Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
kach kaže...

Napravio sam refund bf4 kad sam ga kupio na originu dok je bio nekak bug kod preordera i vratili su mi pare prije vise od 10 dana i danas mi se pojavila igra u originu koda sam ju kupio... onak wtf? http://prntscr.com/1q1z4h

Haha, lol :)

To je Origin, sto se cudis :) Drzim ti fige da dobijes besplatno BF4!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
kach kaže...

Napravio sam refund bf4 kad sam ga kupio na originu dok je bio nekak bug kod preordera i vratili su mi pare prije vise od 10 dana i danas mi se pojavila igra u originu koda sam ju kupio... onak wtf? http://prntscr.com/1q1z4h

Žele te na serverima ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Battlefield 4

M16 gameplay {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

M16 gameplay {#}

Izgleda da msesnaestica nastavlja gdje stala u trici {#} samo sto mi u trici puno ljepse izgleda

15 godina
zeus-mo kaže...
fila2208 kaže...

M16 gameplay {#}

Izgleda da msesnaestica nastavlja gdje stala u trici {#} samo sto mi u trici puno ljepse izgleda

a ovaj reski zvuk, me likes :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kome jos uvijek treba meksicki proxy:

200.52.172.66:8080

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako čudno izgleda igra, barem meni, od dosada viđenog, ja mislim da ću se prvih 100 sati samo privikavati na sve..

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači m16 opet ista stvar kao u BF3, gun svih gunova.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Brodići će rulati!!1

Također, lvl dobija u ponedjeljak neku test verziju igre pa ćemo dobiti nove info :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 22:58 (fila2208).
Moj PC  
3 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Demize99 objavio na twitteru da revive nakon knifanja neće biti moguć.

https://twitter.com/Demize99/status/376805193569931265

Otkad su počele masovno curiti vijesti o BF4, ne znam da sam čuo išta što mi se nije sviđalo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 9:49 (animosity_frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
animosity_frenzy kaže...

Demize99 objavio na tweeteru da revive nakon knifanja neće biti moguć.

Otkad su počele masovno curiti vijesti o BF4, ne znam da sam čuo išta što mi se nije sviđalo.

Eh, sad da još dodaju da nema rev ni nakon headshot-a...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
TomoR kaže...
animosity_frenzy kaže...

pa ni nakon granate, pa ni nakon tenka, pa ni nakon rpga-a...pa da izbacimo onda revive?

Nerealno je, ali nije ni bitno, bitno da je igrivo i balansirano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 10:23 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TomoR kaže...
animosity_frenzy kaže...

pa ni nakon granate, pa ni nakon tenka, pa ni nakon rpga-a...pa da izbacimo onda revive?

Nerealno je, ali nije ni bitno, bitno da je igrivo i balansirano.

da ali knife je ultimativni kill, po meni najosobnije ubojstvo u igri. i bilo bi lijepo da se nemože revivat nakon toga. neka to bude kazna što si nisi pazio leđa...

15 godina
ranko091 kaže...

da ali knife je ultimativni kill, po meni najosobnije ubojstvo u igri. i bilo bi lijepo da se nemože revivat nakon toga. neka to bude kazna što si nisi pazio leđa...

Za knife se slažem, poslije njega nema revive :)

17 godina
Battlefield 4

.50CAL M82 gameplay (onaj snajper koji možeš samo pokupiti):

Attack boat gameplay/set-up:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF4 izgleda brutalno. samo mi nije jasno nikako što se dobije sa deluxe verzijom i sa premium. zasto je deluxe skuplja ako sa premium dobiješ sve DLC.ove?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

BF4 izgleda brutalno. samo mi nije jasno nikako što se dobije sa deluxe verzijom i sa premium. zasto je deluxe skuplja ako sa premium dobiješ sve DLC.ove?

zato što uz deluxe dobiješ i jedan dlc, tako da ako uzmeš deluxe i premium ispada da ćeš jedan dlc platit 2 puta. ako je slučaj isti kao sa bf3. tako da sam ja ovaj puta uzeo običan bf4, a premium ću kad budu dlc počeli dolazit.

13 godina
ranko091 kaže...
Wrecker66 kaže...

zato što uz deluxe dobiješ i jedan dlc, tako da ako uzmeš deluxe i premium ispada da ćeš jedan dlc platit 2 puta. ako je slučaj isti kao sa bf3. tako da sam ja ovaj puta uzeo običan bf4, a premium ću kad budu dlc počeli dolazit.

I sa obicnom verzijom dobijes prvi DLC!

U Deluxe verziji se dobiju 3 zlatna paketa (jos se ne zna sto je to, vjerojatno dogtagovi, novi camoi.. nesto takvo) i mislim da dobijes otkljucane upgrade za sva vozila i pristup beti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:08 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...

U Deluxe verziji se dobiju 3 zlatna paketa (jos se ne zna sto je to, vjerojatno dogtagovi, novi camoi.. nesto takvo) i mislim da dobijes otkljucane upgrade za sva vozila i pristup beti.

ja sam uzeo na g2play, a pošto sam kod njih na preorderima dosta puta popušio dlc-ove, tako se niti sada ne nadam. ovi sa origina to je ok.

17 godina
Battlefield 4

Nije li onda najisplativije (ne računajući proxy) uzeti s npr g2play samu igru i odmah uzeti i Premium?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Al su ga ovi iz EA zakomplicirali {#}

4 1 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...
Wrecker66 kaže...

Ne, dobiješ vehicle shortcut za BF3, ne za BF4.

Nisi sliku ni vidio, a jasno ti piše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:32 (fila2208).
13 godina
Wrecker66 kaže...

Al su ga ovi iz EA zakomplicirali {#}

Tocno to!

Imas srece da se prije nisi raspitivao. Na pocetku su Deluxe verziju zvali Premium {#}

{#}

15 godina
Battlefield 4

Mensečini, da su oni bacili kost na sve stavili premium sve fino nazvali da ekipa kupi onako pa kasnije skuži da to nije premium pravi nego premium expansion pack...

blesvao, zato služe forumi da ljudi jedni drugima pomognu i natuknu ako netko nešto propusti ili ne kuži :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hebeš mu sve. Kod GMC-ca se zapisao za BF4 LTD. Da nebude samo Deluxe, Standard i Premium u igri.  Sad je tu i LTD.{#}

Mensčini da je sve  to isto s***e samo drugo pakovanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Wrecker66 kaže...

To i ja mislim napraviti.Još sam si mislio joj ne,ponoviti će se isto što i sa BF3,jedan DLC ću platiti 2 puta...

Kad sam vidio da se premium već sad prodaje,a igra nije još ni izašla mislio sam da je greška,jer zašto bi ljudi onda uzeli deluxe?EA nije glup ili je?

U jednu ruku osjećam da je to jadna odluka što već sada prodaju DLC-jeve a igra još nije ni izašla,a u drugu ruku sam im zahvalan što ću uštediti malo novaca.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo i zahtjeva {#}

P.S Nije moja slika.

Izgleda da če FB3 i dalje biti vrlo dobro optimiziran. Ali moja 6950 če plakat sa 1GB video memorije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 18:24 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 10
14 godina
3GB video memorije je malo previse.
Vjerovatno toliko treba samo za ultra,bojim se da ce se HD6850 Toxic namuciti sa BF4
robimarko@gmail.com
16 godina
Battlefield 4

Hehe taman sjeo u recommended.

Još da mi je jedna 7850 :)))

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hehe taman sjeo u recommended.

Još da mi je jedna 7850 :)))

za single player da, ali na MP sve na low osim MESH na ultra.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice