Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Marcuskac kaže...

U ovom gameplay-u lik je tako spor..

Malo zivcira, ali tako valda lijepse izgleda, umjesto naglih pokreta.

Svida mi se kako se trava i voda pomicu dok prolaze kroz njih.

Nadam se da ce sada biti more detaljnije kada je naval warfare.

Ne kao u BF3, potpuno ravno.

Ocekujem i neke nove takedown animacije.

I nadajmo se da ce biti kineza...

(dosta mi je ovih Rusa, i njihovih vozila, malo da stave nesto novo)

A bio je onaj kineski tenk, helic i avion na BF4 stranici, pa se mozemo nadat.

Spor je jer igra na joysticku, jer vjerovatno je već sad potpisan ugovor da sve ide prije za ps4 itd. te spike, već se je sad sony uguzio, a ovi jedva dočeklai.

Nove animacije klanja, pa vidio si klanje, izgleda isto.

ontopic:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovako se to jednostavno more reći: BF3=BF4.

Teški copy/paste i mužnja para. Tko to ne vidi je totalni slijepac ili totalni uživljenik koji ne vidi dalje od imena BF.

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Basta kaže...

Pa sve je jasno cim je EA u igri {#}

Obicna igra je valjda 50e, ali su ubacili prvi DLC i digli na 60e i jeftinim trikomdigli cifru.

Ova deluxe ima betu i nekakav sitni bonus, tipa nebitna puska ili drugaciji noz ili dodatni camo (btw, predvidjam krdo camo stvari, jeli :))

Premium ce se definitivno dodatno kupovati, cca 50e opet.

Znaci, ak imas premium (99% nas ima) ne trebas jos preorderat jer imas pristup beti.

Ak imas MoH imas pristup beti.

Znaci, pricekat G2Play i vidit sta momci nude :p

Ergo, nije problem u 70e, nego je problem u prodavanju muda pod bubrege {#}

Znači ček, ja ako imam MoH Warfighter imam pristup beti? Pa igru sam dobio besplatno zbog kupovine SimCity-ja {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Znači ček, ja ako imam MoH Warfighter imam pristup beti? Pa igru sam dobio besplatno zbog kupovine SimCity-ja {#}

Ne samo oni koji su u prednarudžbi uzeli limited edition MoH...

BF3 nick: mrxa [CROG]
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Spor je jer igra na joysticku, jer vjerovatno je već sad potpisan ugovor da sve ide prije za ps4 itd. te spike, već se je sad sony uguzio, a ovi jedva dočeklai.

nebih rekao, pošto se vidi kod otvaranja vrata slovo E, što znači da se igralo na pcu

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma igra na titan 3xSLI i 2 xenona...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mamutarka kaže...
fila2208 kaže...

nebih rekao, pošto se vidi kod otvaranja vrata slovo E, što znači da se igralo na pcu

Ali sigurno nije sa misem igro, presporo je sve, i linearne kretnje, ako si skonto, prvo ide desno ravno, pa onda digne pa onda nanisani...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:48 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Od onog sto sam vidio u traileru grafika je malo dorađena efekti su bolji sviđa mi se UI i bilo bi dobro da onaj kad imas 2 scope-a uvedu u mp da ne u*ebu igru s plavim filterom i bugovima i bit ce dobro

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
mamutarka kaže...
fila2208 kaže...

Ali sigurno nije sa misem igro, presporo je sve, i linearne kretnje, ako si skonto, prvo ide desno ravno, pa onda digne pa onda nanisani...

ma to uvijek tako naprave da uspore video samo, radi prezentacije, da nebude baš naglih pokreta itd.

17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
SP izgleda cool i već sad ispoliran.

Pa neće za prvu prezentaciju pustiti poludovršeni nivo. :p

Vizualno izgleda odlično, ali što se gameplaya tiče izgleda kompletno bezveze.

Ne znam zašto troše vrijeme i resurse na "puni" SP(od kojih 7 nivoa i 2h igre) za koji će gotovo sigurno pobrat loše kritike, kad im je sasvim dovoljno da naprave ovako jedan level da pokažu što sve engine može i ispucaju sve klišeje koji se očekuju u krakoj kampanji.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bf3=Bf4 samo poremeconom umu. Ima dosta slicnosti, ali dok sam pokrenes, vidjet ces razliku u samoj mehanici igre. Jbg ipak je bf3 neke stvari doveo do savrsenstva. Bf4 ce biti odlican, pogotovo ako naprave dlc back to metro :D. Samo da nebum morao novu grafu kupovat i to je to. A ovo da ce naplatit sve zivo i mrtvo, pa oce jbg. Ipak je ulozena velika svota novaca u bf, a racunajte da treba pokrit troskove, zaradit ovako i zaradit za bf5, tako da da. Ali ja cu opet kupi sve sta mislim da je vrijedno kupnje. Ako ce biti neki premium jeftiniji od svih dlca, uzet cu opet premium. Za kraj pogledajte bf3. Nadite mu usporedbu... Cod? Moh? Za mp bf4 ce biti car.

Moj PC  
10 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zdenko, ako govorimo o mehanici igre, onda si potpuno u krivu. Mehanika kretanja i fizika su implementirane u sam enine igre, koji je ostao isti - Frostby(i)te (neda mi se guglat). To sto ce ga mozda dodatno iskoristiti, to je druga stvar. Dakle osjecaj u igri bi trebao biti gotovo isti kao BF3, al mozda poprave neke stvari pa neces zapinjat za svako nepostojece smece na podu, preskakat 3x ogradu koju si trebao iz prve preskociti i tako...

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Patrick Bach discusses how Battlefield 4's single player campaign was influence by multiplayer.

http://au.gamespot.com/events/gdc-2013/video.html?sid=6406027

Battlelog: LateralusX

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Bf4 ce biti odlican, pogotovo ako naprave dlc back to metro :D

Upropastio mi ručak...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Po meni Crysis i BF imaju najbolju grafiku.

A to da li je to Frostbite 2.5 ili 3 ne kuzim se.

Ali realno gledano i jedni i drugi nemaju nikakvog

pomaka u grafici.Sve izgleda isto kao Crysis 1 do 3ice ili

BFBC2 i BF3.Za bolju grafiku,koju ljudi ocekuju,treba biti

velike razlike.A ovdje su po meni minimalne ili nikakve.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

Kaj se mene tiče napravio bih preorder i da nisu pokazali ništa nego samo napisali "BF4 preorder", baš kao što sam napravio sa skoro svakim BF-om od BF2 2005. godine. I ni jednom me nije razočarao.

fila2208 kaže...

Bez veze nagađaš, osim toga nema apsolutno nikakvog spomena novih konzola za izlazak. 

Tip igra s gamepadom (ako je igrao s gamepadom) jer se prezentacije gotovo uvijek igraju s gamepadom, neovisno o tome za što je igra.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ma kakve grafike vi očekujete? Ovo je fenomenalno i vama još nije dosta? Ništa, battlefield 5 će zahtijevati ljudsko oko kao komponentu umjesto grafičke  te ljudski funkcionalni mozak umjesto procesora i rama, da se vidi sve kao u stvarnom svijetu.... Poserem vam se na grafiku ako vam je to najbitniji element igre...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:06 (BannedOnThisForum).
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
Endymon kaže...

Ma kakve grafike vi očekujete? Ovo je fenomenalno i vama još nije dosta? Ništa, battlefield 5 će zahtijevati ljudsko oko kao komponentu umjesto grafičke  te ljudski funkcionalni mozak umjesto procesora i rama, da se vidi sve kao u stvarnom svijetu.... Poserem vam se na grafiku ako vam je to najbitniji element igre...

Google Glass ili Sony eye

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
mamutarka kaže...
fila2208 kaže...

Ma kakvi, achievement sistem gore desno i spore kretnje. Mislim da je na playki, baš radi toga da se pokaže kakav je na konzolama, jer konzole su najbitnije diceu i najviše je igrača tamo,nažalost ali je tako.

Kretnje su ''preumjetne'' da bi bile na mišu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
mamutarka kaže...
fila2208 kaže...

Ma kakvi, achievement sistem gore desno i spore kretnje. Mislim da je na playki, baš radi toga da se pokaže kakav je na konzolama, jer konzole su najbitnije diceu i najviše je igrača tamo,nažalost ali je tako.

Kretnje su ''preumjetne'' da bi bile na mišu.

A kako objasnjavas ono "E" to interact?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
Battlefield 4

Razočaran, malo dotjerali fiziku, osvjetljenje i ozvučenje i sad bi muzli pare iz nas. Puno više su obećavali,puno više sam očekivao.

Kupit cu armu 3 i uživat u poštenju.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
8 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
I dosadnoj igri. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije bitno na cemu je igra.

Ako je na PS3, svaka cast, jer grafika je bila fantasticna.

Ako tako moze igrat na PS3 onda ce igra biti bolja u performansama od BF3.

Ali ja svejedno vjerujem da je ovo bio PC, konzole su vec stare.

Ali zato se cekaju Next-gen :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

"E" je skraćeno za "E, sad stisni kvadratić"

15 godina
MARKOcVp kaže...

Igrao sam par igara u kojima sam doživio da je različito za koji kontorler imaš, koje su bile portovi, većinom neke tučnjave ili nešto portano.

I sad ako sam igrao sa tipkovnicom pisalo mi je press e to interact.

Ako sam priključio joystick piše press b or a, one oznake kontrola sa xbox kontrolera.

Vrelo jednostavno, i nije neki strašn koding da se napravi za koji je input da se za njega preprave i slova ili oznake u igri.

To postoji odaveno i ne vidim problem.

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
I dosadnoj igri. :)

Molim?

Ok, sada neznam dali je sarkazam.

ARMA 3 nije dosadna, zapravo kada naucis kako igrati, takticki, a ne trckarat uokolo,

Kada se udruzis sa svojim timom, ova igra je puno zabavnija nego sto neki misle.

No BF3 i ARMA se nemogu usporedjivat, isto kao i COD i BF3.

Po meni ARMA 3 je zabavna ako znas igrat, organizirat se, i ima puno vise ozbiljnijih igraca.

Battlefield 3 je superioran u grafici, tu nema sumnje.

ARMA ima ogromnu mapu, vise vozila, oruzja, slobode. (Ne kazem sada da je bolja, nemojte odmah svi rage na mene)

Kada dobis kill puno je zadovoljavajuce, a i teze.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:24 (Marcuskac).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nego, kad ce novi UT? :)

Jel ljudina jos ima ban?

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

sve je to super, ali vazni problemi ce se opet ignorirati

opet nitko nista ne prica o zastiti od varanja. novinari nekim cudom uvijek zaborave to pitati, sve ostale koji kritiziraju punk buster se ignorira vec godinama. 99% da ce i BF4 biti solidno popunjen raznim nizim oblicima postojanja, od raznih skriptarosa do "just better playing" ekipe. ali mozda ovaj put nece morati proci godinu dana da stave MD5 check na datoteke u kojima je konfig oruzja...

drugi veliki problem je da se igra i dalje radi za ps3  (nisam vidio potvrdu za xbox, ali uopce ne sumnjam). pitanje je da li ce i dalje gurati jedinstveno iskustvo na svim platformama? smanjenje broja FPS-a i rezolucije nije rjesenje, komponente u ps3 i xboxu su nekoliko redova velicine slabije od prosjecne PC konfiguracije danas. ta generacija konzola je po snazi na razini danasnjih mobitela, i biti ce tuzno ako se opet budu radile mape i broj igraca prema tim restrikcijama

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:27 (Lateralus).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mape se u BF3 nisu radile prema restrikcijama na konzolama, neće ni sada. Samo su na konzolama prorijeđene i na njima je manje igrača.

Radi se i za X360.

3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

točno.

Radi se za ps3 xbox360, te nove ps4 i xbox720.

Stare konzole će bit isto 24, 30fps klasika.

Nove će bit 64 milsim,nisam ziher sa svim i mislim 1080p.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice