znači ovo nije premium: http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-Premium-DLC-EA-Origin-Key.html ?
nevermind :)
znači ovo nije premium: http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-Premium-DLC-EA-Origin-Key.html ?
nevermind :)
Kontaktirao sam ih u vezi preordera i veli ženska(valjda) da se nitijedan Battlefield premium preorder neće vidjeti u library-u do dana izlaska igre.
kao samo battlefield digital deluxe je za sad vidljiv u igroteci.
Reko fala mala. Sad sam miran!
E sad dali je to tak vidjecemo.
Kontaktirao sam ih u vezi preordera i veli ženska(valjda) da se nitijedan Battlefield premium preorder neće vidjeti u library-u do dana izlaska igre.
Kako te sprčila.
Premium bi se trebao vidjeti kad ideš pod bf4 info(kak gore drahiću),al imaju nekih problema pa se zato nekima ne vidi.
Oni su taj video najavili kao extra content, nije se spominjao Premium.
bilo je nesto u stilu "Here's what you'll get if you..."
Kako te sprčila.
Premium bi se trebao vidjeti kad ideš pod bf4 info(kak gore drahiću),al imaju nekih problema pa se zato nekima ne vidi.
Gle ak je dobra nema veze. Sex je sex!
Ali ja nemam ništ osim bete u igroteci. Ko da nisam napravio preorder, doduše imam potvrdu na mailu.. ali ja bi onu ikonicu kužiš? kaj ako mi nebude igre na dan izlaska?
ha?
Onda bum nekoga ja sprčil. fejst.
Ali ja nemam ništ osim bete u igroteci. Ko da nisam napravio preorder, doduše imam potvrdu na mailu.. ali ja bi onu ikonicu kužiš? kaj ako mi nebude igre na dan izlaska?
ha?
A čuj to ti je Meksiko,ako ništa drugo vratit će ti lovu.
Jučer sam negdje čitao da je neki lik kupio FIFU 14 preko meksika prije koji mjesec,i sad pred izlazak je dobio mail u kojem piše da mu vračaju lovu i maknuli mu igru iz origina.
Koliko tu ima istine neznam,budem probao nać taj post pa ga stavim ovdje.
Ista stvar je se dogadjala sa Premium iz Indije, kad je nesto sitno ekipe dobilo pare nazad. Sve zavisi kakve si srece.
ha?
A čuj to ti je Meksiko,ako ništa drugo vratit će ti lovu.
Jučer sam negdje čitao da je neki lik kupio FIFU 14 preko meksika prije koji mjesec,i sad pred izlazak je dobio mail u kojem piše da mu vračaju lovu i maknuli mu igru iz origina.
Koliko tu ima istine neznam,budem probao nać taj post pa ga stavim ovdje.
prvi put idem škrtarit i evo ti ga na.
U biti imam vremena napraviti preorder, pa makar dan prije izlaska.
Inače u pitanju je brazil. više mi se sviđa od meksika.
Meni su preko maila rekli da transakcija nije uspila dvadeset dana nakon kupnje u meksiku ali mi nisu igru makli sa origina niti su mi skinuli novac, stavia sam sliku maila par postova prije
Za one koji ne zele kupiti preko Proxya, evo na go2arena BF4 + China Rising DLC: 295kn
Pise da su popusti, al se meni cini da je i prije bila ova cijena... ili sam u krivu?
Bila je jos niza... ja uzeo za 260...
Da, ali nema pristup beti ako se ne varam?
Opet je bolje uzet proxyem :)
Evo, i G2play je dobio premium. Ali na Amazonu je jeftinije. Barem ako se niste voljni preseliti u Mexico/Brazil.
Treba ih pitat koji alat za kompresiranje koriste za sažimanje Premiuma :P
Haha mora da je neki novi na trzistu
ummm, ti premium-i su samo kodovi za upgrade ili?
To je zato što ne nude direktan download nego sve ide preko Origina.
ummm, ti premium-i su samo kodovi za upgrade ili?
Ne kuzim bas pitanje pa cu opsirnije odgovoriti :)
BF4 Premium je ista stvar koja je bila i BF3 Premium - sve DLC-eve koji ce izaci za igru ces dobiti, i to dva tjedna prije onih koji kupe samo taj DLC. I neke dodatne fore, tipa dog-tagovi, mozda neka oruzja, i jos neke dodatne nepotrebne stvari.
Kad kupujes preko Origina, onda ti igra, DLC, ili sto si vec kupi, samo nastane pod My Games.
Kad kupujes preko neke trece stranice ili u ducanu, onda dobijes key koji upisujes u Origin, i onda ti on nastane medju My games (ili pod Info o igri, ako je samo dodatak za nju).
Da, ali nema pristup beti ako se ne varam?
Opet je bolje uzet proxyem :)
Pa ako imaš BF3 premium mislim da isto dobiješ exclusive betu, ali pa to je samo par dana raniji pristup poslje će svi moći igrati bez problema.
sad više ništa ne kužim...taj premium...jel su to samo dlc-ovi...ili je to bf4 plus svi dlc-ovi.... ne čita mi se unazad 150 strana da bi skužio.... hvala
sad više ništa ne kužim...taj premium...jel su to samo dlc-ovi...ili je to bf4 plus svi dlc-ovi.... ne čita mi se unazad 150 strana da bi skužio.... hvala
Taj premium su samo dlc-ovi.
Taj premium su samo dlc-ovi.
Znači ponovo mi ne gine oko 500kn iskeširat za igru... ufuf
A jel ti se čita dva posta unazad?
Upadam ko padobranac,zanima me samo sto mislite ili vec ima neke provjerene informacije ce BF4 biti zahtjevniji od BF3 ?
Evo inside informacije da ce biti... posto je novi engine gore, ali ne nesto pretjerano.
Napravio sam refund bf4 kad sam ga kupio na originu dok je bio nekak bug kod preordera i vratili su mi pare prije vise od 10 dana i danas mi se pojavila igra u originu koda sam ju kupio... onak wtf? http://prntscr.com/1q1z4h