Ugl. i dalje stojim kod toga da je BF4 puno bolje optimiziran i sa kolegama sam raspravljao da nekima radi i bolje od bf3, tako da je to odlično jer smo se svi bojali kako će raditi.
Ne bi išlo.
Nit je bolje optimiziran niti bolje radi od bf3, počevši od frejmdroppanja na altaiu i ostalim china mapama na pojedinim dijelovima mape (gulf of oman u bf3, ako znaš o čemu ja), do činjenice da je avg fps kudikamo manji nego u bf3 na istim postavkama i istoj konfiguraciji. Ne samo kod mene, a probao sam sa 3 različite grafe u kompu, nego kod svih sa ts-a, znači potpuno iste postavke u bf3 i u bf4, potpuno ista konfa, bf3 daje kudikamo veći avg fps ;) Ugl. i7 procesori, tu i tamo i5, ocani svi na 4ghz i više, grafe od 560ti, 660, 660ti, 670, 770, 7870, 7950, 7970. Uzorak od 15 ljudi. Da ne potežemo opet činjenicu da i ovdje na forumu hrpetini ekipe bf3 radi najnormalnije, a bf4 se crasha, lagga, and etc.
A šta sa nama kojima radi bolje?
Nas nisi uzeo u uzorak?
Ja nemam te dropove koje ti spominješ nit ih osjetim...tako da velim, zanimljivo je jer imam i sam uzorak ljudi koji su oduševljeni time kako igra leti bolje od bf3 u nekim segmentima.
p.s. nije moj thumb već samo hvala.
Postavi si točno iste postavke u bf3 kao taj megamix što koristiš u bf4, frapsaj 5min na caspianu i 5 min na zavodu, pa onda 5 min frapsaj na omanu i 5 na altaiu, pogotovo kod tornja u sredini, pa mi onda reci da bf4 'radi bolje' ;) Naravno, sa istim brojem ljudi i serverom sa podjednakim pingom. Imat ćeš nakon bencha frapsom onda min-max-avg pa ćeš vidjet o čemu pričam ;)
Cijeli community reporta dropove na altai tdmu i cq dominationu ispod tornja dolje lijevo, a ti nemaš? Super!!