ili radi overclockanja?
DAMA jedan savjet. Na forumu gubić višestruko citiraj i uredi postoje s razlogom
Koliko sa čuo je negdje oko 4-5 sati.
Odigrao prvu misiju u SP i moram reči da je ovo veliko poboljšanje prema BF3 kampanji.
Ma bit će.
Sorry nisam skužio, kaj se dogodilo?
Hehe, opet malo overclockam i smrzao mi se komp za vrijeme igranja, slika je stala i nema reakcije na ni jednu tipku.
Pa nek si mislim, jel procesor ili graficka :)
Proc sam na kratko probao sa Prime, sve OK, pa se nadam da je grafa u pitanju :)
Inace, imate kakvih problema s igrom, osim rusenja zbog drivera?
Ja ni jedan jedini.
Igru su izgleda opako ispolirali u ovih pola mjeseca :)
U samoj igri mi je vidljivost duplo slabija nego u BF3, ne skuzim pola neprijatelja! Pretpostavljam zbog puno vise vegetacije, ograda i stakla.
I jos jedna stvar, ko da mi lik ima tunelski vid, nekako ne vidim nista osim potpuno ravno ispred sebe!! Smanjen je fov u odnosu na BF3?? Koliko da si stavim? :/
Meci mi izgledaju slabiji nego u BF3. "ljepe" se, al neprijatelj pada tek nakon 2-3 metka vise od ocekivanog.
Tko prvo dodje do levela 10 nek se obavezno javi, upadne ko Commander i pozove nas sve na server!! :))

Hehe, opet malo overclockam i smrzao mi se komp za vrijeme igranja, slika je stala i nema reakcije na ni jednu tipku.
Pa nek si mislim, jel procesor ili graficka :)
Proc sam na kratko probao sa Prime, sve OK, pa se nadam da je grafa u pitanju :)
Inace, imate kakvih problema s igrom, osim rusenja zbog drivera?
Ja ni jedan jedini.
Igru su izgleda opako ispolirali u ovih pola mjeseca :)
U samoj igri mi je vidljivost duplo slabija nego u BF3, ne skuzim pola neprijatelja! Pretpostavljam zbog puno vise vegetacije, ograda i stakla.
I jos jedna stvar, ko da mi lik ima tunelski vid, nekako ne vidim nista osim potpuno ravno ispred sebe!! Smanjen je fov u odnosu na BF3?? Koliko da si stavim? :/
Meci mi izgledaju slabiji nego u BF3. "ljepe" se, al neprijatelj pada tek nakon 2-3 metka vise od ocekivanog.
Tko prvo dodje do levela 10 nek se obavezno javi, upadne ko Commander i pozove nas sve na server!! :))
nisu smanjili fov, nego su napravili da kada imas iron sight ili red dot kadas zumiras pusku prakticki se nemjenaj fov primjer: imas fov 100 i kada zumiras pusku mozda ti ga smanji na 95.( vecu korist od toga ce imati onaj koji je naucio igrati na sto nizem fovu)
dok je u bf3 bi slucaj da koliko god fov visok stavis kada zumiras pusku biti ce ti fov 60.
To sam odmah primjetio cim sam zaigrao i to sam objasnjavao ali me nije nitko skuzio do danas.
Odigrao sam par partija paracel storma...stari moj ta mapa je još bolja uživo, valovi, kiša, vjetar...nevjerovatno iskustvo.
Probajte pa se uvjerite...brutalno.
Odigrao sam par partija paracel storma...stari moj ta mapa je još bolja uživo, valovi, kiša, vjetar...nevjerovatno iskustvo.
A znal sam da nesto fali!!
Odigrao sam sve mape osim te
Edit, Hvala Ljudina!!
Koji je tebi FOV u opcijama?
valovi, kiša, vjetar...
Kamen gori, val se pjeni...
I Nvidia se vraca u igru
Dobro da sam cekao sa nadogradnjom grafe, sada idemo na 780
Ili mozda bolje cekat 800-series ipak sve igre jos dobro rade na mojoj vjernoj 680-ci, Beta BF4 je radila fluidno.
Plus jos novi ShadowPlay za fluidan recording videa...
A znal sam da nesto fali!!
Odigrao sam sve mape osim te
Edit, Hvala Ljudina!!
Koji je tebi FOV u opcijama?
100.
I Nvidia se vraca u igru
Dobro da sam cekao sa nadogradnjom grafe, sada idemo na 780
Ili mozda bolje cekat 800-series ipak sve igre jos dobro rade na mojoj vjernoj 680-ci, Beta BF4 je radila fluidno.
Plus jos novi ShadowPlay za fluidan recording videa...
Pa to nikada nije ni bilo upitno, to je kao da kazes da su ti iz Renault-a rekli da ce uci u Premier segment i da ce skinuti njemacki trojac sa vrha. moras biti trknut u mozak da im povjerujes i da neshatis da je to danas sve market da ce napraviti bilo sta da uvale proizvod kupcima, ali zato slusas zdrav razum i nemas sa time problema.