Spustio sam sve na Low i potpuno mi je neigrivo.
to ti je zato što imaš intela
Spustio sam sve na Low i potpuno mi je neigrivo.
to ti je zato što imaš intela
Jednom radi sve super yebeno,drugom sa nekom komponentom boljom losije.
W T F ? ? !
anketa
17 | Win 7 - radi loše |
---|---|
5 | Win7 - radi dobro |
4 | Win 8 - radi loše |
5 | Win 8 - radi dobro |
32 | ne igram BF i boli me k |
meni se crasha nakon sto se loada
Joining soldier stalno, nikako da uđem na server.
HITREG JE SEKS!!!!!!
nuff said!!
HITREG JE SEKS!!!!!!
nuff said!!
Čekaj malo! Još stignu pokvarit u jednom od nadolazećih patcheva.
gtx 570 high settings fraps mi pokazuje 30-60 fps ali mi igrica trza.
Imam ovo sranje od thomson tga 782i iskljućio sam i upnp ali me cijelo vrije izbacuje iz bete
sa porukom you conection with server time out
Zar ovo boldano nije bio problem i u BF 3 beti?
Koji je fix bio za ovo, dali se netko sjeća? Vsync možda?
I meni, na loading se smrzne i sruši
I meni, na loading se smrzne i sruši
To je možda i bolje nego da vam toliko trza (na Low) da ne možete naciljati.
mislim meni radi udje bez problema al on ogroman fps lag bude 60 fps pa se spusti na 20 i tako ugl skoro neigrivo i nekako mi je mutno i sa sve na maxx
A meni ni jedan server ne nalazi :)
Samo louda server listu i truba!
Nemaju komponente veze s ovim framedropovima i niskim FPS-om.
Meni se dogodilo kad sam Alt Tabao igru.
Jeste mozda i vi?
Nesto od softvera mu ne pase?
S cim gledate FPS-ove? Afterburner ne radi, izgleda da je Beta full 64 bitna.
Nego, sve sam opako overclockirao i jucer na 64 Caspianu sam imao100-110 Fps-a! Ako je BF4 optimiziran za 8 jezgri, onda bi tu mogao imati i vise??
nemogu ni pokrenut igru,stalno je na joining server
Isti proble kod mene...
Game could not login to EA Online (1).
ponovno upali origin i pretraživač tak je meni proradilo
HITREG JE SEKS!!!!!!
nuff said!!
Čekaj malo! Još stignu pokvarit u jednom od nadolazećih patcheva.
Nikad se ne slažemo, ali ovaj put je fifa u pravu. Hitreg nije bio ovakav od Battlefielda 2.
faggeti svi do jednog koji imaju onaj skuplji pre-order i premium...
Pas-mater... samo to mogu reć, sad morat radit back-up i stavit nove windowse samo zbog ove igre....
Ja nez za vas, al ja sam nabavio tablet(ovaj) za neke prednosti koje pruža battlescreen...
Ok, prvi dojmovi:
Hitreg je odličan :D
Animacije, trčanje, plivanje, ronjenje, razni prekidači za spuštanje shuttera, ostalih gluposti isto odlično :D
Oružja su jako dobro napravljena sa odličnim zvukom,........
S grafičke strane igra izgleda jako dobro... samo što mi je mapa dosta isprazna iako je to za očekivati jer je to centar grada :D
Koliko fpsova sam imao ne znam jer msi Afterburner ne pokazuje u igri nis.....
Igram na full hd sa medium detaljima i dobro radi.... valjda :D
Također... igra je full team based orijentirana.... jedino koliko vidim se u heliju moze koliko toliko igrati kao lone wolf... ali samo dok se ekipa ne privikne - me like verryyy much
Ono što mi se ne sviđa je to što opet imamo početna oružja a inžinjerci tu suckaju naveliko jer ovaj mx4 je totalno sranje od puske... vise likova ubijem sa pistoljem nego njime :/
S druge strane onaj ak2 je super puskica i dosta je precizna..... tak da vi prosudite
Igra se ponaša slično kao i u trojci ali je ipak dovoljno različita da bude drugačija. Ima jako puno novih stvari za naučiti, te bih prvo svima preporučio da si prije igranja namjeste mišeke i ostalu periferiju.
Uglavnom, sada ću se jos malo zahebavati a onda ću navečer kada se vratim z posla probati igrati timski s nasima....
Viđamo se na bojištu
Pogodi me RPG i smrzne mi se računalo.
Pogodi me RPG i smrzne mi se računalo.
Ovo je najjaci razlog smrzavanja ikad.
Jel tko imo slican problem?
Kada pokusam uci, cujem glazbu, koja nakon nekog vremena prestane, ali nema slike, samo crni ekran. Kada stisnem ctrl-alt-del da mi onaj error, izbaci me sa servera, igra vise nije fullscreen i mogu vidjeti slava na ekranu (saving). Probao sam sa driverima koje sam do sada imao, najnovijim sluzbenim i najnovijim beta i skroz je isto.
Hvala
Nikad se ne slažemo, ali ovaj put je fifa u pravu. Hitreg nije bio ovakav od Battlefielda 2.
LOL!
To je loše budući da je BF2 imao najgori hitreg u povijesti. A da o hitboxu koji je bio pored solđera (s lijeve strane dok trči) da ne pričam.
EDIT: Okej, BFBC2 je imao lošiji, al opet.
Moja konfa...sve na low...nula bodova..
LOL!
To je loše budući da je BF2 imao najgori hitreg u povijesti. A da o hitboxu koji je bio pored solđera (s lijeve strane dok trči) da ne pričam.
Ma htio je reć da je hitreg dobar k'o u COD-u, al' mu se omaklo.
lag je nestao,stavio sam resolution scale normalno na 100%,prije sam stavio 200% pa izgleda da pojede fps
sad ću viditi ultra i low koliko fps ima,mirilis nešto zeza kad alttabam.
Windows 8 zakon.. na sedmici igra jeb eno loše radi
Pa i BF3 je ima dobar hitreg dobar, a kasnije lošiji. To kad upale PB i sve ostalo što treba bit će isti vrag.
ponovno upali origin i pretraživač tak je meni proradilo
Ne pomaže.
Ne pomaže.
Riper?
Ne pomaže.
Riper?
idem probam,al mislim da nije do toga
Hahahaha ubio sam tenk sa m320 a spawnao sam se sa medičarom umjesto inžinjercom