Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
kurt kaže...

cek nece ti launcher ili mapu ucitat?

pokrenem Venice Unleashed i pojavi se prozor kao da ulazi u igru...i tako stoji

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

probaj downclockati graficku :D

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rekli su mi da defragmentiram hdd:p, nece buraz jbga!lp
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nece ici bez razer game booster. Drasticno poboljsava perfomanse citavog racunala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fanaticni gejmer kaže...

Nece ici bez razer game booster. Drasticno poboljsava perfomanse citavog racunala.

je meni to treba, ma obrisao sam taj mod i amen, nemam zivaca...

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo venice expresno otisao i sa mog, opet hebanje sa login i linkanjem acc da mogu igrat na praznim serverima, ako se uspijem spojit uopce.

Nema interesa u ovom mod-u, pisi propalo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni djeluje kao da je Bf3 propao. Prazni serveri, ne može mi naći nove servere, neki kolaps izgleda.

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije propao, serveri su dobro popunjeni. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

Neke čudne stvari vidim, u povijesti mi kaže da sam bio na nekim američkim serverima. U zadnje vrijeme vidim samo servere koje imaju friendlyfire.

15 godina
Battlefield 3

SVEMOGUĆI
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

150k vec   

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 17:16 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Neke čudne stvari vidim, u povijesti mi kaže da sam bio na nekim američkim serverima. U zadnje vrijeme vidim samo servere koje imaju friendlyfire.

smanji malo

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
14 godina
odjavljen
alien20 kaže...
Dex.pwn kaže...
fanaticni gejmer kaže...

smanji malo

Noćaš sam neke zmajeve vidio... Zmajevi prže kokice i neki ih mali prodaje, nema ni metar lik

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto su neki serveri na drugoj frenkvenciji, govorim o venice mod? Stavim na desktop precac nastavak high60 i da bi igrao na jednom serveru moram stalno to mijenjat?

malo su oni ovo lose odradili, moram kritizirat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da,treba igru svaki put resetirat kad ides na server s drugim refresh rateom.Ali isto je i na bf4.Svaki put kad se spajas na drugi server igra se zatvori pa otvori.U bf3 ako igras i stisnes u battlelogu da te spoji na drugi server igra se ne gasi,samo prebaci drugu mapu.U bf4 zatvara igru i pali ju opet.Valjda ne mogu slozit drukcije..

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jel igra još itko BF3,ja samo Grand Bazar,squad deathmatch HC!Ako neko ima volje nek se pridruži!!

http://battlelog.battlefield.com:80/bf3/servers/show/pc/bc2cec0b-2a40-4d0d-807c-911f815a4596/German-Treff-Nix-Clan-HC-Infanterie-by-TNC/

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
kurt kaže...

Da,treba igru svaki put resetirat kad ides na server s drugim refresh rateom.Ali isto je i na bf4.Svaki put kad se spajas na drugi server igra se zatvori pa otvori.U bf3 ako igras i stisnes u battlelogu da te spoji na drugi server igra se ne gasi,samo prebaci drugu mapu.U bf4 zatvara igru i pali ju opet.Valjda ne mogu slozit drukcije..

Sreca pa je to jedini puni server pa cu ostavit -hihg120. Nisam dosad imao takva iskustva sa bf3, ni u cetvorci, doduse nju sam igrao jako malo.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Znam da je pederski al je smiješno 

Snajperist je najbolje bit

1 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Ovo je najbolji način razmjene videa na netu!

Samo mi je žao što to ne radi više ljudi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Ahahaha, sigurno. Ne želim na YT staviti, ovako imam na kompu a opet u isto vrijeme i na netu.

13 godina
Dex.pwn kaže...

Ahahaha, sigurno. Ne želim na YT staviti, ovako imam na kompu a opet u isto vrijeme i na netu.

Hmm. ajd, čak ima smisla

No, stavi na Youtube, kaj se sramiš. Pa napravi podkanal, stavljaj neobjavljene videje i samo stavi linkove kad hoćeš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Hmm. ajd, čak ima smisla

No, stavi na Youtube, kaj se sramiš. Pa napravi podkanal, stavljaj neobjavljene videje i samo stavi linkove kad hoćeš.

Ma moga bi i krenut sa snimanjem, samo što mi CPU radi bottleneck a keša se za novi nema... Možda mi Bug pošalje, ubacim ih u svaki video :P

10 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav.imam problema sa fps.kažu da je do rama.i istina je.prije sam imao 2gb RAM pa sam digao na 6gb.i dosta je bolje.ali opet me zafrkava ne cesto al npr. sinoc .nema teorije za odigrati.stavim na najlosije rezolucije i sve na low i isto.koristim origin.prije origin sam igro na zlogames serverima i nikad nisam imo problema sa FPS.koji je razlog neznam.sve sam probo cak i ubacivanjem usercfg itd.disable origin in game itd.itd.ima te li jos koju ideju i za pomoć bio bih. zahvalan.i jos nesto.nemogu se sjetiti dali sam koristo razer game booster na zlogames dali bi razer pomogu na origin u poboljsanu fps.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
santel kaže...

Pozdrav.imam problema sa fps.kažu da je do rama.i istina je.prije sam imao 2gb RAM pa sam digao na 6gb.i dosta je bolje.ali opet me zafrkava ne cesto al npr. sinoc .nema teorije za odigrati.stavim na najlosije rezolucije i sve na low i isto.koristim origin.prije origin sam igro na zlogames serverima i nikad nisam imo problema sa FPS.koji je razlog neznam.sve sam probo cak i ubacivanjem usercfg itd.disable origin in game itd.itd.ima te li jos koju ideju i za pomoć bio bih. zahvalan.i jos nesto.nemogu se sjetiti dali sam koristo razer game booster na zlogames dali bi razer pomogu na origin u poboljsanu fps.

A ostala konfiguracija je?

10 godina
neaktivan
santel kaže...

Pozdrav. Imam problema sa FPS-om. Kažu da je do rama i istina je. Prije sam imao 2 GB RAM-a pa sam digao na 6 GB i dosta je bolje, ali opet me zafrkava ne cesto al npr. sinoc nema teorije za odigrati. Stavim na najlosije rezolucije i sve na low i isto. Koristim Origin. Prije Origina sam igrao na zlogames serverima i nikad nisam imao problema sa FPS-om, a koji je razlog neznam. Sve sam probao cak i ubacivanjem usercfg, disable origin in game itd. Imate li jos koju ideju i za pomoć bio bih zahvalan. I jos nesto. Nemogu se sjetiti je sam li koristo razer game booster na zlogamesi bi li on pomogap na originu poboljsanju FPS-a?

Valjda je sad lakše za pročitat.

Igra još tko ovo uopće osim vas par?

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ti si ukljucen u ono "vas par".
14 godina
odjavljen
Raykip kaže...
Ti si ukljucen u ono "vas par".

A ima ih još, vjerojatno su prešli na Bf4 al im ni Trojka nije strana.

10 godina
neaktivan

uf neznam sad tocno.nisam kod kuce.na poslu sam.ali mi je sumnjivo na zlogames sam normalno igro a na origin me zafrkava.zato sam zbunjen

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice