Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

I? 

Kakva su vasa misljenja iz videnog? Znam da je tesko prosudit kroz gledanje,ali sta mislite? 

Meni izgleda kao modificirani BF3 (što i nemora biti loše ukoliko na kraju budu izmjenjene prave stvari). Treba pričekati Betu i finalni proizvod i onda presuditi. Sjetite se samo koliko se BF3 promjenio od Alphe do danas. 

Thnx na filmićima i dojmovima.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Battlefield 4

U mapama dobivamo i na visini, i to je stvarno super, samo mi je žao što nema više katova na kojima možeš biti, da doslovno možeš ići po katovima zgrada i sakriti se i snajpati s bilo kojeg kata i prozora.

Ono sto ocekujem, sredeni net code i sredeni suppress. To mi je najbitnije.

A na kraju bih volio i malo sredene snajpere. Sa snajperom, osim headshotom kao instant kill mora biti i gornji dio trupa. Da dobiju pravog smisla i da ga se doslovno bojis i sakrivas iza ugla kako bi i trebalo biti.

E da.. i ono što sam spominjao meksicki proxy, 38€ je deluxe edition, standardna sa DLCom je oko 29.90€.

edit: idite za svaki slučaj preko nekog high secure proxya

[M|C] pleXx
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 11:58 (janiq).
Moj PC  
3 1 hvala 3
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

I? 

Kakva su vasa misljenja iz videnog? Znam da je tesko prosudit kroz gledanje,ali sta mislite? 

Thx na klipovima, slažem se s fejk dadom i dodajem da je gej kaj s helićem nemreš van mape ni malo više nego prašinari al dobro, treba se naviknuti.

Dimnjačara po zgradama ima i u alfi, ambfakinglivbl!

14 godina
Battlefield 4

Kamperaja je bilo i u alphi,da. Samo sta su na bijeloj podlozi bile crne tocke tako da si ih lako uocio.Pitam se sta ce bit kad ce zgrade imat svoju boju i vojnici kamuflirani..

-Da se moze po zgradama po svim katovima,runde bi trajale po par sati,jer su fakat visoke zgrade i trebalo bi ti vremena da nades ekipu.

Skyscraper je stvarno visok. NEmogu zamislit koliko je AC130 onda visoko,kad na snimkama vidis da mu je Hotel tako daleko.

Nadam se da ce rijesit to lockanje,jer helijem lockas drugi heli na 300m bez problema,a mapa je mala,tj ogranicena sa crnom zonom.

To ili je bug ili moraju hitno rijesiti jer ako npr ides iz kineske baze direktno na Skyscraper sa helijem,prolazis kroz crnu zonu.

E da,sto se tice spotinga-Malo je syebano jer ako spotas i  ispred tebe je lik,tih par milisekundi ti uzme animacija spotanja da bi mogao zapucat. Nije full strasno,ali nekada ce bit presudno u 1vs1. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
protjeran

Smanjiti range snajpera, i da budu lakse uocljivi jer u bf3 puca po tebi sa druge strane mape pa ga ti primjeti...

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Smanjiti range snajpera, i da budu lakse uocljivi jer u bf3 puca po tebi sa druge strane mape pa ga ti primjeti...

{#}{#}{#}{#}{#}{#} kazni se

13 godina
protjeran
Battlefield 4

To se slazem, da bi gornji dio trupa trebao biti kill, mislim nema smisla oderes ga s m98 u prsa i nista, ostane mu 30%

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 15:21 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

E da,na nekim killevima mozete skuzit da imam preko 80 assist cini mi se i da onda pise- counted as kill

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

To se slazem, da bi gornji dio trupa trebao biti kill, mislim nema smisla oderes ga s m98 i prsa i nista, ostane mu 30-40%

I ja se slažem, mutavo je kad ga rokneš s Lapua magnumom, a on preživi. >.<

Sniping is my job.
12 godina
protjeran
Battlefield 4

snajpere treba pojacati i maknuti im da im bljesti optika. i na assault puske dici recoil da nemogu skidati sa njome snajpere, onda ce snajoer imati nekoga smisla na daljinu a ne ovako sa pola pusaka skidas snajpere na velikoj udaljenosti bez problema.

i da dignu recoil za jos 50% igra bi bila vise dinamicnija jer se nebi moglo gadati kao na teheranu sa jednog kraja mape na drugi, nebi bilo toliko kampiranja morala bi se forsirati vbliza borba sto je po meni ok. a ne da netko stane u neki headglich i gada te sa 200metara a ti njemu nemozes nista jer mu niti šiške nevire.

Moj PC  
11 1 hvala 2
14 godina
drahic kaže...

-Da se moze po zgradama po svim katovima,runde bi trajale po par sati,jer su fakat visoke zgrade i trebalo bi ti vremena da nades ekipu.

Nebi, igra se objective, ko mu kriv ako lunja po mapi i ne osvaja zastave. Ili pak neki drugi mod. TDM se ionako igra na smanjenoj mapi

[M|C] pleXx
16 godina
Battlefield 4

Treba im isto tako i ubrzati metak, a ne da M16 ima brži metak od večine snipera.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Sada kad pucas sa sniperom,puno brze metak ide. Bas je ono,u milisekundi udari metu na daljinu. 

To sam se zacudio bio. 

I drop projektila od tenka je uzasno velik. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

najbolje bi bilo da maknu puške iz igre i da svi skačemo k'o zečevi po mapi i koljemo se {#}

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma da ,hebo puške i tenkove ,nek stave roštilj i pive da i mi "zaigramo" kak spada {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Sqid gun drugovi, squid gun nam treba!!!! {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Iron sight na ovom shotgunu je dizaster :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima ljudi koji stvarno imaju skilla i odlično igraju kao snajperisti, ali to u velikoj većini slučajeva nije tako. Prva misao svakog nooba je: "Uzet ću snajper i skidati ekipu ko zečeve hihihi!" Relanost je bitno drukčija - čamljenje pri dnu leaderboarda i broj killova-smrti = 2-3. Ne bi me to smetalo tolko, ali u skoro svakoj partiji cca. pola tima se ponaša tako. Mislim da ne treba objašnjavati zašto je to iritantno.

Zato me malo brinu ovi vaši zahtjevi za buffanjem bolt action snipera, jer bi tako moglo misliti još puno ljudi, što bi DICE ne daj bože moglo navesti da stvarno to i sprovedu u stvarnost. U prijevodu, umjesto 1/2 tima u ulozi recona lako bi se moglo dogoditi da to pređe u 2/3 do 3/4. Malo šta me tako raspi7di kao kad me neki tikvan upuca s drugog kraja mape nakon što je kempao zadnjih 10 min.

Opet, nemojte me krivo shvatiti, kako stvari stoje, omiljena klasa u BF4 će mi biti Recon, ali sa teniskom lopticom, C4 i carbinom u rukama, na prvoj liniji, PTFO-ing.

Steam=Battlelog: animosity_frenzy
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hvala za sve filmiće i info.

Nešto što me zasmetalo je da zastave nisu poredane ABCDE, nego onako kako ih zauzimaš (imaš u vlasništvu) - ovako moraš duplo pogledati je'l imaš ACE zastave ili ABC. BF3 mehanika mi je "brža za mozak", gdje su poslagane ABCDE.

bolje i to nego kao raspored u BC2, treba ti 2 mjeseca da skontaš di,šta,kako

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

sry za double post

Btw. evo jedno prekrasno današnje iskustvo sa umiranjem iza zida... (EU server, 24 ping meni, njemu 64)... pojačat zvuk za ultimate rage

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 14:33 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Kamperaja je bilo i u alphi,da. Samo sta su na bijeloj podlozi bile crne tocke tako da si ih lako uocio.Pitam se sta ce bit kad ce zgrade imat svoju boju i vojnici kamuflirani..

Skyscraper je stvarno visok. NEmogu zamislit koliko je AC130 onda visoko,kad na snimkama vidis da mu je Hotel tako daleko.

Nadam se da ce rijesit to lockanje,jer helijem lockas drugi heli na 300m bez problema,a mapa je mala,tj ogranicena sa crnom zonom.

To ili je bug ili moraju hitno rijesiti jer ako npr ides iz kineske baze direktno na Skyscraper sa helijem,prolazis kroz crnu zonu.

E da,sto se tice spotinga-Malo je syebano jer ako spotas i  ispred tebe je lik,tih par milisekundi ti uzme animacija spotanja da bi mogao zapucat. Nije full strasno,ali nekada ce bit presudno u 1vs1. {#}

sve mi se čini da će bit još više kamperaja u bf4(recona) i nekako predviđam da će bit još više gličeva,bugova i svega nego u bf3

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok shvaćam ima kretena koji leže navrh brda cijelu partiju i snajpaju ,ali nemožete pričat za recon da je kamperaj kad je ta klasa stvorena za to , znači sa udaljenosti pucat ,ne otkrivat se previše i ne ulazit previše u borbu prsa o prsa jer je 90%

da ćete spljugat.

ajde i u bf4 su to "poboljšali"  i stavili c4 da se recon malo više uključi u borbu i pomaganju teamu.

ovako praktički nema koristi o reconu....

meni je to toliko glupo da ja tipa sa 10 metara (boltom) pogodim u prsa ili u vrat i ostane mu 20%.

ja sam eto tip recona koji non stop trči i ulazi u bliske borbe i to je prilično frustrirajuće u velikoj večini situacija di ja naprosto gubim ,jer pogodim tipa ostane mu 20% i onda dočekat da mi prebaci na novi metak i u to vrijeme sam RIP.

druga stvar je kad igrate sa reconom i uzmete primjer as val ili ump ,onda to i donekle pije vodu, ali sa bolt sniperom je teško....

i zato svaka čast svima koji rulaju sa boltom.

ali isto tako se u donekle nečemu slažem sa frenzyem , glupo bi bilo stavit bolt sniper da ubija iz bilo koje udaljenosti u bilo koji dio tijela. to bi totalno uništilo gameplay i opčenito čar snipanja u bf.

čak i najbliže kako su mogli "popravit" recon je da mu stave c4,ali onda barem da stave eto do nekih 30-50 metara prsa,glava - KILL.

i slažem se sa ljudinom , dobro je napisao, da ne svijetle toliko jer ga kužiš sa kilometar ,a ti ga prije skineš sa puškom nego on tebe sa snipom i to na 100-200 metara

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

sry za double post

Btw. evo jedno prekrasno današnje iskustvo sa umiranjem iza zida... (EU server, 24 ping meni, njemu 64)... pojačat zvuk za ultimate rage

nisi umro iza zaklona, vec kad si pao dolje a vise nema bad lucka. imas samo killed in action ako netko nije to uzrokovao na tebi.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

svatko ima omiljenu klasu i svi zele da se njegova klasa sto je moguce vise poboljsa......kako god.....sta god da bude kupiti ce mo je...i premium ako izadje i to ce vecina uzeti...a sta ces..dlc cld ddz i to sve ce ekipa kupit.nema alternative...zato bez prepucavanja(prepucija) i ajmo igrat

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ok shvaćam ima kretena koji leže navrh brda cijelu partiju i snajpaju ,ali nemožete pričat za recon da je kamperaj kad je ta klasa stvorena za to , znači sa udaljenosti pucat ,ne otkrivat se previše i ne ulazit previše u borbu prsa o prsa jer je 90%

da ćete spljugat.

ajde i u bf4 su to "poboljšali"  i stavili c4 da se recon malo više uključi u borbu i pomaganju teamu.

meni je to toliko glupo da ja tipa sa 10 metara (boltom) pogodim u prsa ili u vrat i ostane mu 20%.

ja sam eto tip recona koji non stop trči i ulazi u bliske borbe i to je prilično frustrirajuće u velikoj večini situacija di ja naprosto gubim ,jer pogodim tipa ostane mu 20% i onda dočekat da mi prebaci na novi metak i u to vrijeme sam RIP.

druga stvar je kad igrate sa reconom i uzmete primjer as val ili ump ,onda to i donekle pije vodu, ali sa bolt sniperom je teško....

ali isto tako se u donekle nečemu slažem sa frenzyem , glupo bi bilo stavit bolt sniper da ubija iz bilo koje udaljenosti u bilo koji dio tijela. to bi totalno uništilo gameplay i opčenito čar snipanja u bf.

čak i najbliže kako su mogli "popravit" recon je da mu stave c4,ali onda barem da stave eto do nekih 30-50 metara prsa,glava - KILL.

i slažem se sa ljudinom , dobro je napisao, da ne svijetle toliko jer ga kužiš sa kilometar ,a ti ga prije skineš sa puškom nego on tebe sa snipom i to na 100-200 metara

da to bi trebalo stavit na neku udaljenost da ubija 1 metak bez obzira da li su prsa ili glava,u bf3 su trebali stavit onda da se dobiva više bodova za nešto kod recona(soflam,itd...),ovako su uvijek na dnu tablice

svaka čast nekima koji rulaju sa sniperom u rushu,ali preduvijet za dobro igranje sniperom je brz monitor,da nema laga na serveru,dobra veza,nizak ping i visok fps

valjda će popravit bf4 da igra ide bolje i da nema kašnjenja i gluposti kao kod bf3

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ćete spljugat.

Snajperi su preloše napravljeni u BF3, jednostavno nije to to, i kako da kažem, kao da rugaju prave snajperiste. Damage im je smješan s obzirom na kalibar,a bulletdrop je još smješniji.
Ovo kad im svijetli optika je isto loše napravljeno jer se to vidi inače samo kad je sunce i kada zrake svjetlosti pilje u optiku, ali kad igram mapu i nalazim se u mračnom prostori i opet im svijetlim, e to onda stvarno nema logike. Slažem se da nebi valjalo da stave 1 shoot 1 kill jer bi uništilo gameplay i svi bi samo letali na Recon klasu, ali u neka kritična mjesta kao što su glava i prsa, neka bude 1 shoot 1 kill.
Recon kao klasa bi trebala promjenu imena jer u BF-u se možeš opredjeliti šta želiš više biti, možeš biti marksman i rokati ljude s daljine i supportati ih na taj način, a možeš biti i scout(recon) koji bi spotao neprijatelje i služio kao mobilni spawn point, i marksman bi koristio oružja visokog kalibra kao što je u BF3 M98B, a za scout je najbolje nekakav battle rifle kao što je SKS ili HK417, tako da po meni pravo ime za Recon klasu je zapravo Sniper.

Btw, nisam shvatio dali će i claymore vratiti u Recon-u ili ostaje u Support klasi? 

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Schima kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ćete spljugat.

Snajperi su preloše napravljeni u BF3, jednostavno nije to to, i kako da kažem, kao da rugaju prave snajperiste. Damage im je smješan s obzirom na kalibar,a bulletdrop je još smješniji.
Ovo kad im svijetli optika je isto loše napravljeno jer se to vidi inače samo kad je sunce i kada zrake svjetlosti pilje u optiku, ali kad igram mapu i nalazim se u mračnom prostori i opet im svijetlim, e to onda stvarno nema logike. Slažem se da nebi valjalo da stave 1 shoot 1 kill jer bi uništilo gameplay i svi bi samo letali na Recon klasu, ali u neka kritična mjesta kao što su glava i prsa, neka bude 1 shoot 1 kill.
Recon kao klasa bi trebala promjenu imena jer u BF-u se možeš opredjeliti šta želiš više biti, možeš biti marksman i rokati ljude s daljine i supportati ih na taj način, a možeš biti i scout(recon) koji bi spotao neprijatelje i služio kao mobilni spawn point, i marksman bi koristio oružja visokog kalibra kao što je u BF3 M98B, a za scout je najbolje nekakav battle rifle kao što je SKS ili HK417, tako da po meni pravo ime za Recon klasu je zapravo Sniper.

Btw, nisam shvatio dali će i claymore vratiti u Recon-u ili ostaje u Support klasi? 

Shvacas da je ovo arkada i da te sitnice cine igru vise igrivom. Tko je dobar snajper za njega su Snajperi itekako dobri. Pitaj simqle i sl igrace sta rade sa snajpovima. Jedina mana u BF 3 snajpera je sto ne mozes kemat sa njim, vec si prisiljen kretat se sa timom. U BF 4 snajperi su "isti" sto se tice stete, a tko hoce lumiti specijalca moze u redu cekat na C zastavici da pokupi onaj za one shot kill snajpic. Pa u mohw je odlicno balansiran recon klasa pa svi kukaju na tac-50.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ćete spljugat.

Jesi igrao možda kad HC na velikim mapama? :-) Jednom prilikom sam slučajno zaglavio na Khargu i to je nešto presmiješno. Mapa je bila otprilike podijeljena na pola, cca. 90% igrača snajperisti koji nose M98B. I tako gledam gdje ću se spawnat i gle čuda, moj tim se uopće ne miče, sve statični trokutići na minimapi. Spawnam se kao Assault i krenem zauzimati zastavicu. Nigdje nikoga na mapi, nema aviona, tu i tamo neki tenk koji ne kuži ništa, ma pustara. Ali zato čim sam pomolio nos, kanonada snajperskih hitaca iz svih mogućih smjerova. Naravno nisam trajao dugo, ragequit.

Ono što sam ja htio napisati zapravo je da se slažem s tobom. Naravno da ćeš pucati sa distance ako imaš snajper. Problem je ako radiš samo to. Moraš spotati, postavljati soflam, mijenjati poziciju da bi mogao bolje pomoći timu, itd... Većina to ne radi. Isto poštujem ljude koji agresivno igraju sa bolt action sniperom. Ja niti to znam niti mogu. Bojim se da bi povećanje dmg-a za snajpere dovelo do scenarija iz prethodnog paragrafa. Ljudi ne znaju baš igrati s time ili su jednostavno preglupi. Takav je prosječan igrač BF-a, yebi ga.

BTW, u BF3 ima upper chest multiplier do određene udaljenosti. Čini mi se 10-15m, tako da ako nekoga pogodiš u vrat bolt sniperom, taj sigurno pada. Meni bi npr. bilo fora da kad nekoga sniperom pogodiš u glavu, nema revivanja. To bi mogao biti zanimljiv feature snajpera.

Steam=Battlelog: animosity_frenzy
13 godina
Battlefield 4

Mogu puno toga napraviti da bi poboljsali gameplay i timsku igru. Ali nisu toliko ludi da odbiju njubove i one koji su dosli s CoD-a.

Npr, da na kraju runde dobijes You lose ako si snajper a ne napravis 3-4 killa, ili nekoliko headshotova. Ili ne osvojis bar 2 zastave.

Ili ako si medic pa ne iskoristis ono sto imas opremljeno (defib ili medkit) ili ne napravis ni jedan resupply ako si Support....

Itd, itd, lako bi izmislili nesto, ima jako pametnih ljudi u DICE-u.

Ali s takvim potezima se gube ljudi a s time i lova.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Schima kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ćete spljugat.

Shvacas da je ovo arkada i da te sitnice cine igru vise igrivom. Tko je dobar snajper za njega su Snajperi itekako dobri. Pitaj simqle i sl igrace sta rade sa snajpovima. Jedina mana u BF 3 snajpera je sto ne mozes kemat sa njim, vec si prisiljen kretat se sa timom. U BF 4 snajperi su "isti" sto se tice stete, a tko hoce lumiti specijalca moze u redu cekat na C zastavici da pokupi onaj za one shot kill snajpic. Pa u mohw je odlicno balansiran recon klasa pa svi kukaju na tac-50.

Shvacam da je arkada, ali ja sam samo nadopunio njihova mišljenja jer i ja tako mislim...
Pa i ja igram samo sniper, možeš me i testirati. (samo se ne hvalim i ne radim montaže nikakve) 

Sniping is my job.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice