Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo da se i ja malo ukljucim u temu. Dali netko ima link sa testom BF4 bete na Win7 vs Win8 , jer me bas zanima kolika je rezlika u FPS-ima ?

Sto se tice FPS-a, imam 2 masine sa BF4 betom. Glavna na kojoj trenutno igram je Win7, Gtx 690, 3770k, low settings, 1920x1080, vrti uredno oko 100FPSa (sa 120Hz monitorom)

Druga masina je 4770k, Win7, GTX 780, low settins, 1920x1080, vrti dosta manje FPS-a. cca 60 ak.

1 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Dobro, družim se s igrom od kada je krenula ekskluzivna beta i vrijeme je da i ja napišem par riječi. 

Konačno, uz scrappyev i još pokoji post ovdje, razuman, objektivan i kvalitetan post vrijedan čitanja.

+1, djelimo jako slično mišljenje, a što se tiče bf osjećaja, ja ga itekako imam, pogotovo kad si sa ekipom na ts, onako kad djelujete svi skupa, ja lockam heli ovaj ga već ruši, naš heli čisti c, tenk me pokupi ownamo njihovog tenka, ja popravljam, dotad naš sniper gleda njihovg engija da ga skine...gušt gušt gušt!!

MegaTheJohny kaže...

evo da se i ja malo ukljucim u temu. Dali netko ima link sa testom BF4 bete na Win7 vs Win8 , jer me bas zanima kolika je rezlika u FPS-ima ?

Sto se tice FPS-a, imam 2 masine sa BF4 betom. Glavna na kojoj trenutno igram je Win7, Gtx 690, 3770k, low settings, 1920x1080, vrti uredno oko 100FPSa (sa 120Hz monitorom)

Druga masina je 4770k, Win7, GTX 780, low settins, 1920x1080, vrti dosta manje FPS-a. cca 60 ak.

Više puta stavljao, ali samo TD dobio.

KLIK

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:12 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Pa, 870 sa Slug-om već radi bolje, ali problem je očito taj body armor ko prvi upgrade svima... Imam kratki video, ali još nisam uploadao.

Inače, Network Smoothing na 0, ali nešto što nisam vidio u BF3, redovito me ubijaju likovi po kojima pucam a uopće nisu okrenuti prema meni (znam da tako samo izgleda, ali iritira).

A da, body armor treba uzeti u obzir svakako jer tih 10% može puno značiti.

Ne znam jel ovo finalni dmg za igru, ali bit će zanimljivo.

Da, zato sa reconom imam više killova s pištoljem nego snajperom...

@Ljudina, sam si se hvalio da BF3 nisi platio, pa toliko si i dobio

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
protjeran
NiramX kaže...
BFBeast kaže...

ali ko ga sisa zato mogu traziti povrat novca i mirna bosna. nepada mi napamet davati im novce za neki popuproizvod jer imam vec jedan u garazi(BF3{#})

Zar nije pametnije da prvo isprobaš igru i tek onda tražiš povrat? Nikad ne znaš.

ap to sam i napisao, kupiti cu igru pa ako mi se nesvidi traziti cu povrat novca. iako sumnjam ginjenje iza zaklona i instant smrt mogu rijesiti.

15 godina
TomoR kaže...

Ne kužim u kojem kontekstu ovo ide...ako je sarkazam, nepotrebno, jer isto kad nosim sniper ide uvijek hit i refleksno pištolj van da ga se dovšri.

Ako si na to mislio, onda ok :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
NiramX kaže...

2. Igri nedostaje onaj "Battlefield osjećaj". Ne znam to opisati, ali tko god je igrao bilo koju prijašnju igru iz serijala znat će o čemu pričam. To je vjerojatno najveći problem, jer BF gubi svoju osobnost među FPS- ovima.

Na što misliš, koji dio? - Meni je osjećaj za razmjere bitke na 64 dosta dobar, a timski rad je sad nužan i ispada dosta zabavno. Jedino smeta što je u PUG-ovima teško naći dobar tim.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

+1, djelimo jako slično mišljenje, a što se tiče bf osjećaja, ja ga itekako imam, pogotovo kad si sa ekipom na ts, onako kad djelujete svi skupa, ja lockam heli ovaj ga već ruši, naš heli čisti c, tenk me pokupi ownamo njihovog tenka, ja popravljam, dotad naš sniper gleda njihovg engija da ga skine...gušt gušt gušt!!

To definitivno stoji, ali kod "lone wolfanja" (i čak na rijetke trenutke kod timskog rada) zaista možeš osjetiti razliku. Ne znam ju objasniti, ali postoji.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:16 (NiramX).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

4GB rama dovoljno za gameplay na med?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...
NiramX kaže...

2. Igri nedostaje onaj "Battlefield osjećaj". Ne znam to opisati, ali tko god je igrao bilo koju prijašnju igru iz serijala znat će o čemu pričam. To je vjerojatno najveći problem, jer BF gubi svoju osobnost među FPS- ovima.

Na što misliš, koji dio? - Meni je osjećaj za razmjere bitke na 64 dosta dobar, a timski rad je sad nužan i ispada dosta zabavno. Jedino smeta što je u PUG-ovima teško naći dobar tim.

Nisam točno siguran na što mislim. To je više kao 10. čulo kada se povežeš s nekom igrom. Ali zaista, u nekim trenutcima čini mi se kao samo još jedan FPS, a BF je uvijek bio poseban.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3887285.aspx

17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Ne kužim u kojem kontekstu ovo ide...ako je sarkazam, nepotrebno, jer isto kad nosim sniper ide uvijek hit i refleksno pištolj van da ga se dovšri.

Ako si na to mislio, onda ok :)

Kada imaju body armor ni unutar 5 metara chest shot nije kill, zato ih uvijek moram dovršiti pištoljem, ako nije bio Headshot, da. U BF3 je većina (osim ako si pogodio ud, pa si napravio 80% damage) takvih shoteva ipak kill.

xXxBartmanxXx kaže...

4GB rama dovoljno za gameplay na med?

Probaj na Win8, neki kažu da radi bolje i sa samo 4GB. A med? Ovisi o CPU i rezoluciji na kojoj igraš, ali na Win7, teško da ćeš biti sretan sa 4GB.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:20 (TomoR).
15 godina
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

To definitivno stoji, ali kod "lone wolfanja" (i čak na rijetke trenutke kod timskog rada) zaista možeš osjetiti razliku. Ne znam ju objasniti, ali postoji.

Probaj je igrati kao da imaš jedan život pa ćeš vidjeti šta je je bf. Rijetko uspijem tako se udubiti u igru, ali kad uspijem stvarno imam odlične runde. Ono igraš kao da svaki čas možeš umrijeti, paziš apsolutno na sve...ali te brzo potroši onda igra jer si jako skoncentiran.

Ugl. bumo vidjeli druge mape, možda ti je to do šangaja :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

danny imaš lijepo video sa predstavljanja bf4 (gamescom) di glavni čovjek za bf priča kako svakodnevno čitaju forume i pokušavaju sve to iskoristit (ideje ) za budućnost.

a ako ja lažem znači laže i on.

i nemoj onda reć ne oni ne čitaju kad glavni čovjek zadužan za bf  kaže kako čitaju/prate/gledaju...

btw za ove kampere na krovu, ja bi uveo onaj grablin hook kao iz bf2 {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

danny imaš lijepo video sa predstavljanja bf4 (gamescom) di glavni čovjek za bf priča kako svakodnevno čitaju forume i pokušavaju sve to iskoristit (ideje ) za budućnost.

a ako ja lažem znači laže i on.

i nemoj onda reć ne oni ne čitaju kad glavni čovjek zadužan za bf  kaže kako čitaju/prate/gledaju...

btw za ove kampere na krovu, ja bi uveo onaj grablin hook kao iz bf2 {#}

Ma čitaju, kako bi onda uveli razno razna sranja koja smo plakali da fale u bf3, ali opet mislim da je to malo u odnosu što im radi tim koji je za to zadužen.

I grappling hook je :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:51 (fila2208).
14 godina
neaktivan
zaigrao sam bf4 na win 8.1 napokon...dosta dugo loada, pa je nesta crni ekran ali samo alt+tab i ucita ;) malo laga na ultra, al mozda je do bete...gdje gledate fps-e, preko frapsa?
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
3 LMG mi se čine nekakako ugodnijima za korištenje, kao da imaju trunčicu više preciznosti. I ovdje je efektivnost klase neupitna.
..

5. Levolution. Bio je zanimljiv i ostao. Ma što govorili, radi se o veoma interesantnom konceptu.

..

7. Gameplay je sporiji, ali ja sam ionako uvijek smatrao brzinu BF3 neprimjerenu za serijal. Ovo bolje pristaje igiri poput Battlefielda jer stigneš iskoristiti mozak.

..

3. "Tenkovi kao da su od papira.", rekao mi je prijatelj, i bio je u pravu. Prelako ih je uništiti. Čak i s M320.

..  

Support klasa mi je bez veze. Pokušavam je igrati zadnja dva dana i uvijek se vraćam na Engija/Assault-a. Netko je komentirao da služi samo za bacanje paketića metaka. Ja bih dodao da služi tome da privuče pažnju crvenih kako bi te razguzili dok ti LMG krene pucati. Definitivno je trebaju nadograditi.

Levolution, lijepo izgleda iz daljine dok zgrada pada.. mada, pada uvijek na isti način tako da gubi tu čar nakon nekog vremena. Jednom sam se zatekao u prizemlju dok je alarm pištao. U iščekivanju padanja plafona i zidova kako bi promotrio način na koji će mi vojnik biti raskomadan, iznenadilo me da sam dobio poruku "Killed in Action" a ništa se zanimljivo nije događalo s okolišem (unutar zgrade).

Sporiji gameplay i switchanje oružja mi idu na ruku jer će biti manje (nadam se) glitcheva koje će "PRO" ekipa iskorištavati kako bi stekla prednost nad onima koji ne prate sve te cake. Krenuo si reload-ati baš kad je izletio crveni? je*bi se i budi ubijen zbog te greške (ne konkretno ti NiramX, da me krivo ne shvatiš :) ).

Tenkovi su mi ok i možda trebaju malo dorade, ali ne previše (ovisi o drugim stvarima zbog balansa). To sa M320 da tenku skineš heltha ko sa RPG-om definitivno trebaju maknuti. Također i navodeći RPG. Smijurija.

Ne znam da li sam dobro primjetio, ali sad tenk skineš samo sa jednim C4? Isto tako nekidan sam se približio drugom tenku na kojem je u taj tren bio okinut C4, naravno i moj je odletio u zrak što je totalno bezveze. slično kao kad okineš tenkovsku granatu pokraj vojnika a ovom ništa, isto bezveze.

U konačnici, sve što sam naveo osim Levolutiona se da popraviti.

EDIT: @ZENGE

danny imaš lijepo video sa predstavljanja bf4 (gamescom) di glavni čovjek za bf priča kako svakodnevno čitaju forume i pokušavaju sve to iskoristit (ideje ) za budućnost. ... i nemoj onda reć ne oni ne čitaju kad glavni čovjek zadužan za bf  kaže kako čitaju/prate/gledaju...

Zamisli što bi bilo da je na gamescomu rekao da ga se živo **** za to što rulja kaže na forumu :) kladim se da on osobno pročita barem 100 postova dnevno.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:01 (Zura).
15 godina
Battlefield 4

Evo malo smijeha sa packovima, ima i kad mu maše, prejako.

Ovome što mu ne valja levolution...ne vjerujem ljudi pa nikad niste zadovljni. Sad bi on da svaki put zgrada drugačije pada...svjestan si koliko bi onda igra imala i tražila hardvera?

dajte, pa do jučer smo jizzali na skripitiran pad antene na caspianu, sad nije dovoljno dobro to što sam možeš nešto srušiti kad želiš...u pi.ku materinu šta smo mi 'rvati zayebane mušterije a svi idemo u brazil kupovati igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:00 (fila2208).
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

imas u igri, sam preko console upisi "list" i naci ces komandu za prikazivanje fps-a u igri... slicna je komanda kao u BF3 samo je pocetak drugaciji.. pozz

17 godina
Zura kaže...
NiramX kaže...
3 LMG mi se čine nekakako ugodnijima za korištenje, kao da imaju trunčicu više preciznosti. I ovdje je efektivnost klase neupitna.
..

5. Levolution. Bio je zanimljiv i ostao. Ma što govorili, radi se o veoma interesantnom konceptu.

..

7. Gameplay je sporiji, ali ja sam ionako uvijek smatrao brzinu BF3 neprimjerenu za serijal. Ovo bolje pristaje igiri poput Battlefielda jer stigneš iskoristiti mozak.

..

3. "Tenkovi kao da su od papira.", rekao mi je prijatelj, i bio je u pravu. Prelako ih je uništiti. Čak i s M320.

..  

Support klasa mi je bez veze. Pokušavam je igrati zadnja dva dana i uvijek se vraćam na Engija/Assault-a. Netko je komentirao da služi samo za bacanje paketića metaka. Ja bih dodao da služi tome da privuče pažnju crvenih kako bi te razguzili dok ti LMG krene pucati. Definitivno je trebaju nadograditi.

Levolution, lijepo izgleda iz daljine dok zgrada pada.. mada, pada uvijek na isti način tako da gubi tu čar nakon nekog vremena. Jednom sam se zatekao u prizemlju dok je alarm pištao. U iščekivanju padanja plafona i zidova kako bi promotrio način na koji će mi vojnik biti raskomadan, iznenadilo me da sam dobio poruku "Killed in Action" a ništa se zanimljivo nije događalo s okolišem (unutar zgrade).

Sporiji gameplay i switchanje oružja mi idu na ruku jer će biti manje (nadam se) glitcheva koje će "PRO" ekipa iskorištavati kako bi stekla prednost nad onima koji ne prate sve te cake. Krenuo si reload-ati baš kad je izletio crveni? je*bi se i budi ubijen zbog te greške (ne konkretno ti NiramX, da me krivo ne shvatiš :) ).

Tenkovi su mi ok i možda trebaju malo dorade, ali ne previše (ovisi o drugim stvarima zbog balansa). To sa M320 da tenku skineš heltha ko sa RPG-om definitivno trebaju maknuti. Također i navodeći RPG. Smijurija.

Ne znam da li sam dobro primjetio, ali sad tenk skineš samo sa jednim C4? Isto tako nekidan sam se približio drugom tenku na kojem je u taj tren bio okinut C4, naravno i moj je odletio u zrak što je totalno bezveze. slično kao kad okineš tenkovsku granatu pokraj vojnika a ovom ništa, isto bezveze.

U konačnici, sve što sam naveo osim Levolutiona se da popraviti.

Ma što se tiće levelutiona, smještno da realnije padanje zgrade ima red faction 3 

A sada da se pripremim na tonu TD-a od fanboya.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ugl. bumo vidjeli druge mape, možda ti je to do šangaja :)

Može biti.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma meni za sad je igra ok istina očekivao sam nešto još bolje ali kako je tako je. Najveća zamjerka su mi perkovi to bi volio da je ko u bf3, da si sam biram šta hoću da mi bude prvo po defaultu.I to punjenje perk bara je presmješno ako ne igraš sa svojom škavdrom jako teško ga je napunit, jer svako leti na svoju stranu.Tako da mislim da bi malo trebalo izmjenit koncept tih perkova. A i nadam se da će za godinu izbacit bad company 3 umjesto presmješnog medal of honora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:15 (pczoneextra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hummer kaže...

Ma što se tiće levelutiona, smještno da realnije padanje zgrade ima red faction 3 

Ne fanboyizam, nego lol koja usporedba, igre u kojoj je cilj rušiti sve običnim čekićem, sa ratnom pucačinom od 64 igrača.

Igra u kojoj je glavna stvar što se cijeli nivo ruši, sa multiplayerom koji mora zadržati neke djelove nivoa radi nekakvog balansa...nikad neću shvatiti ekipu koja se svim silama trudi ocrniti neku igru stavljajući glupe usporedbe koje nemaju veze sa vezom.

Ajde sad i stavi world of tanks pa usporedbi tenkove, ili stavi surgeon simulator pa usporedbi reviveanje i operaciju tamo....mislim lol, lol i lol.

čisti troll 

14 godina
Hummer kaže...

Još uvijek nema igre koja može parirat Red Faction Guerrilla što se tiče destrukcije. Sva 4 Battlefielda s destrukcijom ZAJEDNO ne mogu parirat Guerrilli, toliko je dobro odrađena.

Nema boljeg filinga nego uzet kamion ili tenk i jednostavno proć kroz EDF HQ.

*ebeš pucanje po stupovima u Šangaju haha

Blago budalama.
13 godina
Battlefield 4

Glup sam što se uopće raspravljam s panjevima, al ne mogu izdržati čitajući budalaštine koje pišete.

Počevši s Tončijem završivši sa najnovijim panjem NiramXom.

Ljudina koji ima preko 4000 killeva u BF4 valjda zna što piše.

Ima još više iskustva u BF3 tako da je njegov stav mjerodavniji od bilo kojeg drugog.

Tonči - za tvoj stil igre ova igra je super. Valjda ju zato i tako zdušno braniš?

Za one koji ne znaju kako Tonči igra - leži u mračnim kutevima mapa i sačekuje ljude.

Zbog toga sve što ti napišeš meni nema nikakvu težinu.

Zato jer znam da igru (BF3 a i BF4) nisi u potpunosti isprobao odnosno osjetio.

Ti možeš laprdat o nekim tehničkim stvarima, al to me se ne tiče jer mene ne zanima kako je igra napravljena nego kako se ona igra.

Korisniji bi bio zajednici da istestiraš veličinu hitboxa ako znaš kako umjesto što uvjeravaš ljude (Ljudinu) kako je BF4 odlična igra (neosnovano).

NiramX - ne da mi se sad tražit pa ću parafrazirat... ti kažeš da je recon klasa super i da je trejs od metka zgodan dodatak.

Vrlo zanimljivo opaženje od čovjeka koji u BF4 ima 2 killa sa snajperom.

Stvarno si si dao truda i istestirao mogućnosti recona do krajnjih granica.

Eto, zbog toga tvoje mišljenje nema apsolutno nikakvu težinu - odnosno bezvrijedno je.

Scrappy (valjda sam dobro napisao?) - on u globalu hvali igru, al mu se ne sviđa mnogo toga jer za svaku klasu ima primjedbe.

Sve mu je izbalansirano, a da ni sam ne zna što taj pojam uopće znači.

Dečko, ti prvo izbalansiraj svoje misli prije nego li ih ideš pretočiti u riječi - primi ovo kao dobronamjeran savjet.

Pretpostavljam da i Tonči odnosno Scrappy imaju iskustva u BF4 u razmjeru s Ljudininom jednom rundom, al mi se ne da istraživati.

Ispravite me ako griješim.

Ako sam nekog izostavio, oprostit ćete mi... žurim igrat BF4 jerbo smo danas radili skraćeno pa sam solo doma.

To znači da se mogu mirno derat i psovat dok žena ne dođe.

Do čitanja

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
20 7 hvala 4
13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

NiramX - ne da mi se sad tražit pa ću parafrazirat... ti kažeš da je recon klasa super i da je trejs od metka zgodan dodatak.

Vrlo zanimljivo opaženje od čovjeka koji u BF4 ima 2 killa sa snajperom.

Stvarno si si dao truda i istestirao mogućnosti recona do krajnjih granica.

Eto, zbog toga tvoje mišljenje nema apsolutno nikakvu težinu - odnosno bezvrijedno je.

Ja nisam dobar snajper i to priznajem. Nikada nisam niti previše volio tu djelatnost. Uglavnom imam kill assiste. Ali trace ti lijepo može poslužiti za uočavanje kretanja metka, što govorim iz iskustva, jer sam zahvaljujući njemu uspio skinuti nekoliko kampera koje ne bih primjetio bez toga. Snajperu u pravom smislu te riječi to ionako neće previše smetati jer neće ostajati na istom mjestu predugo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:25 (NiramX).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ko djeca u vrticu.
Par normalnih ljudi pokusa reci nesto suvislo i konstruktivno, a hrpa panjeva whina kod da su im uzeli statkise.
Samo se nadam da ce doista odustati od BF4 na osnovu ove BETE jer nam takvi igraci i netrebaju.
Pa vidjeli ste snimke iz Kelna i ono testiranje di je bio levcap u americi. Igra izgleda puno bolje, ne jer su igrali na boljim strojivina nego jer je noviji build igre bio u upotrebi.
Samo rursenje zgrade izgleda potpuno drugacije nego u beti, pogledajte snimak u jackfraga kad ga digne val od srusene zgrade. Toga u beti nema, tu zgrada se jednostavno urusi.
Mislim da ce nas BF4 ugodno iznenaditi kad ga napokon puste van, mozda jos vise jer je beta takva kakva je, zbugana i zglicana.
Na kraju krajeva mozda im je to i bio cilj da dobiju wow efekt kad je zapravo pocnemo igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:29 (desh).
Moj PC  
12 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

e tak me boli qurac kak će se zgrada srušiti ili napraviti val , mi pričamo o faking gameplayu, ne o zgradama jesus faking christ.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

"Ljudina i ja imamo OVER 9000 milijuna sati u BF i mi smo Borg.. ovaj, bog BF-a. Niko ne sme da nam kontrira!"

Imate ego veličine onog nebodera u Šangaju. Afrička šljiva i vaš ego ne padaju, za razliku od nebodera. Mora da je s vama zabavno igrati... vjerojatno ne prestajete psovati po TeamSpeaku kako vas je ubila neka njubara XY nedostojna i da puca u vašem pravcu. A preloši da bi zaista igrali pro pa se uglavnom držite vlastitih servera, gdje banate svakoga tko vas ubije...

{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:37 (Tonči).
Moj PC  
9 7 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

e tak me boli qurac kak će se zgrada srušiti ili napraviti val , mi pričamo o faking gameplayu, ne o zgradama jesus faking christ.{#}

Točno to.

Ja mislim da sam jednom vidio kako se zgrada ruši i to slučajno.

Boli me kita za zgradu, ne zanima me uopće.

BTW došla i žena ranije - ništa od deranja ;(

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...

"Ljudina i ja imamo OVER 9000 milijuna sati u BF i mi smo Borg.. ovaj, bog BF-a. Niko ne sme da nam kontrira!"

Imate ego veličine onog nebodera u Šangaju. Afrička šljiva i vaš ego ne padaju, za razliku od nebodera. Mora da je s vama zabavno igrati... vjerojatno ne prestajete psovati po TeamSpeaku kako vas je ubila neka njubara XY nedostojna i da puca u vašem pravcu. A preloši da bi zaista igrali pro pa se uglavnom držite vlastitih servera, gdje banate svakoga tko vas ubije...

{#}{#}{#}

Ljudina je sad definitivno izgubio prvu poziciju na PANJ ljestvici.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice