Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

govorim za tvornicke aute, nisam mislio da renault ima savu a da opelu stave "optimizirane" gume.  znaci to ti ja govorim oba auta imaju super gume po defaultu i ta "optimizacija" guma nebi dovela do toga da bi opel bi brzi jer nema potencijala osim neke "hardwerske nadogradnje". tako je i i u slucaju kompjuterskog harwera, onaj koji ima vise sirove snage gurati ce igru na vise fps-. jer nemozes ti praviti optimizaciju da najmerjno degradiras intelove procesore i nvdia graficke a da na amd radi super. zivi bili pa vidjeli. 

jednostavno pravilo. koliko para toliko muzike.

i sot si napisao SKUPLJE NEZNACI BOLJE- mozda neznaci do neke razlike u cijeni od 20 posto, ali ako je nesto duplo ili vise skuplje naravno da je bolje.

Da, jer tvoj intel i5 3570k je duplo skuplji od fx8350 i zato je duplo bolji.
LJudina draži si mi bio dok te nisam poznavao. 

A jesi smjesan za duplo kazes.

http://www.edigital.hr/Procesori/AMD_FX_8350_(4000Mhz_16MB32nm125W_AM3+_Piledriver)-p31515.html?bid=&partner=10001

http://www.edigital.hr/Procesori/Intel_s1155_Core_i5-3570K_340GHz/6MB_BOX-p30622.html?bid=&partner=10001

intel je skuplji za 200kn i jos ktome itekako bolji. kada je bio dreamhack 5vs5 igrali su na tim amd procesorima. i nisu mogli igrati i snimati jer su im na damavandu na a i c zastavi padali frejmovi cak ispod 70fps(jesam rekao da je bilo 5vs5, sada zamisli kako bi radio na 64 igraca). sprdnja od procesora za tu cijenu.  da je 700kn onda bi ga se isplatilol uzeti. ali pokraj intela se moze sakriti. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

na kojim postavkama igraju na dreamhacku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmDCluB kaže...

govorim za tvornicke aute, nisam mislio da renault ima savu a da opelu stave "optimizirane" gume.  znaci to ti ja govorim oba auta imaju super gume po defaultu i ta "optimizacija" guma nebi dovela do toga da bi opel bi brzi jer nema potencijala osim neke "hardwerske nadogradnje". tako je i i u slucaju kompjuterskog harwera, onaj koji ima vise sirove snage gurati ce igru na vise fps-. jer nemozes ti praviti optimizaciju da najmerjno degradiras intelove procesore i nvdia graficke a da na amd radi super. zivi bili pa vidjeli. 

i sot si napisao SKUPLJE NEZNACI BOLJE- mozda neznaci do neke razlike u cijeni od 20 posto, ali ako je nesto duplo ili vise skuplje naravno da je bolje.

Gleđ ovo, DICE/AMD da hoće mogu ovu igru toliko optimizirati da boli glava,.,..

Toliko jako i dobro bi mogli optimizirati da bi radila na puno slabijim GPU i CPU-ima, ali ima jedan problem, a to su pare care, pare da se troši na novi hardware i da se uštedi na programeri da ne troše previše vremena na optimizaciji igre,

jer lakše je igru pustiti u prodaju nego je optimizirati,

a uz to sigurno je interno dogovoreno između EA/DICE/AMD-a da naprave optimalnu optimizaciju, tako da ljudi sa određenim hardware-om igraju normalno, a ostali ajmo jedan UPGRADE (pare idu AMD/INTEL/NVIDIA) i svi sretni (osim igrača).

P.S. ako ova igra bude ok radila na PS3/XBOX360 onda nemamo šta više pričati, vidiš kolika je optimizacija igre na određeni hardware (PS3/XBOX360)

samo se sjetite kakv je tamo hardware u tim konzolama.

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
protjeran
Battlefield 4

sto se mene tioce bilo bi super da optimiziraju za amd jer bi onda meni jos bolje radilo. ali bojim se da od toga nebude nista. jer kao sto si napisao onda nebi nitko nista kupovao od hardwera a to onda nebude nikako valjalo za njih.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

sto se mene tioce bilo bi super da optimiziraju za amd jer bi onda meni jos bolje radilo. ali bojim se da od toga nebude nista. jer kao sto si napisao onda nebi nitko nista kupovao od hardwera a to onda nebude nikako valjalo za njih.

ljudina  jel ti znaš na kojim postavkama igraju na dreamhacku?

rezolucija,detalji,texture?

ili još bolje ako ima negdje screenshot od in game postavka,baš me zanima.

stvar je u tome šta je meni veći fps na 1600 rezi detalji ultra bez aa i blura i tih gluparija nego na 1280 i sve na low.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 12:52 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Da, jer tvoj intel i5 3570k je duplo skuplji od fx8350 i zato je duplo bolji.
LJudina draži si mi bio dok te nisam poznavao. 

http://www.edigital.hr/Procesori/AMD_FX_8350_(4000Mhz_16MB32nm125W_AM3+_Piledriver)-p31515.html?bid=&partner=10001

http://www.edigital.hr/Procesori/Intel_s1155_Core_i5-3570K_340GHz/6MB_BOX-p30622.html?bid=&partner=10001

intel je skuplji za 200kn i jos ktome itekako bolji. kada je bio dreamhack 5vs5 igrali su na tim amd procesorima. i nisu mogli igrati i snimati jer su im na damavandu na a i c zastavi padali frejmovi cak ispod 70fps(jesam rekao da je bilo 5vs5, sada zamisli kako bi radio na 64 igraca). sprdnja od procesora za tu cijenu.  da je 700kn onda bi ga se isplatilol uzeti. ali pokraj intela se moze sakriti. 

Ovdje ti je jedan problem a to je što igra nezna iskoristiti sve jezgre kod AMD FX procesora (možda i kod drugih više jezgrenih, ali ne Hyper-threading, već logičke jezgre), a druga stvar je, ako su snimali igru sa nekim dodatnim softwareom za snimanje igara kao (FRAPS, Action i ostali), postoji mogućnost da ti programi nisu optimizirani za taj CPU/VGA uglavnom hardware, pogledaj neke od tih software i vidit ćeš, da su veće perfomanse na Intel/Nvidia hardware-u nego na AMD-u, a to je zato što je Intel/Nvidia više zastupljen i više ga Microsoft voli i korisiti, ali to je već drugi par čarapa.

Evo kod Action software sa desne strane se vidi šta piše:

http://mirillis.com/en/products/action.html

Designed for:

Intel i3, i5, i7

Nvidia CUDA (sve novije grafičke od serije 300 ili 400)

uglavnom nije hardware samo kriv ima i u software-u.

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 12:53 (LuX_CRO).
17 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Ne baš.

http://www.instar-informatika.hr/hp-graficka-kartica-nvidia-quadro-4000-2gb-ws095aa-po-narudzbi-/0363615

S ovom se ne bi baš naigrao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
AmDCluB kaže...

O ljudina bananko moj, pa ti ne kužiš ni sarkazam niti šalu, ajme pa kako ćeš ti u životu.

Intel drži 70% tržišta i jači je, skoro u svim pogledima.

Imaš novca kupi si intela i trubi svima kako je intel najbolji na svijetu, a i šire.

Nemaš novca, ideš na neki budget, uzmeš amd.

Gledao sam malo usporedbe, u multitskingu ovaj amd jede intele, i nije intel toliko ni bolji od njega tu su negdje, baš u bf3 tako da ne pričaj gluposti.

Ajde sad opet usporedi sa gumama za auto i pričaj gluposti i dalje.

LuX_CRO kaže...
Bilo je smješno kako se pričalo za AMD prije nekih 6mjeseci i više. 

Tad je bilo kako AMD tone u govnima daje otkaze jer imaju slab prihod, ali sad se ploča okreće Nvidia je u laganoj banani uskoro,... 

AMD će lagano kroz par godina povećati svoje prihode i možda biti prvi u proizvodnji,...
Amd pogonbi nove konzole i probija se yebeno. Ovaj fx serija je solidna i naclockana se dobro mjeri sa bilo kojim intelom.
Naravno da je intel jači, drži tržište i diktira sve, ali za novce koje košta amd daje i više nego solidne performasne. kad budem uzimao ići ću na amd, godinama sam na njemu i nikad problema.
Ne pljujem intel, dapače, kažem, jača je firma i drže više tržišta, al meni osobno je jako drago da će bit kao optmiziranije za amd.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Danny_HR kaže...
AmDCluB kaže...

Ne baš.

http://www.instar-informatika.hr/hp-graficka-kartica-nvidia-quadro-4000-2gb-ws095aa-po-narudzbi-/0363615

S ovom se ne bi baš naigrao.

Bi vjeruj mi naigrao bih se, igram na laptopu koji ima Nvidia Quadro FX 3600M 512MB DDR3

pogledaj mi u opis-u PC-a laptop ili evo ovako

HP COMPAQ 8710W MOBILE WORKSTATION

CPU: INTEL CORE2 DUO T9500 (2.6GHz)

RAM: 4GB DDR2 667 MHz

HDD: 320GB SATA SEAGATE

VGA: NVIDIA QUADRO FX 3600M 512 MB DDR3

Igram na njemu BF3, DayZ, Burnout Paradise, BF3 vrtim na 1920*1200 na LOW sa MESH na medium i bez ikakvog AA jer je visoka reza, FPS imam oko 35 na CQ Large npr Caspian.

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam rekao da nemoš igrat, možeš, al se ne bi naigrao u smislu da 35 FPS-a nije baš uživancija. :)

Bacio sam link samo kao usporedbu da skuplje nije bolje za igranje. Možeš kupiti upola jeftiniju karticu koja će igre izvoditi bolje. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Nisam rekao da nemoš igrat, možeš, al se ne bi naigrao u smislu da 35 FPS-a nije baš uživancija. :)

Bacio sam link samo kao usporedbu da skuplje nije bolje za igranje. Možeš kupiti upola jeftiniju karticu koja će igre izvoditi bolje. 

Istina, za tu cijenu GPU-a (oko 6500kn) kupiš novi PC sa monitorom, ali PC koji bi mogao gurati BF3 i BF4

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim, svjestan sam da cjepidlačim, al dosadno mi je pa ne znam šta bih drugo. {#}

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dakle sto se optimizacija tice za pc hardware, obzirom da vec dosta dugo pratim info vezan za hardware na kojem ce se pokretati sve skupa, za pocetak vezano za tomekovo: 5850 maximalno overklokana mozda i stize stock 7850 po snazi ali to nije bitno obzirom da su razliciti chipovi u pitanju (slabije grafe sa adekvatnim chipovima imaju bolje performanse od puno jacih grafa sa chipovima za koje nije igra optimizirana - recimo gtx 660ti je po izlasku bila po performansama blizu hd 7970 (tom's hardware) u bf3 nakon sto se optimizirala igra za tahiti chipove 7970 je jaca od gtx 680 - nedavno sam postavio bench (endgame 64 igraca) pitcarin pro (cip u 7850 7870) je derivat skupog tahiti chipa i samim time relativno skup) i za njega he igra optimizirana jako obzirom da je 7870 gotovo dostigla gtx 660ti po performansama u bf3 uz to serija radeona 8 ce se zasnivati u principu na trenutnim chipovima i proizvodnom procesu pa ce se nastavit poboljsanje performansi tahiti i pitcarin chipova tako da se 5850 nebi trebala usporedivati sa pitcarin grafama

Sto se tice snage gpu-u u konzolama one su reda X box one je oko 7790 a ps 4 je oko 7870 ali ne u pravom smislu snage tih kartica, te kartice su dosta jace i skuplje od chipova koji ce biti u konzolama - ta usporedba se uzima u obzir samo zbog Bandwitha da se moze odprilike znati kolika je memoriska propusnost, inace konzole su promjenile okosnicu sa jakog procesora u odnosu na gpu, na jak gpu u odnosu na procesor, jer se u konzolama nalazi downklokani osmojezgreni amd cpu (1.8ghz) najvjerovatnije radi potrosnje i zagrijavanja uz to treba imati bitno na umu da su 2 jezgre namjenjene za operativni sustav i pozadinske stvari kojih je sad i kod boxa i ps4 jako puno od svih mogucih formata audio i video do live streama snimanja gameplaya gledanja telke integriranih konecta i eye-a itd sto sve pokrece proc - naravno sto se tice pc jasno je da intel ima prednost obzirom da je bf4 evolucija bf3 a frostbyte 4

evolucija frosbyeta 3 koji su optimizirani za intelove fizicke jezgre a amdovi procesori se sastoje u principu od modula podljeljenih u threadove, obzorom na trzisnu zastupljenost nvidie i intela optimizacije nece ici samo na stranu amd-a no zbog sklopljenih ugovora o partnerstvu izmedju amd-a i ostalih sa time se mora ici u javnost, mislim da ce u svemu najvise po performansama dobit inteli i7 koji nisu bas previse bili ispred i5 ali kretanjem prema multithreadu to ce biti to naravno uz amdove fx 8 procesore, zbog haswela i njihovih (ne)performansi optimizacije ce se po gladi za cpu snagom zadrzati na ovoj razini a i nova fx serija ce biti zapravo klokani fx 8350 na oko 5ghz - tako da je i tu sve jasno, glavna borba ce se vodit na pitanju optimizacija za gpu - jer tu ima mjesta i za hardware i software napredak, predpostavljam da ce performanse biti bolje na slabijem hardwareu u usporedbi sa bf3 kad je izasao.

To bi trebalo ovako nekako izgledati:

Minimalna konfa: hd 7770 gtx 650... / intel core 2 quad phenom x4...

Preporucena hd7850 gtx 660... / intel i5 3570 fx 8150...

Max

I7 3970x fx 8350... / gtx 780 hd 7970ghz edition...

Za entuzijaste

Najjaci i7... / Titan, gtx 690, hd 7990...{#}

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
Moj PC  
2 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zašto uspoređivat jednu naklokanu grafu sa drugom stock?

pa 7850 se klocka i jede 5850 u svim segmentima

isto tako glavaš napisao si frostbite 4? lol

pošto vidim da si više za hardwear nego za ozbiljno igranje i isto tako se prejerano ne kužiš u bf3 mislim da bi sasvim bilo u redu kad bi dao MENI šifru origina da zaigram alphu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:48 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
Glavas kaže...

Dakle sto se optimizacija tice za pc hardware, obzirom da vec dosta dugo pratim info vezan za hardware na kojem ce se pokretati sve skupa, za pocetak vezano za tomekovo: 5850 maximalno overklokana mozda i stize stock 7850 po snazi ali to nije bitno obzirom da su razliciti chipovi u pitanju (slabije grafe sa adekvatnim chipovima imaju bolje performanse od puno jacih grafa sa chipovima za koje nije igra optimizirana - recimo gtx 660ti je po izlasku bila po performansama blizu hd 7970 (tom's hardware) u bf3 nakon sto se optimizirala igra za tahiti chipove 7970 je jaca od gtx 680 - nedavno sam postavio bench (endgame 64 igraca) pitcarin pro (cip u 7850 7870) je derivat skupog tahiti chipa i samim time relativno skup) i za njega he igra optimizirana jako obzirom da je 7870 gotovo dostigla gtx 660ti po performansama u bf3 uz to serija radeona 8 ce se zasnivati u principu na trenutnim chipovima i proizvodnom procesu pa ce se nastavit poboljsanje performansi tahiti i pitcarin chipova tako da se 5850 nebi trebala usporedivati sa pitcarin grafama

Sto se tice snage gpu-u u konzolama one su reda X box one je oko 7790 a ps 4 je oko 7870 ali ne u pravom smislu snage tih kartica, te kartice su dosta jace i skuplje od chipova koji ce biti u konzolama - ta usporedba se uzima u obzir samo zbog Bandwitha da se moze odprilike znati kolika je memoriska propusnost, inace konzole su promjenile okosnicu sa jakog procesora u odnosu na gpu, na jak gpu u odnosu na procesor, jer se u konzolama nalazi downklokani osmojezgreni amd cpu (1.8ghz) najvjerovatnije radi potrosnje i zagrijavanja uz to treba imati bitno na umu da su 2 jezgre namjenjene za operativni sustav i pozadinske stvari kojih je sad i kod boxa i ps4 jako puno od svih mogucih formata audio i video do live streama snimanja gameplaya gledanja telke integriranih konecta i eye-a itd sto sve pokrece proc - naravno sto se tice pc jasno je da intel ima prednost obzirom da je bf4 evolucija bf3 a frostbyte 4

evolucija frosbyeta 3 koji su optimizirani za intelove fizicke jezgre a amdovi procesori se sastoje u principu od modula podljeljenih u threadove, obzorom na trzisnu zastupljenost nvidie i intela optimizacije nece ici samo na stranu amd-a no zbog sklopljenih ugovora o partnerstvu izmedju amd-a i ostalih sa time se mora ici u javnost, mislim da ce u svemu najvise po performansama dobit inteli i7 koji nisu bas previse bili ispred i5 ali kretanjem prema multithreadu to ce biti to naravno uz amdove fx 8 procesore, zbog haswela i njihovih (ne)performansi optimizacije ce se po gladi za cpu snagom zadrzati na ovoj razini a i nova fx serija ce biti zapravo klokani fx 8350 na oko 5ghz - tako da je i tu sve jasno, glavna borba ce se vodit na pitanju optimizacija za gpu - jer tu ima mjesta i za hardware i software napredak, predpostavljam da ce performanse biti bolje na slabijem hardwareu u usporedbi sa bf3 kad je izasao.

To bi trebalo ovako nekako izgledati:

Minimalna konfa: hd 7770 gtx 650... / intel core 2 quad phenom x4...

Preporucena hd7850 gtx 660... / intel i5 3570 fx 8150...

Max

I7 3970x fx 8350... / gtx 780 hd 7970ghz edition...

Za entuzijaste

Najjaci i7... / Titan, gtx 690, hd 7990...{#}

Sve je to relativno, nesigurno i nećemo ništa kako spada znati dok ne pokrenemo igru na vlastitim strojevim, iz početka će sigurno biti trzanja frame-dropova, ali kako bude vrijeme išlo tako će i update BF4 igre ići isto tako vrijedi i za hardware (GPU driver), čak ovisi o Microsoft update-ovima, ali ozbiljno ovo mislim jer neki od update-ova unutar OS-a može postići bolje performanse u određenim igrama,... ali sve ovisi o njima DICE/AMD/INTEL/NVIDIA/MS

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel HD6950 clockana na takt 6970 uopće može parirati 7870 ili je slabija?

ovakionak ak ću mislit napredovat na BF4, morat cu novi amd i ram uzimat, jer zasad bf3 jedva nekako gura moj trojezgrac i 4 gige

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...

ovakionak ak ću mislit napredovat na BF4, morat cu novi amd i ram uzimat, jer zasad bf3 jedva nekako gura moj trojezgrac i 4 gige

GPU bi trebao biti ok, jedino te CPU ubija (bar mislim), jer on je usko grlo, nemere obraditi sve što GPU hoće.

tako je meni bilo imao sam 6870 sa AMD 450 x3 i onda sam upecao AMD FX6100 uz to 16GB RAM-a, i nova MBO MSI 970-G46

i sad leti, ali možda ću morati uzeti drugu GPU jer ovo je samo sa 1GB

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Mislim, svjestan sam da cjepidlačim, al dosadno mi je pa ne znam šta bih drugo. {#}

to ti je quadro kartica,profesionalna za neke programe i izračune a ne igre

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

No šit.

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto uspoređivat jednu naklokanu grafu sa drugom stock?

pa 7850 se klocka i jede 5850 u svim segmentima

isto tako glavaš napisao si frostbite 4? lol

pošto vidim da si više za hardwear nego za ozbiljno igranje i isto tako se prejerano ne kužiš u bf3 mislim da bi sasvim bilo u redu kad bi dao MENI šifru origina da zaigram http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/favourites/alphu{#}

Usporedio sam jer je to tom postavio - sto se tice frostbite 4 to je lapsus - pisem sa moba - nemas pojma sta ja znam o bf3 a pises da nemam pojma o bf3, nisi znao klokati grafu dok ti ja nisam objasnio - cak ti je i sada na 1150 1350 na koliko sam ti rekao da stavis - a sto se tice mog igranja dodji na ovaj server pa ces vidjeti kako igram - da nebi malo po lampi dobio ko ljudina sinoc{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/favourites/

naj gornji na listi - nemogu izravan link jer sam na mobu -  a igram gotovo iskljucivo na tom serveru jer nemam vremena zbog posla i svega da budem konkurentan na ijednoj drugoj mapi -

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 14:31 (Glavas).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

No šit.

šerlok {#}

14 godina
neaktivan
Glavas kaže...

Usporedio sam jer je to tom postavio - sto se tice frostbite 4 to je lapsus - pisem sa moba - nemas pojma sta ja znam o bf3 a pises da nemam pojma o bf3, nisi znao klokati grafu dok ti ja nisam objasnio - cak ti je i sada na 1150 1350 na koliko sam ti rekao da stavis - a sto se tice mog igranja dodji na ovaj server pa ces vidjeti kako igram - da nebi malo po lampi dobio ko ljudina sinoc

dođem kad dođem s posla da zaigram nakon praktički par dana stagniranja.

nego, ako te izrejpam dobijem alphu?? WEEEEEEEEEE

ja ti se eto još jednom zahvaljujem oko pomoći klokanja {#}

nisam ja ništa krivo mislio ,ja samo želim alphu {#}

milom ili silom ,ti biraš{#}

12 godina
protjeran
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

Dobro ti je decko napisao. nisi usporedivao stvari za istu namjenu.

opet ti moram to povezati sa drugim stvarima.To ti je kao da usporedis novi kamion od MEREDESA i BMW m3 slicna konjaža a kamino puno sporiji, ili bmw nemoze nista prevesti zavisi u sa kojeg gledista gledas.

15 godina
Glavas kaže...

Usporedio sam jer je to tom postavio - sto se tice frostbite 4 to je lapsus - pisem sa moba - nemas pojma sta ja znam o bf3 a pises da nemam pojma o bf3, nisi znao klokati grafu dok ti ja nisam objasnio - cak ti je i sada na 1150 1350 na koliko sam ti rekao da stavis - a sto se tice mog igranja dodji na ovaj server pa ces vidjeti kako igram - da nebi malo po lampi dobio ko ljudina sinoc{#}

naj gornji na listi - nemogu izravan link jer sam na mobu -  

Rukavica je bačena.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 14:26 (fila2208).
14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

Dobro ti je decko napisao. nisi usporedivao stvari za istu namjenu.

opet ti moram to povezati sa drugim stvarima.To ti je kao da usporedis novi kamion od MEREDESA i BMW m3 slicna konjaža a kamino puno sporiji, ili bmw nemoze nista prevesti zavisi u sa kojeg gledista gledas.

Prestani filozofirat.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
12 godina
protjeran
Battlefield 4

ja sam rodeni filozof. Nemozes mene tako lako preveslati.

Moj PC  
2 13 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...

Moja recimo nije isla na 6970 (radeonka) iako ima onaj switch. 

Imao sam dosta problema da bi ju klockao i onda na kraju nije uopce to bilo to. 

Ja bi na tvojem mjestu isao stepenicu vise i isao na 7 seriju. 

15 godina
AmDCluB kaže...

Ti sam sebe veslaš, svakim danom sve više.

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Ti sam sebe veslaš, svakim danom sve više.

a tebe najvise, a poslje se uvjek izvlacis na trolanje, to sto nisi upucen u hardwer i njihove cijene nije moj problem.

15 godina
neaktivan
drahic kaže...
Scrappy kaže...

Moja recimo nije isla na 6970 (radeonka) iako ima onaj switch.

Imao sam dosta problema da bi ju klockao i onda na kraju nije uopce to bilo to.

Ja bi na tvojem mjestu isao stepenicu vise i isao na 7 seriju.

GTX 7xx fkors, ups to je ubiti par katova vise    {#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 15:13 (berto).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice