nista posebno, cod je za sada zanimljiviji.
Prestani trolati ovdje
Samo ignore, kad vidi da ga nitko ne doživljava otići će se igrati sa svojim lutkama.
Ontopic:
omfg, prejako!! - gameplay bf4
Prestani trolati ovdje
Samo ignore, kad vidi da ga nitko ne doživljava otići će se igrati sa svojim lutkama.
Ontopic:
omfg, prejako!! - gameplay bf4
Fenomenale....!
stvarno nevidim sta je ovdje tako wooow?!?
Prolijevanje vode
+1, nista sto nisam vidio u bf3. a stare boljke iz bf3 ce ostati nepopravite ili ce se potruditi da ih jos vise unakaze, kao virenje puske kroz zid, pucanje pokraj zida a pogadanje nevidljive teksutere o hitregu i deelayu da i negovrim, transportiranje igraca i okretanje za 1020 stupnjeva i jos mnogo monogo toga, ali glavno da vi svrsavate na grafiku. God job ljudovi, zbog pojedinaca kao vi niti se trude da naprave funkcionalnu igru, jer vas pola igra igru zbog "lijepe grafike".
Igra za sad izgleda identičan BF3 (mislim sa grafičke strane) za ostalo budemo vidjeli.
k
Kako lik kurčevo sporo igra da nam pokaže sve, mrzim ga :)
Super mi je spika kad digne bačvice i pusti jeta na njih, voda po ekranu, brodići oni....grenad eindicator, me likes.
Btw. na čemu je igrano? xbox?? Jer vidim na brodiću da mu je RT kao change weapon, a gore je strelica kao backspace za battlelog, so wtf?
Btw. na čemu je igrano? xbox?? Jer vidim na brodiću da mu je RT kao change weapon, a gore je strelica kao backspace za battlelog, so wtf?
ma neznaju ni oni, vidis da nisu mogli ni na e3 SP kampanju pokrenut iz prve bez da im se crasha, mozes mislit sta ce bit kad izade MP na pc-u
+1, nista sto nisam vidio u bf3. a stare boljke iz bf3 ce ostati nepopravite ili ce se potruditi da ih jos vise unakaze, kao virenje puske kroz zid, pucanje pokraj zida a pogadanje nevidljive teksutere o hitregu i deelayu da i negovrim, transportiranje igraca i okretanje za 1020 stupnjeva i jos mnogo monogo toga, ali glavno da vi svrsavate na grafiku. God job ljudovi, zbog pojedinaca kao vi se niti trude da naprave funkcionalnu igru jer se vas pola igra igru zbog "lijepe grafike".
Da nije takav hitreg nebi to bio bf.
Mali osvrt na gameplay trailer...
- Sviđa mi se što su implementirali ovo "dinamično" sunce, tj. nema spriteova kao što je bilo u BF3 već ima ovaj "sun shaft" efekt.
- kada pljusne val i nakon toga voda baš teče po brodu, sitni detalji ali meni opet važni
- nadam se da će more u multiplayeru isto biti valovito kao i u singleplayeru da bude malo teže pucati sa brodovima za razliku u prošlim dijelovima gdje je more mirno kao jezero..
ma neznaju ni oni, vidis da nisu mogli ni na e3 SP kampanju pokrenut iz prve bez da im se crasha, mozes mislit sta ce bit kad izade MP na pc-u
Nažalost nisam stigao na premijerno prikazivanje samo sam pogledao gameplay. Jel piše di na čemu je igrano, baš me zanima.
Nažalost nisam stigao na premijerno prikazivanje samo sam pogledao gameplay. Jel piše di na čemu je igrano, baš me zanima.
Nažalost, ni mi ne znamo....
Nažalost ni mi ne znamo....
pa e, gledam te gumbiće i reko valjda je onda xbox, ali negdje je netko stavio neko računalo i rekao da se igra na tome pa sam zbunjen, hvala što si mi razjasnio.
gj.
btw. koja je tipka na kontroleru ova za battlelog? meni izgleda kao backspace lol
izgleda da ce vozila imati health regeneration, sto se meni licno ne svidja, jos eto kao gameplay sa konzole, i opet ce konzole imati neke privilegije kao eto sad ce xbox umjesto ps, dobivati dlc prije ostalih, sto me nervira jako
i ovo sad sto su ucinili sa bf3, totalno sam zbog toga zamrzio igru, pa hebemu ameriku i dolare, pa jel ovo danas skroz novi dice, jel ima ista od onog sto su radili na bf2, 2142, bc2?
Nažalost ni mi ne znamo....
pa e, gledam te gumbiće i reko valjda je onda xbox, ali negdje je netko stavio neko računalo i rekao da se igra na tome pa sam zbunjen, hvala što si mi razjasnio.
gj.
btw. koja je tipka na kontroleru ova za battlelog? meni izgleda kao backspace lol
Svima izgleda kao backspace,vjerovatno neki bug.
Odlična fora s uništavanjem stupa u podzemnoj garaži, pa upadne tenk s ulice iznad
uffff kako pade zgrada
Savršenstvo! Jedva čekam!
vec je kraj. mogli su bar malo duže.
wow
Jel to bio multi il kaj? Ak je onda su crveni imali jako los "AI" lol
Impresioniran sam. Po onome sto sam vidio sta se tice grafike,engine-a... Super.
Montirano je bilo,to je ocito,ali svejedno.
Jedva cekam vidjet to u 1080p.
u pm navlažio sam se.
WTF? Gdje je inf BF4?
jel sam ja to dobro skuzio ili je to netko srusio zgradurinu na kojoj je bila tocka ? ili je pala sama kao toranj na caspianu ?
Skriptirani multiplayer
Ajde, da i to vidimo u zivotu :)
Sve unaprijed dogovoreno, al nema veze :)
Izgleda da ce ovo biti uzitak za ljubitelje velikih mapa!
Tko za kako ce ovo u stvarnosti raditi, s Comanderom.
Jako poboljsano unistavanje okolisa :)
Ja zadovoljan!
Odoše mi opet 2-3 godine života... Fenomenalno je ovo što smo vidjeli. Jedva čekam nove detalje.
jel sam ja to dobro skuzio ili je to netko srusio zgradurinu na kojoj je bila tocka ? ili je pala sama kao toranj na caspianu ?
Ovaj je vikao da crveni ruse zgradu, nek ih Comander bombardira, i onda je rekao skocite, zgrada se rusi...
Zvuci kao da se moze srusiti.... :)