Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zadnji patch donio poprilican boost performansi {#}

prije:

Min,  Max,  Avg

52,   96,  70.826

sada:

Min,  Max,  Avg

66,  110,  82.717

Sad je to vec igrivo, napokon igra radi kako treba 79Hz 80fps {#}{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 17:07 (berto).
Moj PC  
2 3 hvala 3
15 godina
Re: Battlefield 4
berto kaže...

Zadnji patch donio poprilican boost performansi {#}

prije:

Min,  Max,  Avg

52,   96,  70.826

sada:

Min,  Max,  Avg

66,  110,  82.717

Sad je to vec igrivo, napokon igra radi kako treba 79Hz 80fps {#}{#}

Koja mapa koji mod, koje postavke, sve low?

resoultion scaling 100%?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da, i ja sam dobio mali boost sa patchem. A sa ovim sam dobio još 5-10 fps-a(na low-medium, na high i ultra bi se vjerovatno manje osjetilo).

Skinite Battlefield 4 settings editor i isključite directX 11 i sve vezano uz njega, ko na slici.

Kome se neda instalirati settings editor može ovo ubaciti u User.cfg file

RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0

RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0

RenderDevice.Dx11Enable 0

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0

RenderDevice.TripleBufferingEnable 0

Screenshot.Format png

UI.DrawEnable 1

WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0

WorldRender.LightTileCsPathEnable 0

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0

WorldRender.MotionBlurForceOn 0

WorldRender.MotionBlurMax 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0

WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256

WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0

Moj PC  
1 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

da ne pitam u windows temi ovdje ću brže dobit odgovor.{#}

instalirao sam windows 8 i sad idem ručno update-at pb preko evenbalancea i kad dođem da trebam ona slova upisat jer ti on izbaci sliku da ih samo prepišeš, meni je mali kvadratić di bi trebala stajati slika.

i ne vidim niti slova niti brojke....

dali windows ima "nešto" šta je blokira ( sliku )?

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

evo ja sada probao igru prvi put, pa reko da pitam u vezi video postavki, stavio sam sve na medium i one stvari aa, hbao i te gluposti sve na off, i na nekim mjestima dobijem preko 100 fps a na nekima 2 fps, ono ogromni padovi.. jel to normalno ili sta?

zadnje drivere stavio, igram na kanti pod moj pc

edit: sve na low stavio i opet isto, s tim da sam ovaj puta primjetio da na odredenim mjestima dolazi do padova fps-a, kod tocke D imam 1 fps! wtf? proc je u to vrijeme na 70-80%

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 18:41 (digitall1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Mapa:Siege of Shangai {#}

Mod: Obliteration

Low 1080p rs100%

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

da vas pitam..jel moguce da se igra na loading screenu zamrzava zato sta je ukljucen dx 11 i te njegove gluposti..jer vidim da se u tom editoru moze iskljucit.. jer neda mi se ponovo skidat bf4 beta ako nece radit {#}

EDIT: vraga..neradi nikak..vec mi idu na onu stvar {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 21:06 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

da vas pitam..jel moguce da se igra na loading screenu zamrzava zato sta je ukljucen dx 11 i te njegove gluposti..jer vidim da se u tom editoru moze iskljucit.. jer neda mi se ponovo skidat bf4 beta ako nece radit {#}

Danas ti je bio patch, možda su popravili to.

15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Da, i ja sam dobio mali boost sa patchem. A sa ovim sam dobio još 5-10 fps-a(na low-medium, na high i ultra bi se vjerovatno manje osjetilo).

Skinite Battlefield 4 settings editor i isključite directX 11 i sve vezano uz njega, ko na slici.

Kome se neda instalirati settings editor može ovo ubaciti u User.cfg file

RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0

RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0

RenderDevice.Dx11Enable 0

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0

RenderDevice.TripleBufferingEnable 0

Screenshot.Format png

UI.DrawEnable 1

WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0

WorldRender.LightTileCsPathEnable 0

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0

WorldRender.MotionBlurForceOn 0

WorldRender.MotionBlurMax 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0

WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256

WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0

Meni isti fps, samo mi onaj in game graph (i gpu i cpu) skoro ravan kada ukljucim ove sve dx11 opcije, a sa iskljucenim ima puno skokova

15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

Koja mapa, kakav sam ja kreten, refleskno lol.

THY:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 4

A koji patch? To nesto novo ili onaj od 60akMB? Kod mene toga izgleda nema, osim ako nije bilo automatski. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...
D4RKR1DE kaže...

Meni isti fps, samo mi onaj in game graph (i gpu i cpu) skoro ravan kada ukljucim ove sve dx11 opcije, a sa iskljucenim ima puno skokova

Ma da? Budem testirao sad malo sa jenim i drugim. Trebalo bi nam biti slično s obzirom da imamo isti proc i grafu.

edit: Imaš pravo, isti FPS, ono je bio placebo efekt!{#} Ispričavam se, nema promjene! Činilo se da ima u multiplayeru ali sad kad sam testirao na praznom serveru čini mi se identično. Ali graf mi se jednako ponaša, nema skokova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 18:12 (D4RKR1DE).
13 godina
neaktivan
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

Ček, šta sam ja jedini ovde šta ne igra na nečemu šta nije  low? 

15 godina
Bombilakus kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

Vjerovatno ubijaš tu 7770 sa ultra i čudiš se 20fpsa{#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

Vjerovatno ubijaš tu 7770 sa ultra i čudiš se 20fpsa{#}

Igram sve high osim textura na medium i lightning na low i imam nekih 50-60 fps bez problema. E sad jedino sta sam mislio ugasit post procesing i oni hbao radi bolje vidljivosti :P

15 godina
Bombilakus kaže...

Igram sve high osim textura na medium i lightning na low i imam nekih 50-60 fps bez problema. E sad jedino sta sam mislio ugasit post procesing i oni hbao radi bolje vidljivosti :P

naravno, blago tebi kad ti tako lijepo igra radi na tako moćnoj kartici.

samo naprijed samo rokaj.

16 godina
Battlefield 4

Houston, We have a problem...

Igrao betu 2 dana i deinstalirao je jer mi je bila neigriva zbog frame dropova.

Nadopunio driver grafičke i naoružao se softwareom koji poboljšava igranje (isključuje nepotrebne servise i slično kad se igra pokrene).

Uglavnom, kada sam ponovno skinuo igru na Originu, kliknem na Install ali se instalacija ne pokreće.

Probao sam nakon toga izbrisati datoteke u mapi Origin games/BF4 Beta i ponovno napraviti download igre. I to 2x do sada ali ništa. Čak sam ponovno vratio stare drivere i maknuo program koji sam ranije instalirao i opet ništa.

Da li je tko imao takav problem ili zna rješenje kako to riješiti? Molim pomoć.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...
berto kaže...

a pazi genijalaca, ako sam pogodis heli rpg-om, sta i nije bas jednostavno, nije one shot kill, ali ako je oznacen laserom, a ti samo lockas fire and forget onda je 1 shot kill {#} 

koji retardi...

ako ga tenkovskim zrnom pogodiš da li pada iz prve jer sam ga jednom pogodija i ništa

Radi štetu heliju, ali i ja sam primijetio da ima hitaca koji se samo zadime. To je pozdrav od BF3 hitrega.

@Ceco, kada pogodiš transportni heli nelejzanim RPGom radi oko 75 štete + mobility hit (imam negdje snimljen pogodak). Scout i attack padaju odmah ako ih pogodiš nelejzanim.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:16 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Proradilo {#}{#}{#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

ha cuj da imam gtx780 770 ili 7970ge bi mozda bilo medium {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:18 (berto).
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Bombilakus kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

resoultion scaling 100%?

Low 1080p rs100%

ha cuj da imam gtx780 770 ili 7970ge bi mozda bilo medium {#}

Ja a svojoj konfi igram ugodno na ultra. (2xMSAA)

Tako da neznam, meni se cini dosta optimizirano za betu, i igram na Windowsima 7 u 1080p

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gle ja bi najradje da se uklone poptpuno stinger igla iz BF 4 pa cak iz BF 3. Zasto ? Pa zato sto u prvom redu jedan engi moze uz kutiju municije spamat cjeli zracni prostor. I to nije sve u igri nisu jos dodatna oruzja koja ce moci cistiti nebo kao At4 , i guided na vozilima, commander. Ali za razliku od ovih oni ne traze nikakav timski rad ili vjestinu. Ne znam jel tko od vas probao uopce letiti bez gyro, pa to nema smisla uopce. Pogotovo uz ovakav reload flares. Ja sam cak za to da se ostavi ovaj kombo sa snajperom i rpg-om, ali da se poradi na tome i da uvedu signalizaciju kao bar kao u bc2. Tamo si mogao raspoznati jel te lokaju, jel raketa leti prema tvojoj putanji ili imas tracer na vozilu. Cak bi vratio onaj tracer gun u bf 4, jer ako nista zabavan je i s njim si mogao oznaciti doslovno sve.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

je da samo sta atack heli moze primiti 3 stingera i dalje letit ko da nista nije bilo...

jedan engie gotovo da nema nikakve sanse sam srusit heli, prvi stinger odbiju flareovi, i onda jos moze 3 primit da i dalje leti sta znaci da ti ostane samo jos 1, a ako uspijes 4 puta pogodit heli onda si zasluzio ga i srusit...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 20:34 (berto).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Gle ja bi najradje da se uklone poptpuno stinger igla iz BF 4 pa cak iz BF 3. Zasto ? Pa zato sto u prvom redu jedan engi moze uz kutiju municije spamat cjeli zracni prostor. I to nije sve u igri nisu jos dodatna oruzja koja ce moci cistiti nebo kao At4 , i guided na vozilima, commander. Ali za razliku od ovih oni ne traze nikakav timski rad ili vjestinu. Ne znam jel tko od vas probao uopce letiti bez gyro, pa to nema smisla uopce. Pogotovo uz ovakav reload flares. Ja sam cak za to da se ostavi ovaj kombo sa snajperom i rpg-om, ali da se poradi na tome i da uvedu signalizaciju kao bar kao u bc2. Tamo si mogao raspoznati jel te lokaju, jel raketa leti prema tvojoj putanji ili imas tracer na vozilu. Cak bi vratio onaj tracer gun u bf 4, jer ako nista zabavan je i s njim si mogao oznaciti doslovno sve.

Pa ako je engiu netko bacio ammo i to je timski rad ;)

Uostalom pa i tenk na podu mogu rokati apsolutno svi, zašto bi onda zračna vozila bila pošteđena toga? Ta vozila su u pradnosti samim time što su u zraku, netreba sad napraviti da mirno lete nebom i pucaju po svima dolje, dok ovi dolje mogu samo gledati.

14 godina
Battlefield 4

Nesto ce se morat napravit sa stingerima i sa lockanjem rpg-a,pogotovo jer ne cujes zvuk rakete da ide na tebe kad te locka  sa onim PLDom?

A to je jos ovdje gdje se mozes sakrit koliko toliko medu zgradama. Sta ce bit sa stingerima na otvorenoj mapi? Pa heli nece moc uzletit..

Maus,moze,vrlo lako..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 20:36 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nesto ce se morat napravit sa stingerima i sa lockanjem rpg-a,pogotovo jer ne cujes zvuk rakete da ide na tebe kad te locka  sa onim PLDom?

A to je jos ovdje gdje se mozes sakrit koliko toliko medu zgradama. Sta ce bit sa stingerima na otvorenoj mapi? Pa heli nece moc uzletit..

Maus,moze,vrlo lako..

moze kur*c, moze ako ga je netko vec ostetio ako je na 100% i ako pilot ima gram mozga nema teorije

14 godina
Battlefield 4

Onda neznas,jer si noob. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Onda neznas,jer si noob. {#}

lil ti neznas letit pa te stalno skidaju sa stingerima {#}{#}

{#}

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Stigao je novi update.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Stigao je novi update.

nemoj me plašit... već sam mislio da su ih dva izdali u jednom danu... :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice