Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
13 godina
Battlefield 4

Izgleda da nista od ranijeg proxy igranja.

Koliko vidim na Battlelog forumu, svima krece istovremeno. 

A i moramo prvo pricekati Battlelig update koji dolazi tek sutra u 10.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

sad baš gledam, imam beta origin, beta bf4 i sad ću instalirat beta nvidia drivere... igra ima da se raspadne kad je pokrenem... :D

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Prvu partiju ću si snimiti,što su rekli sve je otljučano ili levelamo brzo kao u BF3 beti?meni je glupo zvati to beta,više mi je kao neki demo?tko zna koji build ćemo igrati?samo da su svi ti alpha testeri odradili svoje i da finalna verzija bude balansirana i glitchevi sređeni kako spada.živi bili pa svi zaigrali sutra bez crasheva ili prepunih servera.shangai igramo US i CHiNA a?treba probati kineski čopa,valjda su istiih karakteristike.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Još malo :)

Imam godina ko Isusov magarac a veselim se ovome ko malo dijete {#}.

Clock is ticking :) Clock is ticking :)
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

36 2 hvala 10
17 godina
Battlefield 4

Evo novi "Only in BF":

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

kako fejkano,lažu prokletnici a preordali si Ghosts na xboxu.meh.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
g2play korisnička podrška je zakon. Prvotno uzeo bf4 bez china rising. Kad sam vidio da nije puno skuplji, razgovarao s njima preko live chata i prebacili mi postojeći bf4 u bodove koje mogu iskoristit na plaćanje novog. Našao negdje i 5% off kupon i dobio još 1.5% popusta ako napišem kratki review. I na kraju to me sve izašlo za platiti $2.51 .
Vidit ću kakvi će bit na dan izlaska igre.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
17 godina
Battlefield 4

...dobio otkaz na poslu, žena i djeca me ostavila, majka me izostavila iz oporuke, izgubio sam termin za "produljenje" penisa...al nema veze "beta" je skinuta {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
26 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...

...dobio otkaz na poslu, žena i djeca me ostavila, majka me izostavila iz oporuke, izgubio sam termin za "produljenje" penisa...al nema veze "beta" je skinuta {#}

To ce ti se tek desiti kad pocnes igrati cijele dane {#}

16 godina
Nexus66 kaže...

Još malo :)

Imam godina ko Isusov magarac a veselim se ovome ko malo dijete {#}.

dam se kladit da iako bi kod nas trebala beta počet u 10h ujutro, počet će tek popodne iza 12h... komplikacija as usual {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel se zna oce bit tv missile kod heli gunnera u bf4?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moj PC  
11 0 hvala 9
16 godina
wiz4rd kaže...

mene žena poslala na smanjivanje. ostalo sve isto.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
MARKOcVp kaže...

Jel se zna oce bit tv missile kod heli gunnera u bf4?

99% da bude. Vidio sam ga u nekom od videa.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

a jel netko primjetio xbow u kojoj sceni? Nisam uspio sve materijale pogledat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Migi86 kaže...

a jel netko primjetio xbow u kojoj sceni? Nisam uspio sve materijale pogledat....

To je bilo oruzje iz DLC-a koji je govorio o razrusenoj drzavi, poslije potresa. I bio je sastavljen od djelova pusaka.

Tesko da ce takvo orzuje biti u BF4.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Migi86 kaže...

To je bilo oruzje iz DLC-a koji je govorio o razrusenoj drzavi, poslije potresa. I bio je sastavljen od djelova pusaka.

šteta...a jel bude neko drugo oružje možda koji nije toliko standardno.... tak neko izenanđenje ko u bf3 taj xbow.... uf kad je bilo izenanđenje,tak bi moglo bit i u bf4 zato se i neće znat odmah :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:00 (Migi86).
15 godina
O Jay kaže...

Mislim da sam upravo našao najdražu mapu bez da sam je uopće i probao :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Migi86 kaže...

šteta...a jel bude neko drugo oružje možda koji nije toliko standardno.... tak neko izenanđenje ko u bf3 taj xbow.... uf kad je bilo izenanđenje,tak bi moglo bit i u bf4 zato se i neće znat odmah :D

To moramo vidjeti. Uvijek ima iznenadjenja u Battlefieldima. Bit ce i sad :)

Mozda se pojavi i Xbow :)

16 godina
Battlefield 4

KOJA JE PI*** M*** sa Originom, skida updejt od 52MB i skida nekim mizarnim brzinama, sam se prekine updejstat i opet kad ga pokrenem opet ide skidat,.,... pa bilo bi cudo da je nekaj normalno radi {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

KOJA JE PI*** M*** sa Originom, skida updejt od 52MB i skida nekim mizarnim brzinama, sam se prekine updejstat i opet kad ga pokrenem opet ide skidat,.,... pa bilo bi cudo da je nekaj normalno radi {#}

isto i kod mene..taman se spremo igrat bf3 s burazom i ekipicom.. na kraju skida po 2kb/s..poludim..obrisem origin..idem ga ponovo downlodat..pa na kraju nemrem ga ni downlodat kolko je sporo... {#}

16 godina
SuperDox kaže...
Scrappy kaže...

isto i kod mene..taman se spremo igrat bf3 s burazom i ekipicom.. na kraju skida po 2kb/s..poludim..obrisem origin..idem ga ponovo downlodat..pa na kraju nemrem ga ni downlodat kolko je sporo... {#}

Zato braćo beta verzija, sa njom nikada problema...ali nikada :)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
Battlefield 4

Ako netko planira novi miš prije Battlefield 4 nabaviti...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
191x7 kaže...

Ako netko planira novi miš prije Battlefield 4 nabaviti...

Ma, čitao sam negdje da je hitbox toliko drugačiji da ne igra više ulogu

Tako da, Logi od 70 kn, 1000 dpi i žica i ROKAJ

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Battlefield 4

Nakon 10ak restartanja i ponovnih skidanja, jedino kaj primjecujem novo

žali bože 50mb prometa {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni uvijek dode do 21mb i stane.. i izbaci da downlodam najnoviju verziju s njihove stranice.. pa nisam sigurno skido s torrenta {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma treba samo pratiti oglase.... ja sam pred mjesec dana naletio na logitech g700...lik izgubio onaj usb reciever.... dao mi miš koji mogu koristit samo preko kabela za 150kn.....na izgled nov novcat..... ne ebayu usb mali vražićak nekih 50kn :D ... mada sam toliko lijen da ga nisam ni naručio neko igram preko kabela :D ... i rokaj {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

meni uvijek dode do 21mb i stane.. i izbaci da downlodam najnoviju verziju s njihove stranice.. pa nisam sigurno skido s torrenta {#}

Također, ma nabijem ih, ionako necemo moci cipati do popodne..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice