Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
77ari kaže...

Idu mi na zivce ovi novi igraci, je da imam jedva 30 sati igre, ali prije dok sam igrao i dok nije bilo puno novih igraca primjetio sam da su radili timski, sada svi idu na svoju stranu.

Glupost, ja se iskreno ne sjećam kad sam zadnji put vidio timski rad u BFu. Možda dobiješ heal ili municiju al to je uglavnom to

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...

Kak da se joinam na server na kojem mi frend igra?

http://prntscr.com/3p1588

To je on al nigdje nema opcije da se joinam serveru na kojem igra.

jesi siguran da je na serveru? ako je moze bit da je bug, probja se odjavit pa prijavit ponovo s battleloga..ocistit cache,povijest..

aj tko hoce igrat veceras neka mi se javi, il nek me doda  mattzc1337

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Glupost, ja se iskreno ne sjećam kad sam zadnji put vidio timski rad u BFu. Možda dobiješ heal ili municiju al to je uglavnom to

Timski rad je prisutan u BF-u, ali to iskustvo sigurno nećeš doživjeti na BF3 public serverima, pogotovo ne sada...

Nađi ekipu s kojom bi igrao i zapoćni s warovima...igra će vas sama natjerati na timski rad jer nema drugog naćina da se pobjedi...

ako ima zainteresiranih za ovakav tip igre skupite se i javite se, imamo server pa se možemo dogovorit {#}

17 godina
77ari kaže...

Idu mi na zivce ovi novi igraci, je da imam jedva 30 sati igre, ali prije dok sam igrao i dok nije bilo puno novih igraca primjetio sam da su radili timski, sada svi idu na svoju stranu.

Timska igra je odavno mrtva. Od kad igram BF3 uvjek nađem panjeva koji ne žele dati municiju ili snajpaju iz baze i ne pomažu squadu i timu jer im je bitno na koliko metara rade headshotove. 

No ako se nađe ljudi za jedan squad igra već postaje zabavnija, jer se uvjek lako može dogovoriti koja če se točka napasti ili braniti, a najbolje od svega je da je nekada dovoljno jedan organizirani squad da preokrene rundu i dominira cjelo vrjeme.

''It's not broken, It's a game feature''
14 godina
suspendiran
Battlefield 3

svako malo mi iskaki error direct x gpu detach nešto, išao sam po uputama sa prve stranice al opet se crasha, smanjio sam clokove za 100 mhz i opet kaki, kako riješit taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ekipa, novi sam na BF3 (tek skinuta igra{#}), zanima me dali ima koji dobri CRO server/i za preporuciti?

99designs.com/people/insyy/folio

0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Uff, ovo su valovi ban-ova kao u najboljim danima...

http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf3-bans-41.html

Dd_Optic kaže...

Kak da se joinam na server na kojem mi frend igra?

http://prntscr.com/3p1588

To je on al nigdje nema opcije da se joinam serveru na kojem igra.

Kada je frend prikazan zeleno, onda ne igra, nego je samo online. Kada je "plav" onda igra i možeš se jednim klikom spojiti na njega.

Doduše, bude Battlelog bugovit pa te ponekad prikaže kao da uopće nisi online a igraš.

Probaj ugasiti Origin i re-login na Battlelog, uglavnom popravi stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 8:36 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ponovo počeo igrat bf3 al mi jako jako dugo učitava mapu, koji je problem i kako riješiti to jer prije mu nije trebalo tako puno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Matoje kaže...

ponovo počeo igrat bf3 al mi jako jako dugo učitava mapu, koji je problem i kako riješiti to jer prije mu nije trebalo tako puno?

Prvi put kad pališ bf3 uvijek dugo učitava. Kasnije ulazi puno brže. (Naravno ako nisi resetiro komp)

U svakom slučaju ssd čini čuda. ;)

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
protjeran
Switch kaže...
Matoje kaže...

Prvi put kad pališ bf3 uvijek dugo učitava. Kasnije ulazi puno brže. (Naravno ako nisi resetiro komp)

za one koji jos neznaju;

kad zelis promjeniti server nema potrebe izlaziti iz igre!

samo se alt-tab-a, izabere server koji zelis, nakon toga igra se ucita 5x brze kao da se mijenja mapa na istom serveru!

LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Switch kaže...
Matoje kaže...

za one koji jos neznaju;

kad zelis promjeniti server nema potrebe izlaziti iz igre!

samo se alt-tab-a, izabere server koji zelis, nakon toga igra se ucita 5x brze kao da se mijenja mapa na istom serveru!

LP

Ozbiljno? Jbt kolko već igram nikad to nisam skužio..

1971- ∞
13 godina
protjeran
Battlefield 3

covjek uči dok je ziv...{#}lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jel se to moze i iz ingame browsera?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
8ax kaže...

koliko znam bf3 nema in game browser poput bf4!

16 godina
Stjepanj kaže...
8ax kaže...

koliko znam bf3 nema in game browser poput bf4!

Ali ima origin.

EDIT: BF4 ima samo battlelog ingame, a web browser imaju sve igre u kojima aktiviraš origin in game

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 19:00 (Jack Sparrow).
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav ekipa..imam problem sa Bettlefield-om 3. evo sad kako je EA-dala free igru skinuo sam je i singleplayer mogu igrat bez problema a multiplayer kad startam igra mi se "ruši" napiše mi battlefield je prestao raditi??? jel mi može tko pomoć?????

0 0 hvala 0
14 godina
ToMy 5888 kaže...

pozdrav ekipa..imam problem sa Bettlefield-om 3. evo sad kako je EA-dala free igru skinuo sam je i singleplayer mogu igrat bez problema a multiplayer kad startam igra mi se "ruši" napiše mi battlefield je prestao raditi??? jel mi može tko pomoć?????

Stavi sliku ako ti izbacije neki error, ja sam imao pa sam uspio rješit...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa pomagaj, svako 15-20 minuta me izbaci sa servera, i to se konstanto ponavlja, inače igra radi fenomenalno bez trzanja ili bilo čega ali eto, izbacuje me i to uvijek u tom periodu. Već mi pomalo ide na živce, pa pomozi ako netko nešto zna, unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
barcaINTER kaže...

Ekipa pomagaj, svako 15-20 minuta me izbaci sa servera, i to se konstanto ponavlja, inače igra radi fenomenalno bez trzanja ili bilo čega ali eto, izbacuje me i to uvijek u tom periodu. Već mi pomalo ide na živce, pa pomozi ako netko nešto zna, unaprijed hvala.

Tko će, ja više ne mogu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
barcaINTER kaže...

Tko će, ja više ne mogu.

Ja sam več na granici opakog vrijeđanja...

13 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
CyberDemonVZ kaže...
barcaINTER kaže...

Tko će, ja više ne mogu.

Ja sam več na granici opakog vrijeđanja...

Kak ce se snac u igri ako nemoze SAM ovu enigmu rijesiti.

12 godina
Battlefield 3

Bum ja malo.

SVI KOJI IMAJU PROBLEM SA BF3

Pogledajte prvi post u ovoj temi.
Sve vam tamo lijepo pise! 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na Originu imate popuste na BF3 DLC-ove. Sa 10 € spušteno na 3.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad će popust na premium, još ga nemam lol

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
TomoR kaže...

I onda dvojica odavde kažu da uopće nisu vidjeli cheatere, previse cheatera ima i prebrzih one bullet headshotova, uz to igra se crasha svako malo nakon svega isprobanog sa prvog posta, downclockao grafu za 150 mhz i opet crash, da ne pričam o noob teamovima, koji neće dat health ili municiju ili stisnut hebeni Q za spotting, bauljaju po mapi. Kad se sve skupi ja sam nažalost ostao bez živaca i uninstall bf3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 12:43 (Cryogenic).
15 godina
Cryogenic kaže...
TomoR kaže...

I onda dvojica odavde kažu da uopće nisu vidjeli cheatere, ja sam igru uninstall, previse cheatera i prebrzih one bullet headshotova.

{#}

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
Battlefield 3

Ja još nisam naišao na nekog cheatera. Kaj se tiće tismkog rada, uvjek naletim na server di jedan drugome dajemo healing, repair i to. Uvjek odaberem repair i naravno popravljam ako treba kaj.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Cryogenic kaže...
TomoR kaže...

I onda dvojica odavde kažu da uopće nisu vidjeli cheatere, previse cheatera ima i prebrzih one bullet headshotova, uz to igra se crasha svako malo nakon svega isprobanog sa prvog posta, downclockao grafu za 150 mhz i opet crash, da ne pričam o noob teamovima, koji neće dat health ili municiju ili stisnut hebeni Q za spotting, bauljaju po mapi. Kad se sve skupi ja sam nažalost ostao bez živaca i uninstall bf3.

Isključio si upnp u postavkama rutera?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
Zašto nemogu normalno igrat sa konfiguracijom pod Moj PC na Ultra postavkama, mislim mogu ide sve neko vrijeme fluidno, ali svaki tolko igra zasteka na par sekundi, ali bas ono, smrzne se i onda opet fluidno, pad fps-a je očit svaki tolko?

AA i AF isključeni, drugo sve na ultra, šta mislite koja komponenta je usko grlo?
Gaming is Life!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice