Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...

nekako mi okolina u bf4 izgleda koda gledam 3d naočalama..ili sam ja lud?!? {#}

mahh..možda sam malko previše očekivao od bf4 {#} kupim si karticu za 3000kn i onda za 8 mjeseci  nemogu igrati bf4 na 60fps-a...bacit cu komp kroz prozor 

Nemoj strahovat. Raditi će to puno bolje,ako ne kroz par dana onda sigurno kad izađe igra. Nije ni AMD-u niti nVidia-i cilj da im grafe jedva guraju BF4,to im ne ide u prilog zato očekuj(te) drivere od oba tabora.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

rijesio sam problem sa zastajkivanjem igre neznam ko je na forumu rekao da mi je do grafike ili procesora sad igrea ide sa 30 fps na ultra bez trzanja a instalirao sma windows 8 64bit a bio mi je windows 7 64 bit

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hitreg je odličan, grafika relativno, nema blue tinta za promjenu, ono glupo sunce opet svijetli blesavo.Sve u svemu relativno ok za sada. Ali necu je kupit na originu za te pare nema šanse. Dosta sam za bf3 i premium pljunuo 100€. 2 puta me ne mogu sje..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:47 (ARazer).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Hrci kaže...
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...

mahh..možda sam malko previše očekivao od bf4 {#} kupim si karticu za 3000kn i onda za 8 mjeseci  nemogu igrati bf4 na 60fps-a...bacit cu komp kroz prozor 

Nemoj strahovat. Raditi će to puno bolje,ako ne kroz par dana onda sigurno kad izađe igra. Nije ni AMD-u niti nVidia-i cilj da im grafe jedva guraju BF4,to im ne ide u prilog zato očekuj(te) drivere od oba tabora.

ovo je debakl da gpu-i od 3000-4000kn jedva vrte bf4...{#}{#} nema tu pomoci i5-icama i ostalim quadovima je dosao kraj s bf4 jer su vec u bf3 radili na 80%, igra izgleda bolesno i trazi bolestan HW!{#}  ovo podebljano sam govorio prije par mjeseci da ce se desiti iz ociglednih razloga....cpu usage je vec tada bio pre velik...nazalost!LP

||| Core™ inside |||
15 godina
Battlefield 4

I dojmovi nakon prog dana igre?

bar ovi kojima je igrivo?

Kako vam se čini to sve, hoće finalna igra ownat sve živo ili po ovom već vidite da to  nie to?

Stjepanj kaže...

ovo je debakl da gpu-i od 3000-4000kn jedva vrte bf4...{#}{#} nema tu pomoci i5-icama i ostalim quadovima je dosao kraj s bf4 jer su vec u bf3 radili na 80%, igra izgleda bolesno i trazi bolestan HW!{#}  ovo podebljano sam govorio prije par mjeseci da ce se desiti iz ociglednih razloga....cpu usage je vec tada bio pre velik...nazalost!LP

Pričaš gluposti i napuhuješ bezveze. 
Solidne konfe vrte igru bez beda, i to igrivo. Finalna igra će samo bolje raditi nikako lošije pa će svi imati prilike igrati.
Beta je ionako stress test i to.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:49 (fila2208).
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Igra će ownati, samo je problem što ju ja vjerojatno neću imati, a to me čini vrlo žalosnim.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:49 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Igra će ownati, samo je problem što ju ja vjerojatno neću imati, a to me čini vrlo žalosnim.

A provali u kiosk yebga {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

A provali u kiosk yebga {#}

Nisam vidio nijedan Kiosk u Shanghaiu, a lutao sam tamo 9 sati danas, i kroz nebodere i po ulicama, čak sam i pod vodom tražio. XD

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Hrci kaže...
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...

ovo je debakl da gpu-i od 3000-4000kn jedva vrte bf4...{#}{#} nema tu pomoci i5-icama i ostalim quadovima je dosao kraj s bf4 jer su vec u bf3 radili na 80%, igra izgleda bolesno i trazi bolestan HW!{#}  ovo podebljano sam govorio prije par mjeseci da ce se desiti iz ociglednih razloga....cpu usage je vec tada bio pre velik...nazalost!LP

stari moj pa nema šanse,koja je svrha tome...šta će u nove knzole sstavljati intel i9 da radi kako treba....nemoj biti lud

15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Hrci kaže...
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...

Po tvom pisanju se vidi koliko si BF beta odigrao.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
 Finalna igra će samo bolje raditi nikako lošije pa će svi imati prilike igrati.
Beta je ionako stress test i to.

ajde daj boze{#} da tako i bude! u nadi je spas{#}...

||| Core™ inside |||
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Frendu konfa ista ko moja samo on ima 6850 a ja 7850, njemu radi...meni ne... pa ti sad reci nes lol

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

biti ce to ok..

samo se sjetite BF3 Bete i bugova :D

Samo je problem, sto meni nece da ude u igru.......

"Battlefield 4 had stopped working"

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...

biti ce to ok..

samo se sjetite BF3 Bete i bugova :D

Samo je problem, sto meni nece da ude u igru.......

"Battlefield 4 had stopped working"

pogasiti sve moguce monitoring programe ab,pc3/4,hwm. itd...i ostale stvari za mjerenje fpsa,usagea,temperatura...LP

||| Core™ inside |||
17 godina
neaktivan

Nemojte ocekivat cuda i majke bozje. Igra trazi bolestan hardwer i to se nece promjeniti. Dakako da ce neke stvari poraviti,ali da vam stara 5770 postane titan - te zakrpe sigurno nece biti. Zato tko jos nije vrijeme je za shoping i razbijanje kaseta praseta. Preporucena konfa: sto jace to bolje!!!!

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
12 godina
protjeran
Battlefield 4

evo ja sam dobio prvi kompliment.

2 14 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ali rpg mi je straha, toliko je brži i luđi da heliji padaju kao od šale. Danas sam tri srušio. Dva laka i jedan full visoko u letu, brutalan je!1

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi koji imate problema s trzanjem, instalirajte beta drivere od nvidije , izasli jucer , driveri 331.40..

Nakon instalacije nema FPS dropova, igra lockana na Ultra sa 60FPS sa konfiguracijom pod MOJ PC

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
Kiki287 kaže...

Svi koji imate problema s trzanjem, instalirajte beta drivere od nvidije , izasli jucer , driveri 331.40..

Nakon instalacije nema FPS dropova, igra lockana na Ultra sa 60FPS sa konfiguracijom pod MOJ PC

Probao, al ne idu na AMD Radeone...

15 godina
Battlefield 4

Mislim da grafičke opcije ne igraju ulogu...igra mi auto stavi sve na ultra i to, i opet radi jednako kao i kad stavim na low, te jednako izgleda...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Jel ima nacina kako doc do beta keya?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Konačno uspio pokrenuti!!

Evo šta sam napravio pa možda nekome pomogne. (Win 7)

Prvo sam napravio sav update windowsa. Zatim sam ručno instalirao Net framework 4.5 i nakon što sam njega inst našao mi je još jedan update "Service Pack 1". Nakon instalacije SP1 našao mi je još 39 update-a kako za Net framework 3.5 tako i za 4.5 i nakon što sam to sve poskidao i instalirao igra mi je odmah proradila. 

Eto možda nekom pomogne.

BF Nick: Xtream_Switch
12 godina
protjeran
Battlefield 4

samo cu reci noob frendly igra. makli su aim assit sa konzola i sada su toliko smamilji recoil da ga gotovo i nema.

5 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Evo nakon malo dužeg igranja mogu samo reći da je ova mapa jednom riječju užaš{#}{#}

Pola timova jednostavno kampa na zgradama i ne igraju uopće nego samo rokaju dolje po pješadiji....... i naravno imaju fabulozni k/d omjer {#}

Ali povrh toga, igra je dosta dobra, samo mislim da su je trebali jos ispolirati jer bas i ne vidim previse mjesta za poboljšanje kada se uzme u obzir koliko ima do izlaska.

Ono sto me najvise smeta je ta sporoća vojnika.... kretanje je dosta tromo te nakon skoro 1000 sati bf3 malo se teze naviknuti na to.

A sad...... tenkovi.....

Ne znam sta da kazem... s jedne strane su odlično napravljeni sto se tiče kretanja samog vozila ali s druge strane su ko od papira... pogotovo kada vas gađa pola protivničkog tima koji je stacioniran gore na zgradama gdje im se nista ne može:(

Ps. i dalje mislim da je mx4  čisto govno i činjenica da je inžinjerac prisiljen početi s njim je užasna, AK 12 je snajper naspram nje a da ne spominjem koliko jači dmg ima, pogotovo na daljinu. 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

Nemojte ocekivat cuda i majke bozje. Igra trazi bolestan hardwer i to se nece promjeniti. Dakako da ce neke stvari poraviti,ali da vam stara 5770 postane titan - te zakrpe sigurno nece biti. Zato tko jos nije vrijeme je za shoping i razbijanje kaseta praseta. Preporucena konfa: sto jace to bolje!!!!

nije igra vredna da se nadogradjiva kompjuter sve sma rekao

lisnjic
14 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Evo nakon malo dužeg igranja mogu samo reći da je ova mapa jednom riječju užaš{#}{#}

Pola timova jednostavno kampa na zgradama i ne igraju uopće nego samo rokaju dolje po pješadiji....... i naravno imaju fabulozni k/d omjer {#}

E to to meni je igra odlicna ali mapa me zivcira tako da mislim da kad budu nove mape da ce bit i bolje tj da se nemoze na krovove bilo bi bolje na ovoj mapi jer jednostavno s tim kempanjem gore nije gust

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Stjepanj kaže...

E Stjepanje na istom taktu ti je to sve isto sranjce, 5 fpsa više manje. Bit će i5 sasvim okej, samo klokaj ako možeš dokle ide i to je to. Svi su CPUi tu negdje, od i5 do i7 i FXa, nema bitne razlike među njima, jedino (kao uvijek) i7 3970x vuče dobrano, al tko ima novaca za tako šta.

Ako ti 4-6fps više s i7 naspram i5 znači da je i5 došao kraj.. {#}.

Klokajte ljudi, stvari su tu da se koriste, ne da se štede.

Što se tiče toga da grafe jedva vrte BF4, to je istina. No ipak, ovo je beta, tko zna koliko star kod (pretpostavljam da je isti s E3) i driveri su u banani totalno za BF4. Koliko sam primjetio svi imaju okvirno jednak framerate. Znači mizerna je razlika između moje HD7850 i tvoje HD7950.

Ja trenutno nisam zadovoljan performansama. Ali da očekujem da će bit bolje, očekujem. Cijela ova beta mi smrdi na onaj E3 multiplejer demo, a to je mjesecima star kod.

Blago budalama.
13 godina
Granzon kaže...

Ali povrh toga, igra je dosta dobra, samo mislim da su je trebali jos ispolirati jer bas i ne vidim previse mjesta za poboljšanje kada se uzme u obzir koliko ima do izlaska.

Ono sto me najvise smeta je ta sporoća vojnika.... kretanje je dosta tromo te nakon skoro 1000 sati bf3 malo se teze naviknuti na to.

1. To smo i za bf3 mislili.... Svejedno, oni nisu prestali radit na igrici, rade 24/7 na njoj, jer ih deadline najvjerovatnije ubija(ako nije to, onda sigurno rade na DLC-ovima s kojim planiraju lovu dignut)

2. Ista stvar kao kad smo s bc2 prelazili na bf3... Navikneš se s vremenom.. {#}

Ja upravo stavio win8, pa bumo vidli kak će se crossfire/SLi sad ponašat... {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
13 godina
Battlefield 4

Vi koji imate problema s FPS-ima pokusavate igrati na High - Ultra? {#}

Ja sam stavio na Low i lijepo igram od 70-100 FPS-a!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vi koji imate problema s FPS-ima pokusavate igrati na High - Ultra? {#}

Ja sam stavio na Low i lijepo igram od 70-100 FPS-a!

ja kad stavim na low ne vidim nista u daljinu {#}

Doslovce je magla... nista se ne vidi dalje od 100 m :DDDD

Vjerojatno je do drivera i činjenice da je beta :D

Ps. mozete si smanjiti veličinu hud-a.... ako treba

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 2:24 (Granzon).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice