Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
KISS kaže...

dal izlazi za current ili next gen konzole?

Da, za oboje.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 16:05 (Marcuskac).

0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Spiku na stranu, ontopic ajmo.

Bf4 može bit ako ne i najbolja mrežna pucačina kada izađe, ali jedino ako poslušaju ljude i uzmu njihove ideje i prerade ih i stave u igru.

Ja bi volio da assault izgubi medica, ili da se svakla klasa može još specijalizirati npr. da ima engi za fix, i engi sa bazukom ili support sa munciojom , i support sa eksplozivima i šta ja znam, da ono ima više uloga na terenu, ali teško izvedivo.

Nadam se da će srefdit gličeve i razne blesavosti. Poboljšati samu mehaniku igre, srediti neke abusmente i balance napravit sa početka kako spada.

također volio bi da naprave spect i recorder i uz sve to i kompetativnu komponentu igre da esl može zablistati na bf kako i spada.

DA svatko može igrati što i kako želi bez vrijeđanja i ruganja drugih.

bf4 će biti sjajna igra, uvjeren sam u to, a sad koliko sjajna, ovisi o tome koliko su naučili iz bf3.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tj. Napraviti Battlefield 2 sa boljom grafikom :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Mogli bi oni uvesti da si svatko kad aktivira igru bira klasu i samo s njom može igrati, a ako hoće promijeniti naknadno da plati.

Ili da si biraš klasu za svaki tip igre i samo s njom možeš taj tip igre, a ako kasnije hoćeš promijeniti - plati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 16:09 (191x7).
Moj PC  
2 3 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Mogli bi oni uvesti da si svatko kad aktivira igru bira klasu i samo s njom može igrati, a ako hoće promijeniti naknadno da plati.

Ili da si biraš klasu za svaki tip igre i samo s njom možeš taj tip igre, a ako kasnije hoćeš promijeniti - plati.

Fino razmišljaš, pošalji životopis u ea :)

Marcuskac kaže...

U suštini da, ali još poboljšati sve ideje iz bf3 i bf2 i napraviti dostojan nastavak.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 4

Ako je vjerovati informacijama, BF4 Beta izlazi na jesen za one koji su kupili MoH.

Ali izgleda da ce ga dobiti i Premium korisnici BF3.

http://battlefieldo.com/threads/battlefield-4-beta-scheduled-for-fall.9591/

Cini se da je stigla i potvrda zenskih igraca

http://www.battlefield.com/battlefield-4

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Fino razmišljaš, pošalji životopis u ea :)

Marcuskac kaže...

U suštini da, ali još poboljšati sve ideje iz bf3 i bf2 i napraviti dostojan nastavak.

ideja nije loša....ali ima ljudi koji teško skupe lovu i za igru...sad da još plačaju za svaku klasu posebno....mislim da to nebi bilo ok....

17 godina

Ma ne bi to bilo plaćanje za svaku klasu posebno (nije cilj zarada) već profiliranje igrača (da se ne švrlja po klasama, jel tko igra sve nije dobar ni u jednoj).

Fila2208, pripremio sam životopis, samo čekam da diplomiram. Bit će to ubrzo. XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 16:16 (191x7).
15 godina
Migi86 kaže...

ideja nije loša....ali ima ljudi koji teško skupe lovu i za igru...sad da još plačaju za svaku klasu posebno....mislim da to nebi bilo ok....

Da, ali npr.  da ti je cijena full igre 60eura

jedna klasa i igra je npr. 20e. velim bezveze.

Premium opet 60eura

svaka nova klasa ti je onda 15e

zamisli, i sad ako oš kupiš igru, ako neš, kupiš samo npr. medica i igraš esl.

Kupiš za ostatak cheat, banaju te, kupiš novi acc i deri dalje :)

191x7 kaže...

Ma ne bi to bilo plaćanje za svaku klasu posebno (nije cilj zarada) već profiliranje igrača (da se ne švrlja po klasama, jel tko igra sve nije dobar ni u jednoj).

Ako ti nisi, ne znači da nema netko tko nije.
Mislim da većina ekipe sa +600 sati može korektno odigrat sve klase....a ovi preko 1000sati mogu igrati sve klase dobro.
NAravno da netko tko je snip 1000 sati je jači od ovog koji ima sve klase, ali opet...
ne možeš tako generalizirati, ali razumijem, tj. budeš ti razumio kad pređeš neke sate igre i iskustva natučeš :)
a za životopis, šalji ti odmah pa dok diplaš taman te zovnu na razgovor i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 16:18 (fila2208).
17 godina
Battlefield 4

Poznajući Dice i EA nove klase bit će u ekspanzijama i moći će se kupovati posebno (npr Support class pack). XD

Ili još bolje, igranjem ćeš otključavati klase. Ono, svi kreću s istom klasom i onda birajući i koristeći oružja kroz igru otključavaš klase koje možeš biti.

Takoreći da igra sama prepoznaje je li igrač tip za medica, inžinjera, support, scope, ...

Edit: Ja igram sve i dobar sam u svakoj osim kao recon, snajper me ne ide jer mi se neda igrati njime. U nijednoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 16:21 (191x7).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

evo nove faze slika.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Koji je to Helić?

15 godina
Marcuskac kaže...

Koji je to Helić?

Changhe Z-10 naprijed

Boeing AH-64 iza

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znaci vraca nam se Apache {#}

Ali prije bi rekao da je ovaj helic ispred Ruski:

Mi-28 attack helicopter - Pogledajte jos slike na Googlu.

To znaci da ce biti i Kinezi i Rusi?

Bas me zanima sta ce sutra jos objavit, a zatim....veselje :DD

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 19:34 (Marcuskac).

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobit čemo još nekog koji se penje po planini, jet i još nešto. Sve je na ovoj slici:

http://img818.imageshack.us/img818/6991/f36c93a88ae149429a34b98.png

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Marcuskac kaže...

Koji je to Helić?

Changhe Z-10 naprijed

Boeing AH-64 iza

ovo naprijed je Havoc...

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:24 (Scrappy).
15 godina
Scrappy kaže...
fila2208 kaže...
Marcuskac kaže...

Koji je to Helić?

Changhe Z-10 naprijed

Boeing AH-64 iza

ovo naprijed je Havoc...

Ne znam baš...

po meni z10

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:47 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako stave Z-10 kinesko smeče ja se ne vozim..to se kvari čim poletiš {#} AH-64 Apache je stroj {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije suigurno Z10.

Prvo pogledaj "Njušku", isto kao Mi-28...

Zatim pogledaj di je turret, kazem, to je sigurno Mi-28 Havoc.

Slike

15 godina
Marcuskac kaže...

Nije suigurno Z10.

Prvo pogledaj "Njušku", isto kao Mi-28...

Zatim pogledaj di je turret, kazem, to je sigurno Mi-28 Havoc.

Slike

a yebat ga, nos je isti kao havoc. A valjda je onda havoc. Dal ne psotoji nijedan drugi heli osim te spore svinje :)

Nek ga naprave onda da bude yebena leteća tvrđava što i je, a apachea malo bržeg i okretnijeg.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Momcovi iz provjerenih izvora dobio sam tip za Eurocopter. Ma sta to bilo.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 7:59 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovi posteri djeluju autenticno

kaze da BF4 izlazi ove godine

i jedan od preorder bonusa ce biti set dogtagova

Battlelog: LateralusX

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lako moguće, predstavljanje je u srijedu pa će vjerojatno tada i otvorit preordere. Ubost ću te dogtagove mamicu im! :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja cu napravit preorder kad ce ponudit nes zanimljivije,ili cu cekat izazak pa cu preko cjs keys uzet za duplo jeftinije naravno englesku verziju,ove ruse nebi kupovao pa da su besplatni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 11:24 (kach).

3 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Posto premium igraci dobivaju betu na ljeto fino cekat betu, pa onda preorder da vidimo na kaj bu to licilo

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Andi_zg kaže...

Posto premium igraci dobivaju betu na ljeto fino cekat betu, pa onda preorder da vidimo na kaj bu to licilo

Ako budu oni dog tagovi kao što je netko postao onda ide preorder odmah

robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tko ne preordera odmah - ben s foruma.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 4 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Ja upravo napravio preorder.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice