Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
stef_zg kaže...
Tonči kaže...

Tebi treba i novi CPU i nova grafička :( - Nije ni čudo da nemaš wow efekt na toj konfiguraciji.

ne znam još dal ću mijenjatim, pričekat ću punu verziju. al koji bi recimo proc, a da me ne odere sad svjetski, išao na ovu moju matičnu? i koju grafičku, ovu recimo?

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-7870-dd-2gb-ddr5-dualdvi-2x-minidp-hdmi-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.806.875

Nemoj bit lud i mjenjat procesor.. gpu vec da al procesor je jos dobar..

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirat ja ti prodam svoj evo odmah danas, fino dođeš do mene doma da vidiš kako sve štima i vozi :)

za tebe 4 glave i skuham kafu gratis.

račun,kutija,stock cooler i nisam siguran ali mislim da nema više garu ili ima nekih mjesec-dva ako.

Ja sam iz VŽ,al razmišljao sam o tome...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 4
ARazer kaže...

S čim se vi opterećujete. Na koliko je cpu usage, jel radi igra? Radi. Dal je cpu na 20 ili 120% bmk. Bitno da radi i da se da igrat na pristojnom fps-u. Najzanimljivije je to da su do pred malo svi kenjali po win 8 a sad se masovno instalira. Hahaha

Dali znas da je beta idealna prilika da se prijave developeru problemi koje imas sa igrom? Suprotno misljenju mnogih, beta nije demo u kojem rano uzivas u gameplayu, to je eventualni bonus. Jedan od problema je performance kojeg su u DICEu potvrdeno svjesni i dok dobar dio igraca koristi forum za whineanje o igri, neki zele pruziti kontruktivan feedback, a tu ulazi prica tipa CPU/GPU usage. Ne radi se o opterecivanju vec o zelji da se pomogne u developmentu, a tu se mozemo vratiti na onaj dio za sto beta i sluzi...

steelman kaže...

CPU usage vam je nebitan jer ne pokazuje kakva je prava situacija. Jedini nacin vam je da gledate GPU usage i ako je manji od 90% znaci da vam CPU bottleneck. Eksperementirajte s opcijama dok ne vidite koja opcija ubija procesor.

Sto kad kod bottlenecka pa i CPU i GPU malo idlaju? Ne mozes sve svesti na CPU bottleneck jer ponekad postoje problemi u kodu koji stvaraju bottleneck, a da ni CPU ni GPU nisu blizu optimalnog usage-a.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 12:13 (Minoza).
Moj PC  
5 1 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Kvragu, ne da mi da smanjim CPU pritority za Bf4.exe, imam Access Denied

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Dali znas da je beta idealna prilika da se prijave developeru problemi koje imas sa igrom? Suprotno misljenju mnogih, beta nije demo u kojem rano uzivas u gameplayu, to je eventualni bonus.

A trace of wisdom!!!

Svakako, meni je i CPU i GPU na max, 100% cijelo vrijeme. Dakle, oboje bi moglo biti i brže (takt!). i5 vjerojatno ne bi uopće bio loš na 5 ili 5,5 GHz, a R9 290x će svakako biti poslastica za BF4. Kad izađe. I ako ne bude koštao OVER 9000.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Ja,i svi moji s TS-a su dobili lagani boost i smirio im se fps kad smo stavili priority na low.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirat ja ti prodam svoj evo odmah danas, fino dođeš do mene doma da vidiš kako sve štima i vozi :)

račun,kutija,stock cooler i nisam siguran ali mislim da nema više garu ili ima nekih mjesec-dva ako.

e šteta,da si u metropoli lako bi se dogovorili :)

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
TomoR kaže...

Ja,i svi moji s TS-a su dobili lagani boost i smirio im se fps kad smo stavili priority na low.

Nije mi jasno zašto. Prvo, od 31 levela priorityja, imaš samo low, norm i high? A zatim, efekt je čudan... jedino što bi trebao dobiti je da ti se igra vrti s manjim prioritetom, odnosno da sve ostalo (od browsera u pozadini do inputa) ima veći prioritet. Eventualno bi trebalo pomoći nekome tko ima problema s inputom, ali WTF?!

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
moderator
Tonči kaže...

Nije mi jasno zašto. Prvo, od 31 levela priorityja, imaš samo low, norm i high? A zatim, efekt je čudan... jedino što bi trebao dobiti je da ti se igra vrti s manjim prioritetom, odnosno da sve ostalo (od browsera u pozadini do inputa) ima veći prioritet. Eventualno bi trebalo pomoći nekome tko ima problema s inputom, ali WTF?!

Ni mi nemamo pojima,al stabilizira se fps i sve ide dosta fluidnije.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 12:33 (pirat).
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

e šteta,da si u metropoli lako bi se dogovorili :)

Pirat ne padaj na te štoseve. Svi znamo što je njemu u interesu.

Tonči kaže...

Kao što i ti sam govoriš, beta. :)

-------------------------------------

Pa ova beta izgleda niti nije da bi se ispravili bugovi u igri nego samo da probaju servere. Ovo je build star više od mjesec dana, oni kod sebe imaju napredniju verziju sa vjerovatno ispravljenim greškama koje sad ima ova beta.  Vjerovatno slična situacija kao i sa BF3

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Uzet ću ti ja pa dofuram, ak se dogovorite.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

To sam si i mislio.{#}

Neznam dal da pričekam full verziju pa vidim il da sad uzmem od ovog perverznjaka.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

To sam si i mislio.{#}

Neznam dal da pričekam full verziju pa vidim il da sad uzmem od ovog perverznjaka.{#}

Ako ti ga da za onih 400kn uzmi.

Nećeš ga naći nigdi povoljnije.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Totalni apsurd ali radi. Naravski, prvo sam to popljuvao uzduž i poprijeko a onda napravio.

Boost od 10-ak FPS-a sam dobio. Isto je bilo Bučeru i Baki. Ne znam je li još netko isprobao, ne sjećam se.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa ova beta izgleda niti nije da bi se ispravili bugovi u igri nego samo da probaju servere. Ovo je build star više od mjesec dana, oni kod sebe imaju napredniju verziju sa vjerovatno ispravljenim greškama koje sad ima ova beta.  Vjerovatno slična situacija kao i sa BF3

Urpavo to, stariji build igre su pustili tek toliko da testiraju servere i neke sitnice za koje mi ni ne znamo.

Whineanje, plakanja i jadikovke po forumima su prema tome smiješne, a isti ti će jedva dočekat full igru i onda jizzati ovdje kako je kul super kul.

BTw. imate programčić zove se prio ili tako nekako, sa njime možete sjevat taj low priority za neki proces da nemorat uvijek stavljat to.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 12:40 (fila2208).
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

To sam si i mislio.{#}

Ako ti ga da za onih 400kn uzmi.

Nećeš ga naći nigdi povoljnije.

tak je,reci mu {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
fila2208 kaže...
sudy_freak kaže...

Nahypeana dječica.

Radi čega, zato što igramo betu igre koju smo kupili? radi toga smo nahajpani ili šta?

Ja bih rekao da si ti samo ljubomoran ništa više a ne znaš kako bi iskazao pa bacaš tu taj screenshot, prilično jadno.

{#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
Battlefield 4

Evo još jedan mali osvrt na bf4 ali ne što se tiče grafike i frejmova...
Tenk je odličan samo treba više pazit na ekipu sa c4 koja se baca s krovova u potrazi za c4 multi kill-ovima :)
Mapa je dobra ali je "camp fest" po krovovima zgrada. Ajde u conquestu mi je jasno, (primjer) odbaci helić nekog recon-a na drugu stranu mape i na krov zgrade pa se uvjek netko spawna na njega, baci se na E zastavu padobranom i uzme ti zastavu kraj tvojeg deploymenta...

Ovo sam vidio ama baš svaki put kad sam igrao conquest. Inače je snajpanje jako dobro i može se igrati dosta agresivno pa neznam čemu toliko kampiranje...
Attack boat je fora, ubacio sam se sinoć u jedan, bio na minigunu i poderao sam par helića :D

m320 je zlo i treba ga izbaciti iz igre! (ovo kažem svaki put kad me na dominationu ekipa skine sa krova sa tim đubretom)
m320 rula! to kažem svaki put kad ja nekog skinem sa krova :)
Maloprije sam isprobao mass u dominationu jer iskreno defib. nemaš kad koristit ako je server full. čim izvadiš defib i ideš nekog dić popiješ metak... Dakle mass, jednom riječju TRGA! Ne samo da ubija brzo nego mi se čini da suppresa ekipu do bola. Svaki put kad sam sa ak-om ili mx4 naletio na 3 protivnika sam redovito poginuo s tim da eventualno jednog skinem. Sa mass-om sam uletio među njih 3-4 na A zastavi i poderao svih. Ko da me nemogu pogodit :) SaČMARice će izgleda biti jako ubojite...
Heliće nisam ni probao jer nisam baš vješt u letenju tako da...
Sve u svemu za betu je ovo po meni jaaako dobro (kad se uspiješ maknut a loading screena)...

Igru DEFINITIVNO kupujem.

Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

brutalno je kako se brod spawna na rendom mjestima oko rijeke....jučer tri puta blizu c baze

a jednom sam ga vidio i jednom krovu

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ne znam, 870-u još nisam otključao, ali s ovom prvom sačmaricom nisam imao jedan jedini kill da je bio singleshot... Dok je mene neki lik sa 870 ownao, pa nisam siguran sad...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hurjak kaže...

brutalno je kako se brod spawna na rendom mjestima oko rijeke....jučer tri puta blizu c baze

Izgleda da je problem u tome da kad se sruši zgrada na c, ruševina prekrije spawn od broda i onda se on spawna bezveze random po mapi. Meni je najbolje kad vidiš prazan brod i spwnaš se u vodu, a broda nigdje. Događa se to i sa tenkovima ali rjeđe.

Ja tulipan tek danas skužio snajper kako radi. Mislim da će biti žaljenja na aimbot kad ekipa skuži kako ga podesiti da gađa tamo kamo nišaniš bez podizanja nišana {#}.

K4lim3ro
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

pitanje jeli eight core must have za ovu igru da bi normalno isla na low detaljima?

2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Sacma je zakon! 

Nisam je sad otkljucao,jos,ali imam dobra sjecanja na nju iz alphe!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudovi ne srljajte kao guske u maglu ne bacajte svoje teško zarađene novce na grafičke,procesore...Sačekajte još tih par tjedana do izlaska igre, pa vidite kako će vam radit,bit će još driver updejtova kao i optimizacije same igre.Za sada sam zadovoljan gameplayeom, samo su mi tenkovi nekako bez fizike ko da voziš kameni blok bez ikakve amortizacije.Na ultra high mi igra dođe do 85 frejmova bez onih filtera sa driverima 320.49 sa MSI 660ti 2gb PE OC edition, a proc je i5 2500k koji je klokan na 3700 do 4200.Unatoč dobrom frame rateu igra ima dropove i savkih 10-15 sekundi malo zapne.Sa novim i beta driverima nije mi prelazila 45 frejmova na istim postavkama.Stoga sačekajte drivere i najvljeni optimization update.Mali conqest radi puno glađe.Pozdrav

Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
Kendo kaže...
hurjak kaže...

Izgleda da je problem u tome da kad se sruši zgrada na c, ruševina prekrije spawn od broda i onda se on spawna bezveze random po mapi. Meni je najbolje kad vidiš prazan brod i spwnaš se u vodu, a broda nigdje. Događa se to i sa tenkovima ali rjeđe.

Ja tulipan tek danas skužio snajper kako radi. Mislim da će biti žaljenja na aimbot kad ekipa skuži kako ga podesiti da gađa tamo kamo nišaniš bez podizanja nišana {#}.

Pa ajde objasni mi jer ja nema šanse dobit kill sa snajperom preko 50m, jednostavno putanja metka mi je neshatljiva...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Je*eno je ovo rušenje tornja, al kaj je je, zabavnije mi je malo igrat dok on čvrsto stoji na nogama {#}

ja ne znam zasto svi zure da sruse toranj, kad sruse samo pokvare i sebi i drugima fps, sto me jako nervira

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...

...Meni je najbolje kad vidiš prazan brod i spwnaš se u vodu, a broda nigdje. Događa se to i sa tenkovima ali rjeđe.

Kada klikneš na mapi na tenk ili brod treba prije spawnanja pogledati sliku na kameri i po tome vidiš hoćeš li se spawnati u vozilo ili tog vozila tamo ustvari nema.

14 godina
Battlefield 4

i dobra stvar je da mozes spawnati na čojka koji je vec u vodi, to prije nije moglo u prethodnim BF

isto tako dobra stvar je i ono ronjenje, kad neko puca u tebe zaronis i teze te pogodi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
Kendo kaže...

Pa ajde objasni mi jer ja nema šanse dobit kill sa snajperom preko 50m, jednostavno putanja metka mi je neshatljiva...

Kad nanišaniš protivnika na večoj udaljenosti u desnom kutu ti snajper mjeri udaljenost, recimo 200 m. Sa slovom v staviš udaljenost 200 i metak tuče tamo gdje je križ. Imaš 0, 200, 300, 400, 500 i 1000 m.

Sa slovom t povečaš zoom sa 6x na 14x.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:17 (Kendo).
14 godina
neaktivan
BareVL kaže...

...

Mapa je dobra ali je "camp fest" po krovovima zgrada.

...

Ljudi ko ljudi, stalno to rade. Valjda na prst jedne ruke stane broj onih pravih frenetičnih fajtova koje sam imao do sada. Nadam se da će se to promijeniti u finalnoj verziji jer će te tikvane na krovovima commanderi zasuti artiljerijom ili šta već bude na raspolaganju. Znam da će mi to biti jedan od glavnih prioriteta kad budem u toj ulozi.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice