Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
forzzuk kaže...

Sad, da li ovo sadrži sve buduće DLC-ove koje će izdavati..?

Ove sitne đinđe-minđe poput nekakvih Battlepackova me ne zanimaju.

Ali ne sadrži osnovnu igru. To je samo Premium. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
NiramX kaže...
forzzuk kaže...

Isuse, ovaj EA je totalno retardiran i nabijem ih na svoj tvrdi Ud.

Pa dokle seže ova retardacija?

Koliko slojeva ima?

Isss..Standard, Premium, Extra, Deluxe, Shiny, Special Edition...

Set noževa gratis hebote..

Meh, ohladilo me skroz.

Something witty.
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
NiramX kaže...
forzzuk kaže...

Koliko slojeva ima?

Meh, ohladilo me skroz.

imas samo dvije verzije za sada, imas standrad i DD + premium pack. Buduci da sa premium packom dobijes sve sto cini DD verziju bolju od standarda nemas smisla ici na DD. Znaci fino proxy i uzmes standard + premium cca390kn i miran si do novog BF.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
protjeran
ceco22 kaže...
forzzuk kaže...
NiramX kaže...
forzzuk kaže...

Koliko slojeva ima?

Meh, ohladilo me skroz.

imas samo dvije verzije za sada, imas standrad i DD + premium pack. Buduci da sa premium packom dobijes sve sto cini DD verziju bolju od standarda nemas smisla ici na DD. Znaci fino proxy i uzmes standard + premium cca390kn i miran si do novog BF.

nemora zaniciti da je miran, poznavajuci EA jos ce poslije i biti neki ExtraPremium.

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Znači, to se izvede na način da se prati Cyberov tut?

Sve Durex safe..?

Platim i običnu igru i taj Premium...

Hebiga momci, znam da se ovo stalno vrti po temi i nije praktički tu ni mjesto al eto..

Something witty.
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Fala unaprid

EDIT: imam ZABA-inu Visa karticu, Paypal...

Moguće da će te zezati ZABA, tj. znam više slučajeva gdje nisu mogli obaviti kupnju sa karticom Zagrebačke banke, mislim da čak ni preko paypala...ali ako ima netko kome je uspijelo nek javi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:57 (D4RKR1DE).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
ceco22 kaže...

Znači, to se izvede na način da se prati Cyberov tut?

Sve Durex safe..?

Platim i običnu igru i taj Premium...

Hebiga momci, znam da se ovo stalno vrti po temi i nije praktički tu ni mjesto al eto..

Siguran si 100 %. slijedi upute i ne brini. Ako nesto zahebes pare su ti vracene 100%. Tako nas je uzelo 99% igru, a pirat je uzeo za cifru s kojom se ide u madjarasku kurvati.

12 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...

Moguće da će te zezati ZABA, tj. znam više slučajeva gdje nisu mogli obaviti kupnju sa karticom Zagrebačke banke, mislim da čak ni preko paypala...ali ako ima netko kome je uspijelo nek javi..

to i mene zanima, jel uspio tko platiti sa zabinom Visom i ako je kako. mene specijalci nazovu i pitaju dali vam je netko ukrao karticu da netko pokusava nesto kupiti i poslije razgovorra kada sam im rekao da sam to ja i dalje nece pustiti karticu na autorizaciji. stvarno je banka za k**** sutra cu ici u hypo napraviti mastercard prepaid refresh karticu da imam za takve slucajeve da nemoram stalno nekoga moljakati da mi uzme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:00 (BFBeast).
13 godina
Battlefield 4

ma i vi svi letite ko grlom u jagode. odigrajte betu pa vidite na što liči igra, a ne odmah kupnja nečeg što će te dobiti tek za 2,3,4 mj. gadovima dajete pare a praktički ni neznate što dobivate.

Moj PC  
9 2 hvala 0
12 godina
protjeran
letece_prase kaže...

ma i vi svi letite ko grlom u jagode. odigrajte betu pa vidite na što liči igra, a ne odmah kupnja nečeg što će te dobiti tek za 2,3,4 mj. gadovima dajete pare a praktički ni neznate što dobivate.

Ma tako i ja mislim, ali sam pozurio da nebi ukinuli ovo preko mexica.

15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Sva sreća za nas koji smo već kupili da su na origin stavili mogućnost vraćanja igara i povrat novca! {#}

...iako sumnjam da će igra bit neki fail i da će netko htjet koristit tu opciju u ovom slučaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:47 (-zip-).
17 godina
-zip- kaže...
letece_prase kaže...

Sva sreća za nas koji smo već kupili da su na origin stavili mogućnost vraćanja igara i povrat novca! {#}

...iako sumnjam da će igra bit neki fail i da će netko htjet koristit tu opciju u ovom slučaju...

Baš sam počeo ovo pisati. {#}

16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

ja zamišljam bf4 kao veliki dlc za bf3. tako da nemam šta fulat. malo bolji engine i druge mape. što se mene tiče mogli su samo nastavit štancat premiume 2, 3, 4 itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 22:39 (ranko091).
12 godina
protjeran
ranko091 kaže...
letece_prase kaže...

ja zamišljam bf4 kao veliki dlc za bf3. tako da nemam šta fulat. malo bolji engine i druge mape. što se mene tiče mogli su samo nastavit štancat premiume 2, 3, 4 itd...

ja zamisljam da je BF4 BF3, odnosno danasnji bf3 kojeg igramo je trebao biti u Alpha stanju.

pogotovo u bf4 mi se svidaju boje, kada pogledam bf3 video zaboli me glava od kojekakbih filtera, plavih boja i od sunca da nemozes raspoznati protivnika.

ali u bf4 mi se cini da ce biti super lagano prepoznati protivnika sto u bf3 nije bi slucaj osim ako nije spotan.

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
letece_prase kaže...

Ako bude slicno Alphi ceka te potpuno drukcija igra ;)

Btw. Di nam je nestala zvjezda Megatron ;D

17 godina
Battlefield 4

Meni BF4 djeluje kao novi sadržaj za BF3, recimo ekspanzija u punom smislu riječi.

Nešto kao što je Zero Hour bio za C&C Generalse. Samostojeća ekspanzija.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 22:55 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Meni BF4 djeluje kao novi sadržaj za BF3, recimo ekspanzija u punom smislu riječi.

Meni djeluje baš kao dostojan nastavak. Dobit ćemo Commandera, Spectator, više destrukcije i dinamičke mape, bolji hitreg, veću customizaciju, i još mnogo toga,

najbitnije je samo da sve izbalansiraju dobro. A to što liči na trojku je sasvim normalno, takav je Battlefield, ne kužim šta svi očekuju. 

12 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
191x7 kaže...

Meni djeluje baš kao dostojan nastavak. Dobit ćemo Commandera, Spectator, više destrukcije i dinamičke mape, bolji hitreg, veću customizaciju, i još mnogo toga,

najbitnije je samo da sve izbalansiraju dobro. A to što liči na trojku je sasvim normalno, takav je Battlefield, ne kužim šta svi očekuju. 

Jos i bolje sto lici na trojku, necemo se morati puno prilagodavati.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

(zanimljiva sitnica od 3:00 u vezi reloada)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 23:42 (-zip-).
Moj PC  
5 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 4

Nisam bas  čuo puno komentara od srećkovića koji su imali priliku da igraju alphu  da li su i u kolikoj mjeri primijetili ovo poboljšanje hitdetekŠna. Jesu li i u četvorici okusili one glupe smrti dva metra iza zaklona.  Na sunce jako kao supernova i onaj plavi blur u mapama se i nekako mogu naviknuti ali mi je hit detection uvijek išao na qrac. Znam da je alpha bila debelo neispolirana....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jer ima kupiti bf 4 key da je jeftinije preko kartice ovako ? Hvala , zasada imam samo bf 4 beta :/

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...

Jer ima kupiti bf 4 key da je jeftinije preko kartice ovako ? Hvala , zasada imam samo bf 4 beta :/

https://www.g2play.net/store/Last-Call-for-Battle/

evo od danas imaš popust i ovo je možda najjeftinije kaj sam pronašao (a da nije meksički proxy) i da je pouzdana stranica.

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan

Neznam jos mi je EA dao neki 15% popusta na igru neku valda koju zelim jer su mi dali invalid key a nisu htjeli dat novi :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 10:27 (tireN1337).
15 godina
Battlefield 4

Kolko bi me sveukupno došla igra + premium preko mexica?

Battlefield 3: leoDOR3_
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

lijepo ti je dečko napisao stranicu prije, daj čitaj

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan

Ne kuzim to mexia proxy vpn sta pricaju , sto se treba napraviti za taj mexico ?

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

cirka 400kn.

tireN1337 kaže...

Ne kuzim to mexia proxy vpn sta pricaju , sto se treba napraviti za taj mexico ?

Zašto ne čitate teme?

KLIK

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 11:09 (fila2208).
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

imas samo dvije verzije za sada, imas standrad i DD + premium pack. 

Ima i LTD verzija, ali je to box pa ce to vjerovatno biti kao DD u kutiji! No vidjet cemo kad stigne paket!

15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

ipak ce biti 1911 u igri (na 1:50){#}

15 godina
zeus-mo kaže...
-zip- kaže...

ipak ce biti 1911 u igri (na 1:50){#}

Dada, potvrđeno je ima već par dana. 1911 je legendarni pištolj i bilo je puno plača kad nije isprva bio najavljen...tako da mi je baš drago da se vraća.

Iako se nadam da će vratiti i M27 i F2000 kroz neki dlc...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice