Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.640.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja mogu preloadat od 1 popodne danas, neda mi se  zamarat sa vpnovima i bedastocama. Vidimo se preksutra sa svima ostalima, nece igra nikud...

Moj PC  
19 1 hvala 5
12 godina
protjeran
Battlefield 4

fila  sta  se  zalis.  pa  to  je  ona  AMD  optimizacija  koju  si  spomnjiao.

kako su neki ljudi naivni i neke stvari nece nikada nauciti.

7 2 hvala 0
15 godina
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Panorama grada noću potpuno van fokusa... {#}

Da. Doduše može odbrojavati koliko god hoće kada ja još nemam mogućnost preloada  {#}

Ni preko FlyVpn-a?

U originu još nemam product code, niti mi je mail došao da mogu preloadat. bleh

Dama - jedini čovjek na forumu koji je pošteno kupio igru. I igrat će je jedno tjedan-dva nakon svih ostalih.

16 godina

Jel to samo meni ili su svima maknuli onu animaciju kiše iz pozadine? A baš je bio ugođaj ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 18:56 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni se jednom samo crashalo, a isto se dogodilo i kolegi koji ima nvidia grafičku. Inače ja sam zadovoljan viđenim.

Levolution je odličan, na mapi Golmud railway npr. Domination se igra u jednom selu i čini mi se da se sve kuće mogu srušiti. 

Igra izgleda prelijepo, i jako glatko sve ide, ja na high imam oko 100fps-a, frend sa 560ti na medium 100+ frameova(na dominationu 32 igrača). 

Ima par bugova. Npr. nekad se ne dobivaju svi bodovi kad kepaš zastavu, mislim na ono svaku sekundu kad ti ide po 10 bodova.

Filtriranje servera ne radi najbolje, kad odaberem europske i dalje mi izbacuje i neke brazilske, japanske i sl. I npr. nije mi prikazivalo u browseru server 

gdje je fila igrao. Queue na serverima isto ne radi. Uglavnom sitnice. Ostalo sve 5.

EDIT: Dama javi se supportu, to se i PcZoneExtra dogodilo, rekli su mu da se nešto zgličalo, dobio je refund i 15% popusta na novu kupnju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 18:56 (D4RKR1DE).
Moj PC  
10 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo proba san igrat usa san na paracel storm igra vrti odlicno medium postavke 50-80fps bez dropova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perki kaže...

Dama - jedini čovjek na forumu koji je pošteno kupio igru. I igrat će je jedno tjedan-dva nakon svih ostalih.

Haha a da vidis ti to kako ispada,znaci uvijek treba varat {#} Salim se naravno,bas mi je krivo radi njega

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A ma neda se meni s VPN-ovima za****vat, better safe than sorry

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na kojim AMD driverima igrate? 

Jer iako imam 40-60fps dok stojim na miru kad kod se okrenem dobivam takav spike da je jednostavno neigrivo....

Nema veze koja rezolucija ili potstavke. Spiki si uvijek tu.... A baš sam htio igrati SP.

Edit: Ok nema veze, izgleda da je nakon restarta igre i ugašivanja Utorenta sve dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:12 (Firefox72).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sry vjerojatno je već više puta bilo rečeno ali da ne vrtim sad po prijašnjim stranicama tanak sam sa vremenom trenutno {#}  Upravo preordao BF4 i Premium preko Mexica. (hvala DestructoCRO)

Sada u Originu mi je vidljiv BF4 spreman za preload ali ne vidim nigdje Premium da je kupljen. Uredno sam dobio na meil obavijest da sam kupio i jedno i drugo. I nemam ni jedno ni drugo u battlelogu ali imam u Originu??

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:05 (MRSKI).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Izgleda da su ispravili nedostatke bete....prvenstveno mislim na one frame dropove.

Igra je fluidna na win 7 x64, igram na med-high postavkama.

Čak je i proc na stock i grafa isto.

Sve u svemu ugodno iznenađenje naspram bete.

Ipak mi neće trebat nova grafa...{#}

BTW novi driveri od nvidie su odlični.....boost je vidljiv na defaultnim postavkama.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:00 (goodie).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
BFBeast kaže...

fila  sta  se  zalis.  pa  to  je  ona  AMD  optimizacija  koju  si  spomnjiao.

kako su neki ljudi naivni i neke stvari nece nikada nauciti.

Kako si ti naporan, pa ti imaš 5 godina brate mili.

Meni igra radi perfektno, ali naravno, driveri od atija su velebni pa su mi se desio jedan crash.

Ništa strašno ali mi je dignulo tlak.

Nema veze amd optimizacija igre sa beta driverima jer su naziva beta što znači da nisu final-.

I pls skini mi se više, naporan si ko yebeno derište.

kad odrasteš možemo pričati, a dotad, igraj se svojim psićem, pzz.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zavrsavam lagano kampanju i negdje 4-5 puta sam imao yebeni RSOD -.-

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Scrappy kaže...

Optimizirano za AMD? {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
D4RKR1DE kaže...

EDIT: Dama javi se supportu, to se i PcZoneExtra dogodilo, rekli su mu da se nešto zgličalo, dobio je refund i 15% popusta na novu kupnju.

Da thnx. Čuli smo se.

Nije, meni su rekli da je sve ok ali da igra još nije otključana za moju regiju {#}

Evo kad ce meni. 24h prije preload http://i.imgur.com/FPzTDj4.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:26 (Soldier977).
13 godina
Blade Runner31 kaže...
Perki kaže...

Haha a da vidis ti to kako ispada,znaci uvijek treba varat {#} Salim se naravno,bas mi je krivo radi njega

{#} Ma bit će.

16 godina
Scrappy kaže...

Sad se pitam jel kampanja tako kratka ili si ti to pretjerao pa zato imao RSOD(valjda misliš BSOD) ili radi overclockanja?

DAMA jedan savjet. Na forumu gubić višestruko citiraj i uredi postoje s razlogom{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:28 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nadam se da ce se igra kako tako vrtit. Ne moze gore od one bete da ga hebes :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Scrappy kaže...

Sad se pitam jel kampanja tako kratka ili si ti to pretjerao pa zato imao RSOD(valjda misliš BSOD) ili radi overclockanja?

DAMA jedan savjet. Na forumu gubić višestruko citiraj i uredi postoje s razlogom{#}

Koliko sa čuo je negdje oko 4-5 sati.

Odigrao prvu misiju u SP i moram reči da je ovo veliko poboljšanje prema BF3 kampanji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:40 (Firefox72).
16 godina
Soldier977 kaže...
Blade Runner31 kaže...
Perki kaže...

{#} Ma bit će.

Sorry nisam skužio, kaj se dogodilo?

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 4

Hehe, opet malo overclockam i smrzao mi se komp za vrijeme igranja, slika je stala i nema reakcije na ni jednu tipku.

Pa nek si mislim, jel procesor ili graficka :)

Proc sam na kratko probao sa Prime, sve OK, pa se nadam da je grafa u pitanju :)

Inace, imate kakvih problema s igrom, osim rusenja zbog drivera?

Ja ni jedan jedini.

Igru su izgleda opako ispolirali u ovih pola mjeseca :)

U samoj igri mi je vidljivost duplo slabija nego u BF3, ne skuzim pola neprijatelja! Pretpostavljam zbog puno vise vegetacije, ograda i stakla.

I jos jedna stvar, ko da mi lik ima tunelski vid, nekako ne vidim nista osim potpuno ravno ispred sebe!! Smanjen je fov u odnosu na BF3?? Koliko da si stavim? :/

Meci mi izgledaju slabiji nego u BF3. "ljepe" se, al neprijatelj pada tek nakon 2-3 metka vise od ocekivanog.

Tko prvo dodje do levela 10 nek se obavezno javi, upadne ko Commander i pozove nas sve na server!! :))

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 3
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, opet malo overclockam i smrzao mi se komp za vrijeme igranja, slika je stala i nema reakcije na ni jednu tipku.

Pa nek si mislim, jel procesor ili graficka :)

Proc sam na kratko probao sa Prime, sve OK, pa se nadam da je grafa u pitanju :)

Inace, imate kakvih problema s igrom, osim rusenja zbog drivera?

Ja ni jedan jedini.

Igru su izgleda opako ispolirali u ovih pola mjeseca :)

U samoj igri mi je vidljivost duplo slabija nego u BF3, ne skuzim pola neprijatelja! Pretpostavljam zbog puno vise vegetacije, ograda i stakla.

I jos jedna stvar, ko da mi lik ima tunelski vid, nekako ne vidim nista osim potpuno ravno ispred sebe!! Smanjen je fov u odnosu na BF3?? Koliko da si stavim? :/

Meci mi izgledaju slabiji nego u BF3. "ljepe" se, al neprijatelj pada tek nakon 2-3 metka vise od ocekivanog.

Tko prvo dodje do levela 10 nek se obavezno javi, upadne ko Commander i pozove nas sve na server!! :))

nisu smanjili fov, nego su napravili da kada imas iron sight ili red dot kadas zumiras pusku prakticki se nemjenaj fov primjer: imas fov 100 i kada zumiras pusku mozda ti ga smanji na 95.( vecu korist od toga ce imati onaj koji je naucio igrati na sto nizem fovu)

dok je u bf3 bi slucaj da koliko god fov visok stavis kada zumiras pusku biti ce ti fov 60.

To sam odmah primjetio cim sam zaigrao i to sam objasnjavao ali me nije nitko skuzio do danas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:54 (BFBeast).
15 godina
Battlefield 4

Odigrao sam par partija paracel storma...stari moj ta mapa je još bolja uživo, valovi, kiša, vjetar...nevjerovatno iskustvo.

Probajte pa se uvjerite...brutalno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
fila2208 kaže...

Odigrao sam par partija paracel storma...stari moj ta mapa je još bolja uživo, valovi, kiša, vjetar...nevjerovatno iskustvo.

{#} A znal sam da nesto fali!!

Odigrao sam sve mape osim te {#}

Edit, Hvala Ljudina!!

Koji je tebi FOV u opcijama?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 21:11 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upalim stream da vidim BF4 kad na streamu haha

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

valovi, kiša, vjetar...

Kamen gori, val se pjeni...

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Yes!

I Nvidia se vraca u igru {#}

Dobro da sam cekao sa nadogradnjom grafe, sada idemo na 780 {#}

Ili mozda bolje cekat 800-series ipak sve igre jos dobro rade na mojoj vjernoj 680-ci, Beta BF4 je radila fluidno.

Plus jos novi ShadowPlay za fluidan recording videa...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 21:28 (Marcuskac).

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#} A znal sam da nesto fali!!

Odigrao sam sve mape osim te {#}

Edit, Hvala Ljudina!!

Koji je tebi FOV u opcijama?

100.

12 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

Yes!

I Nvidia se vraca u igru {#}

Dobro da sam cekao sa nadogradnjom grafe, sada idemo na 780 {#}

Ili mozda bolje cekat 800-series ipak sve igre jos dobro rade na mojoj vjernoj 680-ci, Beta BF4 je radila fluidno.

Plus jos novi ShadowPlay za fluidan recording videa...

Pa to nikada nije ni bilo upitno, to je kao da kazes da su ti iz Renault-a rekli da ce uci u Premier segment i da ce skinuti njemacki trojac sa vrha. moras biti trknut u mozak da im povjerujes i da neshatis da je to danas sve market da ce napraviti bilo sta da uvale proizvod kupcima, ali zato slusas zdrav razum i nemas sa time problema.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice