dal izlazi za current ili next gen konzole?
Da, za oboje.
dal izlazi za current ili next gen konzole?
Da, za oboje.
Za next-gen konzole.
http://www.ign.com/articles/2013/02/25/battlefield-4-confirmed-for-next-gen-release
Spiku na stranu, ontopic ajmo.
Bf4 može bit ako ne i najbolja mrežna pucačina kada izađe, ali jedino ako poslušaju ljude i uzmu njihove ideje i prerade ih i stave u igru.
Ja bi volio da assault izgubi medica, ili da se svakla klasa može još specijalizirati npr. da ima engi za fix, i engi sa bazukom ili support sa munciojom , i support sa eksplozivima i šta ja znam, da ono ima više uloga na terenu, ali teško izvedivo.
Nadam se da će srefdit gličeve i razne blesavosti. Poboljšati samu mehaniku igre, srediti neke abusmente i balance napravit sa početka kako spada.
također volio bi da naprave spect i recorder i uz sve to i kompetativnu komponentu igre da esl može zablistati na bf kako i spada.
DA svatko može igrati što i kako želi bez vrijeđanja i ruganja drugih.
bf4 će biti sjajna igra, uvjeren sam u to, a sad koliko sjajna, ovisi o tome koliko su naučili iz bf3.
Tj. Napraviti Battlefield 2 sa boljom grafikom :D
Mogli bi oni uvesti da si svatko kad aktivira igru bira klasu i samo s njom može igrati, a ako hoće promijeniti naknadno da plati.
Ili da si biraš klasu za svaki tip igre i samo s njom možeš taj tip igre, a ako kasnije hoćeš promijeniti - plati.
Mogli bi oni uvesti da si svatko kad aktivira igru bira klasu i samo s njom može igrati, a ako hoće promijeniti naknadno da plati.
Ili da si biraš klasu za svaki tip igre i samo s njom možeš taj tip igre, a ako kasnije hoćeš promijeniti - plati.
Fino razmišljaš, pošalji životopis u ea :)
Ako je vjerovati informacijama, BF4 Beta izlazi na jesen za one koji su kupili MoH.
Ali izgleda da ce ga dobiti i Premium korisnici BF3.
http://battlefieldo.com/threads/battlefield-4-beta-scheduled-for-fall.9591/
Cini se da je stigla i potvrda zenskih igraca
Fino razmišljaš, pošalji životopis u ea :)
ideja nije loša....ali ima ljudi koji teško skupe lovu i za igru...sad da još plačaju za svaku klasu posebno....mislim da to nebi bilo ok....
Ma ne bi to bilo plaćanje za svaku klasu posebno (nije cilj zarada) već profiliranje igrača (da se ne švrlja po klasama, jel tko igra sve nije dobar ni u jednoj).
Fila2208, pripremio sam životopis, samo čekam da diplomiram. Bit će to ubrzo. XD
ideja nije loša....ali ima ljudi koji teško skupe lovu i za igru...sad da još plačaju za svaku klasu posebno....mislim da to nebi bilo ok....
Da, ali npr. da ti je cijena full igre 60eura
jedna klasa i igra je npr. 20e. velim bezveze.
Premium opet 60eura
svaka nova klasa ti je onda 15e
zamisli, i sad ako oš kupiš igru, ako neš, kupiš samo npr. medica i igraš esl.
Kupiš za ostatak cheat, banaju te, kupiš novi acc i deri dalje :)
Ma ne bi to bilo plaćanje za svaku klasu posebno (nije cilj zarada) već profiliranje igrača (da se ne švrlja po klasama, jel tko igra sve nije dobar ni u jednoj).
Poznajući Dice i EA nove klase bit će u ekspanzijama i moći će se kupovati posebno (npr Support class pack). XD
Ili još bolje, igranjem ćeš otključavati klase. Ono, svi kreću s istom klasom i onda birajući i koristeći oružja kroz igru otključavaš klase koje možeš biti.
Takoreći da igra sama prepoznaje je li igrač tip za medica, inžinjera, support, scope, ...
Edit: Ja igram sve i dobar sam u svakoj osim kao recon, snajper me ne ide jer mi se neda igrati njime. U nijednoj igri.
Koji je to Helić?
Koji je to Helić?
Changhe Z-10 naprijed
Boeing AH-64 iza
Znaci vraca nam se Apache
Ali prije bi rekao da je ovaj helic ispred Ruski:
Mi-28 attack helicopter - Pogledajte jos slike na Googlu.
To znaci da ce biti i Kinezi i Rusi?
Bas me zanima sta ce sutra jos objavit, a zatim....veselje :DD
Dobit čemo još nekog koji se penje po planini, jet i još nešto. Sve je na ovoj slici:
http://img818.imageshack.us/img818/6991/f36c93a88ae149429a34b98.png
Koji je to Helić?
Changhe Z-10 naprijed
Boeing AH-64 iza
ovo naprijed je Havoc...
Koji je to Helić?
Changhe Z-10 naprijed
Boeing AH-64 iza
ovo naprijed je Havoc...
Ne znam baš...
po meni z10
Ako stave Z-10 kinesko smeče ja se ne vozim..to se kvari čim poletiš AH-64 Apache je stroj
Nije suigurno Z10.
Prvo pogledaj "Njušku", isto kao Mi-28...
Zatim pogledaj di je turret, kazem, to je sigurno Mi-28 Havoc.
Nije suigurno Z10.
Prvo pogledaj "Njušku", isto kao Mi-28...
Zatim pogledaj di je turret, kazem, to je sigurno Mi-28 Havoc.
a yebat ga, nos je isti kao havoc. A valjda je onda havoc. Dal ne psotoji nijedan drugi heli osim te spore svinje :)
Nek ga naprave onda da bude yebena leteća tvrđava što i je, a apachea malo bržeg i okretnijeg.
Momcovi iz provjerenih izvora dobio sam tip za Eurocopter. Ma sta to bilo.
Lako moguće, predstavljanje je u srijedu pa će vjerojatno tada i otvorit preordere. Ubost ću te dogtagove mamicu im! :)
Ja cu napravit preorder kad ce ponudit nes zanimljivije,ili cu cekat izazak pa cu preko cjs keys uzet za duplo jeftinije naravno englesku verziju,ove ruse nebi kupovao pa da su besplatni.
Posto premium igraci dobivaju betu na ljeto fino cekat betu, pa onda preorder da vidimo na kaj bu to licilo
Posto premium igraci dobivaju betu na ljeto fino cekat betu, pa onda preorder da vidimo na kaj bu to licilo
Ako budu oni dog tagovi kao što je netko postao onda ide preorder odmah
Tko ne preordera odmah - ben s foruma.
Ja upravo napravio preorder.