Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
15 0 hvala 15
12 godina
Re: Battlefield 4
-zip- kaže...

Sva sreća za nas koji smo već kupili da su na origin stavili mogućnost vraćanja igara i povrat novca! {#}

...iako sumnjam da će igra bit neki fail i da će netko htjet koristit tu opciju u ovom slučaju...

kako to radi?

treba mi lova trenutno pa bi refundo, da idem prodat acc nebi ni pola dobio :/

ja kad tamo odem ne piše da sam išta kupio, sve prazno

http://img545.imageshack.us/img545/2995/h8ka.png

nvm. riješio upravo sve preko support chata, samo meni nešto i dalje nije jasno, nedavno je danny i još netko pričo o tome, a sada mi je i ovaj na chatu tako nešto govorio

dakle, ja sam 75% siguran da su mi novci sa računa otišli kada sam napravio preorder...

ovaj meni nešto govori da mi novci nisu otišli....... sad se meni čini da nebum ni bf4 vidio ni lovu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 3:16 (b00).
13 godina
neaktivan
b00 kaže...

nvm. riješio upravo sve preko support chata, samo meni nešto i dalje nije jasno, nedavno je danny i još netko pričo o tome, a sada mi je i ovaj na chatu tako nešto govorio

dakle, ja sam 75% siguran da su mi novci sa računa otišli kada sam napravio preorder...

ovaj meni nešto govori da mi novci nisu otišli....... sad se meni čini da nebum ni bf4 vidio ni lovu {#}

Novci jesu "otišli" pod rezervirano, ali transakcija nam nije proknjižena. Ako nemaš netbanking odi na banku provjeri. Mislim da je ovako bilo svima koji su direktno karticom plaćali, neovisno jel preko Meksika ili normalno preko europskog origina. Ako plaćaš preko paypala onda ti skine odmah.

12 godina
LudaVjestica kaže...

Novci jesu "otišli" pod rezervirano, ali transakcija nam nije proknjižena. Ako nemaš netbanking odi na banku provjeri. Mislim da je ovako bilo svima koji su direktno karticom plaćali, neovisno jel preko Meksika ili normalno preko europskog origina. Ako plaćaš preko paypala onda ti skine odmah.

znači novci su na pola puta između mog računa i origina odnosno kod banke, ako je tako to je odlično znači lova bude nazad.. reko mi onaj na chatu da treba od 2 do 14 dana da se to riješi..

imam ja internet bankarstvo međutim nemam gdje to pogledat.......... pretražio sam sve tipa izvršeni nalozi, nalozi u pripremi itd. nema nigdje ništa o tome...

da ne smaram više, hvala ti {#}

14 godina
Battlefield 4

Mali OT, da li vam prolaze transakcije Amexom na meksičkom Originu? Ima li netko da je nedavno naručio BF4 ili Premium preko meksika s Amexom i da mu je prošla transakcija?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam imao vremena čitati temu od početka pa bih molio sudionike alphe da mi kažu što je sa supressionom u bf4. To je najiritantniji dio kod trojke, točnije rečeno čisti noob asist.Nemam pojma koliko mi čistih headshotova iz m98b nije priznalo zbog toga što me neki noob zasuo paljbom i izpromašivao. Prvo mi neprizna headshot, onda svicham na magnum i njegovi metci se neregistriraju ko da pucam u hologram da bi me njub nakraju ubio zadnjim metkom iz okvira. Blisku borbu je inače teško dobit sa bolt actionom jer body shot nije letalan a pogotovo uz ovaj kr3tenski supression to postaje gotovo nemoguća misija.Ako je supression ostao isti bez obzira na eventualne popravke netcoda i eliminiranje crkavanja 10 metara iza čoška nisam siguran da ću financirat grEAdy i dice kupovinom četvorke.

1 4 hvala 0
13 godina
protjeran
SC0RPl0N kaže...

Nisam imao vremena čitati temu od početka pa bih molio sudionike alphe da mi kažu što je sa supressionom u bf4. To je najiritantniji dio kod trojke, točnije rečeno čisti noob asist.Nemam pojma koliko mi čistih headshotova iz m98b nije priznalo zbog toga što me neki noob zasuo paljbom i izpromašivao. Prvo mi neprizna headshot, onda svicham na magnum i njegovi metci se neregistriraju ko da pucam u hologram da bi me njub nakraju ubio zadnjim metkom iz okvira. Blisku borbu je inače teško dobit sa bolt actionom jer body shot nije letalan a pogotovo uz ovaj kr3tenski supression to postaje gotovo nemoguća misija.Ako je supression ostao isti bez obzira na eventualne popravke netcoda i eliminiranje crkavanja 10 metara iza čoška nisam siguran da ću financirat grEAdy i dice kupovinom četvorke.

Supression i dalje ostaje samo što više nema utjecaja na preciznost. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu , jer bi bolje radio bf 4 i 3 na windows 8.1 nego na windows 7 . Da znam posto mi mucno onda da bezveze skidam ponovno igre i sve ako nema koristi.

12 godina
neaktivan
NiramX kaže...
SC0RPl0N kaže...

Supression i dalje ostaje samo što više nema utjecaja na preciznost. 

to je onda značajno poboljšanje, iako i sam vizualni effekt supressiona mogu podržavat samo mazohisti željni dobivanja karcinoma očiju al bolje išta nego ništa po tom pitanju.

15 godina
tireN1337 kaže...

Da ne otvaram novu temu , jer bi bolje radio bf 4 i 3 na windows 8.1 nego na windows 7 . Da znam posto mi mucno onda da bezveze skidam ponovno igre i sve ako nema koristi.

Za četvorku piše da je recommended win 8. 

Uostalom win 7 možeš nadogradit osmicom bez da brišeš igre i podatke s računala, sve ti ostaje.

Battlefield 3: leoDOR3_
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:20 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

Suppres ti je povecan, snajperi su ti jos manje upotrebljivi. Tako ti je bilo u ALPHI. I sa defibilatorom mozes ubiti dvojicu u sec.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
SC0RPl0N kaže...

Suppres ti je povecan, snajperi su ti jos manje upotrebljivi. Tako ti je bilo u ALPHI. I sa defibilatorom mozes ubiti dvojicu u sec.

Čekaj, bolt action snajperi će biti još gori nego u BF3? {#}

Sniping is my job.
16 godina
neaktivan
Da, bit će teži 1.5-2kg. Poprilično će se znojiti kamperi koji će ih nositi u brdo na rubu mape…
12 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Da, bit će teži 1.5-2kg. Poprilično će se znojiti kamperi koji će ih nositi u brdo na rubu mape…

Baš ti hvala na lijepom objašnjenju. {#}

Sniping is my job.
13 godina
protjeran
Schima kaže...

Ne, neće. Supression će imati utjecaja samo na vidljivost tako da će sniperi biti bolji nego ikada.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
NiramX kaže...
Schima kaže...

Ne, neće. Supression će imati utjecaja samo na vidljivost tako da će sniperi biti bolji nego ikada.

Netočno dodat će također i scope sway. Ak ne znaš što znači guglaj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Zaboravljaš na zeroing. 

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
NiramX kaže...
Schima kaže...

Ako se dobro sječam rečeno je da će LMG-evi imati veći supression, ova druga oružja manji. Više će biti izražen na daljinu a manje na blizu, a kad si pod supresom biti će veći recoil ali će ga istrenirani igrači ipak moći iskontrolirati.

Neće biti ove fore ko u trojci da meci lete random iako si dobro nanišanio. Bilo je u nekom videu, ako nađem budem postao.

edit: Evo ovako je rečeno: "... Small things like we’re really revamping the entire suppression system. So, in close quarters fights, we actually don’t have that much suppression and suppression is actually toned down on a lot of the weapons. It’s more the LMG’s role to actually be the suppressor. Things like making carbines and DMRs for all the kits. So, we’re doing some changes there with the kits.” Bilo je još o tome al ne mogu sad naći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:07 (D4RKR1DE).
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 - Interview with Daniel Matros

0 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...

Najljigavija persona vezana uz BF serijal ikada...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
15 godina
Battlefield 4

Evo malo prije se vratio iz Mexica, nema ništ novog tamo, sve po starom... I da, pozdravljaju vas meksikanke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:26 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Evo malo prije se vratio iz Mexica, nema ništ novog tamo, sve po starom... I da, pozdravljaju vas meksikanke.

TO!!

Znaci uspjelo je??

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
mrxa1 kaže...
Asterix kaže...

Najljigavija persona vezana uz BF serijal ikada...

Zbog njega su i izmislili counter knife.

BF3: Xtream_P3rky
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

TO!!

Znaci uspjelo je??

Uspjelo je. Zahvaljujem na pomoći.

Još nabacim premium za koji dan i miran sam. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 23:27 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Daj reci da li si išao na novi Origin store ili onaj stari store2origin? Ako si uspio kupit preko novog napiši koju karticu si koristio. Meni na novom ne radi ni Amex ni Visa Electron(Erste) a s tom Visom sam uredno na starom store2origin-u nabavio Premium prije nekih 3 tjedna.

15 godina
t00mob kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Daj reci da li si išao na novi Origin store ili onaj stari store2origin? Ako si uspio kupit preko novog napiši koju karticu si koristio. Meni na novom ne radi ni Amex ni Visa Electron(Erste) a s tom Visom sam uredno na starom store2origin-u nabavio Premium prije nekih 3 tjedna.

Samo na store2.origin ti možeš kupiti,novi origin storee ne funkciornira

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
t00mob kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

store2origin

Sve po ovom tut-u rađeno

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=131&jumpto=3800010&sort=asc&view=flat

btw. China Rising se tek kasnije pojavi pod ekspanzijama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 11:20 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Battlefield 4

Aj sad dosta offtopica, imate temu za kupovine.

Ima li kakvih novih vijesti vezano za betu? Oće nam pustit preload noć prije?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

ma i vi svi letite ko grlom u jagode. odigrajte betu pa vidite na što liči igra, a ne odmah kupnja nečeg što će te dobiti tek za 2,3,4 mj. gadovima dajete pare a praktički ni neznate što dobivate.

Covjece pa ovdje su svi FPS ovisnici, ak necemo igrati BF koji cemo drugi FPS igrati? A i ono sto smo do sada vidjeli malo je reci da je dobro.

LoL-scarface797(EU-West)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice