Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...

nista posebno, cod je za sada zanimljiviji.

Prestani trolati ovdje

Samo ignore, kad vidi da ga nitko ne doživljava otići će se igrati sa svojim lutkama.

Ontopic:

omfg, prejako!!  - gameplay bf4

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 20:48 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fenomenale....!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

stvarno nevidim sta je ovdje tako wooow?!?{#}{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
12 5 hvala 0
15 godina
berto kaže...

Prolijevanje vode{#}

Xfire: marino708
12 godina
protjeran
berto kaže...

+1, nista sto nisam vidio u bf3. a stare boljke iz bf3 ce ostati nepopravite ili ce se potruditi da ih jos vise unakaze, kao virenje puske kroz zid, pucanje pokraj zida a pogadanje nevidljive teksutere o hitregu i deelayu da i negovrim, transportiranje igraca i okretanje za 1020 stupnjeva i jos mnogo monogo toga, ali glavno da vi svrsavate na grafiku. God job ljudovi, zbog pojedinaca kao vi  niti se  trude da naprave funkcionalnu igru, jer vas pola igra igru zbog "lijepe grafike".

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:05 (AmDCluB).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra za sad izgleda identičan BF3 (mislim sa grafičke strane) za ostalo budemo vidjeli.

2 4 hvala 0
16 godina
AmDCluB kaže...

nista posebno, cod je za sada zanimljiviji.

k

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Battlefield 4

Kako lik kurčevo sporo igra da nam pokaže sve, mrzim ga :)

Super mi je spika kad digne bačvice i pusti jeta na njih, voda po ekranu, brodići oni....grenad eindicator, me likes.

Btw. na čemu je igrano? xbox?? Jer vidim na brodiću da mu je RT kao change weapon, a gore je strelica kao backspace za battlelog, so wtf?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:03 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Btw. na čemu je igrano? xbox?? Jer vidim na brodiću da mu je RT kao change weapon, a gore je strelica kao backspace za battlelog, so wtf?

ma neznaju ni oni, vidis da nisu mogli ni na e3 SP kampanju pokrenut iz prve bez da im se crasha, mozes mislit sta ce bit kad izade MP na pc-u {#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:07 (berto).
15 godina
AmDCluB kaže...
berto kaže...

+1, nista sto nisam vidio u bf3. a stare boljke iz bf3 ce ostati nepopravite ili ce se potruditi da ih jos vise unakaze, kao virenje puske kroz zid, pucanje pokraj zida a pogadanje nevidljive teksutere o hitregu i deelayu da i negovrim, transportiranje igraca i okretanje za 1020 stupnjeva i jos mnogo monogo toga, ali glavno da vi svrsavate na grafiku. God job ljudovi, zbog pojedinaca kao vi se niti trude da naprave funkcionalnu igru jer se vas pola igra igru zbog "lijepe grafike".

Da nije takav hitreg nebi to bio bf.{#} {#}

13 godina
Battlefield 4

Mali osvrt na gameplay trailer...

- Sviđa mi se što su implementirali ovo "dinamično" sunce, tj. nema spriteova kao što je bilo u BF3 već ima ovaj "sun shaft" efekt.

- kada pljusne val i nakon toga voda baš teče po brodu, sitni detalji ali meni opet važni

- nadam se da će more u multiplayeru isto biti valovito kao i u singleplayeru da bude malo teže pucati sa brodovima za razliku u prošlim dijelovima gdje je more mirno kao jezero..

sun shafts sun shafts
decals decals
uf diže mi se uf diže mi se
Majke mi
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

ma neznaju ni oni, vidis da nisu mogli ni na e3 SP kampanju pokrenut iz prve bez da im se crasha, mozes mislit sta ce bit kad izade MP na pc-u {#}

Nažalost nisam stigao na premijerno prikazivanje samo sam pogledao gameplay. Jel piše di na čemu je igrano, baš me zanima.

15 godina
fila2208 kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

Nažalost nisam stigao na premijerno prikazivanje samo sam pogledao gameplay. Jel piše di na čemu je igrano, baš me zanima.

Nažalost, ni mi ne znamo....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:30 (marino708).
15 godina
marino708 kaže...

Nažalost ni mi ne znamo....{#}

pa e, gledam te gumbiće i reko valjda je onda xbox, ali negdje je netko stavio neko računalo i rekao da se igra na tome pa sam zbunjen, hvala što si mi razjasnio.

gj.

btw. koja je tipka na kontroleru ova za battlelog? meni izgleda kao backspace lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:28 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

izgleda da ce vozila imati health regeneration, sto se meni licno ne svidja, jos eto kao gameplay sa konzole, i opet ce konzole imati neke privilegije kao eto sad ce xbox umjesto ps, dobivati dlc prije ostalih, sto me nervira jako

i ovo sad sto su ucinili sa bf3, totalno sam zbog toga zamrzio igru, pa hebemu ameriku i dolare, pa jel ovo danas skroz novi dice, jel ima ista od onog sto su radili na bf2, 2142, bc2?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
marino708 kaže...

Nažalost ni mi ne znamo....{#}

pa e, gledam te gumbiće i reko valjda je onda xbox, ali negdje je netko stavio neko računalo i rekao da se igra na tome pa sam zbunjen, hvala što si mi razjasnio.

gj.

btw. koja je tipka na kontroleru ova za battlelog? meni izgleda kao backspace lol

Svima izgleda kao backspace,vjerovatno neki bug.

13 godina
Battlefield 4
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Odlična fora s uništavanjem stupa u podzemnoj garaži, pa upadne tenk s ulice iznad {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

uffff kako pade zgrada {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Savršenstvo! Jedva čekam! {#}

Sniping is my job.

0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

vec je kraj. {#} mogli su bar malo duže.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

{#} wow

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel to bio multi il kaj? Ak je onda su crveni imali jako los "AI" lol

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Impresioniran sam. Po onome sto sam vidio sta se tice grafike,engine-a... Super.

Montirano je bilo,to je ocito,ali svejedno.

Jedva cekam vidjet to u 1080p.

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

u pm navlažio sam se.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

WTF? Gdje je inf BF4?

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jel sam ja to dobro skuzio ili je to netko srusio zgradurinu na kojoj je bila tocka ? ili je pala sama kao toranj na caspianu ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Skriptirani multiplayer {#}

Ajde, da i to vidimo u zivotu :)

Sve unaprijed dogovoreno, al nema veze :)

Izgleda da ce ovo biti uzitak za ljubitelje velikih mapa!

Tko za kako ce ovo u stvarnosti raditi, s Comanderom.

Jako poboljsano unistavanje okolisa :)

Ja zadovoljan!

Moj PC  
9 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odoše mi opet 2-3 godine života... Fenomenalno je ovo što smo vidjeli. Jedva čekam nove detalje.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
digitall1982 kaže...

jel sam ja to dobro skuzio ili je to netko srusio zgradurinu na kojoj je bila tocka ? ili je pala sama kao toranj na caspianu ?

Ovaj je vikao da crveni ruse zgradu, nek ih Comander bombardira, i onda je rekao skocite, zgrada se rusi...

Zvuci kao da se moze srusiti.... :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice