Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

Gle ja bi najradje da se uklone poptpuno stinger igla iz BF 4 pa cak iz BF 3. Zasto ? Pa zato sto u prvom redu jedan engi moze uz kutiju municije spamat cjeli zracni prostor. I to nije sve u igri nisu jos dodatna oruzja koja ce moci cistiti nebo kao At4 , i guided na vozilima, commander. Ali za razliku od ovih oni ne traze nikakav timski rad ili vjestinu. Ne znam jel tko od vas probao uopce letiti bez gyro, pa to nema smisla uopce. Pogotovo uz ovakav reload flares. Ja sam cak za to da se ostavi ovaj kombo sa snajperom i rpg-om, ali da se poradi na tome i da uvedu signalizaciju kao bar kao u bc2. Tamo si mogao raspoznati jel te lokaju, jel raketa leti prema tvojoj putanji ili imas tracer na vozilu. Cak bi vratio onaj tracer gun u bf 4, jer ako nista zabavan je i s njim si mogao oznaciti doslovno sve.

Najbolje da ukinemo sve što skida air da ti možeš rejpati malim helijem {#}

Marcuskac kaže...

Ja a svojoj konfi igram ugodno na ultra. (2xMSAA)

Tako da neznam, meni se cini dosta optimizirano za betu, i igram na Windowsima 7 u 1080p

Ma e, inače bagatela konfa 3770k uparen sa 680 lol, pa ima da leti na ultra.
Mi ovdje pričamo o konfama koje si obični smrtnik može priuštiti :)
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ekipa, složio sam jednu montažu pa eto da je podijelim tu s vama. U HD-u je, nećete dobiti eye cancer ako provjerite :). Uploadao sam danas cijeli dan sa t comovskim sirotinjskim uploadom.

Volio bih čuti vaše mišljenje :).

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 21:23 (gringo88).

15 0 hvala 2
13 godina
protjeran
ranko091 kaže...
NiramX kaže...

Stigao je novi update.

nemoj me plašit... već sam mislio da su ih dva izdali u jednom danu... :D

Treba te plašiti, jer u suprotnom ti plašiš sve druge s tim refleksima. Smijeh

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ej gringo.. ev nesto gledam ovaj tvoj snimak pa mi nikako nije jasno... sve ok nemam komentare na igru licno nego

sve pratim ovaj nisam i sve mi se cini da sam cilja po njima :))

da me jebes ja kako god da ciljam i pucma sa 3-4 metra po njima dzaba sve frca okolo oni se kokrenu i stref u glavu. jesam sad ja lud ili stali.

samo jedno pitanje mozda nisam ja skotnao tacno sve al jel to ima neki fazon da se igra sa gameapadom onim sranjem pa auto iai i gluposti pomoc ciljanju ili je cisi pc i mis, a akoje ovo drugo daj neko neki tips i trick ja cu izludud sa ovim znaci bruka i sramota

cijepam po ljudima nula bambija okrene se trt i gotovo.. pa sta se desava :)

hvala

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

ej gringo.. ev nesto gledam ovaj tvoj snimak pa mi nikako nije jasno... sve ok nemam komentare na igru licno nego

sve pratim ovaj nisam i sve mi se cini da sam cilja po njima :))

da me jebes ja kako god da ciljam i pucma sa 3-4 metra po njima dzaba sve frca okolo oni se kokrenu i stref u glavu. jesam sad ja lud ili stali.

samo jedno pitanje mozda nisam ja skotnao tacno sve al jel to ima neki fazon da se igra sa gameapadom onim sranjem pa auto iai i gluposti pomoc ciljanju ili je cisi pc i mis, a akoje ovo drugo daj neko neki tips i trick ja cu izludud sa ovim znaci bruka i sramota

cijepam po ljudima nula bambija okrene se trt i gotovo.. pa sta se desava :)

hvala

Trik je u tome da moraš igrati s povezom preko očiju par dana. Onda kad skineš povez razbijaš :)

16 godina
gringo88 kaže...

Ekipa, složio sam jednu montažu pa eto da je podijelim tu s vama. U HD-u je, nećete dobiti eye cancer ako provjerite :). Uploadao sam danas cijeli dan sa t comovskim sirotinjskim uploadom.

Neću ulazit u gameplay nego više u sam video..a možda time i gameplay..

meni se osobno ne sviđa ovo usporavanje videa na scenama koje nije potrebno usporavati a u tvom videu to su manje više sve (te usporene jel ;) )

A svakako ako ideš na usporavanje, trebao bi snimati u više frameova da to bude fluidnije.

Što se tiče uploada, kojim programom rendaš, u koji format izbacuješ, i jasno koju brzinu konekcije imaš?

Jer video od 3 i pol minute bi trebao imat maksimalno 250-tak mb u HD-u (Full HD na YT nema smisla, kompresija i tako ubije, 720p je čisto uredan i dobar).

A pogotovo 1440p, slika jasno neće biti kristalna kao kod tebe u igri, vidit će se koja kockica ali ionako nećeš od tog snimka dobit milione, tako da si rađe uštedi na vremenu ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra radi kao mutava. Svaka cast dice na patchu. Sad mi je najmanji drop bio na 61. SVAKA CAST

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
protjeran
digitall1982 kaže...

evo ja sada probao igru prvi put, pa reko da pitam u vezi video postavki, stavio sam sve na medium i one stvari aa, hbao i te gluposti sve na off, i na nekim mjestima dobijem preko 100 fps a na nekima 2 fps, ono ogromni padovi.. jel to normalno ili sta?

zadnje drivere stavio, igram na kanti pod moj pc

edit: sve na low stavio i opet isto, s tim da sam ovaj puta primjetio da na odredenim mjestima dolazi do padova fps-a, kod tocke D imam 1 fps! wtf? proc je u to vrijeme na 70-80%

?

14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
cut

Sony Vegas. Ovo za usporavanje, jbg beta ima loš performans pogotovo kad snimaš. Sa konstantnim frame dropovima nije ni moglo bolje izgledati. Iz tog razloga sam snimao u 30fps. Kasnije prelazim na 60fps upravo zbog tog što si rekao (mada ne mora značiti da ću isfuravati usporavanje, možda samo nekad xd). Pošto je montaža išao sam na max kvalitetu u renderiranju. Pa makar jutub i skresao to u svojoj kompresiji. Za ovako rendom klipove i komentare bih išao na manju kvalitetu jel :).

Inače mi je ovo prva montaža koju sam ikad napravio. Počelo je sve sa kratkim klipom prvi dan (ovo s helićem) i onda me glazba vukla da dodajem, dodajem i dodajem... U biti zabavio sam se kao i uz samo igru lol. I hvala na kritici :)

16 godina
gringo88 kaže...

I ja ću tebe da "isječem" ;)

Za snimanje osobno mislim da je Mirilis Action bog i batina...apsolutno nikakvih framedropova nema, odlično program radi, hrpa funkcija.

Relativno je teško nabaviti "free" verziju, ali sve se može kad se hoće ;)

Fraps i slični jesu popularniji bez daljnjeg, al srču proc za istu stvar.

Što se snimanja tiče, slažem se da je zarazno ;)

60fps bi ti trebao biti standard i meni radi odlično i u beti...iako to ovisi i od konfiguracije...

al i tu je opet prednost 13 000 puta hvaljenog win 8.1, sustav savršeno koristi svaki megaherc proca, memoriju, valjda duplo brže rendanje u odnosu na win 7.

Ja osobno radim u After Effectsu. Iako je Vegas više za početnike, nikad ga nisam probao iako sebe ne smatram nikakvim naprednim filmedžijom ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:53 (mrxa1).
13 godina
Battlefield 4

Upravo isprobavam BF4 i Battlescreen na dva monitora.

Zakljucci:

-naravno, uopce nije za bliske i brze borbe tipa TDM, Domination....

-jako tesko se nauciti skretati pogleda s ekrana za vrijeme igre, samo da bi pogledao mapu.

-Battlescreen (tehnicki) radi ok. Trebas imati extended display. Na jednom monitoru igru, na drugom browser, i onda se dolje na Battlelogu pojavi tipka Battlescreen

-iz pogleda igraca jos je nedovrsen, i ima bugova. Ne vidi se promjena mape kad se srusi neboder, on je jos ucrtan, i poluotok je jos mali. Na trenutke se ne vide neprijatelji vidljivi na mapi u igri. Cini mi se da je problem s vozilima.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:24 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
12 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
gringo88 kaže...

I ja ću tebe da "isječem" ;)

Za snimanje osobno mislim da je Mirilis Action bog i batina...apsolutno nikakvih framedropova nema, odlično program radi, hrpa

Ne koristim fraps. Dxtory imam :). Zadovoljan sam, jedino BF4 ide dosta loše. Možda novi patch poboljšava situaciju.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Po meni je to ako se već koristi bolje da bude između tipkala i monitora...Neki mob, tablet i to, ovaj monitor (iako nije ogroman) je malo too much ;)

16 godina
gringo88 kaže...

Ne koristim fraps. Dxtory imam :). Zadovoljan sam, jedino BF4 ide dosta loše. Možda novi patch poboljšava situaciju.

I njega sam koristio, svakako bolji od frapsa, ali su datoteke prepreogromne...ima onih par codeca da to smanje al opet nije neko veselje.

Ali eto ako si se navikao, to je to ;)

Opet da napomenem, NIJEDAN frame ne izgubim u Mirilisu, al ništa :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:04 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
berto kaže...

je da samo sta atack heli moze primiti 3 stingera i dalje letit ko da nista nije bilo...

jedan engie gotovo da nema nikakve sanse sam srusit heli, prvi stinger odbiju flareovi, i onda jos moze 3 primit da i dalje leti sta znaci da ti ostane samo jos 1, a ako uspijes 4 puta pogodit heli onda si zasluzio ga i srusit..

jesi probao letiti bez gyro na attack heliju ili scout heliju ? Padas od jednog jedinog stingera ili igle. S tim da govna imaju brzi reload nego pistolj., a heli ima reload od 30sec do iducega. Evo sad je mapa jos i povoljna za heli jer mozes koju raketu i promasiti. Ali opet kazem previse je toga sto moze gadjati jednu vrstu vozila. A tek je 50% toga u igri sto je opasnost zamisli sto ce biti kad bude full vani. Letio sam sa momcima za koje mislim da su sami vrh sto se tice helija i sad imam vec dobar broj sati da sam svladao mehaniku leta, ali letenje u bf 4 jednako klanju purica sa automatskom puskom. U BF letenje sa helijem uvijek imalo najvecu draz. Pogotovo sto je imalo ono najvaznije za zabavu, a to je timski rad i odredjena vjestina. Tenk na zemlji nema ni u pola opasnosti koliko ima heli, s tim da mu je najveca mana ujedno i prednost. A to je da je na zemlji i uigrani squad ga lako ucini skoro neunistivim. Najgore od svega sto su heli jos i nerfali, ni dva preleta preko tenka ga neunistavaju, a scoit heli uopce ne radi vise stetu oklopnim vozilima. Evo sad je u ovom novom modu dosao samo jedan antiair, i jedino sto mozes sa helijem raditi loviti orade na molu iza spawna. Zamislite kad jos dodju jetovi , koji su vec u bf 3 bili previse OP zbog same fizike a bf 4 su jos vise olaksali da pomognu pocetnicima. Zanislite sto ce sad raditi Tom Cruise piloti iz BF 3. Zato igle i stingere treba ukoniti/nerfati iz temelja ili ih ostaviti da rade iskljucivo bas za jetove.

opet cu se dotaknut toga BC serijala koji je moze se reci nudio najmanje mogucnosti u cjelom BF serijalu, ali je meni bio najzabavniji. I to iz samo jednog razloga po meni , a to je zato sto mi je bio najbolje balansiran BF.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 4

Odigrali jedan ludi obliteration sa 64 igrača..kakav ludi kaos. Previše je ljudi, svugdje se tako ratuje, to je takav kaos, nemožeš zraka uhvatiti.

Bomba se u jednom trenu stvorila na toweru, koji je pao, i bila je zraku pa su oba tima pokušavali se bacat iz helija da je uhavte, šou.

Ugl. predobar mod ako se igra sa bar 5 igrača na voipu, gušt, borba za svaki metar mape, štićenje bomb nosača...guštanje!

zdenko1991 kaže...

Igra radi kao mutava. Svaka cast dice na patchu. Sad mi je najmanji drop bio na 61. SVAKA CAST

Na kojoj rezi igraš zdenko?
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:16 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Svaka čast diceu na patchu, sad mi na dominationu s 32 igrača ne pada ispod 40 (otprilike, možda ponekad ali rijetko) a uglavnom radi u žutom podrućju s zelenim momentima. Kako bih sad rado igrao, al brate ujutro u 9 na razgovor za posao treba ići... a u subotu opet drva cijeli dan kao prekjučer... Al igra radi glatko, vjerujem da bi i na Conquestu sa dlijepo išla al ne mogu sad probati...

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Kako bih sad rado igrao, al brate ujutro u 9 na razgovor za posao treba ići... a u subotu opet drva cijeli dan kao prekjučer... Al igra radi glatko, vjerujem da bi i na Conquestu sa dlijepo išla al ne mogu sad probati...

Sretno! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Na koliko držiš brightness? Meni je ovo sve 3 puta mračnije... valjda zato jer je beta pa želim uživati u štimungu {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

^^Šibnio sam malo color korekcije gore da bude ugodnije gledati. Jedno je kad igraš, ali na youtubeu bude pre mračno ako ništa ne diraš. Pogotovo unutar zgrada :).

1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

A zašto ne igraš na Philipsu kao pravi pro? {#}

K4lim3ro
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
berto kaže...

je da samo sta atack heli moze primiti 3 stingera i dalje letit ko da nista nije bilo...

jedan engie gotovo da nema nikakve sanse sam srusit heli, prvi stinger odbiju flareovi, i onda jos moze 3 primit da i dalje leti sta znaci da ti ostane samo jos 1, a ako uspijes 4 puta pogodit heli onda si zasluzio ga i srusit..

jesi probao letiti bez gyro na attack heliju ili scout heliju ? Padas od jednog jedinog stingera ili igle

lol i sta bi ti ???

da letis bez gyra kad te pogode, da nema stingera, da se flare brze reloada, da te rpg nemoze lockat, i da ti u heliu svira muzika dok bezbrizno rejpas jednom rukom a drugom jedes krafne???{#}

ja bi osobno izmjenio da je tenkovska granata 1 shot kill na heliu, vratio aa 2 heatseekera, izbacio rpg lock, i vratio brzinu i snagu gunnerskog topa kao sta je u bf3 ali sa ovim novim reloadom

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:37 (berto).
15 godina
berto kaže...

lol i sta bi ti ???

da letis bez gyra kad te pogode, da nema stingera, da se flare brze reloada, da te rpg nemoze lockat, i da ti u heliu svira muzika dok bezbrizno rejpas jednom rukom a drugom jedes krafne???{#}

ja bi osobno izmjenio da je tenkovska granata 1 shot kill na heliu, vratio aa 2 heatseekera, izbacio rpg lock, i vratio brzinu i snagu gunnerskog topa kao sta je u bf3 ali sa ovim novim reloadom

Počeli svi vajnati i željeti što da se u igri promjeni....trebamo se preseliti na ofišl servere i tamo spamati sa željama i pozdravima{#}

16 godina
fila2208 kaže...

Počeli svi vajnati i željeti što da se u igri promjeni....trebamo se preseliti na ofišl servere i tamo spamati sa željama i pozdravima{#}

Mislim da je najgora kletva koja te može zadesit uz onu "Dabogda ti Andrija Jarak izvještavao ispred kuće" ta "Dabogda ti Hrvat o igri (ili čemu god) kukao"...

Jer ako što znamo to je kukat, sve je krivo, svi su u krivu a mi jadni neshvaćeni i krajnje savršeni u ovom iskrivljenom jadnom svijetu ;)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

lol i sta bi ti ???

Haha ali dobro ovo je u pravu po mom misljenju,tako bi bio bolji balans,ako nista drugo bar da rpg ne locka koliko god da mi je gust s njim rokat kad zalocka

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
mrxa1 kaže...
fila2208 kaže...

Mislim da je najgora kletva koja te može zadesit uz onu "Dabogda ti Andrija Jarak izvještavao ispred kuće" ta "Dabogda ti Hrvat o igri (ili čemu god) kukao"...

Jer ako što znamo to je kukat, sve je krivo, svi su u krivu a mi jadni neshvaćeni i krajnje savršeni u ovom iskrivljenom jadnom svijetu ;)

Ma sviranje qurcu if you ask me.

Ontopic: SUPPORT će dobiti c4 u finalnoj igri...jer sada vidim da ga nitko ne igra iako je meni predobar. xm25 je jaka stvar, samo je treba znati pucati, a kad dobije i c4, stari moj...support će bit mašina.

I još jedna stvar koja mi je super, komuniakcija likova u igri, kad tražiš ammo on ti maše, kad mu daš ammo i zahvališ se on mu da THUMB UP, kad spota pokazuje ti rukom kud spota pa vidiš di je...

sitnica koja dodaje feelu igre, fantastično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 0:58 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma sviranje qurcu if you ask me.

Ontopic: SUPPORT će dobiti c4 u finalnoj igri...jer sada vidim da ga nitko ne igra iako je meni predobar. xm25 je jaka stvar, samo je treba znati pucati, a kad dobije i c4, stari moj...support će bit mašina.

I još jedna stvar koja mi je super, komuniakcija likova u igri, kad tražiš ammo on ti maše, kad mu daš ammo i zahvališ se on mu da THUMB UP, kad spota pokazuje ti rukom kud spota pa vidiš di je...

sitnica koja dodaje feelu igre, fantastično.

je da,support je odlicna klasa,puno vise mi se sviđa u bf4,nego u bf3,ovjde mi je puno veći gušt igrat s njim {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina
Battlefield 4

Napokon nakon zadnjeg updatea igra radi kako treba , med - high kombinacija oko 40 fps .

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Gamer15 kaže...

je da,support je odlicna klasa,puno vise mi se sviđa u bf4,nego u bf3,ovjde mi je puno veći gušt igrat s njim {#}

Meni je strašan, ići iza svojih i paziti na njih, baciti vatru po enemy, zasupresat ga, bacat municiju, stvarno guštam u obliterationu snjim.

Ma bit će finalka jakaa!!

14 godina
neaktivan
berto kaže...

jesi probao letiti bez gyro na attack heliju ili scout heliju ? Padas od jednog jedinog stingera ili igle

lol i sta bi ti ???

ovo sam naveo jer smatram da netko tko posjeduje vjestinu i suraduje sa svojim vozacem imati postenu priliku da se izvuce na tu vjestinu. Koji je smisao imati sve one dodatke za vozila kad MORAS koristi iskljucivo jedan. Problem je taj sto je stinger i igla u ovom sada obliku isto kao u bf 3 daleko OP, i ne trebas imati nikakvu vjestinu za istog. S njim mozes imat ruku na misu, a drugom tamanti janjetinu. ( krafne ne volim) Kad dodje AT4 ne vidim svrhu uopce vise stingera i igle osim ako ih ne ostave samo jetove. Pa vec sada bez navodeceg rpg istim lagano skinuti bilo koji heli, sa at4 ce padat ko muhe. Nisam nikakav fanboy i zato govorim iskreno. BF je uvijek imao nesto sto je malo bolje, ali ovo antibalans sto je poceo sa bf 3 u bf 4 dozivljava vrhunac. Jos kad dodas propuste u igri koji dodatno ruse odnos snaga i koje se ne popravlja dobijes antigru. Pa oni nisu popravili osnovne greske u BF 3 na helicima koji su tu jos od bete. Znaci 2 godine nisu popravili nista, ali i u bf 3 su helici op da se razumimo. Sve zahvaljuci opet tome da bude lakse oboriti heli dobili su kontra efekt. Pa su mu sad ocigledno odlucili potpuno srezati krila. I ja poslije ovoga danas nema sanse da ikad vise udjem na server sa commanderom.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice