Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Jel moguce ovo pokrenut sa starim driverima, skinuo sam sada i trazi me da updejtam drivere ili mi neda igrat. Svasta...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Onaj osjećaj kad igraš rundu 90 minuta, provedeš stalno u heliću s jednim te istim likom :D Ja pro vozim helić a on rešeta likove po zemlji :D

0 1 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...

Onaj osjećaj kad igraš rundu 90 minuta, provedeš stalno u heliću s jednim te istim likom :D Ja pro vozim helić a on rešeta likove po zemlji :D

Kako je slatko kad netko doživi battlefield moment {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Aha :3 Najviše volim helić vozit, onako nisko u slavom(dok se ne zabijem hhahahah xD)... Jel netko zna gdje mogu tunirat helić, da dodam onaj maintrance i onu bocu za gašenje požara i za čeg oni služe?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

danas smo izet, ja i mistic zbog tog pokupili ban na nekom serveru {#}

14 godina
SuperDox kaže...

danas smo izet, ja i mistic zbog tog pokupili ban na nekom serveru {#}

da, nit smo baserapeali nit smo ni pretjerano ownali...ljudi se nemogu pomiriti da ima boljih od njih- Let the butthurt flows trough you {#}

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
odjavljen

Pa mi izgrali Firestrom Flagove, i štaš, ja i on smo bili u Squadu, jedini i tom Squadu, i vozali se, završili među top tri na cijelom serveru :)

12 godina
Battlefield 3

Čisto iz radoznalosti, postoji li neki mod za bf3, naravno legalni.

Tu ne mislim na modanje boja na mapama....

0 0 hvala 0
17 godina
pukycro kaže...

Ne

13 godina
pukycro kaže...

Hoces reci da postoje ilegalni? Ili je to pretpostavka?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 3

Bilo je nekih pokusaja promjena game boja na mapama da bi bili objekti bolje vidljivi, a bio je i jedan mod nazvan nekako "real fight"

mislim nesto jace i od hardcorea, ali je ubrzo DICE izdao neku zakrpu pa to vise nije bilo moguca opcija.

Jednostavno nedaju petljati po svom engineu i gotovo.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Točno to {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/79996009/799899501/

14 godina
protjeran
alien20 kaže...
Dex.pwn kaže...

Točno to {#}

Da, uletit na server pun njubara i kempat u heliju je yeben talent...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
R4zOR229 kaže...

Jel moguce ovo pokrenut sa starim driverima, skinuo sam sada i trazi me da updejtam drivere ili mi neda igrat. Svasta...

Sta nema rjesenja za ovo? Dabe skido 20gb...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina
Battlefield 3

Normalno, novi driveri za graficku karticu....

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

A i ja bi imao 2351545215 killova da vozim helić a njubare po podu padaju ko ptice hahaha :D

Samnom je bio još jedan lik i on je skidao a ja sam drifto sa helićem

12 godina
Battlefield 3

Jesu sada svi doma ponosni na tebe?

4 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Jesu sada svi doma ponosni na tebe?

Aha, stari mi donjeo odličje s posla :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz, novi sam u bf3 i zanima me, vozim tenk i odjednom mi se pocne oduzimati "health" od tenka, jel me to neprijatelj pogodio nekakvom raketom ili necim drugim i može li se to nekako zaustaviti?
Znam da je glupo pitanje al šta ću zanima me. {#} {#} 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz,

također novi u bf3, pa me zaniam ima li neki dobar team server, da mi bude zanimljivije igrati?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To ti dođe enemy i s repair toolom ti ''repaira'' Abramsa Hhahaa :D

11 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

BF4 ima takvih glitcheva dosta.

Meni dodje iz mog tima (znaci plavi igrac) repairat moj tenk, i na kraju krepam... Ekipa si misli da me protivnik sjebo tim toolom, no nije, jasno sam vidio boju.

14 godina
protjeran
Hades86 kaže...
Dex.pwn kaže...

Meni dodje iz mog tima (znaci plavi igrac) repairat moj tenk, i na kraju krepam... Ekipa si misli da me protivnik sjebo tim toolom, no nije, jasno sam vidio boju.

Pričaš gluposti. Ja u svojih 500 i nešto sati igre za tako nešto nisam ni čuo, a kamoli vidio ili doživio

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
Hades86 kaže...
Dex.pwn kaže...

Pričaš gluposti. Ja u svojih 500 i nešto sati igre za tako nešto nisam ni čuo, a kamoli vidio ili doživio

Može, s jedne strane tenka je plavi, s druge narančasti (kojeg nije vidio). Jedno vrijeme je bilo fora jer si brže mogao rastaviti tenk sa repair tool-om nego ga popravljat, onda su jednom patch-ali da bude jednako "brzo".

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
Volume kaže...
Hades86 kaže...
Dex.pwn kaže...

Može, s jedne strane tenka je plavi, s druge narančasti (kojeg nije vidio). Jedno vrijeme je bilo fora jer si brže mogao rastaviti tenk sa repair tool-om nego ga popravljat, onda su jednom patch-ali da bude jednako "brzo".

Tom to je sasvim druga priča. On uvjerava da je njegov napravio teamkill na njemu repait toolom jer mu je popravljao tenk, te da je igra puna takvih glitcheva

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...
Volume kaže...
Hades86 kaže...
Dex.pwn kaže...

Tom to je sasvim druga priča. On uvjerava da je njegov napravio teamkill na njemu repait toolom jer mu je popravljao tenk, te da je igra puna takvih glitcheva

I to je moguće ako ga je ubilo i dok je bio mrtav isti tren switch-alo na drugu stranu, napisat će mu da je bio teamkillan, ali on očito još više od mene psuje u igri pa vidi žute miševe i gdje ne treba {#}

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni su mnogo puta to radili po tenku, bude na 100% i onda odjednom se pojavi neki frajer(ili još gore ako ima onaj robot) i samo vidim kako mi HP pada

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Volume kaže...
alien20 kaže...
Dex.pwn kaže...

Točno to {#}

Da nema hejtera igra nebi bila ni upola zabavna {#} Neprocijenjivo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 14:09 (alien20).
17 godina
Battlefield 3

Novi pobjednik.

Hades ima kick/ban streak sa servera, sad je počeo raditi streak sa TD-ovima.

Bilo nam je drago što smo ti pomogli.

Inače, što se tiče teamkilla sa repair tool-om, 100% je moguć.

Primjer:

"Tvoji" rastavljaju protivnički tenk sa repair tool-om, i disable-aju ga. Iskoče protivnici iz njega i ti (teammate) uskočite u njega. No, s obzirom da više tenk nema autoheal nakon što je bio disable-an, polako gubi zdravlje i pukne. Onom tko je bio unutra će napisati da je bio teamkillan.

Tko da TD, to nije sam probao, ja doživio mnogo puta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 14:59 (TomoR).
Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
protjeran
alien20 kaže...
Volume kaže...
alien20 kaže...
Dex.pwn kaže...

Točno to {#}

Da nema hejtera igra nebi bila ni upola zabavna {#} Neprocijenjivo {#}

Uf živ sam se poija od muke i ljubomore. Nadam se da ću i ja jednog dana biti velik i strašan kao i ti{#}

TomoR kaže...

Novi pobjednik.

Hades ima kick/ban streak sa servera, sad je počeo raditi streak sa TD-ovima.

Bilo nam je drago što smo ti pomogli.

Inače, što se tiče teamkilla sa repair tool-om, 100% je moguć.

Primjer:

"Tvoji" rastavljaju protivnički tenk sa repair tool-om, i disable-aju ga. Iskoče protivnici iz njega i ti (teammate) uskočite u njega. No, s obzirom da više tenk nema autoheal nakon što je bio disable-an, polako gubi zdravlje i pukne. Onom tko je bio unutra će napisati da je bio teamkillan.

Tko da TD, to nije sam probao, ja doživio mnogo puta.

Neka td-a... To šta kažeš je moguće, ali to nije bio slučaj kod njega koliko ja vidim po njegovom opisu

battlelog - Volume_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice