Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Ako nekog zanima kako se ponasaju procesor i graficka:

Procesor radi na oko 60-70%

Graficka zakucana na 100%

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 8:36 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
Re: Battlefield 4

Svaka čast FXu, otkida u ovoj igri.

Blago budalama.
15 godina
Battlefield 4

Taman uzeo preko origina btf4 digital deluxe i platio preko otp web kartice na kojoj nemam para, skida mi se beta .

Mene zanima kako je to moguće?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 4:13 (DukeOs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
a1c2o3 kaže...

Gameplay s tenkom veliko razocarenje .. meeh

Meni je isto nekako čudan nasprem trojke. Ne velim da je loše, ali se moram priviknut. Recimo, nekako je osjetljiviji kod skretanja tj. kod vožnje jače skreče, nikako da ga namjestim xd

Nekako mi je arkadno malo previse .. Kad ga vozis imam osjecaj kao da ima tockove ,a ne gusjenice .. A o shell dropu da nepricam .. mislim da u bf1942 nije bio toliki drop lol .. Valjda se treba malo naviknuti ..

Sve u svemu nakon 8 godina mozda napokon imamo dostojnog nasljednika bf2!?

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Battlefeild 4 Beta Trailer

- sve već viđeno ali za početnike dobra stvar iako sumnjam da ih u ovoj temi ima puno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 7:55 (-zip-).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vi koji imate problema s FPS-ima pokusavate igrati na High - Ultra? {#}

Ja sam stavio na Low i lijepo igram od 70-100 FPS-a!

ja kad stavim na low ne vidim nista u daljinu {#}

Doslovce je magla... nista se ne vidi dalje od 100 m :DDDD

Vjerojatno je do drivera i činjenice da je beta :D

Ps. mozete si smanjiti veličinu hud-a.... ako treba

Postavku za LOD/distance stavi na High ili Ultra, a ovo ostalo smanji. Probaj tako.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
1suky1 kaže...

Evo jedan gameplay

Nego kakve su vama perfomanse? Kod mene neki cudni fps dropovi cak i ispod 30fps dok recordam, a i kad ne recordam tesko da mi stoji 60fps sve na low.

Tako je. I meni kada počnem snimati s mirilisom počne puno štopati. Bez snimanja je super.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
buljo781 kaže...

Ako ti 4-6fps više s i7 naspram i5 znači da je i5 došao kraj.. {#}.

...

Ja trenutno nisam zadovoljan performansama. Ali da očekujem da će bit bolje, očekujem. Cijela ova beta mi smrdi na onaj E3 multiplejer demo, a to je mjesecima star kod.

i7 neće apsolutno ništa ovdje pomoći u odnosu na i5. i5 je quad, i7 je quad, a i5 ćeš za manje novca dobiti na većem taktu. i7 nema baš smisla za igre, jer još uvijek neće iskoristiti virtualne 4 jezgre (tih 8 nije pravih).

Inače da, beta je stariji kod.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 9:05 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi koji imate problem sa dropovima, jeste li gledali iskoristivost GPU-a dok se dešavaju dropovi? Ja sam primijetio da mi iskoristivost GPUa pada na cca 70% u trenucima kada krene trzakati.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
LuX_CRO kaže...
forzzuk kaže...

Jesam li ja jedini ode koji nije pretjerano oduševljen igrom?

Gle palili su ljude sa destrukcijom skoro pa neba hebate,... ona njihova fora levelution destukcija ali samo nekih objekata i neka vrsta male izmjene mape, nije to ko Red Faction ili Arma serijal

probao sam, igro sam i sretan sam za sad,

jer još nisam kupio igru,

ali kad padnu cijene jer po meni ovo ne vrijedi početnih 59,99€ sa Origin-a,......

ne ne vrijedi, igra u koju ćeš utući 1000+ sati ne vrijedi 500kn?

lol

Sorkač ali u BF3 igru sam utukao 336h igre rank mi je COLONEL SERVICE STAR 27 rank 72, a kupio sam igru prije izlaska 27 September 2011, tad sam je platio 49,99€ i to je bila Battlefield 3™ Limited Edition verzija.

u ostalome igra koja vrijedi 500kn nije omjer količine sati igranja (nema veze koliko igraš igru, već je bit kvaliteta bar po meni)

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
protjeran
Da se ispravim,stavio 13.10 drivere,kloko grafu i igra ide na ultri konstantno oko 45-60fpsa,64p, sasvim ok,samo je problem sto se smanjivanjem detalja nedobiva drasticno povecanje frejmreta u odnosu na bf3 di je to bilo jako izrazeno!a 8thredova i7-ice se nikad ne spustaju ispod 20%:-)!lp
||| Core™ inside |||
14 godina
Battlefield 4

Ako nekoga zanima,moj PC-- average 40-45 fps-a,na medium postavkama. Beta driveri.

Na jednom serveru gdje smo igrali skoro cijelo vrijeme,nikakvih problema,dropova,laga. 

Nakon sta smo promijenili server jer je ovaj prije bio pao,na drugom serveru uzas. 

Lagira,framedropovi sa 45 na 15 svakih par sekundi. Bas uzasno. 

Mjerio sam fps-e sa Frapsom,a inace koristim Mirilis Action,ali nema 'posebne' verzije za 8.1 Windowse,tako da samo za frameove ce bit ok Fraps. 

Sto se same igre tice,lijepo se vratiti na 'staru' mapu iz alphe,gdje nije bilo boja itd.. {#}

Iako,bojim se da ne dosadi nakon tjedan dana,svaki dan,jedno te ista mapa po nekoliko sati,2 tjedna. Uhh.. Da bar stave Pracel Storm..

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 8:32 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...
Hrci kaže...
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...

nekako mi okolina u bf4 izgleda koda gledam 3d naočalama..ili sam ja lud?!? {#}

mahh..možda sam malko previše očekivao od bf4 {#} kupim si karticu za 3000kn i onda za 8 mjeseci  nemogu igrati bf4 na 60fps-a...bacit cu komp kroz prozor 

Nemoj strahovat. Raditi će to puno bolje,ako ne kroz par dana onda sigurno kad izađe igra. Nije ni AMD-u niti nVidia-i cilj da im grafe jedva guraju BF4,to im ne ide u prilog zato očekuj(te) drivere od oba tabora.

ovo je debakl da gpu-i od 3000-4000kn jedva vrte bf4...{#}{#} nema tu pomoci i5-icama i ostalim quadovima je dosao kraj s bf4 jer su vec u bf3 radili na 80%, igra izgleda bolesno i trazi bolestan HW!{#}  ovo podebljano sam govorio prije par mjeseci da ce se desiti iz ociglednih razloga....cpu usage je vec tada bio pre velik...nazalost!LP

Stavi betu drivere od AMD-a AMD_Catalyst_13.10_BetaV2 i bit će ti puno bolje, inače ovo je BETA i još se radi na optmizaciji i ček kad izađu official driveri od AMD-a i Nvidie bit će puno bolje

puno različitog hardware-a = puno problema za optimizaciju igre, lako je sa konzolama.

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
DukeOs kaže...

Taman uzeo preko origina btf4 digital deluxe i platio preko otp web kartice na kojoj nemam para, skida mi se beta .

Mene zanima kako je to moguće?

Ma bravo {#}

Lovu s kartice uzimaju tek kad dobijes igru.

Istina, cudno mi je da ne provjere stanje kartice.

Tako da ce ti vjerojatno na dan izlaska poslat policiju ili Interpol na vrata.

17 godina
Al ste se uskokodakali, pa ovo je public beta.
Interna beta je sigurno naprednija i za par verzija veca.
Cekat finalnu i ne se zivcirat previse...
14 godina
Battlefield 4

wtf u cijelom svijetu nema ni 1 hardcore server? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Zločko kaže...

Hardcore je za pice. 

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ako nekog zanima kako se ponasaju procesor i graficka:

Procesor radi na oko 60-70%

Graficka zakucana na 100%

Kod mene je upravo suprotno. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
drahic kaže...
Zločko kaže...

Hardcore je za pice. 

ma nemoj, tko si ti da sudiš o tome??

14 godina
Zločko kaže...
drahic kaže...
Zločko kaže...

Hardcore je za pice. 

To je cinjenica. 

I ja sam onaj koji se šora sa Dadom oko B zastavice. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 9:00 (drahic).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što se bolje isplati kupit novi pc ili pricekat ps4? Kad se sve zbroji jeftinije ispadne ps4 ali pc je ipak pc .

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

moj prvi level, aj koji sam noob, nista nemogu ubiti

imam fps drops, laguje mi, uzas

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
drahic kaže...
Zločko kaže...
drahic kaže...
Zločko kaže...

Hardcore je za pice. 

To je cinjenica. 

I ja sam onaj koji se šora sa Dadom oko B zastavice. 

o ukusima se ne rasravlja... to je isto kao da ja tvrdim da je normal za noobove jer umjesto da sam tražiš neprijatelje po mapi stalno gledaš minimapu ili još gore tražiš po mapi neprijatelje koji su spotani i iznad kojih je onaj trokutić koji svijetli na 5 km... i onda ga još moraš 3 puta gađat sa sniperom na većim udaljenostima da ga ubiješ... jbg ja volim da to bude malo realnije...

14 godina
HAM7A2 kaže...

moj prvi level, aj koji sam noob, nista nemogu ubiti

imam fps drops, laguje mi, uzas

Muzika,napeto,trcite.. Ajde B(pogleda okolo) ajde B,B..B .. B AJDE !! i trci polu izgubljeno.

Hahahaha.. Zakon! :D 

Nista nisam bolji bio..

Astra na kojoj si zastavi??

Ummm... cek,koja je ovo? (gledam oko sebe) {#} 

14 godina
Battlefield 4

Btw-Ono sta me uzasno zivcira. Drop projektila iz tenka. 

To je katastrofa. Naciljas,opalis,a ono drop koda sam hračnuo 5 metara. Ili sam se ja naviknuo na 3-ojku ili su stvarno spustili drop?

I da,heli je predivno za vozit. {#}

Samo sta je gunner toliko nerfan da je to kriminal.

Sta se tice reloada,ajde,nema veze. Bilo je smijeha sa Mausom sinoc. 'Ajdeeeee Maaauuss pucaaaj!!! ' Pa nemogu!' 'Sta nemozes,ubit ce nas jbtee' 'Pa reloadaaaaaa'.. 

Nikako dopustit da se potrose svi metci jer puno duze traje relaod. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

To je katastrofa. Naciljas,opalis,a ono drop koda sam hračnuo 5 metara. Ili sam se ja naviknuo na 3-ojku ili su stvarno spustili drop?

Mislim da sam skuzil.

Projektil tenka (bar onog kineskog) ima OGROMAN hitbox!

I ako se nalazis pokraj prepreke ili zakrivljenog terena, pogodit ces njega.

Pogotovo se vidi kod onog mosta. Izgleda ko da je granata naglo pala dolje, a zapravo JE letjela ravno, al je "zakvacila" most.

Istina, ovo sam "proucaval" u 2 u noci, pa ne mora nista znaciti {#}

Kad sam gadjao preko rijeke, unistavao sam tenkove i BTR-ove, a kad sam na mostu, odjednom tane ima ogroman drop... cudno.

Budem probal i snimiti, pa da proucimo {#}

13 godina
Stjepanj kaže...

ovo je debakl da gpu-i od 3000-4000kn jedva vrte bf4...{#}{#} nema tu pomoci i5-icama i ostalim quadovima je dosao kraj s bf4 jer su vec u bf3 radili na 80%, igra izgleda bolesno i trazi bolestan HW!{#}  ovo podebljano sam govorio prije par mjeseci da ce se desiti iz ociglednih razloga....cpu usage je vec tada bio pre velik...nazalost!LP

Pa je i mi igramo istu igru?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
drahic kaže...

Btw-Ono sta me uzasno zivcira. Drop projektila iz tenka. 

I da,heli je predivno za vozit. {#}

Samo sta je gunner toliko nerfan da je to kriminal.

Sta se tice reloada,ajde,nema veze. Bilo je smijeha sa Mausom sinoc. 'Ajdeeeee Maaauuss pucaaaj!!! ' Pa nemogu!' 'Sta nemozes,ubit ce nas jbtee' 'Pa reloadaaaaaa'.. 

Nikako dopustit da se potrose svi metci jer puno duze traje relaod. 

Morali su povećati drop. Inače bi ovi tenkovi imali domet od preko 2 km. Isto i s avionima.. brzina od 2 maha? Domet projektila od 200km?

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi ljepo igrate a meni i na widnows 7 zasteka na laoding screen :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hm scout heli je bolji tj. losiji. dobio je odlicno na brzini, ali je izgubio malo unutar okretnosti. mini gun rjesava pjesadiju, ali vise ne ostecuje tenkove i sl. i ostala mu je najveca boljka pjesadija te skida sa mjesta pilota ko iz pi..ke. Ali se mora viditi kako stanje bude na onoj otocnoj mapi. Sto se tice kempanja po zgradama po vidjenom imamo tri mape di se to ne moze, ali meni su ti jucer bili omiljeni za heli.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice